Mudo, sretan rođendan i sve najbolje!
I hvala na slikama
Mudo, sretan rođendan i sve najbolje!
I hvala na slikama
Sretan Rodendan Mudoooo!!!!!
Dobro jutro ekipa...
Danas letim po serveru u helicu ko mazga. Ako netko ima hrabrosti biti gunner nek se javi... Napokon budu helici letwli ko u BF2...
What the...?
Vidimo se za vikend na serveru...
In your face!
Fotošop, vidi se po pločicama!
Kobra i ostali nišani su popravljeni, nema više glomaznog ciljnika
Kako ga točno možeš customizirati? Smanjit ga, ili?
Ne znam, još nisam ništa prčkao po postavkama ali defaultno je valjda manji......
Btw. attack heli je skoro upravljiv ko little bird, kada se puca iz pušaka vide se rafali te imamo neka tri nova moda za premiumaše (?) aka. battlefield, close quarters te large scale battles.....nisam pratio razvoj kaj se popravlja ali kaj su ti modovi?
Za ostale upite obratite se mojoj sekretarici jer ja gibam nalijevo na posao
Ili pitajte Cybera, on ima vremena na pretek da istestira stvari
Možeš sve što zamisliš. Namještati veličinu, transparenciju, da petak bude svaki dan...
No, kakav je feeling vi koji ste isprobali?
Kao kada udahneš svježi zrak po prvi put.
Kao kada udahneš svježi zrak po prvi put.
Ili kao da ga metneš prvi put.
Kao kad prvi put lizneš žigidaučeka.
Šta je to?
Šta je to?
Klitić...
ooo pa mudane sve najbolje.... ajde još malo pa penzija.....
Znači slano, upss
Znači slano, upss
Kad sam prvi puta to radio zapravo sam pomislio "koji qurac sam se uopće na ovo odlučio?". A slinio sam ko da mi je netko protezu u usta stavio!
Ovo je boja za prave vojnike.
Jebeš te bojice, to je za panjeve veselje.
Daj odi probat preskakat objekte pa javi jel približno kao u Hardlineu ili x-factor kenja.
Daj odi probat preskakat objekte pa javi jel približno kao u Hardlineu ili x-factor kenja.
Pa ne igramo donkey kong jebote... Jebeš skakanje! Svejedno će sad svi biti u heliju!
Bilo bi zanimljivo kad bi se na battlelogu vidjelo koliko je tko pretrčao... Neki su u minusu, pretpostavljam
Pa ne igramo donkey kong jebote... Jebeš skakanje! Svejedno će sad svi biti u heliju!
Zato je dama toliko trenirao!
Zato je dama toliko trenirao!
Sad će čistiti servere ko mrski!
Ma dosta mi je helija više.
Ja bi ponekad i potrčao malo.
Naravno, ako se stvore uvijeti za trčanje.
Do sada nisu bili po mom ukusu, zato sam utočište tražio u heliću.
U narucje drzim sineka, s jednom rukom se igram s kcerkom, zena dobila virozu, jedva da prek moba odem na forum!
Ja sam prije koji dan na šangaju doslovce zapeo za lajsnu na podu. I ne možeš proči bez skakanja. I ne samo ja. Svi su tamo zapinjali... Tamo kod onih "pokretnih" stepenica na D
U narucje drzim sineka, s jednom rukom se igram s kcerkom, zena dobila virozu, jedva da prek moba odem na forum!
Prva obaveza u zadnjih par mjeseci i tako kiselo tražiš suosjećanje ovdje na forumu? E pa ne može
Ja sam prije koji dan na šangaju doslovce zapeo za lajsnu na podu. I ne možeš proči bez skakanja. I ne samo ja. Svi su tamo zapinjali... Tamo kod onih "pokretnih" stepenica na D
Zato sam se i okanio Doninationa na Šangaju.
Kad smo već kod helića i zapinjanja.
Nema mi slađeg nego kad sa helićem lupim u stablo koje je srušeno.
Ono je srušeno, a ustvari nije jer je njegova sila ostala i priječi put svemu što naiđe na njega.