Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.669
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

@Voljum:

Evo trenutno dam u Vrapcu  ( za sada samo u kvartu ) i rezultat mobilnog neta je ovaj i bilo bi super da je stabilan.

Desavali su mi se strasna kasnjenja te sam u pocetku mislio da je do lapa. Da nisu dobri driveru ...... pa se konzultirao s Damom i Spelcem da otkljucam jezgre .... naravno nije bilo do Hw nego neta. Lap je i vise nego sposoban sazvakat Bf i rend istovremeno .

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4

Pa dobro jutro zvezdo... Neki su se sjetili toga još jučer

My name is Legion... For we are many!
15 godina
neaktivan
Stinger bug. Može se ispaliti dvije,tiri rakete istovremeno.
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
11 godina
Soldier977 kaže...
hrka11 kaže...
Soldier977 kaže...

Jedno 500m. Neki Zyxelov modem.

I imas li problema s njim?sto se tice lantencije i pucanja veze?

Meni stalno nevalja latencija i puca veza,a ni brzina nije stabilna,sto je najzalosnije kad trazis zamjenu samo isti donesu i opet isti k...A kad sam u mostaru na telemachu sve pici ko ludo.

Predpostavljam da je do njega,jer ista stvar mi je i prijatelju bila,dok on na kraju nije kupio sebi drugi i sad mu sve ok.

Gdje se nalaziš u Mo? ja nemam nikakvih problema, ali bukvalno nikakavih. Doduše znam da je na ovom Zyxelu (VDSL) bio update firmwarea koji nije valjao i pucala je veza, ali sad je to ispravljeno. Ja sam još na prvom firmwareu.

A to za firmwer cu provjerit kad dodjem kuci,u mo sad sad kod bevande hotela.A telemch je vrh meni sto se tice ponude kod nas.

Ma nek sam pokrenio bf4 ponovo napokon,vridili je win ponovo dizat.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
16 godina
neaktivan
ivanec kaže...
xG4M3 kaže...
Volume kaže...
xG4M3 kaže...
xG4M3 kaže...

Kupio BF i Premium i igra mi se crasha.  Prilikom pokretanja mi izbaci onaj 'GetDeviceRemovedReason' error. Sve je updejtano i svaka druga igra radi bez problema. Riječ je o 970 GTX Windforce  kartici. 

Ima li pomoći? 

People, help pls. Ima netko da zna uzrok tome

Poruka je slicna ovoj, samo sto je kod mene u pitanju GTX 970: http://i.imgur.com/prdF9zJ.jpg[/IMG]

Počisti drivere kompletno driver sweeperom i onda instaliraj friške 

Koliko vidim po netu, taj error zajebava ako je grafa overclockana, a meni je 970 tvornicki overclockana. Kad dođem s posla ću je spustit, samo mi je stvarno belsavo ako je u tome stvar. Jbt platio je skoro 3000 kn i onda je moram spustat da bi mi neka blesava EA igra radila -.-

Ovo bi trebalo biti tocno, isti problem je bio i u B3. Meni igra radi odlicno, nema rusenja s tim da nemam najnovije drivere. Predzadnji driver Nvidia, naravno (970 msi)

Uspio sam uc u igru, stavio sam borderless u postavkama i za sada radi. Nadam se da ce i tako ostat. Neda mi se grafu downclockat.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Čudno moje su isto OC verzija pa nije bilo problema ni sa bf3 ni sa bf4 zadnji driveri . Uostalom to je bf kak se ono veli  it´s  magic 

fejzer_hr BF4
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nakon ovog famoznog updatea, gameplay je bolji, no nisam stigao nijedne mape zavrsiti, igra mi je 2x zbreakala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Dobro jutro. Bas sam se fino naspavao, 9 sati spavanja s jednim kratkim buđenjem.

Sinoc sam ricaLxfactoru pomagao oko sređivanja mikrofona, ali nisam igrao.

Novim patchem razocaran - death screen bug, krivi prikaz smjera paljbe, ...

Jao marijanoviću ti ga baš sereš kvake

I Picardu si se smučio več.

Opet onaj... Opet onaj...
xfactor i marijanović prijatelja dva xfactor i marijanović prijatelja dva
pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 23:15 (peroko).
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Što sam propustio?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
16 godina
peroko kaže...

Jao marijanoviću ti ga baš sereš kvake

I Picardu si se smučio več.

Da se nadovežem na drugu sliku: 

http://i.imgur.com/RGuueBM.gif

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima li koja dobra duša ovaj novi ZTE 931VII router da mi pošalje fotku kako je popunio Port Forwarding?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Hurki kaže...

Ima li koja dobra duša ovaj novi ZTE 931VII router da mi pošalje fotku kako je popunio Port Forwarding?

سمندری ڈاکو
17 godina
Battlefield 4

Nakon relativno dugog vremena veceras sam bio prozvan cheaterom od strane jednog igraca na BriGens serveru... 

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro momcovi!

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro .

Spelac vec radi .

Ara - jel te zameo snijeg ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Jutro!
A, kod mene ga nema. U Delnicama ga već ima onako pristojno ima nanosa dosta.
11 godina
191x7 kaže...

Nakon relativno dugog vremena veceras sam bio prozvan cheaterom od strane jednog igraca na BriGens serveru... 

Mora da je bio Hrvat....

battlelog: marinacsmrad
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Dobro jutro .

Spelac vec radi .

Navio sam sat u 4:30, ustao se maloprije

Arabarran kaže...
Jutro!
A, kod mene ga nema. U Delnicama ga već ima onako pristojno ima nanosa dosta.

Hoće opet biti 6 sati putovanja?

Freak Show Inc.
16 godina
Mislim da neče. Nema više toliko snage…
13 godina
odjavljen
191x7 kaže...

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Jutar ljudovi! Znači drug Marijanović oša u xXxpr0ove pa sad i njega nazivaju haxorom

battlelog - Volume_CRO

3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Jutro!

Jučer sam se malo zekao na Squad Obliteration, kada imaš pristojne ekipe s obje strane, runda može potrajati (što je u redu), ali koncept moda je sasvim OK.

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Jutro!

Jučer sam se malo zekao na Squad Obliteration, kada imaš pristojne ekipe s obje strane, runda može potrajati (što je u redu), ali koncept moda je sasvim OK.

Htel sam probati ali nitko nije bil za ekšn...

Dobar jutar

Hello...
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Petrinjak, opet si pucao ne mene jučer?

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Bakaaaaaaaaaa! Ne zapinjem na lajsne više! Igrao onu morsku mapu sa topom na brdu!

Pa skakućem po brdima ko ljama, a i popne se lik na kauč bez skakanja! 

Dakle  Baka, da te nisam vidijo na Tvrdojliniji  inače ........ 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mrfloyd kaže...

Bakaaaaaaaaaa! Ne zapinjem na lajsne više! Igrao onu morsku mapu sa topom na brdu!

Pa skakućem po brdima ko ljama, a i popne se lik na kauč bez skakanja! 

Dakle  Baka, da te nisam vidijo na Tvrdojliniji  inače ........ 

...nesto popravili nesto ukakali.

Jedva cekam 

17 godina
BDS kaže.. 

...nesto popravili nesto ukakali.

Ja sam zapeo u onom revive bugu, al j3bo me pas ako sam stisnuo accept reviewe! Prije bih rekao da to sama igra nekaj "stisne" i sj3be, jer sam  bio solo u fajtu i čim sam pao dobio sam poruku "Accept revive", mapa Altai range i nema cucka na kilometar od mene!

Nex je cvilio da nema hitmarksa dok igra sa sniperom, meni je sa Ace CB52 odlično radilo, ali propaganda i pearl market 64pl clusterfuck as usual. Tu nikakva poboljšanja ne dolaze do izražaja. Da smo igrali na 48pl serveru mislim da bi bolje to radilo.

Šta su još zaribali?

13 godina
Battlefield 4

Pozdrav borci!

Kak je vama koji ste uz more? Je gadno vrijeme?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Friday kaže...

Petrinjak, opet si pucao ne mene jučer?

A nemoj me krivo shvatiti... Nije da mi je bilo bas drago biti te ali kaj se mora mora se

Hello...
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Pozdrav borci!

Kak je vama koji ste uz more? Je gadno vrijeme?

Super je! Toćam noge i gajbu u plićaku, jednom rukom pridržavam jajca da ne otplivaju a drugom vadim boce iz gajbe kako koju popijem

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice