Samo da ne shebu upravljivost male ptičice (tj. uvedu onaj model iz one igre na H)...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjerojatno se netko žalio pa su namjerno sjebali heli (i to baš sad kad je dama počeo voziti). A vjerojatno su i malo "sredili" UCAV pa će imati domet 7 metara...
Tak si ja mogu spolovilom dodirnut nos kad uspravno stojim.
Jbate kaj ti je nos na saki izrastel .
Samo da ne shebu upravljivost male ptičice (tj. uvedu onaj model iz one igre na H)...
Mislis da naprave heli da lici na nesto, a ne da mozes igrati flipera sa zgradama bez stete...
Evo je. Bome se vidi razlika od ove stare što sam ima.
Sve u stilu G klana .
Zamisli šta ova sve može...
Pregledat prostatu?
Evo je. Bome se vidi razlika od ove stare što sam ima.
Slikaj cilu tipkovnicu pa stavi ode kad si baja.
Daklen, eksplodirao mi je monitor (samsung iz Moj PC) (par kondova, vjerojatno, ništa spektakularno) pa sam sad u potrazi za novim predočnikom na kojem ću igrati BF (i povremeno programirati). Ima tko kakav prijedlog do 1500kn, 22-24 inča?
I kad večeras igramo? Imam ovaj LG ko rezervu, ima da vas šijem na 1440x900
Daklen, eksplodirao mi je monitor (samsung iz Moj PC)
Što si to radio s njim?!
Uključio ga
Uključio ga
Pffff, početnička greška!
Daklen, eksplodirao mi je monitor (samsung iz Moj PC) (par kondova, vjerojatno, ništa spektakularno) pa sam sad u potrazi za novim predočnikom na kojem ću igrati BF (i povremeno programirati). Ima tko kakav prijedlog do 1500kn, 22-24 inča?
Daš malo više i imaš ovo:
Znam, bio je lepi i ugašen ali htio sam malo probati igrati sa upaljenim monitorom, da K/D bude u normali (da nebi bilo da varam)...
A sad ozbiljno - monitor je od prije zaebavao, već sam mijenjao neke kondiće na napajanju i sad je opet krepao. Zadnji put kad je to napravilo je bilo daleko manje zvučnih efekata... Pošto sam ga platio točno 0kn, dobro je i radio.
[edit] - cyber, odličan prijedlog. Monitor skuplji neg moj auto
Daš malo više i imaš ovo:
"Malo" više, jel?
Pregledat prostatu?
Kroz grlo?
I kad večeras igramo? Imam ovaj LG ko rezervu, ima da vas šijem na 1440x900
Dell u2414 h ili M?
Kontam ovo... 24", Dell, IPS matrica. A cijena je maalo van budžeta.
Taj ja imam Odlican. Toplo preporucam.
Kontam ovo... 24", Dell, IPS matrica. A cijena je maalo van budžeta.
Poruka prije tvoje?
Jedan od najboljih monitora prošle generacije... ali po prikazu boja, nije "gaming"
Treba ti min. 144 Hz :)
P.S. Uzmi bez razmišljanja, overclockiraj ga, i sve u igri stavi na Low, da vidiš kak je igrati preko 60Hz.
P2414 i U2414 nisu ista stvar ni pod razno. Mislim da je ovaj U čak i skuplji zbog điđa koje mi ni ne trebaju. A matrica je ista...
60hz je dovoljno a ne da mi se tjerati driver preko 75hz za minimalnu razliku. Više će mi pomoći bolja tipkovnica.
I da, poslao sam ti req na battlelogu a ti ništa -.-
Jedan od ovih ti ima moju preporuku (kada već nežeš čekati monitor s FreeSyncom):
Dakle LG 24MP55VQ ili LG 23MP65VQ.
To je ista matrica kao na ovom gore Dellu?
To je ista matrica kao na ovom gore Dellu?
Nisam siguran je li ista, ali je dobra. Al da, moguće je, pošto Dell kupuje LG matrice i ugrađuje.
P2414 i U2414 nisu ista stvar ni pod razno. Mislim da je ovaj U čak i skuplji zbog điđa koje mi ni ne trebaju. A matrica je ista...
60hz je dovoljno a ne da mi se tjerati driver preko 75hz za minimalnu razliku. Više će mi pomoći bolja tipkovnica.
I da, poslao sam ti req na battlelogu a ti ništa -.-
Ups, nisam vidio da je stavio U.
Ali jesu ista stvar pod razno. Malo drugačiji konektori, malo drugačiji "premaz" ekrana.. Sve to je to tu negdje
Samo ti tjeraj na 75! Bojiš se za minitor, il ti se samo ne da?
A za Battlelog, više mi ni ne javlja kad me netko doda:
Battlelog ima ograničenje na 20. A zapravo ih 60-tak još čeka... :/ A lista puna još od BF3....
Battlelog ima ograničenje na 20. A zapravo ih 60-tak još čeka... :/ A lista puna još od BF3....
Slično je i onaj moj blentavi brat imao.....dok mu jedan dan nisam sve izbrisao kad sam mu nekaj naštelavao
Odma je prestao igrati Bf nakon toga
Odradio sam čišćenje "prijatelja" na battlelogu, imam nekih 10ak slobodnih mjesta za prijatelje.
Uklonio sam one dugo neaktivne i one s kojima dugo nisam komunicirao, igrao ili pak koje ne poznam.
Ako ima zainteresiranih, primam zahtjeve.
2:05 Edit:
Igrao na serveru s xFactorom
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/572557560811812096/252024139/
I još bio naj inženjer na serveru... lol
Dobro jutro!
Di je zapelo?
Laku noć.