Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.622.612
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
NiramX kaže...
Soldier977 kaže...

O ukusima se ne raspravlja {#}

Hey, that's mine trademark! 

NP. Pošalji broj računa ;)
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina

A jel ima tko problema sa BF4 sa ovim novim  ATI 14.7 Beta driverima...vuče se kao prebijeno...do sada uvijek klizalo, i CTE radi odlično ali "obična vržn" ima ogromne dropove...

Pomislio sam da možda nešto rendam u pozadini a nisam ni svjestan hahha

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 13:05 (mrxa1).
16 godina
Soldier977 kaže...

Evo od sinoć, vrlo zanimljiv public-chat ({#}) meč sa Gerijatrija ekipom. GG ljudi!!

Eh, da si još bio na ts-u da čuješ komentare na taj chat i te 12.5 godišnjake{#}

14 godina
jopis kaže...
Soldier977 kaže...

Evo od sinoć, vrlo zanimljiv public-chat ({#}) meč sa Gerijatrija ekipom. GG ljudi!!

Eh, da si još bio na ts-u da čuješ komentare na taj chat i te 12.5 godišnjake{#}

Popušili su oni svoje sa skoro 600 razlike pa neka seru i dalje... {#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Soldier977 kaže...

Evo od sinoć, vrlo zanimljiv public-chat ({#}) meč sa Gerijatrija ekipom. GG ljudi!!{#}

Hahaha, lol :)

Pardoncic, ja sam bio u kinu pa vam nisam mogao airburstati ove dosadne snajpere :)

Btw, koji dobar platoon ovaj [G] :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
jopis kaže...
Soldier977 kaže...

Mah.. bila je dobra zajebancija, ko ih šiša. A ono su neki domaći? Nikad čuo za njih. SAFT

15 godina
Battlefield 4

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
8 0 hvala 9
13 godina
protjeran
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Revenge of the Colonel!!!

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ova mi je dosad najbolja...ko nije gleda prijašnje, nema pojma šta se događa {#}

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
13 godina
Micek kaže...
L3gioNAR00 kaže...
Nisam pitao dal če biti besplatan več jel se isplati kupit s obzirom da čitam svako malo da se ljudi žale na nešto.BF 3 mi je več dop..dio nakon 3 god. igranja tako da je BF 4 na čekanju.

Broj stranica ove teme ti govori koliko ljudi mrze BF4. Da je savršena, nije. Takva igra ne postoji. Uvijek će biti onih koji će se žaliti na nešto a dio njih ima preko 500 h u igri.

BF4 je odlična igra sa tonu bugova i loše registracije pogodaka {#}

16 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

HAhahah, strgao sam se! {#}

13 godina
Battlefield 4

Jooj, baš mi je žao!

Možete li mi ikako oprostiti?

Monster kill (8)

{#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
12 0 hvala 4
17 godina
Battlefield 4

Pitanje: Kada stiže CTE patch u full igru?

Odgovor:

Kada... Kada...

Twitter: @191x7
Moj PC  
4 2 hvala 2
13 godina
191x7 kaže...

Odgovor: 

Ej, a što je ovo gore??

Nisu valjda napokon nekoga poslušali pa će pokušati ispraviti bug da igra ne prihvača neke tipke?

16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže... 

Ej, a što je ovo gore??

Nisu valjda napokon nekoga poslušali pa će pokušati ispraviti bug da igra ne prihvača neke tipke?

Nadam se da neće,jer ako do kraja poprave igru nećemo imati o čemu pisati na forumu.

سمندری ڈاکو
16 godina
pirat kaže...

Nadam se da neće,jer ako do kraja poprave igru nećemo imati o čemu pisati na forumu.

Da mi je i to od vas doživjet {#}

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
protjeran
191x7 kaže...

Odgovor: 

Možeš li dati link do toga? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
16 godina
moderator
سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Bez brige, tu onda uskačem ja... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...
pirat kaže...

Bez brige, tu onda uskačem ja... {#}

Crni će to onda petak biti za nas. {#}

17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Crni će to onda petak biti za nas. {#}

Ma no sikiriki, pobriše pirat moje bedastoće kad pretjeram. Već smo uigrani {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nitko ništa ne piše...

Očisto su svi bugovi ispravljeni i ljudi veselo prduckaju na svojim stolicama dok skidaju zastave negdje u bespućima DICE svemira...{#}

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Friday kaže...

Nitko ništa ne piše...

Očisto su svi bugovi ispravljeni i ljudi veselo prduckaju na svojim stolicama dok skidaju zastave negdje u bespućima DICE svemira...{#}

Ah, utopija... {#}

17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Ah, utopija... {#}

Imaš hemoše pa ne smiješ prduckati tek tako?

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Friday kaže...
NiramX kaže...

Ah, utopija... {#}

Imaš hemoše pa ne smiješ prduckati tek tako?

Nope, samo mislim na glas (ili na tekst???). Nego, ima li još netko problem s pokretanjem CTE-a? 

16 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

jel tko skuzio da je sa hainana snajpao tipa na zavodu, i drugi put nekoga na dawnbreakeru... legedna. :D

12 godina
neaktivan
Battlefield 4
ERROR
No contact with EA Online. Please try again later.
el jos iko ima ovo?
ludonnjaHR
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
pasko21 kaže...
ERROR
No contact with EA Online. Please try again later.
el jos iko ima ovo?

Ugasi web browser, ugasi origin i onda ponovo sve pokreni. Ako ti napiše ponovo samo stisni reconnect. 

Meni pomoglo.{#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 4
Koje selo - netko mi maznuo origin account. https://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/hamoodyalhialy/stats/355185396/pc/ Još uvijek šiba HR dogtag i BOL platoon bubamaru. Nevjerojatno. Molim da me se ne izbaci iz platoona - možda mi pomogne vratiti account. Ako se nekome slicno desilo - savjeti kako da vratim su dobrodosli. Katastrofa :/
www.kolarek.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ako netko može potvridit priču,možemo pokrenut akciju,kontakiramo support.....

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice