Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.672.735
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Volume kaže...
ivanec kaže...

Kolko sam samo curica uz njegove stihove prevrno...

Kolko? Jednu? U to vrime je i pasta koju koristiš još uvik bila friška... 

Ne nego dvije - lijevu i desnu 

14 godina
protjeran
TomoR kaže...
Volume kaže...
ivanec kaže...

A da si onajkojinijetijajebat i onajkojineznaprominitpastu nađu sobu i odrade okršaj?

Friday i Bastardo će biti suci.

Okršaj? Ivanec i ja jedan drugoga častimo ovakvim sranjima iz ljubavi. Jučer smo bili na serveru po ure bez da smo igrali, samo smo pričali. Vidiš koliko se volimo... 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Volume kaže...
ivanec kaže...

A da si onajkojinijetijajebat i onajkojineznaprominitpastu nađu sobu i odrade okršaj?

Friday i Bastardo će biti suci.

Ako Friday i ja budemo sudili, onda ce ova dvojica spusit a nas 2 cemo pobijediti ... Nama je sudac Siric bio profesor na fakultetu ... mi ne znamo posteno suditi

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Danas živahno nešto na temi, ne bi se štel mešati .

Nego jel se javio možda CroPower kome, vidim na vjestima nema novih padova aviona ali on se nejavlja. Ili ga je policija već dočekala na aerodromu? 

potpis
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
MatoOO13 kaže...

Danas živahno nešto na temi, ne bi se štel mešati 

Nego jel se javio možda CroPower kome, vidim na vjestima nema novih padova aviona ali on se nejavlja. Ili ga je policija već dočekala na aerodromu? 

Jučer smo se čuli.

Kasnio mu je avion za Instabul. E sad do kud je stigao... 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Instabul? Bem ti lebac nepismeni, ispravljaj to dok netko nije skontao, ima da opet pocne zajebancija ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 14:35 (Bastardo).
14 godina
protjeran
Bastardo kaže...
amater_2 kaže...

Instabul? Bem ti lebac nepismeni, ispravljaj to dok netko nije skontao, ima da opet pocne zajebancija ...

To ti je Istanbul po seljački 

Kasno je za ispravak, obilježen je hehehe 

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Jučer smo se čuli.

Nije ni čudo da je zapeo kod nas, ni iz države mu nedaju pobjeći.

Bastardo kaže...
amater_2 kaže...

Bastardo i ja sam takav inače ali ti si vidim ovlašteni lektor teme

EDIT: ne gleda vam on one turske sapunice da zna sve gradove ko vi 

potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 14:43 (MatoOO13).
10 godina
neaktivan
MatoOO13 kaže...

Danas živahno nešto na temi, ne bi se štel mešati 

Oko pola noci dolazi u hotel ( po nasem vremenu). Ali ako mu kasni let onda ocito bude kasnije. Osim ako ne aktivira 200% boost...

Hello...
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Možeš napraviti tisuću mostova, ali čim te prvi puta uhvate kako jebeš ovcu - svi će samo o tome pričati!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Volume kaže...

Možeš napraviti tisuću mostova, ali čim te prvi puta uhvate kako jebeš ovcu - svi će samo o tome pričati!

Nije me bilo par minuta. Tko je jebao ovcu? I da li se ovca otimala?

16 godina
Bastardo kaže...
amater_2 kaže...

A jbt, još ja čitam par puta i mislim se "nešto mi je krivo ode" i jbg. dođe šef i ja u žurbi stisnem "Pošalji". Ostalo je povijest. 

Znam da je Istanbul.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 14:50 (amater_2).
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

#instabul

EDIT: #neverforget

Hello...
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 14:53 (Danny_5).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

A jbt, još ja čitam par puta i mislim se "nešto mi je krivo ode" i jbg. dođe šef i ja u žurbi stisnem "Pošalji". Ostalo je povijest. 

Znam da je Istanbul.

ajd neki ipak i rade dogode se greške u žurbi, bem ti sve moram pregledavati postove prije slanja ko da pišem domaću zadaću

Danny_5 kaže...

#instabul

EDIT: #neverforget

daj samo lijepe slike stavljaj   

*bez muških sisa molim koliko god Vam vaše vlastite bile lijepe ako pak volite i tuđe a hebi ga snađite se sami...

potpis
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Čim vidim heli odmah pomislim na UCAV

Freak Show Inc.

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Friday kaže...

Čim vidim heli odmah pomislim na UCAV

evo nekom heli nekom erotika ja već par dana pokušavam dobiti UCAV ali nikako to riješiti a onda na lockere bez mortara ili cštirija nego 

Edit:

još jedna za powera iako sam kršim svoj post od prije par minuta....

potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 15:29 (MatoOO13).
17 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...

evo nekom heli nekom erotika ja već par dana pokušavam dobiti UCAV ali nikako to riješiti a onda na lockere bez mortara ili cštirija nego 

To porješavaš na paracelu bez problema. A air superiority je tek čas posla...

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
Friday kaže...
MatoOO13 kaže...

možda drugim da ali evo najbolji skor na air suoeriorityu mi je trenutno 4-38  dobro imam sat vremena u jetu tek tako da biti će bolje... gore očito ne može. 

potpis
17 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...

možda drugim da ali evo najbolji skor na air suoeriorityu mi je trenutno 4-38  dobro imam sat vremena u jetu tek tako da biti će bolje... gore očito ne može. 

Pa trebaš samo biti u ekipi koja pobjedi, ne?

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
MatoOO13 kaže...

Ili daš Mrskom da to riši. Samo ne znam dali je on ili junior letio sa mojim acc-om? 

10 godina
neaktivan
Friday kaže...

Pa trebaš samo biti u ekipi koja pobjedi, ne?

ops to već imam, ovaj drugi dio je problem.

amater_2 kaže...

Ili daš Mrskom da to riši. Samo ne znam dali je on ili junior letio sa mojim acc-om? 

Oba su talentirana ali to je ko da kupim čit e nećemo to tako . budem polako i to otvorio.

potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 16:02 (MatoOO13).
13 godina
amater_2 kaže...
Friday kaže...
MatoOO13 kaže...

Onu večer sam malog digao u pola noći da ti završi asajment jer sam ja toliko smotan da ne mogu pogoditi svoje misli a kamoli nešto drugo  

Mudo nešto si zaboravio.... kada ja igram, mali igra kao komander, a žena na tabletu ima upaljenu mini mapu

13 godina
Battlefield 4

Onu večer sam sina probudio u pola noći da ti završi asajment.......... ovo je verzija za Peru da se opet ne bi "sav uzbudia" 

Moj PC  
3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
MRSKI kaže...
amater_2 kaže...
Friday kaže...
MatoOO13 kaže...

Onu večer sam malog digao u pola noći da ti završi asajment jer sam ja toliko smotan da ne mogu pogoditi svoje misli a kamoli nešto drugo  

Mudo nešto si zaboravio.... kada ja igram, mali igra kao komander, a žena na tabletu ima upaljenu mini mapu

Next level PTFO... Pravi timski igrači... 

Hello...
12 godina
neaktivan
MatoOO13 kaže...

meni je bilo najbolji skor 2-14 i nakon toga sam odustao od phantom assignmenta... ocito nikad necu rjesiti to

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
MatoOO13 kaže...

meni je bilo najbolji skor 2-14 i nakon toga sam odustao od phantom assignmenta... ocito nikad necu rjesiti to

Ma daj ... vec sam pisao o tome ... ako sam ja rijesio par kilova na superioritiju - SVATKO moze.

Namjesti si pitch up na razmaknicu. Tako se penjes i zakreces bez vrludanja misem. Drzi se iza aviona s tvoje strane i slijedi 2 moguca scenarija:

1) tvoj igrac ce zalockat i ispaliti rakete na neprijateljski avion. Avion ce izbaciti flare i onda ga ti prati i lockaj i krkni

2) tvoj igrac ce zalockat i ispaliti jednu raketu na neprijateljski avion. Avion ce izbaciti flare i onda ce tvoj igrac lockati i drugu. Skupa s njim lockaj i ti. Kada se neprijatelj vec dimi, mozes dovrsiti i sa topom. To ide odlicno!

14 godina
Battlefield 4

That's how they get ya... danas na CTE za vrijeme Playtime-a

BTW,  Competitive (Squad) Obliteration (5v5) je super mod.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 21:29 (Komunist Izet).

2 0 hvala 3
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Šteta što se nigdje ne može naći Metro Rush. :(

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
17 godina
MRSKI kaže...
amater_2 kaže...
Friday kaže...
MatoOO13 kaže...

Jebate, pa vama ne treba Twister I slicne pizdarije. Imate bf4 family pack! 

16 godina
Battlefield 4

Jel ima još tko problema sa spajanjem na servere ili je to samo kod mene?

Ne mogu se spojiti na G server.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/5baa47ea-fc3a-4332-88e8-3734b93dbf59/G-Clan-BEST-CQ-MAPS-1000-Tickets-I-No-Lag-I-Ping-Limit/

Kaže: 

ERROR
Something went wrong, please try again later
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice