Jos 15 sati do SA yeha :D
SHit, shit...!! 
A sad ne mogu igrat!
Sretno ti bilo, meni sad redovito svaku rundu sound loop bude.
SHit, shit...!! 
A sad ne mogu igrat!
Zenge nemoj opet pisati gluposti, od kad to 1x optika treba zoomirati? Jesi siguran da svaki FPS zoomira(pa čak i oni koji vuku na simulaciju) ili opet pričaš napamet? Pazi što pišeš da nebi opet morao lizati svoj govnitis kasnije.
I jel znaš što znaći TD? "ne slažem se" što i piše kad držiš miš na tome. Znaći ja se sad ne smijem slagati s tobom jer sam po tvojem inaće balavurdija kojem je ovo prvi BF? Pa ti igraš BF tek od trojke, koji je najmanje sličan battlefieldu i već si veliki veteran.
Nebi ovo napisao ali si prozvao sve kojima se igra sviđa, što uključuje i mene, a kao igrač koji je igrao sve stare igre u serijalu moram se na to odazvati. Strašno što je tvoj mozak u stanju napisati samo zato jer se tebi igra ne sviđa( jer očito neznaš pucati kad ti treba 15 metaka da ubiješ lika :D ).
btw...ti ispadaš veći balavac od svih ovdje jer stalno nešto izmišljaš nekog vraga i prozivaš druge jer im se igra sviđa
Dobro on govori samo se krivo izrazio. To je bio bug u bf4 vezan uz fov. Kad si ads-o fov ti je ostao onakav kakav ti je i namješten u opcijama. Dok je npr u bf3 ads fov uvijek 60. Znači ako igraš na 90 fov i aimaš fov će ti biti 60 pa imaš dojam kao da zooma. O tome on priča.
To se može sada namjestiti i u bf4 samo se treba ugasiti ona opcija ispod FOV-a (ne mogu se sjetiti kako se točno zove), uglavnom treba biti na off.
pucaš u tipa stari moj 15 metaka i ovaj se okrene zvek hs i stoji dobro kaže astra na 7 faking posto, a svih 15 metaka ide u tipa lol.
ova djeca(čitaj balavurdija) koja su sad prvi put kupili grafičke di su dobili bf4 gratis
i ovo im je prvi bf i vide grafiku pa jizzaju kako je "ovo najbolja fps pucačina današnjice"
Dešava se svakome, ali lijepo odeš na drugi server (a ima ih stotine) gdje ti se to ne dešava (to se jako brzo primjeti) i igraš.
I ne...nisam balavac!
S obzirom koliko dugo izlazi iz igre,samo na to bi potrosio 2 sata..
Pa uz SSD i nije neki problem...naravno tko ima financijsku mogučnost kupiti ga!
Zenge vidim da si brisao post...suzdrži se od takvih komentara...nije mi namjera prepirati se s nikim...nisam nikako mogao dobiti BF4 uz grafu jer imam Nvidiu.
Imam 29 godina i igram sve BF još od BF2.
Postoje serveri na kojima redovno igram (uglavnom Njemački) jer mi na njima "netcode" nije toliko problematičan!
Nije niti meni ovaj BF savršen (nikom nije), ali ga i dalje igram i bio bih licemjer da ga stalno blatim i kenjam uz 200+ sati igre na Battlelogu.
Nitko te ne tjera da igraš nešto što ti je smeće i pljuješ po svima u ovoj temi čije mišljenje se ne poklapa s tvojim.
Ima stotine drugih igara u kojima možeš uživati.
Dobro on govori samo se krivo izrazio. To je bio bug u bf4 vezan uz fov. Kad si ads-o fov ti je ostao onakav kakav ti je i namješten u opcijama. Dok je npr u bf3 ads fov uvijek 60. Znači ako igraš na 90 fov i aimaš fov će ti biti 60 pa imaš dojam kao da zooma. O tome on priča.
To se može sada namjestiti i u bf4 samo se treba ugasiti ona opcija ispod FOV-a (ne mogu se sjetiti kako se točno zove), uglavnom treba biti na off.
Očito nije bug ako se može upaliti i ugasiti.
Dešava se svakome, ali lijepo odeš na drugi server (a ima ih stotine) gdje ti se to ne dešava (to se jako brzo primjeti) i igraš.
I ne...nisam balavac!
S obzirom koliko dugo izlazi iz igre,samo na to bi potrosio 2 sata..
Pa uz SSD i nije neki problem...naravno tko ima financijsku mogučnost kupiti ga!
Zenge vidim da si brisao post...suzdrži se od takvih komentara...nije mi namjera prepirati se s nikim...nisam nikako mogao dobiti BF4 uz grafu jer imam Nvidiu.
Imam 29 godina i igram sve BF još od BF2.
Postoje serveri na kojima redovno igram (uglavnom Njemački) jer mi na njima "netcode" nije toliko problematičan!
Nije niti meni ovaj BF savršen (nikom nije), ali ga i dalje igram i bio bih licemjer da ga stalno blatim i kenjam uz 200+ sati igre na Battlelogu.
Nitko te ne tjera da igraš nešto što ti je smeće i pljuješ po svima u ovoj temi čije mišljenje se ne poklapa s tvojim.
Ima stotine drugih igara u kojima možeš uživati.
Ako pogledas po 'MOJ PC' mozes vidjeti da imam SSD. Znaci,nikakve pomoci od toga.
Ja tvrdim da traje jako dugo,bez obzira dali imas SSD ili ne.
Ako pogledas po 'MOJ PC' mozes vidjeti da imam SSD. Znaci,nikakve pomoci od toga.
Pa kad ne znaš podesiti one postavke...
Pa kad ne znaš podesiti one postavke...
Koje?
Znam da trollas,ali ajde,bas da vidim dali ce koja pametna iz tebe nakon onog naslikavanja okolo. 
SHit, shit...!! 
A sad ne mogu igrat!
Valjda mi se nece crashat ako bude bacam PC kroz Prozor 
Zenge nemoj opet pisati gluposti, od kad to 1x optika treba zoomirati? Jesi siguran da svaki FPS zoomira(pa čak i oni koji vuku na simulaciju) ili opet pričaš napamet? Pazi što pišeš da nebi opet morao lizati svoj govnitis kasnije.
ajde nabroji mi 3 fps-a koji ne zumira.
a ovo za 1X optika po tebi kao netreba zumirat >LOL< pa večina da kuky VEČINA fps-a zumira ako niti nemaš nikakvu optiku ,dovoljno je da stisneš desni klik.
tebi to možda paše meni ne paše, a sad mi molim te nabroji 3 fps-a koji ne zumiraju.
SHit, shit...!! 
A sad ne mogu igrat!
Valjda mi se nece crashat ako bude bacam PC kroz Prozor 
Prozor je ime nekog živog bića pošto ga pišeš velikim slovom ili? 
سمندری ڈاکو
Očito nije bug ako se može upaliti i ugasiti.
Prije patcha u siječnju se nije dalo.
Prije patcha u siječnju se nije dalo.
Zato jer su ljudi bitchali zašto su to maknuli, pa su stavili nek si imaju.
Zenge smanju se fov, ali red dot sigurno ne povečava. Jel znaš kolko je 1x1?
Ima CS ,uzmi sniper i zumira?
www.eslpro.com/bušinjubove
Zenge smanju se fov, ali red dot sigurno ne povečava. Jel znaš kolko je 1x1?
kaj se sad praviš pametan?? ja tebe pitam koji još fps ne zumira kad stisneš desni klik svog miša kuky ili čitaj ili se ne glupiraj.
Znam da trollas,ali ajde,bas da vidim dali ce koja pametna iz tebe nakon onog naslikavanja okolo. 
Špelfie? 
Ej njubovi, ne ljutite mi Zengu jer će biti belaja.
JASNO?!!
Ej njubovi, ne ljutite mi Zengu jer će biti belaja.
JASNO?!!
Jasno kapetane.
nije stvar u ljutnji nego filozofira ,a ja ga lijepo pitam da mi nabroji 3 fps-a. KOJI NE ZUMIRAJU SA KLIKOM DESNOG MIŠA-a ne da se smanjuje fov prilikom klika desno miša iliti ads-a - ŠERLOK
sad ziher on i pirat pretražuju cijeli youtube dok ne nađu neka 3 no name fps-a koje nitko nije igrao i doć se tu kurchit kak su našli, eto pazi kaj sam reko.
nije stvar u ljutnji nego filozofira ,a ja ga lijepo pitam da mi nabroji 3 fps-a. KOJI NE ZUMIRAJU SA KLIKOM DESNOG MIŠA-a ne da se smanjuje fov prilikom klika desno miša iliti ads-a - ŠERLOK
sad ziher on i pirat pretražuju cijeli youtube dok ne nađu neka 3 no name fps-a koje nitko nije igrao i doć se tu kurchit kak su našli, eto pazi kaj sam reko.
Ma da,samo za tebe.
Drži se ti teme(BATTLEFIELD 4),a ako želiš igrat neku igru gdje ti zumira morat ćeš ju sam potražiti.
I da više nisam vidio da si nekoga nazvao balavcem.
onda nisi skino dobre drajvere 
sve ti FPS-ovi koji imaju zoom na x1 optici ocito imaju bug, u ovom bf4 puno toga neradi al no zoom na x1 optici je jedina stvar koja dobro radi....
nego pustimo mi kolko je 1x1 jel zna neko kolko je 2x4
Zenge u ARMI 3 ne zumira desni klik.
Nemoj sad reći da je to simulacija, pitao si nek ti nađem jedan FPS eto odmah sam se sjetio.
EDIT:i america's army isto barem u trici za PG nisam nisam siguran
Ma da,samo za tebe.
Drži se ti teme(BATTLEFIELD 4),a ako želiš igrat neku igru gdje ti zumira morat ćeš ju sam potražiti.
I da više nisam vidio da si nekoga nazvao balavcem.
pa držim se ja teme bf. ja kažem kako mi smeta šta nema zumiranja, di sam ja tu u cijeloj toj priči fulao temu?
sve kaj govorim se tiče bf4.
balavca nisam nazvao nikog direktno za tvoju informaciju tak da ne izmišljaj ,ja sam reko balavac ,e sad ak si se ti našao prozvanim ili netko treći njegov ili tvoj problem.
Špelfie? 

Kakav lik. 
Sta se tice proxya za SA,ako se ne varam mislim da bi mogli nekako prije skinut i zaigrat. Ako se ne varam,treba otic na proxy Koreje ili tako nesto,na Origin se ulogirat i TREBALO bi se moci skinut,i onda spojit se na server i ugasit proxy u tom trenu.
Ako netko ko je doma moze probati neka javi,samo nisam siguran koliko sati unaprijed su oni.
Zenge stavi FOV manji od 100... ja mislim da je meni 80?
Kad je manji FOV i kad ideš ADS dobiješ taj zoom o kojem pričaš.
Ako netko ko je doma moze probati neka javi,samo nisam siguran koliko sati unaprijed su oni.
Nemam ni jedan Proxy program, al mozda nesto izmislim :)
Mislim da se Beta preko Koreje mogla igrati ne samo nekoliko sati unaprijed, nego nekoliko dana!
EDIT: Pa nismo dobili update s novim mapama!!
Mozda tek update krece sutra u 10!
pa držim se ja teme bf. ja kažem kako mi smeta šta nema zumiranja, di sam ja tu u cijeloj toj priči fulao temu?
sve kaj govorim se tiče bf4.
balavca nisam nazvao nikog direktno za tvoju informaciju tak da ne izmišljaj ,ja sam reko balavac ,e sad ak si se ti našao prozvanim ili netko treći njegov ili tvoj problem.
Pa daj me nemoj e................
i ovo im je prvi bf i vide grafiku pa jizzaju kako je "ovo najbolja fps pucačina današnjice"
BIČ PLIZ
U prijevodu:
Ti si jedini realan,a oni kojima igra radi,koji su prvi put kupili igru i koji su tebi dali TD su balavurdija.
Slično je Ljudevit napisao u CS temi...
"Ja se mogu nazvati veteranom jer imam 3000h u Battlefieldu 3,i stoga mogu srat po serialu"
"Skočio" jučer nabrzinu do Raba i nazad! Bolje da sam se igrao tih 14 sati...
Jesi prodao barem šta? Oće li potpisati?