O ukusima se ne raspravlja
Hey, that's mine trademark!
NP. Pošalji broj računa ;)

O ukusima se ne raspravlja
Hey, that's mine trademark!
NP. Pošalji broj računa ;)
A jel ima tko problema sa BF4 sa ovim novim ATI 14.7 Beta driverima...vuče se kao prebijeno...do sada uvijek klizalo, i CTE radi odlično ali "obična vržn" ima ogromne dropove...
Pomislio sam da možda nešto rendam u pozadini a nisam ni svjestan hahha
Evo od sinoć, vrlo zanimljiv public-chat () meč sa Gerijatrija ekipom. GG ljudi!!
Eh, da si još bio na ts-u da čuješ komentare na taj chat i te 12.5 godišnjake
Evo od sinoć, vrlo zanimljiv public-chat () meč sa Gerijatrija ekipom. GG ljudi!!
Popušili su oni svoje sa skoro 600 razlike pa neka seru i dalje...
Hahaha, lol :)
Pardoncic, ja sam bio u kinu pa vam nisam mogao airburstati ove dosadne snajpere :)
Btw, koji dobar platoon ovaj [G] :)
Mah.. bila je dobra zajebancija, ko ih šiša. A ono su neki domaći? Nikad čuo za njih. SAFT
Broj stranica ove teme ti govori koliko ljudi mrze BF4. Da je savršena, nije. Takva igra ne postoji. Uvijek će biti onih koji će se žaliti na nešto a dio njih ima preko 500 h u igri.
BF4 je odlična igra sa tonu bugova i loše registracije pogodaka
Pitanje: Kada stiže CTE patch u full igru?
Odgovor:
Ej, a što je ovo gore??
Nisu valjda napokon nekoga poslušali pa će pokušati ispraviti bug da igra ne prihvača neke tipke?
Ej, a što je ovo gore??
Nisu valjda napokon nekoga poslušali pa će pokušati ispraviti bug da igra ne prihvača neke tipke?
Nadam se da neće,jer ako do kraja poprave igru nećemo imati o čemu pisati na forumu.
Nadam se da neće,jer ako do kraja poprave igru nećemo imati o čemu pisati na forumu.
Da mi je i to od vas doživjet
Pitanje: Kada stiže CTE patch u full igru?
Odgovor:
Možeš li dati link do toga?
Možeš li dati link do toga?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064781761512481/63/
Bez brige, tu onda uskačem ja...
Bez brige, tu onda uskačem ja...
Crni će to onda petak biti za nas.
Crni će to onda petak biti za nas.
Ma no sikiriki, pobriše pirat moje bedastoće kad pretjeram. Već smo uigrani
Nitko ništa ne piše...
Očisto su svi bugovi ispravljeni i ljudi veselo prduckaju na svojim stolicama dok skidaju zastave negdje u bespućima DICE svemira...
Nitko ništa ne piše...
Očisto su svi bugovi ispravljeni i ljudi veselo prduckaju na svojim stolicama dok skidaju zastave negdje u bespućima DICE svemira...
Ah, utopija...
Ah, utopija...
Imaš hemoše pa ne smiješ prduckati tek tako?
Ah, utopija...
Imaš hemoše pa ne smiješ prduckati tek tako?
Nope, samo mislim na glas (ili na tekst???). Nego, ima li još netko problem s pokretanjem CTE-a?
Ugasi web browser, ugasi origin i onda ponovo sve pokreni. Ako ti napiše ponovo samo stisni reconnect.
Meni pomoglo.
Ako netko može potvridit priču,možemo pokrenut akciju,kontakiramo support.....