Daj ne straši djecu Dadom i šoranjem kod B zastave, ne budi okrutan.
A gdje je dado? Jel opet u buksi?
Daj ne straši djecu Dadom i šoranjem kod B zastave, ne budi okrutan.
Dogovorit cemo se za zajebane stvari kada kupim ove ulaznice za ts u predprodaji :) hahaha
ček,onaj lik prije sa linka koji kao PTFO igra ima samo 11 repaira ali zato slam mu je majka.koji usrani njub sa pardonom.
A bokte jesi indiskretan, sad mu još napiši zbog čega je u buksi pa će Adict u 3 primjerka preporučeno s povratnicom tražiti od Mire da mu briše acc na forumu!!! Baš si.... 
A bokte jesi indiskretan, sad mu još napiši zbog čega je u buksi pa će Adict u 3 primjerka preporučeno s povratnicom tražiti od Mire da mu briše acc na forumu!!! Baš si.... 
Hahahahahahaha necu ne , neboj se . Ima 1 na 1 ;) hahaha
Jel možda zna netko kako mogu provjeriti dal stvarno imam Digital Deluxe i China Riseing DLC jer na Battlelogu piše da posjedujem tu verziju igre, a ja znam da imam samo "običnu" verziju i znam da imam ovaj Pistol Shortcut Kit.
U originu si vidi game details.
Jel možda zna netko kako mogu provjeriti dal stvarno imam Digital Deluxe i China Riseing DLC jer na Battlelogu piše da posjedujem tu verziju igre, a ja znam da imam samo "običnu" verziju i znam da imam ovaj Pistol Shortcut Kit.
Origin kaže da nemam, Battlelog kaže da imam.
ili zavrti neki server s china dlc pa ćeš odmah znat di si.
Probao sam već. Ne mogu se spojit na CR servere. Nije mi to važno nešto, samo me zanimalo dal je to greška u Battlelogu ili stvarno imam DDE verziju igre.
Probao sam već. Ne mogu se spojit na CR servere. Nije mi to važno nešto, samo me zanimalo dal je to greška u Battlelogu ili stvarno imam DDE verziju igre.
ako imaš ovakvu ikonu u originu imaš DD verziju.
http://buypcgame.eu/576-large/battlefield-4-digital-deluxe-edition.jpg
Origin kaže da nemam, Battlelog kaže da imam.
Battlelog krivo kaže.
Nemam onakvu ikonu i da, vjerojatno greška u Battlelogu. Tražio sam samo vaše mišljenje.
Lik iz bajke. Strasno, prestrasno. Ovaj BF4 gdje god da zagrebes to puca po savovima. 202/33 KD LOLcina
Vratit ćeš se prije neko kokot 3x zakukuriče.Čekamo te
Igrao sam ove 4 igre ovih dana,al nije to to više.
Jel probao tko novi AMD driver? Da li da uopće isprobavam ili da čekam punu verziju? :D
Nakon današnjeg patcha ne mogu ni na test range, a ni na bilo koji server da me igra ne počasti sa "bf4.exe stoped working". Al hej, bar mi se ne freeza sa sound loopom!
Nego, jel moguće da je to zbog toga jer rade update igre i servera, pa je sve klimavo još danas?
Već sam napisao ovdje u temi...
MAKNI ui.drawenable iz user.cfg i sve će raditi.
Probao sam, radi, pritisnuh ti hvala!
Nostalgija malo povukla, za mladim danima 
edit: i još http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064774794328459/
Kod mene proradio mantle na driverima 14.2. Fini boost sam dobio na test rangeu, u prosjeku nekih 10%. Zaštucalo samo 2x, tek kad sam ušao na range pao sa 120 FPS-a na 20ak i onda još jednom nakon jedno 5min sa 120+ na oko 70. Vidjet ćemo kako će biti u MP-u.
Nostalgija malo povukla, za mladim danima 
edit: i još http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064774794328459/
Ma ja isto skočim na starije igre tu it tamo.
Žao mi je jedino da 2142 skoro pa nema više igrača tako da nemožeš odigrat poštenu rundu Titan moda 
Ikone su takve jer isprobavam taj custom box art.
E jeli ista valjaji 14.2 beta driveri za mantel
Rodila majka bundevu, nadjela ime Ice45 ...
Pogledaj 3 posta iznad tvog pitanja ...
Rodila majka bundevu, nadjela ime Ice45 ...
Pogledaj 3 posta iznad tvog pitanja ...
ok hvala.A ime bilo zazeto inace je triblo IceFruiit xD