Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.750.759
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

Šta znači killed in action bez nekog razloga? Admin ili balance jel? Ali dobio sam smrt....

I da, novi kreševi na novom patchu, domination dawnbreaker ide mi dobro rokam, kreš, friz restart kompa.

13.12 driveri sve dosad radilo prije patcha. Super.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 18:06 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4
Moj PC  
5 0 hvala 6
14 godina
Battlefield 4

{#}

Aj, napokon!

Operation Firestorm!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
3 1 hvala 1
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

{#}

Aj, napokon!

Operation Firestorm!

Metro!

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
Battlefield 4

Nije vam dosta Metroa?

Nikakve taktike, samo samo kempanje u nekom cosku i drzanje tipke kad netko dodje.

Bas ono, zatupljujuce. Nit treniras aim, ni taktiku, nikakav temaplay... nis...

Cak i dosta igraca ima los k/d tamo, pa se ni ne moze reci da idu tamo po skupljanje killova.

P.S. Kendo, jos si na temi? {#}

S tobom budem u timu kad budemo harali novim Firestormom {#}

Ja vec imam odanog Carapu za gunnera... makar mu nekad ide i bolje ko vozacu nego meni {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 18:49 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
4 1 hvala 3
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Nije vam dosta Metroa?

Nikakve taktike, samo samo kempanje u nekom cosku i drzanje tipke kad netko dodje.

Cak i dosta igraca ima los k/d tamo, pa se ni ne moze reci da idu tamo po skupljanje killova.

Ja vec imam odanog Carapu za gunnera... makar mu nekad ide i bolje ko vozacu nego meni {#}

Metro je klasika. 10 000 bodova u 10 minuta. I dobar je za treniranje preciznosti. Rush i nije tako "zatupljujuć".

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
16 godina
Battlefield 4

Da su barem stavili Karg Island i nebih se maknul iz igre!

StariGad_HR @battlefield
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

A čemu dice zašto sad to?

Updateano sve i evo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

Fila brijem  da  nema  dajsa  ovdje.{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...

Fila brijem  da  nema  dajsa  ovdje.{#}

Kako    nema,    pa   ima    kad    su   patch   pustili   petku   za   rođendan?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 19:02 (fila2208).
16 godina
Battlefield 4

Battlefield 4 Naval Strike is launching in late March for Battlefield 4 Premium members

In this expansion, you’ll experience intense water-based combat as the Chinese armada takes the fight to the sea.

You’ll have access to new weapons, gadgets, and amphibious vehicles, and four all-new maps –Lost Island, Nansha Strike, Wave Breaker, and Operation Mortar.

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
1 0 hvala 8
14 godina
NiramX kaže...
Metro je klasika. 10 000 bodova u 10 minuta. I dobar je za treniranje preciznosti.

Ah, meni ti je Metro ko ona igra whack the weasel.

NiramX kaže...

Rush i nije tako "zatupljujuć".

{#} Ovo je istina!

15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Stalno ja pratim temu ali slabo pišem, a još manje igram. Malo odmora prije novog DLC-a. {#}

15 godina
Battlefield 4

Zna Metro biti jako napet ako ne zapne na B zastavi. Koliko sam vidio u novom bude još nekih prolaza pa će biti još zanimljivije.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Kendo kaže...
Stalno ja pratim temu ali slabo pišem, a još manje igram. Malo odmora prije novog DLC-a. {#}

{#}

Javljam ti se za gunnera ak bumo sami negdje s tenkovima.

I daj izmisli nesto, kako da iskoristimo sva ona sra*nja koja su uveli na mjesto gunnera {#}

Guided + CITV?

11 godina
protjeran
Battlefield 4
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 20:06 (Du_Jo_Cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kendo kaže...

Zna Metro biti jako napet ako ne zapne na B zastavi. Koliko sam vidio u novom bude još nekih prolaza pa će biti još zanimljivije.

Naravno!

Al.. najigranija mapa ikad? I to skoro duplo vise igraca (glasova)... {#} Zato i BF je tu gdi je {#}

16 godina
Scrappy kaže...

Battlefield 4 Naval Strike is launching in late March for Battlefield 4 Premium members

In this expansion, you’ll experience intense water-based combat as the Chinese armada takes the fight to the sea.

You’ll have access to new weapons, gadgets, and amphibious vehicles, and four all-new maps –Lost Island, Nansha Strike, Wave Breaker, and Operation Mortar.

Baš me zanima koja nova vozila. Vjerovatno neki tankeri, ribarski brodovi, nosači aviona itd... {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Meni se osobno Bazar vise svidjao,zao mi je da nije on u DLC-u ali aj igrat cu i ovako i onako,rageat i igrat {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nije vam dosta Metroa?

To vrijedi za 64 igrača, ali Metro CQ 12vs12 i nije loša opcija za povremeno Run&Gun napucavanje.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja osobno bi bio najsretniji da je u SA metro, seine crossing, bazaar i za 4. mapu mi je svejedno... ove 3 mape su mi najbolje iz bf3

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
4 3 hvala 1
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

I daj izmisli nesto, kako da iskoristimo sva ona sra*nja koja su uveli na mjesto gunnera {#}

Guided + CITV?

Za gunnera je u četvorci najbolje zoom+proxy..... nista drugo nažalost ne radi kako bi trebalo tj. kako je zamišljeno jer jbga ljudski igrači nisu botovi koji se onak fino okupe oko tenkića pa kao kod logorske vatre pjevaju borbene i laganini čekaju kaj bu se desilo.

Najveća mi je ipak retardacija onaj gunner incendiary koji umjesto da opali vatru tj. incendiary smoke oko tenka kako i stoji u opisu, on se baca kao malo veća granata koju čak ne možeš niti baciti gdje želiš nego ide samo nazad i lagano sastrana/gore, a o dometu tog bacanja neću ni pričati..... dovoljno je reći da moja baba od 70+ godina može dalje baciti vreću cementa od 50 kg nego ja to go.no od gadgeta :/

Guided +  citv se čini kao dobra kombinacija ali sve i jedno vozilo ima obranu od njega a ne uništava čak ni džipove iz prve što je po meni ipak premali dmg kada se uzme u obzir koliko vozač i gunner tenka moraju žrtvovati da bi imali tu kombinaciju + naravno sad kada  sva glavna oružja tenka imaju ammo ovo je zaista jaaaako slabo oružje protiv drugih vozila.....šteta, jer to mi je bila najbolja kombinacija u trojci.

Battlelog: [G] pijana_carapa
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

"Carrier Assault game mode which is a re-imagining of the classic Battlefield 2142 Titan Mode"

http://www.battlefield.com/uk/battlefield-4/expansion-packs/naval-strike

Hype. :)

Moj PC  
0 0 hvala 6
13 godina
Battlefield 4

Meni se stari prijatelj soundloop vratio s ovim patchem :(

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

Pačali su rušenje kad si gunner u tenku i lavu!!!!

Sad si samo spoter, ne možeš pucati pa je super što se može lako spot medalja nabiti jer samo gledaš i nemožeš ništa.

FIČUR!{#}

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
Friday kaže...

Bič pliz, pa šta misliš kad sam rođen {#}

Tkope...trk po šibice :)

::: peace 0n earth :::
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nisam igrao 2 dana i u ta 2 dana sam dobio 4 battlepacka.Evo jucer otvorio 2 i danas 2,samo dolaze.Ma kako je to moguce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

2 additional gadgets

3GL (3 grenade launcher) attachment for the Assault class

Anti-Heli Mine; an aircraft disabling projectile for the Engineer class

{#}

Blade Runner31 kaže...

Nisam igrao 2 dana i u ta 2 dana sam dobio 4 battlepacka.Evo jucer otvorio 2 i danas 2,samo dolaze.Ma kako je to moguce?

Playera aprecciation month, dice te puno voli.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 20:12 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Blade Runner31 kaže...

to ti je zamjena za onih 250 kn sto si platio premium

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...

to ti je zamjena za onih 250 kn sto si platio premium

Đavla sam kupio premijum,ne kuzim...bit ce fičur kako Djukac kaze

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice