Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.621.081
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
Perki kaže...

Fore sa teksturama su novi fičr najnovijeg peča. Najme kaj. Apsolutno svi multi gpu sustavi (SLI, Crossfire, dvoglave zvijeri tipa 7990) su dobili specijalan efekt u obliku titranja tekstura, tzv flickering. I to jako gadno izgleda, gotovo je nemoguće igrati.

Dec 16 PC Game Update Notes:

...

-Fix for graphical flickering appearing on terrain.

...

{#}{#}

Valjda su htjeli napisati da je uveden!

Improved flickering {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Soldier977 kaže...
MRSKI kaže...

Super im je ovaj zadnji patch. Ko do sad nije zapinjao nakon rivajva sad sigurno zapinje. Prije su ga imali samo sretnici a sad ga imamo svi. .....

E to.... primijetio sam da kada neko blizu tebe trči ili hoda da je čudno "odbijanje" među avatarima, kao da nekako trzaka, a ista stvar se događa na reviveu. Oživim nekog ispred sebe i nema šanse proći naprijed, nego nekako okolo bi kao trebao i to u dosta širokom krugu....

U pravu si Dama i to sam primjetio. Doduše nisam mislio na to nego na ono da ti ostane ona crna traka nakon revajva preko ekrana, jer taj "bug" o kojem ti govoriš toliko  i ne primjećujem pored ovih ostalih gluposti na svakom koraku.

17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...
Soldier977 kaže...
MRSKI kaže...

Super im je ovaj zadnji patch. Ko do sad nije zapinjao nakon rivajva sad sigurno zapinje. Prije su ga imali samo sretnici a sad ga imamo svi. .....

E to.... primijetio sam da kada neko blizu tebe trči ili hoda da je čudno "odbijanje" među avatarima, kao da nekako trzaka, a ista stvar se događa na reviveu. Oživim nekog ispred sebe i nema šanse proći naprijed, nego nekako okolo bi kao trebao i to u dosta širokom krugu....

U pravu si Dama i to sam primjetio. Doduše nisam mislio na to nego na ono da ti ostane ona crna traka nakon revajva preko ekrana, jer taj "bug" o kojem ti govoriš toliko  i ne primjećujem pored ovih ostalih gluposti na svakom koraku.

Na Lancangu na C se znaju dogoditi te situacije kad ne možeš proći ravno nego moraš obići "nešto".

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja sam prije imao flickering textura na nekim mapama, ali jako, jako rijetko. Sad su to eliminirali, ali su sjebali SLI usere.

To i revive bug mi govori da uopće ne testiraju patcheve, nego samo promijene koju liniju koda.

Najbolji primjer manjka testiranja igre je činjenica da prije na xbox one kad ispališ underslung smoke GL automatski crashaš igru, ili na PC kad opališ QBS shotgun sa silencerom sjebeš zvuk svima na serveru.

Recimo u Beti, nikad nisam imao crash kod levolutiona na Shanghai, u punoj igri zna pobacati pola 64p servera van. 

Da, trejdova sad ima daleko, daleko manje, ali su uveli čudnu animaciju smrti. Fino da su riješili i UCAV(stavili 90sec tajmer) i SUAV.

Što se tiče MBT LAW, totalna noobiona od oružja, daje ogromnu taktičku prednost u odnosu na sve ostale launchere protiv tenkova i IFVa. ok i sve to u redu, da to nije prvo oružje.

Tako dobiješ tim kamperskih low level inžinjera na zastavama koji kao žohari poiskaču na samu naznaku tenka koji capa zastavu. Mrtav si u sekund, a on puca iz debelog zaklona. S druge strane AT mine su smeće prema SLAMu koijeg možeš zalijepiti i za tenk i za zidove.

AT mine se inače ukopavaju, ap spotanje ne bi smjelo biti moguće tek tako.

Sabot/Staff kombinacija je OK za veće mape, sa malim problemom što omogućava kampanje na visokim bazama na Silk Roadu.

Airburst je posebna vrsta sranja. Sinoć gledam onaj video od JackFragsa što ste linkali gdje pokazuje kako 100% možeš ubiti lika bez ikakvog line-of-sight. OK, kažu antikampersko oružje, ali nisu računali da će se to abjuzati na Lockeru na RUSH i obliteration gdje bez ikakvog straha iz zaklona supressaš cijeli team sa tim.

I to je prvo oružje kao i MBT LAW, kao i noobtube. Spoji ta tri "antikamperska" oružja, ammo box, medpack i operation locker, Rush ili CQ i dobijaš kampersko anti-napadačko oružje, potpunu suprotnost od "namjene".

Mortar je s druge strane underpowered po municiji iako je odlično balansiran spreadom pogodaka kod brzog pucanja kao i VBR.

Javelin i SRAW bi trebali raditi više DMG po pogotku od svih launchera iz dva jednostavna razloga:

-treba dobro navođenje na pokretnim metama, odnosno držanje locka, odnosno izložen si kod ciljanja

-ako gađaš stacionarnu metu na daljini sa SRAW 99% gađaš kampera u tenku ili AA, i to je onda pravo anti-kampersko oružje, te zaslužuje veći damage od 24.

I dalje ostaje problem balansa Little birda prema attack chopperu prema AA, prema .50cal na tenku i IFV  i AA launcherima. LB preživi 2 mobility hita od 45 sa IGLA-om ili sa Active Radar raketama dok će se oklopni AC srušiti kao kamen već kod prvog pogotka.

.50cal na tenku i IFV rade mizernih 1DMG protiv LBa što je smiješno, s obzirom da 50cal snajperi rade od 5-8DMG protiv LBa. 

I ovo sranje što još uvijek ne daju Seccond Assault za PC je već iritantno. Ekspanzija je več napravljena i plaćena, ali je nema zbog ebenog eks. ugovora sa MSom.

/rant

Moj PC  
16 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

@sharx, MBT LAW ima takvo smeće od štete da je neupotrebljiv i na HC-u... A za airburst, koliko znam, trebaš izaći iz zaklona za pucanje, tako da ne možeš pucati iz zaklona... a tada si u situaciji da budeš pogođen, zar ne?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jel ima negdje mapa koja prikazuje damage na okloljenim vozilima u ovisnosti o tome gdje ga pogodiš?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
MRSKI kaže...
Soldier977 kaže...
MRSKI kaže...

A to... ma ja, ali vjerujem da će brzo ispraviti, bitno je ne zaglaviti u deploy screenu kada se ne možeš više spawnat nego moraš quitat igru, kao što je ranije bio slučaj.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Friday kaže...

Jel ima negdje mapa koja prikazuje damage na okloljenim vozilima u ovisnosti o tome gdje ga pogodiš?

Brate zguza tenk sa RPG ode i do 46% {#}

15 godina
Battlefield 4

A ne ne...istina, svi koji počinju pa nose mbt law, ali imaš careve sa +50 lvl i 2-3 zvjezdice na engiju pa vukare za sobom taj krvavi mbt shit.

Neka mu stave 19% dmg pa bi onda vidjeli koliko bi se koristio.

Friday kaže...

potpis uklonjen, staff
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 15:21 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

@sharx, MBT LAW ima takvo smeće od štete da je neupotrebljiv i na HC-u... A za airburst, koliko znam, trebaš izaći iz zaklona za pucanje, tako da ne možeš pucati iz zaklona... a tada si u situaciji da budeš pogođen, zar ne?

ima 21 DMG, samo 3 manje od SRAW koji je zadnji launcher za otključati. 2 inžinjera sa MBT LAW će 5x prije uništiti tenk, nego 2 inžinjera sa bilo kojim drugim launcherom. i oba će preživjeti. s obzirom da sa AT perkom možeš nositi 7 raketa, solo imaš municije za uništiti i tenk i IFV. 

Airburst je napravljen specijalno za to da ti ne treba line of sight. eksplodira u zraku iznad neprijatelja. ne mora niti neprijatelj tebe vidjeti niti ti njega i opet ga možeš ubiti. 

@fila

što je najbolje MBT LAWom možeš gađati pokretne mete na ogromne udaljenosti sa "otprilike" ciljanjem, dok ajde sa RPGom pogodi  nekoga sa A na D na Dragon Pass. nema šanse.   

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 15:26 (sharxtreme).
15 godina
sharxtreme kaže...
Tonči kaže...

ima 21 DMG, samo 3 manje od SRAW koji je zadnji launcher za otključati. 2 inžinjera sa MBT LAW će 5x prije uništiti tenk, nego 2 inžinjera sa bilo kojim drugim launcherom. i oba će preživjeti. s obzirom da sa AT perkom možeš nositi 7 raketa, solo imaš municije za uništiti i tenk i IFV. 

Airburst je napravljen specijalno za to da ti ne treba line of sight. eksplodira u zraku iznad neprijatelja. ne mora niti neprijatelj tebe vidjeti niti ti njega i opet ga možeš ubiti. 

Airburst bi bio nepotreban da toliko ne forsiraju krovove na svakoj mapi i vratašca koja može zaključati da mu ne možeš doći gore.

potpis uklonjen, staff
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Ma koristim isključivo SRAW - dobar na blizu, daleko, pomično, stacionarno, oklop, heliji, snajperi...

Znam da je u BF2 najbolje bilo gađati u gusjenicu.

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Ma koristim isključivo SRAW - dobar na blizu, daleko, pomično, stacionarno, oklop, heliji, snajperi...

Znam da je u BF2 najbolje bilo gađati u gusjenicu.

Sa ovim hitregom i hitboxovima, gađaš gusjenicu, pogodiš avion.

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Provokatoru {#}

Inače, ne gađam avione više otkako sam jednog uspio pogoditi sa TV raketom i frajer je nastavio letjeti. Slom živaca sam dobio...

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
sharxtreme kaže...
Tonči kaže...

Koja je razlika u kapacitetu LAW/SRAW?

Mislim na to da trebaš sam izaći da bi pucao.

13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Provokatoru {#}

Inače, ne gađam avione više otkako sam jednog uspio pogoditi sa TV raketom i frajer je nastavio letjeti. Slom živaca sam dobio...

{#}

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Provokatoru {#}

{#}

Da budem iskren to mi je bio prvi puta da sam pokušao jer je lik tek poletio i bio je jako spor {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

svi RL imaju 7 raketa max. sa AT perkom. (bar mislim jer Javelin ne koristim baš)

MBT LAW uz sve prednosti  ima uvjerljivo najbrži reload ne računajući IGLA koji je AA launcher. SRAW koji bi po svoj logici trebao imati najveći damage zbog sporog reloada, izloženosti kod ciljanja do mete pada na zadnje mjesto po DPSu iza Javelina.

Za RPG moraš koristiti reload switch glitch i imati dobru poziciju  da bi iskoristio prednost većeg DMG. 

A dobra pozicija prema tenku se promijeni u sekund i onda MBT LAW caruje, jer kad te tenk nanjuši sa SRAW i Javelin si praktički mrtav prije nego raketa uopće doleti do tenka i onda ti se ni hit više ne računa.

Štos sa tim je što možeš pucati otprilike iznad i pokraj tenka bez otkrivanja iz zaklona ili ciljanja.

SRAW ima prednost(zapravo bug) kojim opališ prvi SRAW u zrak, reloadaš i opališ drugi direktno na tenk ciljajući. obje rakete onda pogađaju i dobijaš oko 50% DMG. Dakako ako te vide-ćao. To je moguće i sa lock-on launcherima, sve dok raketa nije explodirala, možeš reloadati, ponovno dobiti lock i obje pogađaju, makar si promijenio lock na recimo neku drugu metu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Hvala na pojašnjenju, no, koji će tenkist dopustiti da ga pogodiš 4 puta? Ako ti dvije rakete trebaju za 50%?

Inače, jedina velika zamjerka koju imam na igru je za letni prostor na nekim mapama, koji je tragikomično malen.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
sharxtreme kaže...

.... ili na PC kad opališ QBS shotgun sa silencerom sjebeš zvuk svima na serveru.

Ti si DICE-ovac pa imaš silencer na shotgunu? Hmm, ajde daj malo više inside info.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Hvala na pojašnjenju, no, koji će tenkist dopustiti da ga pogodiš 4 puta? Ako ti dvije rakete trebaju za 50%?

Inače, jedina velika zamjerka koju imam na igru je za letni prostor na nekim mapama, koji je tragikomično malen.

Al koji ce tenkist izbjec da ga cetiri inzinjerca pogode jednom...to je pravo pitanje :D

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
16 godina
odjavljen
Sale_ds kaže...
Tonči kaže...

Al koji ce tenkist izbjec da ga cetiri inzinjerca pogode jednom...to je pravo pitanje :D

Tenkist koji sam s tenkom ide u napad? Kakav to ozbiljan squad ne štiti pješadijom svoj tenk? Ja s tenkom idem uvijek uz repair inženjerca i assaulta. Teško je organizirati, ali helikopter koji prati napad tenka je itekako koristan također, a squadovi su sad veći i bude dovoljno ljudi.

13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Tonči kaže...

Upravo to, ja sam inače igrač WOT-a i tamo sam medju boljima (WN7 preko 2200) i opet kad udjem u tank na BF4 nema šanse da ti izbjegneš kad se ekipa okomi na tebe:) 
Jedino šta me živcira kod tenkova šta igra ne nagradjuje dovoljno pogodke u tračnice,ammo rack, odstraga itd ali mislim da bi bio to overkill da to naprave.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Tenkist koji sam s tenkom ide u napad? Kakav to ozbiljan squad ne štiti pješadijom svoj tenk? Ja s tenkom idem uvijek uz repair inženjerca i assaulta. Teško je organizirati, ali helikopter koji prati napad tenka je itekako koristan također, a squadovi su sad veći i bude dovoljno ljudi.

Dobro, to su sad idealni uvjeti. Slozi takvu situaciju i dok se ti hebes s njihovom obranom oni ce ti uzet cetiri tocke iza leda jer ti je ostatak teama tulav xD.
Eventualno na rushu to igra, a i tam realno fkt trebas stitit i pokrivat vozila kolko i oni tebe.

Ja uzmem little birda, kraj sebe imam engija, i medica. Engi je stalno samnom, a medica vozim od tocke do tocke po potrebi. Jos da mi je jedan support mila majka :D 

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 17:01 (Sale_ds).
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Uredno radi... FPS je očajan zbog Camtasie i windows moda iako sam spustio detalje, ali to je to - sekvenca od početka do kraja.

(dok ga nisu ugasili maloprije).

Moj Tonči nece tebe bas ni na HC kilovi,ti se vise divis grafici nego sto igras{#}

13 godina
sharxtreme kaže...
SRAW ima prednost(zapravo bug) kojim opališ prvi SRAW u zrak, reloadaš i opališ drugi direktno na tenk ciljajući. obje rakete onda pogađaju i dobijaš oko 50% DMG. Dakako ako te vide-ćao. To je moguće i sa lock-on launcherima, sve dok raketa nije explodirala, možeš reloadati, ponovno dobiti lock i obje pogađaju, makar si promijenio lock na recimo neku drugu metu.

Mislim da je to ispravljeno, probao sam i nakon reloada raketa leti u onom zadnjom pravcu koji si ima prije reloada. Nakon reloada, ona vise ne reagira.

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

@sale_ds; support netreba letit sa tobom, moze ti ubacit ammobox u LB + uzmes 2 inzenjerca sa sobom koji imaju fast repair, 1 iglu 1 rpg i postanes leteca utvrda, unistavas sve sta leti, hoda, kotrlja se i gmize:D

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 17:18 (berto).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

E jel može neko dat server gdje su samo jetovi i helići..jako sam loš u tome pa bi se malo izvježbo..jel postoji tak šta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
sharxtreme kaže...

Mislim da je to ispravljeno, probao sam i nakon reloada raketa leti u onom zadnjom pravcu koji si ima prije reloada. Nakon reloada, ona vise ne reagira.

Za sraw 100% još uvijek radi.

Mali_Playa
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Već nekih 10-ak dana ima problema sa save-anjem promjena kad odem na loadout. Pise da je inkopatibilno sa ostalom opremom čak i kad stavim na reset isto je. Jel ima tko od vas takvih problema-jel zna rješenje. U igri mogu mijenjati dodatke npr na puškama ali ne na vozilima!

Miro

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice