Ponesite vodku sutra na heliodrom najavili neku zimu :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da ga jebeš, jedan lik na mojoj listi uvijek igra. Bez obzira na DDOS napade, krizu u ukrajini, snijeg, nestašicu venusa... on UVIJEK igra. I to onaj lik što ima 500 milijardi repair ribbona. Evo, i sad igra dok nitko drugi ne može. Koji qurac?
Pa rekoh ti da je bot!
Da ga jebeš, jedan lik na mojoj listi uvijek igra. Bez obzira na DDOS napade, krizu u ukrajini, snijeg, nestašicu venusa... on UVIJEK igra. I to onaj lik što ima 500 milijardi repair ribbona. Evo, i sad igra dok nitko drugi ne može. Koji qurac?
Da ... ikan je uvijek online i na serveru ... putinov covjek ...
Ja mislio da je noćas fotkanje, a nalio se ko' majka noćas! Sad sam hepi kad kužim da sam fulao datum
EDIT: sad skužio da nisam fulao datum nego je sajber sjebo
BTW, kod mene ga već ima 15cm i još trpa... samo neka trpa
Megalodon je naše gore list:
http://www.24sata.hr/zanimljivosti/tisuce-zuba-slavonska-zvijer-predak-je-velike-bijele-psine-399370
Eto ti na Dajs... eto ti.
Decki, lijep pozdrav, da li se isplati uzeti na originu battlefield 4 premium za 35 eurica, pa da malo zajedno pucamo? igram cod2 od 2k08, sa povremenim prekidima, odigrao preko 3700 sati, ali vise nemam volje za to, imam 3 game servera, haxera na svakom srvu, igrica je vec davnih dana mrtva...dajte mi, molim Vas, objasnite kakvo je stanje sa battlefieldom, jel i tu ima haxera, dal se moze igrati timski, kako je najbolje poceti, na sto se orijentirati i bazirati? Vidim u ovoj temi lijepo se zabavljate, da li Vam se mogu pridruziti kao njubek :-D imam u svojem vlasnistvu ts3 server, pa ako ste zainteresirani, mogu sobe napraviti, nije mi uopce problem, slobodno se javite u PM...
Decki, lijep pozdrav, da li se isplati uzeti na originu battlefield 4 premium za 35 eurica, pa da malo zajedno pucamo? igram cod2 od 2k08, sa povremenim prekidima, odigrao preko 3700 sati, ali vise nemam volje za to, imam 3 game servera, haxera na svakom srvu, igrica je vec davnih dana mrtva...dajte mi, molim Vas, objasnite kakvo je stanje sa battlefieldom, jel i tu ima haxera, dal se moze igrati timski, kako je najbolje poceti, na sto se orijentirati i bazirati? Vidim u ovoj temi lijepo se zabavljate, da li Vam se mogu pridruziti kao njubek :-D imam u svojem vlasnistvu ts3 server, pa ako ste zainteresirani, mogu sobe napraviti, nije mi uopce problem, slobodno se javite u PM...
Naletit ćeš na nekog sumnjivog lika možda jednom-dva puta mjesečno. Igra je odlična. sad je dorađena i radi gotovo savršeno (ima par sitnica koje bi trebalo srediti). Tih 35 eura će ti biti jedna od boljih investicija...

Nisam ti ja Lizard squad
Decki, lijep pozdrav, da li se isplati uzeti na originu battlefield 4 premium za 35 eurica, pa da malo zajedno pucamo?
Naravno!
Ide ti to i jeftinije
Tako je kupilo 70-tak posto nas. Za sad baš briga Origin gdje se igra kupila.
Ja mislio da je noćas fotkanje, a nalio se ko' majka noćas! Sad sam hepi kad kužim da sam fulao datum
Ako pričaš o snijegu ok.. ali ako pričaš o ćelavcu slabo buš natrpao sa 15 cm danek
Ako pričaš o snijegu ok.. ali ako pričaš o ćelavcu slabo buš natrpao sa 15 cm danek
Kaj, on ima tehniku. Ti nemaš?
Tehniku spominju oni s malima. .
Moja žena kaže da veličina nije bitna!
Milo joj te, pa te tješi....
Spelac - pa imas 33 godine .
Bdw - Kaj si dobil od Djeda Mraza ?
Snijeg, Joka. Kad legnem u snijeg na leđa 15cm ga još viri van ko' jarbol!
Pif, meni samo muda toliko vire. Njega neću niti spominjati.

Pif, meni samo muda toliko vire. Njega neću niti spominjati.
Nije nadimak džabe, zna se...
Mudo - je gotov rucak ?
Sajber je vec i kolac zavrsio
Mudo - je gotov rucak ?
I pojeo!
Mudo - je gotov rucak ?
Evo čekam da punica postavi stol pa idem zderati. Do tad se izlezavam na kauču.
E kaže punica da mi je spremila ledenu pivu. :)

Battlelog opet pao...
Battlelog opet pao...
Meni još nije
Battlelog opet pao...
Nemam pola kose, a mislim da sam pronašao i sijede.
Pa ti organiziraj fotkanje za vrijeme napada na servere...
P.S. Imam probleme sa klikom na "ima novih poruka". Jesam jedini?
momci igra li netko bf4 na ps4,pc,ima li bugova jesu li ispravili ista ili je moja najdraza kompanija digla ruke od te igre
Ja sam se danas slikal na Whiteoutu...
Koje marke ti je taj ranac ispred ?
It's magic!
Koje marke ti je taj ranac ispred ?
To sam v Lidlu kupil...
Tako lep i naocit muskarac, vidi se da je iz Ivanca