aek je lijek za vjesticu nije da sam bio u pozitivi al nisam ni bio u velikom minusu s njom
Bit ce da joj se spavalo
aek je lijek za vjesticu nije da sam bio u pozitivi al nisam ni bio u velikom minusu s njom
Bit ce da joj se spavalo
daj mi pokvari veselje, ajde daj
Haha a salim se to znas nego najcesca puska s kojom me ubiju u zadnje vrijeme je SCAR,pogotovo jucer na ESL-u,puno ljudi igra s njim i definitivno od njega najvise pogibam.
AEK je lijek za vjesticu nije da sam bio u pozitivi al nisam ni bio u velikom minusu s njom
a i otkrio sam tajnu njenog KDR-a ,Vjestica padne svi medici iz tima krecu prema njoj izbija fajt ko ce ju prvi revajvat.
A ja padnem skacu mi po glavi derem se da me revaju, masem rukama ma niko ni da bi me pogledao jos me i teabagg-aju
Hahaha bravo SinkE napokon je tajna otkrivena ! Svaka čast jesi me nasmijao.
Ajmo lagano tuširanje pa na 53 -icu fali mi još 6 commander leader ribona za medalju.
Haha a salim se to znas nego najcesca puska s kojom me ubiju u zadnje vrijeme je SCAR,pogotovo jucer na ESL-u,puno ljudi igra s njim i definitivno od njega najvise pogibam.
SCAR-H je odlična puška na svim udaljenostima. Pitaj filu. Ja je ne koristim previše čisto zbog navike na 30 metaka. Lijen sam adaptirati se na 20.
Pazi da ti parket ne opali koji HS -
Trebalo bi malo pauzirat server par dana da se odmorimo od njega
Hmm...taman za ono vrijeme dok ti ideš na put, a?
Iskreno ja sam se malo umorila, ali sad kad je tako krenulo moram izdržat još 3 tjedna I mislim da bi neki back up poretka trebalo povremeno radit jer da sad sve propadne mislim da bih stvarno postala LUDA
Hmm...taman za ono vrijeme dok ti ideš na put, a?
Iskreno ja sam se malo umorila, ali sad kad je tako krenulo moram izdržat još 3 tjedna I mislim da bi neki back up poretka trebalo povremeno radit jer da sad sve propadne mislim da bih stvarno postala LUDA
Joj cinkerice jedna ....nemam vise nikakve sanse za jedno od prva 4 mjesta ...sve nade polazem u tebe i moju okladu na tebe
Patch haha. Ljudi moji naval je neigriv na ps4. Trza da je to strasno a i cesti su padovi frameova. To se dogada samo na cobquest large. Razocaran sam. Tolko o patchu
Ne znam što se dogodilo ali danas je bila totalna banana od igre na 53-ici. Dosada totalna nebalansirani timovi ,sniperi po brdima svi se manje više vrte oko spawna katastrofa! Ispočetka je bilo odlično na tom serveru , stvarno ne znam zašto se pokvarilo? Još se ljudi bore za nagradue ali izgleda da upadaju neki padobranci koji kvare doživljaj jer ne igraju objectives već liječe neke svoje privatne frustracije .
Ne znam što se dogodilo ali danas je bila totalna banana od igre na 53-ici. Dosada totalna nebalansirani timovi ,sniperi po brdima svi se manje više vrte oko spawna katastrofa! Ispočetka je bilo odlično na tom serveru , stvarno ne znam zašto se pokvarilo? Još se ljudi bore za nagradue ali izgleda da upadaju neki padobranci koji kvare doživljaj jer ne igraju objectives već liječe neke svoje privatne frustracije .
da da... kazem ja pauza od tri dana bi bila savrsena (vjestica mulja da idem na put )
Napiso sam to par puta. 3 mape - 3 base rapea, balans nigdje. Dodemo na onu china rising mapu ( nikako se sjetit imena ). Od 45 igraca 40 ih je Recon pa ti igraj onda. Admini online, ali dok su u pobjednickoj ekipi samo pleti, a spawnat se ne mozes.
dobro je dok nesamaraju s khm khm
SCAR-H je odlična puška na svim udaljenostima. Pitaj filu. Ja je ne koristim previše čisto zbog navike na 30 metaka. Lijen sam adaptirati se na 20.
Da i ja isto iz tog razloga,nekako mi fali onda metaka uvijek,mozda je do navike neznam ali stoji da pogibam od njega najcesce u zadnje vrijeme
Jućer igrao na serveru 53 s (CRO)53Anja_AC i moram ju pohvaliti stvarno je bila dobra,zauzimala zastave , pokrivala team stvarno korisna.
Koliko vidim ne igra puno žena bf ali ove koje ga igraju stvarno su dobre bravo cure!
nemora znacit da je zensko :D mozda je musko
Točno ali ona je žena ,djevojka ...dok se ne dokaže suprotno(provjerio na battlelogu)
Samo da pojasnim... 53Anja_AC aka Anja je prekrasna i jako simpatična mlada djevojka. Izuzetno pristojna pa bi ovim putem zamolio igrače da je osim igrom probaju malo impresionirati i "spikom" u chatu kad već ne mogu na TS-u... I ja ponekad ne vjerujem da je ona za kompom. Da ne znam ne bi vjerov'o. ;-) Pusa Anji!
Jućer igrao na serveru 53 s (CRO)53Anja_AC i moram ju pohvaliti stvarno je bila dobra,zauzimala zastave , pokrivala team stvarno korisna.
Koliko vidim ne igra puno žena bf ali ove koje ga igraju stvarno su dobre bravo cure!
nemora znacit da je zensko :D mozda je musko
Točno ali ona je žena ,djevojka ...dok se ne dokaže suprotno(provjerio na battlelogu)
Samo da pojasnim... 53Anja_AC aka Anja je prekrasna i jako simpatična mlada djevojka. Izuzetno pristojna pa bi ovim putem zamolio igrače da je osim igrom probaju malo impresionirati i "spikom" u chatu kad već ne mogu na TS-u... I ja ponekad ne vjerujem da je ona za kompom. Da ne znam ne bi vjerov'o. ;-) Pusa Anji!
Ma ja sam probo a ona mi spraši šanžer u dupe
Evo što sad kažu za odgodu Navala Strikea:
UPDATE: We wanted to provide more detail about the delay of Battlefield 4 Naval Strike. We have delayed the PC version of Naval Strike because we are concerned that the combination of the pack and planned PC updates would increase performance issues on mid-range to high-end PCs. We are working hard to resolve that issue now. Additionally, we have decided to delay the Xbox One version of Naval Strike because we want to address issues in the animation system that hinder players from engaging targets in set circumstances using popular weapon configurations.
UPDATE: We wanted to provide more detail about the delay of Battlefield 4 Naval Strike. We have delayed the PC version of Naval Strike because we are concerned that the combination of the pack and planned PC updates would increase performance issues on mid-range to high-end PCs. We are working hard to resolve that issue now. Additionally, we have decided to delay the Xbox One version of Naval Strike because we want to address issues in the animation system that hinder players from engaging targets in set circumstances using popular weapon configurations.
Kakvi kreteni - po ovome ispada kao da uopće nisu ni probali nego eto misle da će biti problema sa performansama. Ajme ekipe...
Ma ja sam probo a ona mi spraši šanžer u dupe
šta si joj rekao? nešto tipa "hej curo ja ti imam najveći GOL Magnum u kvartu"
+ NS early April
http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/take-the-fight-to-the-sea-with-battlefield-4-naval-strike/
Znao sam da ne trebam prodavati moj c2d s gigom rama i moju gtx8800 ... sada bih imao konfu koja nije zahvacena problemima jer nije ni mid ni high end PC ...