Hitreg je miljama bolji na bfh. Iz jednostavnog razloga jer je engine neopterecen destrukcijom, manjim mapama, kudikamo manje je vozila na mapi. Dakle kompleksnost izracuna varijabli u 1ms na serveru je daleko manja. Iz istog razloga je hitreg na mohw bolji nego na bf4 (bf4 je naslijedio mehaniku soldiera iz mohw).
Znači po toj logici jedna dominacija s npr. 16/24 igrača u bf4 bi tribala u svemu bolje radit od 64p cq-a u hl-u ako se ne varam?
I da i ne. Jer i dalje su svi izračuni za destrukciju tu,i dalje je karakteristika svakog oruja tu,drop metka,itd. I radi bolje,sve dok ne dodje highpinger i razhebe server.
Bc2 imam 600 sati igre. Svaku mapu znam napamet. Toliko sam se znao uigrati da sam znao prestati pucati po procjeni da lik padne. Bc2 je puno manje kompleksna igra od hardlinea pa ne vidim koju logiku koristiš. Koliko si ti igrao bc2?
Glavni problem sa bf3 i 4 je u "mlakosti" koju imamo zbog mora identičnih oružja, dok je bc2 imao par ali odličnih oružja.
Nitko ne glorificira igru već iznosim svoje mišljenje.
Lol. Bc2 je puno manje kompleksna igra od bfh!? Sta sve necu procitat...
Pa bc2 ima najveci level destrukcije od svih bf naslova uopce,samo po tome je kudikamo kompleksniji model izracuna a gdje je sve ostalo...
Ja imam 2000h u bc2 sveukupno sa svim soldierima.
Koje je to 'more identicnih oruzja' u bf3 i bf4? Osim pdw klase gdje su sva oruzja vrlo sitnih razlika, bome kod svih ostalih su razlike vidne,pogotovo kad krenes igrati npr 50h samo s jednom puskom,pa se prebacis na drugu,treba ti 10h najmanje da se 'upucas' na tu pusku. Posebice ako ides sa brze na sporiju pusku,tipa prijedjes s famasa na scarh. Da ne spominjem nebulozne usporedbe oruzja razlicitih klasa. Ili ces mi reci da su npr m240b i aws kako ti kazes 'more identicnih pusaka'? Bar su u bf4 klase pusaka dosta izbalansirane, da imas po 2 brze dobre puske (npr mg4 i aws), pa 2 dobre spore puske sa vecim damageom( npr m240b i pkp) , pa 2 allroundera (m249 i type88)....

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee

.
.
.
da krene dan u pravom smjeru - fuckas danas caj.
Triba bi odma tražit kakvog popa i otić na ispovid...