Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.650.384
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Opcenito balans u igri su totalno zahebali. Ja sam razocaran pogotovo odnosom vozila vs pjesadija. U zadnje vrijeme igram lokere , sangaj, resort u malom konkvestu u kojem je jos igrivo do nekih 34 slota. Ostalo je sve skoro ne igrivo. Bas server na kojem smo sinoc prasili sa Butcherom, Dadom, Dannyem, Kukyem radi za cistu 5. Ni jedno pucanje nisam imao s tim da mi cak ni ne lagira. Jedino mi debilno sto imaju zabranu za pumparice.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 4
bennyPro kaže...
Joe Cooker kaže...

Najveci problem u igri  je netcode i pretpostavljam da je najvise radi toga Butcher dao tu ocjenu:

Ako je tebi u BF4 registracija pogodaka problem onda moze biti da nisi igrao niti jednu drugu igru, kada se sjetim kakvih Ghost ima problema od laga pa do problema sa hostanjem ovo je onda premium proizvod naspram njega.

Malo ste previse razmazeni ako igrate vise godina BF serijal. da odete igrati malo druge igre onda bi itekako znali cijeniti ulozeni rad u ovu igru i njegov final rezultat. Jer BF je uvjek izgledao bolje i bio je napredniji od konkurencije, sto su upravo i dokazali sa BF4.

Budimo realni igra ima nesto sitnijih bugova ali sve je to u granicama normale jer je igra debelo ispred svoga vremena naspram drugih. 

Iz moje perspektive igra zasluzuje minimalnu ocijenu 90(kada se popravi smrzavanje zvuka i ostale manje sitnice) do tada 80.

Ti nisi opce pogledao video,  to je veliki problem za lvlcapa i Butchera koji igraju igre godinama, a i sam ih igram godinama.

A to pro u nicku objesi macki o rep :) 

BE HAPPY xD : )
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo ja sam upravo skinuo update i sad nemogu igrat uopće.

Deset spajanja i deset puta se igra ruši nakon 30 sec {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 10:38 (IfeCro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

odlično su patch napravili, izbacilo me je bez battlefield stoped working za 15 sekundi

edit

druga mapa drugi server isto sranje

Who bolan cares
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 10:41 (dejan1471).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znači nisam jedini

16 godina
IfeCro kaže...

Dobro je. Već sam pomislio da su nešto uspili napraviti. {#}{#}

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 10:41 (amater_2).
14 godina
ceco22 kaže...

Opcenito balans u igri su totalno zahebali. Ja sam razocaran pogotovo odnosom vozila vs pjesadija. U zadnje vrijeme igram lokere , sangaj, resort u malom konkvestu u kojem je jos igrivo do nekih 34 slota. Ostalo je sve skoro ne igrivo. Bas server na kojem smo sinoc prasili sa Butcherom, Dadom, Dannyem, Kukyem radi za cistu 5. Ni jedno pucanje nisam imao s tim da mi cak ni ne lagira. Jedino mi debilno sto imaju zabranu za pumparice.

Koliko se ja sjećam i balans u BF3 je bio dugo vremena narušen: prvo je bio prejak tenk, pa je bio prejak heli, pa avion i nakon cca godinu dana je postavljen balans koji se zadržao do  danas. Da li to DICE radi namjerno?

Pitanje za veterena BF  serijala: kako je bilo u prijašnjim nastavcima sa vozilima i podešavanjem balansa između istih?

15 godina
IfeCro kaže...

You can expect some downtime around these as servers are being prepared to support this new content.

14 godina
Battlefield 4

Bit će najbolje uzet BF4 na proljeće kad (valjda) riješe sve te probleme koji su očiti i samo ih najveći fanboyi i branitelji serijala neće priznati.
Ne ulazim u kvalitetu igre i grafike. Govorim o kvaliteti ako se spojiš uopće :D

Dobro pa nisam kupio (još). 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
6 2 hvala 0
17 godina
ceco22 kaže...

Šta, ne ide u svakoj rundi 91 killova sa chopperom, čak i dok te popravljaju (btw, svaka čast na tome)? {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da bar naprave novi bc2 sa boljom grafikom i da ostave sve isto kak je bio ali da samo budu tenkovi i heliji ko iz cetvrke. Igra bi bila prebrutalna.

1 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

juri...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Sva sreca pa sam skinuo opet danas malo Armu da malo DayZ opalim nakon ovog sranja.. Jos pogotovo nakon update-a.

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
bazza kaže...

juri...

Nije moje {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Skilledžija kaže...

Kako se usuđuješ pljuvati po nečemu što praktički nisi ni probao?!

Par rundi nije nikakvo mjerilo.

Najmanje 50 sati odradi pa onda imaš pravo prigovarati.

Mada, s obzirom da si njub (što sam potvrđuješ) BF4 bi mogla biti baš igra za tebe?

Ne znam da li je ovo sarkazam ili ne, ali da odgovorim.

1. Kako se usuđuješ pljuvati po nečemu što praktički nisi ni probao?! Par rundi nije nikakvo mjerilo.

Gdje sam ja to "pljuvao"?

2. Najmanje 50 sati odradi pa onda imaš pravo prigovarati.

Rekao sam da ću dati mišljenje nakon što odigram veći broj sati, ovo je samo za sada.

3. Mada, s obzirom da si njub (što sam potvrđuješ) BF4 bi mogla biti baš igra za tebe?

Par tisuća sati u UT99, Cod 4, i općenito par tisuća i više u raznim FPSovima ...ne, ne osjećam se kao FPS njub. Rekao sam da sam njub za ovu igru, jer je nikada nisam igrao do sada. Ne očekujem biti pro uber čim sjednem za nju. Ne znam da li bi ovo mogla biti igra za mene, jedino ako ti misliš da je ista stvar da li je netko odigrao 1h bf4 naspram nekog tko je odigrao 5000 sati u bf3. Ali onda imaš neki drugi problem, čini mi se.

Edit:

Update skida 25 kb/s ^^

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 10:52 (X-Plosiv).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Super im je patch redoslijed:

1. pustimo patch klijentima

2. ajmo sad patchat servere kao, nema veze što će patchani klijenti se spajat pa će ih bacat van odmah nakon 30sec

3. ...

Koji amateri {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Joe Cooker kaže...
bennyPro kaže...
Joe Cooker kaže...

Najveci problem u igri  je netcode i pretpostavljam da je najvise radi toga Butcher dao tu ocjenu:

Ako je tebi u BF4 registracija pogodaka problem onda moze biti da nisi igrao niti jednu drugu igru, kada se sjetim kakvih Ghost ima problema od laga pa do problema sa hostanjem ovo je onda premium proizvod naspram njega.

Malo ste previse razmazeni ako igrate vise godina BF serijal. da odete igrati malo druge igre onda bi itekako znali cijeniti ulozeni rad u ovu igru i njegov final rezultat. Jer BF je uvjek izgledao bolje i bio je napredniji od konkurencije, sto su upravo i dokazali sa BF4.

Budimo realni igra ima nesto sitnijih bugova ali sve je to u granicama normale jer je igra debelo ispred svoga vremena naspram drugih. 

Iz moje perspektive igra zasluzuje minimalnu ocijenu 90(kada se popravi smrzavanje zvuka i ostale manje sitnice) do tada 80.

Ti nisi opce pogledao video,  to je veliki problem za lvlcapa i Butchera koji igraju igre godinama, a i sam ih igram godinama.

A to pro u nicku objesi macki o rep :) 

Imam i ja iskustva u fps igrama jer jedino njih igram. A taj navodni problem za registraciju pogodaka uopce nevidim. 

Jednostavno previse ocekujete od tako komplicirane igre i previse ste razmazeni. Nerazumijem ako ti nevalja zasto onda uopce igras i nadas se da ce biti bolje? 

Ja nisam igrao nikada igru koja mi se nesvida. Nije mi to posao da me netko prisiljava da radim, dok ovdje netki pojedinci svacaju BF4 kao svoj posao koji nevole raditi ali ga moraju jer ih netko tjera.

Vi bi sada i ovce i novce. neide to tako. Moras priznati da je igra ispred svoga vremena i da nemoze raditi sve kako treba jer treba puno vremena da se "ukroti" taj engine.

13 godina
X-Plosiv kaže...

Par tisuća sati u UT99, Cod 4, i općenito par tisuća i više u raznim FPSovima ...ne, ne osjećam se kao FPS njub. Rekao sam da sam njub za ovu igru, jer je nikada nisam igrao do sada. Ne očekujem biti pro uber čim sjednem za nju. Ne znam da li bi ovo mogla biti igra za mene, jedino ako ti misliš da je ista stvar da li je netko odigrao 1h bf4 naspram nekog tko je odigrao 5000 sati u bf3. Ali onda imaš neki drugi problem, čini mi se.

Pošto me ne poznaješ, moramo se upoznati.

Ja sam Antraks... drago mi je.

Obično sam sarkastičan, no ponekad znam biti smrtno ozbiljan.

Reče ti da nisi igrao BF3... ne znam što je s BC2?.

Zato ti ja odgovorih da si njub i da ćeš biti zadovoljan s BF4.

Zašto pitaš se ti?

Zato jer će te ispočetka fascinirati "levolution", destrukcija, grafika, raznorazne điđe-miđe i sl.

Al kad podereš parsto sati skužit ćeš da je sve to uzalud jerbo je ovo samo igjica - nije igra poput BC2 iliti BF3.

Ontopic:

1 vs 1 enyone?

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
X-Plosiv kaže...

Pošto me ne poznaješ, moramo se upoznati.

Ja sam Antraks... drago mi je.

Obično sam sarkastičan, no ponekad znam biti smrtno ozbiljan.

Reče ti da nisi igrao BF3... ne znam što je s BC2?.

Zato ti ja odgovorih da si njub i da ćeš biti zadovoljan s BF4.

Zašto pitaš se ti?

Zato jer će te ispočetka fascinirati "levolution", destrukcija, grafika, raznorazne điđe-miđe i sl.

Al kad podereš parsto sati skužit ćeš da je sve to uzalud jerbo je ovo samo igjica - nije igra poput BC2 iliti BF3.

:)

..anyway, fix za brzo skidanje updatea  (ne mora svima raditi, meni radi, a i masu ljudi koliko vidim po netu)

napraviti na desktopu file EACore.ini (pazite da nije .ini.txt)

Unutra kopirati ovo

[connection]
EnvironmentName=production

[Feature]
CdnOverride=akamai

..restartati Origin, kada ga pokrenete pitati će da uzme file s desktopa, kažite yes...i skinite update

meni je s 10-25 kb/sec skočio na 500-650 kb/sec :)

...sada piše čak 1 mb/sec, ali nemam takvu brzinu tako da ne znam zašto to piše :P

ali evo skinuti će se za 10 minuta :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 11:02 (X-Plosiv).
16 godina

Krenula čajna...

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
neaktivan
C64 kaže...

Koliko se ja sjećam i balans u BF3 je bio dugo vremena narušen: prvo je bio prejak tenk, pa je bio prejak heli, pa avion i nakon cca godinu dana je postavljen balans koji se zadržao do  danas. Da li to DICE radi namjerno?

Pitanje za veterena BF  serijala: kako je bilo u prijašnjim nastavcima sa vozilima i podešavanjem balansa između istih?

BF2 je patio od hrpe bugova koji su takodjer bili rjesavani patchevima, ali ti bugovi nisu buli nesto sto te je onemogucavalo da igras ili kickalo sa servera, nego jednostavno glitchevi i sta ja znam. Mislim da je za BF2 ukupno izaslo oko 6-7 patcheva. Zadnji BF2 patch je donio i besplatnu kartu koju je sponzorirao Intel. To je bilo wow - igra na zalasku ali dobijas jos jednu kartu. BF2 je imao i commandera koji je bio 10x bolji od ovog commander moda u BF4 ... 10x bolji minimalno!

Commander je mogao tako precizno baciti vozilo s padobranom da je mogao poklopiti neprijateljskog snajperistu. Isto tako u spawn bazi, commander je imao 3 velika topa i ta tri topa su pruzala artiljerijski napad. Kada to bacis na grupicu pjesaka - nema ih vise ako ne nadju zaklon. Ti topovi udare svaki po par puta tako da obiljezeno podrucje bude zasipano artiljerijom. Genijalno! Nitko ne brani neprijateljskom vojniku da udje u bazu i minira artiljeriju i time sj*be commandera. Cool, ne? Ovaj novi commander mod u BF4 je drekec. Apsolutno nicime nisam motiviran biti commander.

Ovi scout heliji koji su se pojavili u BF3 i presli u BF4 su svoj debi imali u BF2: Armored Fury. Bio je opremljen sa strojnicom i UAV scanom i nosio je po jednog putnika sa svake strane.

BF2 je bio genijalna igra, posebno hijerarhija commander->squad leaderi->squad memberi. ISto je bilo i s voice kanalima.

Fali mi BF2 ...

15 godina
Battlefield 4

Ako nece da krene otidite na origin game details cr download ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

bennypro, većina nas ovdje je igrala BF3 više od 1000 sati, tako da smo s veseljem očekivali unaprijeđenje u odnsu na BF3.

Nažalost to se nije desilo, nego je igra postala više noob friendly; ali i to nije toliki problem, jer kada te netcode počne prcati, ili imaš dobru rundu pa te izbaci sa servera uvijek onda, malo poludiš. Zapravo s jedne strane je noob friendly, ali s druge strane ako želiš dobro odigrati rundu, trebaš "svoju" ekipu u vozilima, ili bar nekog tko zna šta radi. U BF3 si mogao na puno toga utjecati i sam, ovdje baš ovisiš o timu, a ako taj isti tim počne gubiti pa onda 80% istog postane "recon" zgadi ti se život.

Recimo, ja uredno ginem dok mi je još crni ekran na spawnu na zastavu (dakle protivnik me već vidi dok je meni još crni ekran) i ne mogu ništa - druga je stvar kada se ne squad mate-a spawnam pa poginem, tu sam si sam kriv (u BF3 si imao 2 sekunde spawn protection).

Dok opet, neke ja pucam dok vidim da se spawnaju na frenda ili budu revani, pa ne primaju damage, dovede te do toga da malo poludiš...

Recimo, je'l ovo normalno (dakle, lik tamo stoji već nekoliko sekundi, spotam ga i idem po melee kill, još me skoro i ubije pištoljem):

Doduše, ima dana i servera dok imaš dojam da svaki tvoj metak sjeda, čak i dok imaš dojam da si lagano promašio.

BTW, zašto DMR-ovi imaju veći pad metka od full auto pušaka? Ili mi se samo čini s obzirom da pucam metak po metak, a na full auto pušci recoil čak i malo digne cijev?

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 11:14 (TomoR).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator
drahic kaže...

Sva sreca pa sam skinuo opet danas malo Armu da malo DayZ opalim nakon ovog sranja.. Jos pogotovo nakon update-a.

Super.

Jel budeš još nešto igrao il samo DayZ?{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Danas kina a? Samo za premiume il i za nas smrtnike koji smo kupili igru s kinom?
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
16 godina
Sale_ds kaže...
Danas kina a? Samo za premiume il i za nas smrtnike koji smo kupili igru s kinom?

Samo za premium na žalost. Nemam premium i piše mi da će biti dostupan tek 17.12.2013

13 godina
neaktivan
Battlefield 4
alo Butcher , moras malo i sa snajperom igrat haha (pozz iz UT99 dana od Bizze) :)

1 0 hvala 1
16 godina

Vidim da nas par premiuma to više nismo...ili je trenutačno ;)

Tom znam da je Premium pa sam ga zato "okinuo"...

Tomo Tomo
Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
Ni meni ne piše tamo da sam premium,a jučer je pisalo.
I normalno skidam China Rising sada.
Vjerovatno neki bug kojega su oni fixali odlično
robimarko@gmail.com
16 godina
Maddog_HR kaže...

Butcher je napisao dobar tekst i po meni je ocjena u potpunosti "zasluzena", gledano iz perspektive ljubitelja serijala.
itd.....

slažem se sa večinom ovdje šta je napisano, ali opet imam par primjedbi

pošto sam najveci nolifer ovdje među bf4 igracima, imam oko 130h igranja u ovih malo vise od mjesec dana i dogurao do zadnjeg levela

ovo kaj su napravili od ove igre je stvarno je priblizili svakome, ali najzalosnije je kaj je ova igra krenula u smjeru cod-a, mnoge ce sad zabolit guza ali tako je, ja sam igrao od cod i bf

fanboy cod-a sam bio do mw3 (iskljuceno) i od onda sam skuzio da to vise nije to i da igra je jednostavno copy paste iz godine u godinu, te sam tu odustao i tada sam krenuo sa bf3

kada sam poceo igrat (tamo tek 12. mj. 2011) nisam mogao vjerovat kaj sam propustao cijelo vrijeme, koliko je bf3 bio bolji naspram svih cod-ova i tako to, ali dobro necu sad opet zapocinjat neki flame war

igrao sam dosta sa astrom, rupyem i perkyem bfbc2 kad bi nam dojadio bf3, ali to je tek bilo tamo kada smo svi dostigli neki maksimum koji bf3 je imao za ponuditi, znaci sve otkljucano, max level, sve dlc izasli i izigrani, i skupljeno preko 1000h svatko

toliko sam se veselio bf4, svi oni napumpani traileru, samo se sjetim prije par mjeseci kad smo se svi skupili na ts-u (bilo nas negdje 10-ak) i kada su prvi put pokazivali bf4 multiplayer... mi smo vristali, jizzali, skakali, urlali gore od djece od 10 godina kada dobiju svoj omiljeni poklon pod bor, i bas nas je bilo briga, jer svi volimo battlefield i tome smo se veselili.. veselili smo se ponovnom druzenju, zezanju, aktivnom igranju, glupostima i svemu šta nam je bf3 pruzao svih tih >1000h

i tako dan za danom smo odbrojavali... prvo smo ja i astra imali priliku zaigrati closed alphu, bili smo ''zadovoljni'' ali igra je bila u alphi pa smo se tjesili sa onim ''bit ce bolje'', i tako je dosla beta, svi na tsu, svi se okupili, poceli igrat, ali vidlo se da nesto fali, nije to ono kaj smo svi ocekivali, mozda je dice samo napravio preveliki hype, a mozda smo mi isto previse ocekivali od bf4 jer smo svjedocili kakav je bf3 napravio ogroman skok naspram bfbc2... i da, beta je imala svoje ''mušice'', uzivali jesmo, bilo je tu naravno i puno rejđanja, ali opet smo oprostili jer je bila beta, pa smo opet poklopili usi i tješili se sa ''ma bit ce bolje''... 

I tako je sama igra izasla, i tada je sve krenulo nizbrdo... konstantna rušenja servera, pucanja igre, konstantni red screen of death, sound loopovi, memory leakovi, odvratan netcode i jos milion drugih stvari

rusenja servera su ''popravili'' do danas iako se jos javljaju svaku 50. rundu cca, i to su ''popravili'' kroz server patch... zatim red screen of death dice nije popravio, hvala AMD-u sto je bio brz i kroz 2 dana od izlaska je izbacio nove drivere koji su popravili to... memory leakovi se i dan danas (barem meni) konstantno javljaju, bf4.exe stopped working se i dalje konstantno javlja svima, netcode je odvratniji da odvratniji nemoze biti, sound loopove hvala mojoj kanti jos nisam imao... ali ocigledno je to sve od optimizacije vlastitih racunala, kolega rupy je u nasem klanu veteran i guru kaj se tice optimizacije pc hw i sw strane, on je jedina osoba koja nista od navedenog nije imao problema, igra mu je perfektno tekla od dana kad je izasla, jedino ga je, kao i sve druge raspizd1ilo konstantno rusenje servera i ovaj odvratan netcode...

i eto opet sam se raspisao, ali kad je vec tako, htjeo bih ovim putem dati nekakvo mišljenje nakon toliko sati igranja...

od trenutka kada sam zaigrao bf3 (moj prvi bf) sam se zaljubio, postao sam fanboy i jos uvijek jesam, ali ovaj amerikanizam i pristupacnost za svaku BUDALU ce dovest igru do propasti... ali ne, ne krivim i ne pljujem ja dice, bas suprotno, ponosan sam na njih sto su ovakvu mrcinu od franšize dogurali do samog vrha gaming industrije.. ja krivim EA sa svojim sugavim rokovima, pogurivanjem igre, pohlepom za yebenim novcem i ostalim stvarima koji ce pocet stancat bf seriju svaki godinu i to ce bit kraj jedne predivne fransize koju svi volimo...

evo isto da ukratko kazem neke stvari koje se MENI svidaju u bf4,a koje naravno ne...

pros : igra je prekrasna, grafika je tako lijepa da prvi put kad sam se joinao na server bio je paracel storm, najlijepsa i najbolja mapa zasad u cijelom bf4... balans izmedu vozila i pjesadije je ajmo rec dobar, vozila imaju svoju snagu, pjesadija svoju i tu su negdje ajmo rec dobro optimizirani u balansu (znam da ce me mnogi ovdje popljuvati, ali za mene je tako, svako vozilo koje sam probao mi je bilo super, neko manje, neko vise, sa svakim sam ownao, bivao ownan, ali to je samo zato jer je dobar balans napravljen), hrpa oruzja, attachmenta, boji, đinđi-minđi itd...

cons : ono sta i sve najvise zivcira, netcode... ako je ista sta me toliko nazivcira da znam šakom u stol lupit, a to je umiranje iza zaklona, oneshot killovi, ne registriranje metaka, kriva kalibracija prikaza odakle bivas pogoden i jos milion stvari koje mi se sad neda nabrajat... zatim ono odvratno levelanje, ovi sugavi boostovi s kojima zahvaljujuc do trenutno maximalnog levela (110) sam dogurao u manje od 120h igranja, i kaj sad? skoro sve puske sam otkljucao, sve dodatke i kamuflaze za vozila imam... sva ona čar kada bih otkljucao nesto u bf3, i pogotovo u bfbc2, toga nema vise... sad kad bivas promoted nakon mjeseca otkad je igra izasla na level 80, ne nazivaju te noliferom, vec te nazivaju n00bom jer si tek 80. lvl...

jos neke stvari koje bi podhitno trebali popravit je zbugirano revivanje, nerfat attack jet, nerfat/maknut mbt law jer to sugavo smece za njubove me toliko zna isfrustrirat dok sam u vozilu da je nesto nevjerovatno, jer sama pomisao da uopce nemoras ni ciljat da bi pogodio nesto je razocaravajuca, place mi se kad vidim u sta se igra pretvara kad svaka šubara moze unistit 2 tenka bez yebenog ciljanja.. trebaju podhitno srediti 574329753 nevidljivih tekstura koje se nalaze na svakoj mapi... i jos hrpu stvari kojih se nemrem sad sjetit a i neda mi se opet novele pisati

igra vise nema one čari kad si sa ekipom  dosli na server isli se zezat, pobjedili bi, smijali se i druzili... evo bas promatram vec neko vrijeme kad se skupimo, nema toga skoro nikad vise, toliko problema sa igrom ima da jednostavno svi kad igramo na nekom serveru, najvise pyzdimo i rejđamo jer je igra postala takvo razocaranje, ali svi se jos uvijek uporno borimo i tiješimo sa ''ma bit ce bolje, patchat ce oni to'', ali dokad ce tako bit? postali su rijetki oni dani kad bi dosli na neki server i da bi runda zavrsila, a da se svi smijemo na teamspeaku, a to je ono sto mi najvise fali..

http://www.youtube.com/heat4HD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice