Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.623.304
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
MRSKI kaže...
Tako na svoje prijatelje i suborce ccccccccc.  Predlažem sljedeću kaznu.

Ipak je to naš Cyber, ali jedan masovni teabag je itekako zaslužio hehehe

CyberDemonVZ kaže...
RePlaY kaže...
Iman ja snimljeno, osmoricu je pokosija {#}

Hehehe, može na Youtube? {#}

Replay nemoj, umisto da se srami i nikad više ne spominje ono šta je napravija on se time još hvali i oće da cili svit gleda... {#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Dugo se ne javlja, sigurno vec uploada, haha :)

P.s. upravo sam kupio staru verziju T.S.a za Android, cemo da probamo.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Jeli tko uspio srediti cpu spikeove ? vidim na bf4 forumima da jako puno ljudi osjeti spikeove nakon patcha koji je bio 8.7. nije hardwareski problem jer prije tog mi je sve radilo savršeno isto kao i frendovima. Ponovno su zaribali igru sa osnovnim problemima. Probao sam doslovno sve, unparkat coreove, cfgove, stavljanje svega na low i rezoluziju na 1024x768, prebacivanje sa mantlea na direct x, stavljanje prioriteta na high i na low, disableao origin in game, pokretao igru u x86, upalio HPC mode u biosu, pratio cpu i gpu usage i temperature = sve 5, downgradeao drivere.... sve

Doslovno radi na 120fpsa pola h i onda krenu zuti spikeovi sa cpuom brutalno na 20fpsa pa se vrati pa opet, uzasno iritantno moraju to popravit sto prije

17 godina
odjavljen
John_Mirra kaže...

Jeli tko uspio srediti cpu spikeove ? vidim na bf4 forumima da jako puno ljudi osjeti spikeove nakon patcha koji je bio 8.7. nije hardwareski problem jer prije tog mi je sve radilo savršeno isto kao i frendovima. Ponovno su zaribali igru sa osnovnim problemima. Probao sam doslovno sve, unparkat coreove, cfgove, stavljanje svega na low i rezoluziju na 1024x768, prebacivanje sa mantlea na direct x, stavljanje prioriteta na high i na low, disableao origin in game, pokretao igru u x86, upalio HPC mode u biosu, pratio cpu i gpu usage i temperature = sve 5, downgradeao drivere.... sve

Doslovno radi na 120fpsa pola h i onda krenu zuti spikeovi sa cpuom brutalno na 20fpsa pa se vrati pa opet, uzasno iritantno moraju to popravit sto prije

Džoni koji ti je cepeu?

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Danas bio na EA live suportu i javio mi se lik po imenu Milan,  iz naših krajeva jer smo na kraju na našem komunicirali i vidi se da se lik razumije u ovo što mu je posao a ne ko oni pakistanci što prate Idiots guide . Uglavnom malo je kompleksnije  rješenje ali bar više nemam problema koji su me mučili u BF4....od fps dropova, laga, lošeg netcoda ili hit registracije i ostalih sitnica. Ja prezadovoljan {#}. Uglavnom da ne duljim imate objašnjenje ovdje

battlelog MRSKI-OKUPATOR
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 16:34 (MRSKI).
Moj PC  
12 0 hvala 6
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Dugo se ne javlja, sigurno vec uploada, haha :)

P.s. upravo sam kupio staru verziju T.S.a za Android, cemo da probamo.

Nisan danas doma, sutra cu.

14 godina
MRSKI kaže...

Danas bio na EA live suportu i javio mi se lik po imenu Milan,  iz naših krajeva jer smo na kraju na našem komunicirali i vidi se da se lik razumije u ovo što mu je posao a ne ko oni pakistanci što prate Idiots guide . Uglavnom malo je kompleksnije  rješenje ali bar više nemam problema koji su me mučili u BF4....od fps dropova, laga, lošeg netcoda ili hit registracije i ostalih sitnica. Ja prezadovoljan {#}. Uglavnom da ne duljim imate objašnjenje ovdje

Ahahahaha

Ajde baš večeras probaj pa javi radi li šta bolje s prstom u čmaru

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Battlefield 4

Cekamo sačmu sa ovim cudom :)

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
MRSKI kaže...

Zezam se naravno. Izgleda da smo mi vlasnici ATI-jevki (Dama ni jedne {#}) sa zadnjim DLC om dobili taj novi fičr da bez razloga i random dobijamo taj užasni FPS drop (ja nekad imam osjećaj da gledam u slide show). I meni se dešava ne samo na zadnjem dlcu nego na svim mapama i povremeno čudni lag iako mi je ping ok. Mislim da džabe razbijaš glavu i pokušavaš riješiti jer je to jednostavno do njih a ne do tvog kompa. Poravni dok ne poprave........

Ja sam imao AMD davno i vidio sam da od njih nema puno fajde. Od sada only nVidia dok se i oni ne pokvare {#} i svaki novi DLC na BF4 mi je popravio performanse {#}

Intel+nVidia FTW {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 17:22 (Soldier977).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kako riješiti problem sa portom 3659UDP, nemogu se spojiti niti na jedan server danas...?

Vidio sam da su mnogi imali takav problem, kad ga rućno upisujem u ruter ne želi mi ga prihvatiti, kaže:

ERROR:FAIL TO UPDATE DUE TO... DUPLICATE PORT NUMBER

ropevas
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Friday kaže...
John_Mirra kaže...

Džoni koji ti je cepeu?

Slucajno sam se bio ulogirao na stari account.... Cpu mi je FX 8320 @ 4.5ghz probao sam i sve na stock ista je stvar... ostatak se moze vidjeti pod "moj pc"

13 godina
ptrvic kaže...

Kako riješiti problem sa portom 3659UDP, nemogu se spojiti niti na jedan server danas...?

Vidio sam da su mnogi imali takav problem, kad ga rućno upisujem u ruter ne želi mi ga prihvatiti, kaže:

ERROR:FAIL TO UPDATE DUE TO... DUPLICATE PORT NUMBER

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
Da to sam i uradio, doduše na osmici ali ista stvar i dalje ne radi, pa sam išao u router upisivati te mi na kraju neće sejva nego mi izbacuje error:
ERROR: FAILD TO UPDATE DUE TO... DUPLICATE PORT NUMBER
ropevas
17 godina
odjavljen
ptrvic kaže...
Da to sam i uradio, doduše na osmici ali ista stvar i dalje ne radi, pa sam išao u router upisivati te mi na kraju neće sejva nego mi izbacuje error:
ERROR: FAILD TO UPDATE DUE TO... DUPLICATE PORT NUMBER

Vjerojatno si otvarao isti port na 2 različita hosta...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

jel mi se isplati uzimat battlefield 4 na ovu konfu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SuperDox kaže...

Ne dok ne staviš quad procesor i jaču grafu.

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
SuperDox kaže...

Ne dok ne staviš quad procesor i jaču grafu.

Radilo bi vjerojatno. Ne baš sjajno ali radilo bi podnošljivo. Iako bi bilo bolje da igra BF3...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Radilo bi vjerojatno. Ne baš sjajno ali radilo bi podnošljivo. Iako bi bilo bolje da igra BF3...

Igrao sam battlefield 3, ali se cijela ekipa prebacila na bf4, Pa bi se i ja, ali problem mi je ova konfa, a glupo mi je sad kupovat ako nebude igrivo.

14 godina
SuperDox kaže...
Friday kaže...

Igrao sam battlefield 3, ali se cijela ekipa prebacila na bf4, Pa bi se i ja, ali problem mi je ova konfa, a glupo mi je sad kupovat ako nebude igrivo.

Kupi na originu, ako ti ne bude radilo kako triba jednostavno zatražiš povrat i dobiješ pare nazad

battlelog - Volume_CRO
17 godina
D3lBoy kaže...

Džoni koji ti je cepeu?

Slucajno sam se bio ulogirao na stari account.... Cpu mi je FX 8320 @ 4.5ghz probao sam i sve na stock ista je stvar... ostatak se moze vidjeti pod "moj pc"

AMD + Intel , driveri neki iz 12. mjeseca, win8.1 bez ikakvog softwarea gore (antivirus, capture software ....) i nema promjene na gore niti sa jednim DLCom!

Ovo da je zelenilo + Intel only good for BF4 == witchcraft, znam ih ja kaj imaju dropove sa 120 na 80tak, pa i na manje i mudro shute!

Doduše, ispada da mi je PC igraća konzola, ništ ne radim drugo osim igranja! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 22:44 (mrfloyd).
16 godina
mrfloyd kaže...
D3lBoy kaže...

Džoni koji ti je cepeu?

AMD + Intel , driveri neki iz 12. mjeseca, win8.1 bez ikakvog softwarea gore (antivirus, capture software ....) i nema promjene na gore niti sa jednim DLCom!

Ovo da je zelenilo + Intel only good for BF4 == witchcraft, znam ih ja kaj imaju dropove sa 120 na 80tak, pa i na manje i mudro shute!

Doduše, ispada da mi je PC igraća konzola, ništ ne radim drugo osim igranja! {#}

A kaj, PC moze i druge stvari? 

17 godina
ivanec kaže...

A kaj, PC moze i druge stvari? 

Ne znam za tvoj, al moj nemre!

Mi doma surfamo na mobitelima, a račune plaćamo ne službenom laptopu, rekli su mi da podržava ebankarstvo za građane. {#}

12 godina
Battlefield 4

bf4 logic.

Zavrsio predhodnu rundu,nisam se ni spawnao,alt tab i zalutao po bol-u, i eto skill se kreše.

Taj skill metar je brutalan nusproizvod :D

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
Battlefield 4
Moj PC  
1 18 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

bf4 logic.

Zavrsio predhodnu rundu,nisam se ni spawnao,alt tab i zalutao po bol-u, i eto skill se kreše.

Taj skill metar je brutalan nusproizvod :D

pa moraju te na neki način penalizirati što nisi pomagao timu. ;)

To je samo poticaj da budeš još bolji.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
191x7 kaže...

Zašto meni dajete TD? To je platoon kojeg su napravili dezerteri. Slobodno ga prijaviteza vrijeđanje, neofašizam, rasizam...

13 godina
191x7 kaže...
191x7 kaže...

Zašto meni dajete TD? To je platoon kojeg su napravili dezerteri. Slobodno ga prijaviteza vrijeđanje, neofašizam, rasizam...

Ma nije to nego im mali skill {#}

battlelog MRSKI-OKUPATOR
14 godina
191x7 kaže...
191x7 kaže...

Dezerteri? Čisto sumnjam da koji od njih uopće ima više od 15 god ali ajde ako ti tako kažeš... U opisu platoona fašizam, vrijeđanje i rasizam se ne spominju. Emblem isto tako ne krši nikakva pravila, pa teško da ih možeš prijaviti samo na račun imena koje u biti ne mora značiti ništa 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Jao, zašto sam otvarao link... Odmah me presjeklo dolje u trbuhu i osjećam kako nadolazi proljev govana!

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Ekipa iz Zagreba...

Pardon kaj upadam u ovu temu,ali tu se ipak svi manje vise 'poznamo'.

Ima li netko za posudit wifi karticu za PC,na 10 dana-2 tjedna,dok mi ne spoje adsl i da ne kupujem sada samo zbog toga?

Ako netko ima,neka mi javi na PM.

Zahvaljujem!

I naravno,placam {#}

Da budem ON,Bulldog je OP brutalno, a 'digla' nikako otkljucat...

Moj PC  
3 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice