Šta znači killed in action bez nekog razloga? Admin ili balance jel? Ali dobio sam smrt....
I da, novi kreševi na novom patchu, domination dawnbreaker ide mi dobro rokam, kreš, friz restart kompa.
13.12 driveri sve dosad radilo prije patcha. Super.
Šta znači killed in action bez nekog razloga? Admin ili balance jel? Ali dobio sam smrt....
I da, novi kreševi na novom patchu, domination dawnbreaker ide mi dobro rokam, kreš, friz restart kompa.
13.12 driveri sve dosad radilo prije patcha. Super.

Aj, napokon!
Operation Firestorm!

Aj, napokon!
Operation Firestorm!
Metro!
Nije vam dosta Metroa?
Nikakve taktike, samo samo kempanje u nekom cosku i drzanje tipke kad netko dodje.
Bas ono, zatupljujuce. Nit treniras aim, ni taktiku, nikakav temaplay... nis...
Cak i dosta igraca ima los k/d tamo, pa se ni ne moze reci da idu tamo po skupljanje killova.
P.S. Kendo, jos si na temi? 
S tobom budem u timu kad budemo harali novim Firestormom 
Ja vec imam odanog Carapu za gunnera... makar mu nekad ide i bolje ko vozacu nego meni 
Nije vam dosta Metroa?
Nikakve taktike, samo samo kempanje u nekom cosku i drzanje tipke kad netko dodje.
Cak i dosta igraca ima los k/d tamo, pa se ni ne moze reci da idu tamo po skupljanje killova.
Ja vec imam odanog Carapu za gunnera... makar mu nekad ide i bolje ko vozacu nego meni 
Metro je klasika. 10 000 bodova u 10 minuta. I dobar je za treniranje preciznosti. Rush i nije tako "zatupljujuć".
Da su barem stavili Karg Island i nebih se maknul iz igre!
Fila brijem da nema dajsa ovdje.
Fila brijem da nema dajsa ovdje.
Kako nema, pa ima kad su patch pustili petku za rođendan?
Battlefield 4 Naval Strike is launching in late March for Battlefield 4 Premium members.
In this expansion, you’ll experience intense water-based combat as the Chinese armada takes the fight to the sea.
You’ll have access to new weapons, gadgets, and amphibious vehicles, and four all-new maps –Lost Island, Nansha Strike, Wave Breaker, and Operation Mortar.
Ah, meni ti je Metro ko ona igra whack the weasel.
Rush i nije tako "zatupljujuć".
Ovo je istina!
Stalno ja pratim temu ali slabo pišem, a još manje igram. Malo odmora prije novog DLC-a. 
Zna Metro biti jako napet ako ne zapne na B zastavi. Koliko sam vidio u novom bude još nekih prolaza pa će biti još zanimljivije.

Javljam ti se za gunnera ak bumo sami negdje s tenkovima.
I daj izmisli nesto, kako da iskoristimo sva ona sra*nja koja su uveli na mjesto gunnera 
Guided + CITV?
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/amd-catalyst-topic-o-driverima/58470.aspx?page=156
Evo ekipa ako mi može ko pomoć, stavio sam tu post.
Zna Metro biti jako napet ako ne zapne na B zastavi. Koliko sam vidio u novom bude još nekih prolaza pa će biti još zanimljivije.
Naravno!
Al.. najigranija mapa ikad? I to skoro duplo vise igraca (glasova)...
Zato i BF je tu gdi je 
Battlefield 4 Naval Strike is launching in late March for Battlefield 4 Premium members.
In this expansion, you’ll experience intense water-based combat as the Chinese armada takes the fight to the sea.
You’ll have access to new weapons, gadgets, and amphibious vehicles, and four all-new maps –Lost Island, Nansha Strike, Wave Breaker, and Operation Mortar.
Baš me zanima koja nova vozila. Vjerovatno neki tankeri, ribarski brodovi, nosači aviona itd... 
Meni se osobno Bazar vise svidjao,zao mi je da nije on u DLC-u ali aj igrat cu i ovako i onako,rageat i igrat 
Nije vam dosta Metroa?
To vrijedi za 64 igrača, ali Metro CQ 12vs12 i nije loša opcija za povremeno Run&Gun napucavanje.
ja osobno bi bio najsretniji da je u SA metro, seine crossing, bazaar i za 4. mapu mi je svejedno... ove 3 mape su mi najbolje iz bf3
I daj izmisli nesto, kako da iskoristimo sva ona sra*nja koja su uveli na mjesto gunnera 
Guided + CITV?
Za gunnera je u četvorci najbolje zoom+proxy..... nista drugo nažalost ne radi kako bi trebalo tj. kako je zamišljeno jer jbga ljudski igrači nisu botovi koji se onak fino okupe oko tenkića pa kao kod logorske vatre pjevaju borbene i laganini čekaju kaj bu se desilo.
Najveća mi je ipak retardacija onaj gunner incendiary koji umjesto da opali vatru tj. incendiary smoke oko tenka kako i stoji u opisu, on se baca kao malo veća granata koju čak ne možeš niti baciti gdje želiš nego ide samo nazad i lagano sastrana/gore, a o dometu tog bacanja neću ni pričati..... dovoljno je reći da moja baba od 70+ godina može dalje baciti vreću cementa od 50 kg nego ja to go.no od gadgeta :/
Guided + citv se čini kao dobra kombinacija ali sve i jedno vozilo ima obranu od njega a ne uništava čak ni džipove iz prve što je po meni ipak premali dmg kada se uzme u obzir koliko vozač i gunner tenka moraju žrtvovati da bi imali tu kombinaciju + naravno sad kada sva glavna oružja tenka imaju ammo ovo je zaista jaaaako slabo oružje protiv drugih vozila.....šteta, jer to mi je bila najbolja kombinacija u trojci.
"Carrier Assault game mode which is a re-imagining of the classic Battlefield 2142 Titan Mode"
http://www.battlefield.com/uk/battlefield-4/expansion-packs/naval-strike
Hype. :)
Meni se stari prijatelj soundloop vratio s ovim patchem :(
Pačali su rušenje kad si gunner u tenku i lavu!!!!
Sad si samo spoter, ne možeš pucati pa je super što se može lako spot medalja nabiti jer samo gledaš i nemožeš ništa.
FIČUR!
Bič pliz, pa šta misliš kad sam rođen 
Tkope...trk po šibice :)
Nisam igrao 2 dana i u ta 2 dana sam dobio 4 battlepacka.Evo jucer otvorio 2 i danas 2,samo dolaze.Ma kako je to moguce?
2 additional gadgets
3GL (3 grenade launcher) attachment for the Assault class
Anti-Heli Mine; an aircraft disabling projectile for the Engineer class

Nisam igrao 2 dana i u ta 2 dana sam dobio 4 battlepacka.Evo jucer otvorio 2 i danas 2,samo dolaze.Ma kako je to moguce?
to ti je zamjena za onih 250 kn sto si platio premium
to ti je zamjena za onih 250 kn sto si platio premium
Đavla sam kupio premijum,ne kuzim...bit ce fičur kako Djukac kaze