Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.341
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
Re: Battlefield 4

dečki jeste vi probali ovaj MANTLE?

ja stavim na taj mantle i katastrofa, od spikeova do loše grafike same po sebi.

Probao sam sa onim naredbama u konzolu RenderDevice.FramePacingMethod 1 i samo mi ta naredba radi, ostale sa 2 ili 0 ne prepoznaje uopće, piše unknown, gdje sam pogriješio?
Imam R9 270X i baš sam pročitao da j enetko tu na forumu napisao da mu je sad odlično na mantleu, pasam išao probati ali bez uspjeha...jel možda problem u driveru ? verzija catalysta je 14.2 (iako mi piše da je updejtan na posljednju verziju)

16 godina
neaktivan
MasterG kaže...

Probao sam sa onim naredbama u konzolu RenderDevice.FramePacingMethod 1 i samo mi ta naredba radi, ostale sa 2 ili 0 ne prepoznaje uopće, piše unknown, gdje sam pogriješio?
Imam R9 270X i baš sam pročitao da j enetko tu na forumu napisao da mu je sad odlično na mantleu, pasam išao probati ali bez uspjeha...jel možda problem u driveru ? verzija catalysta je 14.2 (iako mi piše da je updejtan na posljednju verziju)

Pisano je već nekoliko puta, nije Mantle sređen za tu seriju kartica

11 godina

da sjećam se da je pisano tu već, probao sam naći ali kad ima onak 10 novih stranica svaki dan malo je teže...a htio sma probati upravo jer je netko napisao da ima tu kartciu R9 270X i da mu je odlično inače nebih ni pokušavao.

Uglavnom hvala

16 godina
neaktivan
MasterG kaže...

da sjećam se da je pisano tu već, probao sam naći ali kad ima onak 10 novih stranica svaki dan malo je teže...a htio sma probati upravo jer je netko napisao da ima tu kartciu R9 270X i da mu je odlično inače nebih ni pokušavao.

Uglavnom hvala

Ja sam napisao, ali ne da odlično ide nego da je razlika između nekorištenja te naredbe i korištenja iste nebo i zemlja.

Također, uvelike ti ovisi koju mapu igraš. Koristi dx i čekaj da ljenivci srede podršku, nije da dx ne radi

14 godina
neaktivan
pirat kaže...
ceco22 kaže...

Competition ide i dalje, wook je se momacki potrudio oko svega. I ne mogu vjerovati da je izvukao cak sponzore za to. Ali nazalost izgleda da bilo sta sto se tice bilo kakvog natjecanja u nas ne moze proci da je bas zabava u prvom redu. Zato jos jednom svaka cast momcima/curama od prosle godine koji su onih mjesec dana ucinili super zabavnim, cak i kad je pao database od statsa nije se dizala velika panika. Steta jer je server mogao posluziti i kao okupljanje HR igraca na jednom mjestu.

Zašto su maknuli NS mape iz rotacije?

Pa isti slucaj da mogu boostat na slik roadu. Do kraja natjecanja ce server zavrsiti i sa  HC modom slik only {#}

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 16:22 (ceco22).
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
pirat kaže...
ceco22 kaže...

Competition ide i dalje, wook je se momacki potrudio oko svega. I ne mogu vjerovati da je izvukao cak sponzore za to. Ali nazalost izgleda da bilo sta sto se tice bilo kakvog natjecanja u nas ne moze proci da je bas zabava u prvom redu. Zato jos jednom svaka cast momcima/curama od prosle godine koji su onih mjesec dana ucinili super zabavnim, cak i kad je pao database od statsa nije se dizala velika panika. Steta jer je server mogao posluziti i kao okupljanje HR igraca na jednom mjestu.

Zašto su maknuli NS mape iz rotacije?

Pa isti slucaj da mogu boostat na slik roadu. Do kraja natjecanja ce server zavrsiti i sa  HC modom slik only {#}

Mi iz CHC-a dolazimo igrat još samo da podržimo vješticu. Namještanje timova, forsiranje određenih mapa,masovno spamanje claymoreima po zastavama i kempanje po krovovima sa airburstom nije nimalo zabavno.

Jednostavno pokušavaju otjerati ekipu sa servera. Nije mi namjera pljuvati po nikome ali takav dojam se stječe igrajuči na serveru. 

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel ovaj graf sad ok? Niš ja tu ne kontam o_O

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

na graphu bi linije trebale da se poklope, tj. da budu sto blize jedna drugoj. ako je zuta linija iznad zelene, znaci da ti cpu bottlenecka gpu, a ako je zelena iznad zute, znaci da je neki problem sa gpu-om. ja bih volio da je i kod mene takav graph kao kod tebe, crte obe ravne, nema puno spikova, uglavnom ako imas stabilan fps, zanemari graph, uredu je sve hahah :D

16 godina
Battlefield 4

danas vidjeh velikog bijelog dok sam ronio na mapi lost island kod  srušenog aviona,lijepo me iznenadija{#}

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Blade,ja kad sam poceo prosli tjedan opet igrat prvo sam si 1 sat sensitivity slagao,a o mapama da ne pricam,kad smo igrali prvu protiv chc-a nisam ni znao kud da trcim,ono poslije 3 mjeseca ne igranja tek sad vidim kakva sam šupa{#}

Moj PC  
1 1 hvala 1
11 godina
Battlefield 4

Evo dokaz koliko ima glupih admina!

Igram sad evo na only metro serveru i raspucavam se ja AEK-om,napravim 60-at killova,još negdje 100-200 ticketa i mene kickaju jer sam vjerovatno od onih 60 ubio nekoliko puta admin.{#}

Jel to mogu nekako prijaviti EA-u hehe{#}

Battlelog: Ratkapa16

2 2 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Ja vise neznam..

Prva slika je Direct X,druga slika Mantle...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

a kako podesiti da radi preko mantlea ili direct-x?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Skini zadnje drivere,udi u igru,pod video settings prebaci na mantle,izadi iz igre,ponovo udi.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo imam problem znaci kada udem na battlefield 4 kompjuter mi pocne naglo raditi jako buci .Isto tako kada npr radim nes na kompu kad sam na internetu ili tako nes buci ali ne tako jako.

Mislim to mi se nije dogadalo prije cak ni bf 3 kad sam imao mi nije to uzrokovao .

Sory ako ne pratim temu nisam mogao nigdje drugdje metnuti.

Moj komp:

AMD Athlon(tm)II x4 640 processor 3.00 GHZ

4GB RAMA

Windows 7 64 bitni

AMD Radeon HD 6700 Series

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 18:58 (facamen).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo grafa

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 18:57 (facamen).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
facamen kaže...

Evo grafa

pa mantel koliko ja znam do sada ne podrzava seriju 6000 samo 7000 seriju :D

16 godina
moderator
Ice45 kaže...

Kakve veze ima mantle s njegovim problemom?

سمندری ڈاکو
13 godina
odjavljen
pirat kaže...
Ice45 kaže...

Kakve veze ima mantle s njegovim problemom?

Njegov problem je cooler na procu koji zalufa kad ga optereti a ocito ga nije neko vrijeme cistio .

13 godina
facamen kaže...

Evo imam problem znaci kada udem na battlefield 4 kompjuter mi pocne naglo raditi jako buci .Isto tako kada npr radim nes na kompu kad sam na internetu ili tako nes buci ali ne tako jako.

Kao sto ti je receno, temperature.

Ili procesora ili graficke. Ili oboje :D

Pogotovo ako si radio oveclock.

Ili je vrijeme za ciscenje, ili nove hladnjake.

Btw, screen-shotove radi s Alt+Print Screen. Onda ce ti biti "uhvacen" samo aktivni prozor.

Na ovim slikama gdje ti je cijeli desk smanjen na sicusnu slicicu se nista ne vidi.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 19:18 (CyberDemonVZ).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ok hvala momci kako sam ja shvatio ja bih trebao malo pocistiti komp.

E sada jel mi moze neko to detaljnije objasniti da ne pogrijesim nesto.

Jel se moze moj problem rijesiti na nacin da se na kompjuteru nesto rijesi a ne da ga cistim.Mislim nije problem ali sam pitam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Blade,ja kad sam poceo prosli tjedan opet igrat prvo sam si 1 sat sensitivity slagao,a o mapama da ne pricam,kad smo igrali prvu protiv chc-a nisam ni znao kud da trcim,ono poslije 3 mjeseca ne igranja tek sad vidim kakva sam šupa{#}

Sve znam frende sve,to sam i napisao jer znam iz osobnog iskustva.Ja odigram dan,dva pa 20 ne i nakon tih 20 neznas di si prvi a i drugi  dan.Eto sad par dana za redom igram i odmah se vidi razlika,sve skoci prema gore od statsa ali najbitnije sto se ja osjecam sigurnije a prvi dan izgubljen letam po mapi,bas ko kokos haha.E a tako i ja dan prije lige sam ponovo poceo pomalo igrat.Btw ali Zdenka pauza ne dira,on ne igra pol godine i sad se vrati i ono k/d 11 haha nevjerovatan je

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 19:46 (Blade Runner31).
12 godina
facamen kaže...

Jel se moze moj problem rijesiti na nacin da se na kompjuteru nesto rijesi a ne da ga cistim.Mislim nije problem ali sam pitam.

skini neki softweare za ciscenje prasine s coolera ,ima  ih kolko oces {#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
neaktivan
facamen kaže...

mislim da ti to pitanje nije za ovu temu. probaj u temama koje se bave temperaturama, ventilatorima. ili pitaj moderatora da ti prebaci ovo pitanje na odgovarajuću temu.

ali defintivno su ti problem ventilatori, naročito ako su maleni oko 60mm pa se vrte na 5000 okretaja, to bude jako bučno. kupnja novog hladnjaka s 100mm ili većim ventilatorom bi ti trebalo riješit problem buke.

17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Ja vise neznam..

Jebote, pa tebi DX radi ko metak!

Freak Show Inc.
17 godina
Hurki kaže...

drahic kaže...

Ja vise neznam..

Obojica ste limitirali FPS na 60 ili tako neku vrijednost (zato CPu svakih 16.6ms grafičkoj pripremi po 1 frejm).

Obojica možete imati skoro dvostruko veći FPS na detaljima na kojima igrate jer vam ovako grafička previše čeka na frejmove.

Ali da, nemate framedropova baš (što je super) - to se vidi po tome što su linije ravne, nema stršećih vrijednosti na grafovima.

Twitter: @191x7
15 godina
neaktivan
MasterG kaže...

Ja ti imam R9 270x Vapor-x i meni igra radi relativno dobro na mantleu nakon unošenja naredbe RenderDevice.FramePacingMethod 0 (59 lock medium-high postavke)

Bilo bi idealno kada se ne bi svakih nekoliko minuta događali random CPU-spike-ovi pa igra trzne na sekund,ali s obzirom kako je prije bilo ovo je mila majka.

Ja ti inače držim ovaj cfg koji je netko preporučio na BF4 forumima,možda ti neke od tih postavki pomognu i instaliraj verziju drivera 14.3 :perfoverlay.DrawFPS 1

RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 3

RenderDevice.TripleBufferingEnable 1

RenderDevice.VsyncEnable 1

WorldRender.MotionBlurEnable 0

WorldRender.MotionBlurForceOn 0

WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime 0

WorldRender.MotionBlurMax 0

WorldRender.MotionBlurQuality 0

WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0

gametime.maxvariablefps 59

renderdevice.framepacingmethod 0

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
13 godina
mersimh kaže...
MRSKI kaže...

Ovo sa ovom ribetinom mi je opet razočarenje od strane DICE-a. Ja sam očekivao da će pokretanje ovog i sličnog..........

jes ti lud?

to nije levolution nikakav,vec prokleti easter egg cisto for fun

kul vidjeti i to je to,taman posla da mi riba utice na cijelu igru cc

Ne ja nisam LUD.
Ja nit sam s tobom ovce čuvao niti te poznajem da se možemo na takav način zajebavat. Ako se ne slažeš sa nečijim mišljenjem dovoljno je puknuti TD ili ako ti se da obrazložit svoj stav ali nazivat nekoga ludim samo zbog razlike u mišljenju mislim da je najblaže rečeno nekulturno. Ne ulazeći u to da ti po godinama vjerojatno mogu biti otac (sudeći i po  tvom prijašnjem postu nekom od forumaša,  koji mi je također zaparao uho) pretpodstavljam da se radi o nadobudnom balavcu sa nedostatkom elementarne kulture sa kojim mi se neda raspravljat. Toliko nas ima na forumu, sto ljudi sto ćudi, ali ti si prvi kojeg ću tako rado staviti na ignore.

14 godina
191x7 kaže...
Hurki kaže...

drahic kaže...

Ja vise neznam..

Obojica ste limitirali FPS na 60 ili tako neku vrijednost (zato CPu svakih 16.6ms grafičkoj pripremi po 1 frejm).

Obojica možete imati skoro dvostruko veći FPS na detaljima na kojima igrate jer vam ovako grafička previše čeka na frejmove.

Ali da, nemate framedropova baš (što je super) - to se vidi po tome što su linije ravne, nema stršećih vrijednosti na grafovima.

Apsolutno nikada nista nisam limitirao.

Kako maknuti to?

13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jutros se pokušavam spojiti na par servera, na svakom mi izbaci sljedeće

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 8:18 (Armageddon 2033).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice