Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

WTF?? LOL!

Haha :)

Da ti svu tu energiju preusmjerujes u pametne stvari vec bi imao svoju firmu sa stotinjak zaposlenih.

Ili bi umro od dosade.

Jedno od tog dvoje..

Da, malo sam se zajebavao s tim stvarima. Slao sam ljudima mail sa noreply@origin.com.

Basta i fila su vidjeli kako to izgleda a xyan i ljudina su bili žrtve.

Xyan, živčan kakav je, psovao je sto na sat. Prvo sam mu poslao mail da mu je promjenjena šifra na originu i da će biti aktivna od sutra. Napiše on meni "netko mi hoće upast na account". Nakon toga mi napiše "ma j3bem im mater, promjenit ću ja pass". Promjeni pass a ja mu pošaljem mail od "origina" da mu se gasi account radi prečestih promjena passworda. Dakle, da ste čuli te salve psovki... {#}

kako lažeš, baš si smrad...nisam bio 100 postotna žrtva...a i lako olajavat kad mislis da ne pratim temu :P

13 godina
odjavljen
xyan kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

WTF?? LOL!

Haha :)

Da ti svu tu energiju preusmjerujes u pametne stvari vec bi imao svoju firmu sa stotinjak zaposlenih.

Ili bi umro od dosade.

Jedno od tog dvoje..

Da, malo sam se zajebavao s tim stvarima. Slao sam ljudima mail sa noreply@origin.com.

Basta i fila su vidjeli kako to izgleda a xyan i ljudina su bili žrtve.

Xyan, živčan kakav je, psovao je sto na sat. Prvo sam mu poslao mail da mu je promjenjena šifra na originu i da će biti aktivna od sutra. Napiše on meni "netko mi hoće upast na account". Nakon toga mi napiše "ma j3bem im mater, promjenit ću ja pass". Promjeni pass a ja mu pošaljem mail od "origina" da mu se gasi account radi prečestih promjena passworda. Dakle, da ste čuli te salve psovki... {#}

kako lažeš, baš si smrad...nisam bio 100 postotna žrtva...a i lako olajavat kad mislis da ne pratim temu :P

Ha ha neka to potkrijepi kojim selfijem : )

16 godina
moderator
Battlefield 4

Zadnje vrijeme ste gotovo svi op s tim citatima(dama pogotovo),morat ću vam ubuduće podijeliti ribone. :)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ne znam baš detalje iz bf3 i ove teme, al vidim ko je na dobrom, a ko na lošem glasu. Ugl. vidio sam post od onog nekog pokemona megatrona i otišo na njihov server ko spectator da vidim kako igraju i stvarno, jedni druge u helijima ne pucaju, stingeri i igle su zabranjeni i samo rejp što stignu. {#} Napišem ja u čet "megatron, pa upucaj protivnički heli, nisi ga vidio?", kaže on "nisam ga vidio, gdje je". A prije toga su se sreli i vozili jedan oko drugog, ko da su se pozdravili. I na to mu ja napišem "a da, teško je vidjet heli dok letiš oko njega, pardon". Za 5 sekundi, kickaju me sa servera. {#}

Battlelog: [XCT] Xtream_Pato

18 0 hvala 4
15 godina
patoHD kaže...

Ne znam baš detalje iz bf3 i ove teme, al vidim ko je na dobrom, a ko na lošem glasu. Ugl. vidio sam post od onog nekog pokemona megatrona i otišo na njihov server ko spectator da vidim kako igraju i stvarno, jedni druge u helijima ne pucaju, stingeri i igle su zabranjeni i samo rejp što stignu. {#} Napišem ja u čet "megatron, pa upucaj protivnički heli, nisi ga vidio?", kaže on "nisam ga vidio, gdje je". A prije toga su se sreli i vozili jedan oko drugog, ko da su se pozdravili. I na to mu ja napišem "a da, teško je vidjet heli dok letiš oko njega, pardon". Za 5 sekundi, kickaju me sa servera. {#}

Ma e, nemam ništa protiv te ekipe, nek se bustaju, siluju i nabijaju kdr, ali ne volim kad se netko time kurči, prikazuje se kao neka igračina.

Imaš svoju zabavu, svatko ima pravo igrati igru koju je platio na koji god želi način, ali blesavo je onda okolo bacati neke ''fejk'' montažice i kurčiti se bar imho, još uz to si bahati klinjo od 15-16 god i onda bacaš spike po forumu, a proziran si sa troduplim accountovima.

Pusti dijete nek uživa, ako mu je tako milo, nek se igra pokemena i pikaboo sa drugim heli busterom.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 18:41 (fila2208).
14 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
patoHD kaže...

Ma e, nemam ništa protiv te ekipe, nek se bustaju, siluju i nabijaju kdr, ali ne volim kad se netko time kurči, prikazuje se kao neka igračina.

Imaš svoju zabavu, svatko ima pravo igrati igru koju je platio na koji god želi način, ali blesavo je onda okolo bacati neke ''fejk'' montažice i kurčiti se bar imho, još uz to si bahati klinjo od 15-16 god i onda bacaš spike po forumu, a proziran si sa troduplim accountovima.

Pusti dijete nek uživa, ako mu je tako milo, nek se igra pokemena i pikaboo sa drugim heli busterom.

Ma da, tako i ja razmišljam. Ne bi ni otišao na server da se taj kako ga ti zoveš fegatron nije ponio tak bahato. Lako je igrat kad server i igru tak namjestiš da ide tebi u korist. Žalim ih iskreno. {#}

Battlelog: [XCT] Xtream_Pato
15 godina
Battlefield 4

ja samo ne shvaćam jadne ljude koji ili ne znaju di su ušli pa se muče dok ih ovi rejpaju, ili znaju da je zabranjena igla i sve anti aa, ali opet tamo igraju.

Mislim ne shvaćam..ali opet, neki vole da pate,a neki vole da tjeraju druge da pate, sve je to ok, danas...tako bar vele.{#}

ontopic:

volim kad me Dice počasti ovim njub boostovima, šteta da ih nemrem nikom dati, dao bih fegatronu da se zbusta over 9000{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 18:50 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
volim kad me Dice počasti ovim njub boostovima, šteta da ih nemrem nikom dati, dao bih fegatronu da se zbusta over 9000{#}

To je custom Battlelog tema?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
NiramX kaže...
fila2208 kaže...

Yes, neka chocolatte preko better battleloga.

Kod mene je sve čokolada, čokolada for teh win, kdr odmah 0.2 gore.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 19:17 (fila2208).
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
NiramX kaže...
fila2208 kaže...

Yes, neka chocolatte preko better battleloga.

Kod mene je sve čokolada, čokolada for teh win, kdr odmah 0.2 gore.

{#}

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
17 godina
Battlefield 4

Rogue Transmission

Frostbite se potpuno oteo kontroli. Poceo je komunicirati sa izvanzemaljskim. Jos malo i game over!

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 19:21 (BDS).

6 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Kuky, pirat i ostali informirani, dal se sprema kakav patch za ovaj zadnji patch?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Kuky, pirat i ostali informirani, dal se sprema kakav patch za ovaj zadnji patch?

Vjerojatno sutra server i client patch...

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 4

Ja bi već napisao ali ću opet ispasti previše koristan.{#}

Da fila navodno dolazi, vlasnici servera su dobili neke mailove od ovih koji im hostaju.

Moj PC  
4 0 hvala 5
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Ha ha neka to potkrijepi kojim selfijem : )

Evo jedna što je već bila... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

AAAAAAAAAAAA Cyber {#}{#}

Pa kako si mogao dozvoliti Petku da te nagovori da to obučeš???? Ja sam mislio da si ti fin i uglađen gospodin a kad ono....ma vas ste dvojica obični perverznjaci....sva sreća pa niste svećenici ili liječnici...ili možda jeste pa nas tu trolate? {#}{#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
odjavljen
Granzon kaže...

Pa kako si mogao dozvoliti Petku da te nagovori da to obučeš????

Znaš kako kažu: "teško žabu u vodu utjerati" {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo ja jos odg nemam od ea-supporta... javili se nakon 4 dana i rekli da ce sad pregledati slucaj detaljno... i od onda nista, evo 3 dan. tako da san skoknija malo preko velike bare i kupio novi bf4 za 367kn! lvl 0 njab :) again hhh

ludonnjaHR
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Granzon kaže...
Friday kaže...

Pa kako si mogao dozvoliti Petku da te nagovori da to obučeš???? Ja sam mislio da si ti fin i uglađen gospodin a kad ono....ma vas ste dvojica obični perverznjaci....sva sreća pa niste svećenici ili liječnici...ili možda jeste pa nas tu trolate? {#}{#}

Haaa haaaa - to ga je Xyan " nagovorio " kolko se sjecam {#} a i zubo je bio u ekipi

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Haaa haaaa - to ga je Xyan " nagovorio " kolko se sjecam {#} a i zubo je bio u ekipi

Ja sam ga nagovorio a basta je imao umjetnički trenutak {#}

Freak Show Inc.
13 godina
pirat kaže...

Zadnje vrijeme ste gotovo svi op s tim citatima(dama pogotovo),morat ću vam ubuduće podijeliti ribone. :)

Može, ionako su mi to jedini riboni koje dobijem.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Da je mene pustit na taj server s mojom kozom iz goat simulatora ...

battlelog: b4stardo_CRO
16 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
fila2208 kaže...

Jesi primjetio kakvu razliku u kvaliteti života, osobnog zadovoljstva i sl. ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 21:57 (Arabarran).
12 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Bastardo kaže...
fila2208 kaže...

Jesi primjetio kakvu razliku u kvaliteti života, osobnog zadovoljstva i sl. ?

Manje tucem djecu, manje tucem zenu, sefu vise ne trljam golu guzicu po stolici dok ga nema, interval izmedju nasilnih masturbacija se cetverostruko povecao na cirka 8 sati, ... sve u svemu zivot je potpuniji. Kad se zatrcis s tom kozom po levelu, izudaras ljude glavom, skocis sa dizalice na trampolin - sve je tako lijepo. Ima jedna simpaticna kucica na mapi, nesto tipa onih americkih kucica iz predgradja. E volim otici u tu kucicu na prvi kat u jednu sobu i onda po 30 minuta moja koza lize zid. Goat simulator je iskustvo koje mijenja zivot na bolje! Definitivno preoprucujem!

battlelog: b4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 22:44 (Bastardo).
13 godina
Friday kaže...

{#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Granzon kaže...

Nije me trebao nagovarati. Ja sam ti stalno tak obucen. Samo sam se trebao uslikati. {#}

Sad si zamisli da sam tak obucen kad s vama razgovaram preko TS-a ili VOIPa {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Battlefield 4
Moj PC  
9 0 hvala 11
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Stiže nam novi patch, navodno danas:

Predviđam listu ispravaka otprilike ovakvu:

• Lišće na Lancangu je nešto zelenije
  • Smanjen je vertikalni recoil korneta za 0.1%
  • Attack boat ima za 4 cm manji gaz
  • Popravljen echo za pucnjavu sa scarom u zatvorenim prostorima
  • Zora na dawnbreakeru sada stiže 2% ranije
  • Dodane još dvije olupine tenka na zavodu
  • Smoke granata sada stiže sa 3 različite arome
Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Samo da se malo pohvalim, dobio sam ssd intel 520 od 120 giga za rođendan od svog kuma.Thnx kumešina!

Stvarno preporod kaj se tice brzine loadanja i dizanja winsa..

petko žicaj kuma..

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

jel zna netko informaciju kada će mantle podržavati m apu i m gpu?

i koji je najeftiniji način da svoj osnovni bf4 upgradeam na premium verziju (imam onu amdovu verziju)

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 8:52 (Checola).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice