Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.621.873
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
SiNkE.Zgb kaže...

aek je lijek za vjesticu{#} nije da sam bio u pozitivi al nisam ni bio u velikom minusu s njom

Bit ce da joj se spavalo {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina

daj mi pokvari veselje, ajde daj{#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...

Haha a salim se to znas nego najcesca puska s kojom me ubiju u zadnje vrijeme je SCAR,pogotovo jucer na ESL-u,puno ljudi igra s njim i definitivno od njega najvise pogibam.

15 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...

AEK je lijek za vjesticu{#} nije da sam bio u pozitivi al nisam ni bio u velikom minusu s njom

a i otkrio sam tajnu njenog KDR-a ,Vjestica padne svi medici iz tima krecu prema njoj izbija fajt ko ce ju prvi revajvat.

A ja padnem skacu mi po glavi derem se da me revaju, masem rukama ma niko ni da bi me pogledao jos me i teabagg-aju

Hahaha bravo SinkE napokon je tajna otkrivena ! Svaka čast jesi me nasmijao.

sake08
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ajmo lagano tuširanje pa na 53 -icu fali mi još 6 commander leader ribona za medalju.

sake08
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4
Jucer nisam bio za kompom , danas kod buraza cupam stari parket s pajserom..
A bodovi kod 53 stoje... :(
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Blade Runner31 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Haha a salim se to znas nego najcesca puska s kojom me ubiju u zadnje vrijeme je SCAR,pogotovo jucer na ESL-u,puno ljudi igra s njim i definitivno od njega najvise pogibam.

SCAR-H je odlična puška na svim udaljenostima. Pitaj filu. Ja je ne koristim previše čisto zbog navike na 30 metaka. Lijen sam adaptirati se na 20.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Jucer nisam bio za kompom , danas kod buraza cupam stari parket s pajserom..
A bodovi kod 53 stoje... :(

Pazi da ti parket ne opali koji HS - {#}

16 godina

Trolanje na DICE način...

Da znam, ime nam je svjetsko ;) Imam članove seljake hahah Da znam, ime nam je svjetsko ;) Imam članove seljake hahah
أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
12 godina
Battlefield 4

Trebalo bi malo pauzirat server par dana da se odmorimo od njega

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...

Hmm...taman za ono vrijeme dok ti ideš na put, a? {#}

Iskreno ja sam se malo umorila, ali sad kad je tako krenulo moram izdržat još 3 tjedna {#} I mislim da bi neki back up poretka trebalo povremeno radit jer da sad sve propadne mislim da bih stvarno postala LUDA {#}

12 godina
LudaVjestica kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Hmm...taman za ono vrijeme dok ti ideš na put, a? {#}

Iskreno ja sam se malo umorila, ali sad kad je tako krenulo moram izdržat još 3 tjedna {#} I mislim da bi neki back up poretka trebalo povremeno radit jer da sad sve propadne mislim da bih stvarno postala LUDA {#}

Joj cinkerice jedna ....nemam vise nikakve sanse za jedno od prva 4 mjesta ...sve nade polazem u tebe i moju okladu na tebe

12 godina
Battlefield 4

Patch haha. Ljudi moji naval je neigriv na ps4. Trza da je to strasno a i cesti su padovi frameova. To se dogada samo na cobquest large. Razocaran sam. Tolko o patchu

6 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

lol

{#}{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
11 2 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ne znam što se dogodilo ali danas je bila totalna banana od igre na 53-ici. Dosada totalna nebalansirani timovi ,sniperi po brdima svi se manje više vrte oko spawna katastrofa! Ispočetka je bilo odlično na tom serveru , stvarno ne znam zašto se pokvarilo? Još se ljudi bore za nagradue ali izgleda da upadaju neki padobranci koji kvare doživljaj jer ne igraju objectives već liječe neke svoje privatne frustracije .

sake08
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
maxis kaže...

Ne znam što se dogodilo ali danas je bila totalna banana od igre na 53-ici. Dosada totalna nebalansirani timovi ,sniperi po brdima svi se manje više vrte oko spawna katastrofa! Ispočetka je bilo odlično na tom serveru , stvarno ne znam zašto se pokvarilo? Još se ljudi bore za nagradue ali izgleda da upadaju neki padobranci koji kvare doživljaj jer ne igraju objectives već liječe neke svoje privatne frustracije .

da da... kazem ja pauza od tri dana bi bila savrsena (vjestica mulja da idem na put {#})

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 0:13 (SiNkE.Zgb).
13 godina
maxis kaže...

Napiso sam to par puta. 3 mape - 3 base rapea, balans nigdje. Dodemo na onu china rising mapu ( nikako se sjetit imena ). Od 45 igraca 40 ih je Recon pa ti igraj onda. Admini online, ali dok su u pobjednickoj ekipi samo pleti, a spawnat se ne mozes.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
Battlefield 4
Nema me i odma kaos.
A gdi su Nex i Wiz? Ti samaraju i lijevi i desno, i one koje treba i one koje netreba.
Nista bez cvrste vojnicke sake.. ili s cim vec samaraju :)
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
Nema me i odma kaos.
A gdi su Nex i Wiz? Ti samaraju i lijevi i desno, i one koje treba i one koje netreba.
Nista bez cvrste vojnicke sake.. ili s cim vec samaraju :)

dobro je dok nesamaraju s khm khm

14 godina
neaktivan
NiramX kaže...

SCAR-H je odlična puška na svim udaljenostima. Pitaj filu. Ja je ne koristim previše čisto zbog navike na 30 metaka. Lijen sam adaptirati se na 20.

Da i ja isto iz tog razloga,nekako mi fali onda metaka uvijek,mozda je do navike neznam ali stoji da pogibam od njega najcesce u zadnje vrijeme

13 godina
neaktivan
maxis kaže...
Ice45 kaže...
maxis kaže...

Jućer igrao na serveru 53 s (CRO)53Anja_AC i moram ju pohvaliti stvarno je bila  dobra,zauzimala zastave , pokrivala team stvarno korisna.

Koliko vidim ne igra puno žena bf ali ove koje ga igraju stvarno su dobre bravo cure!

nemora znacit da je zensko :D mozda je musko {#} 

Točno ali ona je žena ,djevojka ...dok se ne dokaže suprotno(provjerio na battlelogu)

Samo da pojasnim... 53Anja_AC aka Anja je prekrasna i jako simpatična mlada djevojka. Izuzetno pristojna pa bi ovim putem zamolio igrače da je osim igrom probaju malo impresionirati i "spikom" u chatu kad već ne mogu na TS-u... I ja ponekad ne vjerujem da je ona za kompom. Da ne znam ne bi vjerov'o. ;-) Pusa Anji!
[url=http://www.gametracker.com/server_info/94.250.195.129:25200/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/94.250.195.129:25200/b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png[/img][/url] .:. [url=h
12 godina
WooK kaže...
maxis kaže...
Ice45 kaže...
maxis kaže...

Jućer igrao na serveru 53 s (CRO)53Anja_AC i moram ju pohvaliti stvarno je bila  dobra,zauzimala zastave , pokrivala team stvarno korisna.

Koliko vidim ne igra puno žena bf ali ove koje ga igraju stvarno su dobre bravo cure!

nemora znacit da je zensko :D mozda je musko {#} 

Točno ali ona je žena ,djevojka ...dok se ne dokaže suprotno(provjerio na battlelogu)

Samo da pojasnim... 53Anja_AC aka Anja je prekrasna i jako simpatična mlada djevojka. Izuzetno pristojna pa bi ovim putem zamolio igrače da je osim igrom probaju malo impresionirati i "spikom" u chatu kad već ne mogu na TS-u... I ja ponekad ne vjerujem da je ona za kompom. Da ne znam ne bi vjerov'o. ;-) Pusa Anji!

Ma ja sam probo a ona mi spraši šanžer u dupe{#}

17 godina
Battlefield 4

Evo što sad kažu za odgodu Navala Strikea:

UPDATE: We wanted to provide more detail about the delay of Battlefield 4 Naval Strike. We have delayed the PC version of Naval Strike because we are concerned that the combination of the pack and planned PC updates would increase performance issues on mid-range to high-end PCs. We are working hard to resolve that issue now. Additionally, we have decided to delay the Xbox One version of Naval Strike because we want to address issues in the animation system that hinder players from engaging targets in set circumstances using popular weapon configurations.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 6
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

UPDATE: We wanted to provide more detail about the delay of Battlefield 4 Naval Strike. We have delayed the PC version of Naval Strike because we are concerned that the combination of the pack and planned PC updates would increase performance issues on mid-range to high-end PCs. We are working hard to resolve that issue now. Additionally, we have decided to delay the Xbox One version of Naval Strike because we want to address issues in the animation system that hinder players from engaging targets in set circumstances using popular weapon configurations.

Kakvi kreteni - po ovome ispada kao da uopće nisu ni probali nego eto misle da će biti problema sa performansama. Ajme ekipe... {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Pitanjce oko mortara: da li je tko probao gadjati po krovovima zgrada, da li moze i na najvise krovove dobaciti?
13 godina
Battlefield 4
Ne moguce da se takve stvari stvarno dogadjaju.
Vjerojatno je u pitanju nekakva interna kladionica tko ce napraviti vise sranja, a da ne dobije otkaz.
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina

Ma ja sam probo a ona mi spraši šanžer u dupe{#}

šta si joj rekao? nešto tipa "hej curo ja ti imam najveći GOL Magnum u kvartu" {#}

15 godina
191x7 kaže...

+ NS early April {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/take-the-fight-to-the-sea-with-battlefield-4-naval-strike/

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 8:57 (Joe Cooker).
14 godina
Battlefield 4

Go F*** yourself DICE.

Ne razumijem jos uvijek,kako im se to moze dogadat. Zasto ne promijene ekipu u timu,daju par otkaza pa nek se malo useru i shvate koliko je ozbiljna situacija i da je promasen slucaj. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 9:08 (drahic).
Moj PC  
3 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Znao sam da ne trebam prodavati moj c2d s gigom rama i moju gtx8800 ... sada bih imao konfu koja nije zahvacena problemima jer nije ni mid ni high end PC ...

battlelog: b4stardo_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice