Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.610.675
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
dejan1471 kaže...

Možete li vi ući u battlelog?

Ne jer je downtime i rade nešto.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ovo je stranica 404 - not found {#}

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Najvjerovatnije će opet nešto shebat.....{#}

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
goodie kaže...

Šta bi mi komentirali da oni ne sjebu nešto ?

Who bolan cares
15 godina
goodie kaže...

Sad sam se čuo sa ljudinom on je jedan od testera, točnije famas tester. Veli da je netcode na famasu puno bolji, da je popravljeno.

Druga oružja nije probao radi ugovora.

Ugl. ako mudy tako kaže, to je onda to

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Battlefield 4

A driver-i???

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Btw-Jel ima g3 u igri ? Nisam uopce primjetio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

...

Prodajem univerzalne blokove za gpu kartice,EKWB
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 12:43 (zagy15061984).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

umjesto da poprave netcode (koji je najgori od svih fps igra koje sam ja imao priliku zaigrati) oni izbacuju patch i nerfaju aa, zamisli problema, aa je prejak.(šta i je,nekažem da nije ,ali nije primaran problem, to svakako nije)

smijeh.

pa glavni problem je NETCODE.

i onaj filimić šta je stavio darkride, na onoj temi možete vidjet vi koji još od kada je igra izašla "niste to doživjeli" ili još bolje "niste se susreli s tim" , da je takvih primjera BRDO,

ali evo još da se jednom nasmijem specijalcima koji to "još nisu doživjeli" jer naravno, oni igraju neku drugu igru, nema drugog objašnjenja.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
6 10 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Terror of the Skies

http://i.imgur.com/UrnUHl7.gif

fasovala bi mi cjela periferija da sam bio ovaj u avionu...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
25 0 hvala 6
15 godina
disibio kaže...

Terror of the Skies

http://i.imgur.com/UrnUHl7.gif

fasovala bi mi cjela periferija da sam bio ovaj u avionu...

Komotno brisanje igre te prodaja računala i odlazak u samostan.{#}

ontopic:

China rising leaked scrren sa nazivima mapa i ostalim điđa miđama

If it's real, it's naming the four included maps as Taklamakan, Altai Range, Guilin Peaks and Dragon Pass. It also mentions five new weapons, new vehicles and equipment, and ten new assignments.

Previously, a console achievement list also teased the return of Air Superiority mode, along with the introduction of Dirt Bikes and a handheld UAV.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 13:20 (fila2208).
12 godina
protjeran
drahic kaže...
BFBeast kaže...

sinko jel imas sa njime 3000 kileva kao ja? dobar je jedino na blizinu. na daljinu se moras potrudiiti zato mi je izazov naspram drugih norecoil pusaka. a da nespominjem da ima 5 metaka manje nego sve druge puske i onaj reload ga ubija jer sam sto puta poginio dok sam to cudo repetrirao. kao da repetriram lmg. 

kada skupis 3000kileva onda imas pravo reci jel nesto op ili nije. {#}

Aha, 3000killeva sa nekim oruzjem je granica od sada da mozemo nesto reci o tome oruzju?

Good to know..{#}

ne 3000kileva nije granica, ali ako uzmes u obzor koliko sam sati igrao ovu igru onda ti je jasno da sam vecinu tih sati proveo sa tom puskom na bilo kojoj mapi, cak i na par rundi cq large pa znam kako se puska ponasa i znam sta pricam.

a lmg pusek nisu za mene kao rushera koji previse srlja jer treba puno vise vremena da digne pusku u ADS nego svce ostale puske u igri. te su puske napravite za kampiranje i oprezniju igru a ne uljtanje u lice 2-3 covjeka. 

da nema taj usporeni odaziv vjerujem da bi svi igrali sa lmg puskama jer recoila isto gotvo nemaju. znam jer sam probao pucati iz vecini psuki tako sto ih pokupim od protivnika.

BTW potruditi cu se da doguram do 200 000 kileva sa famasom.

fila ako je famas no recoil zasto neodes igrati sa njom da te vidim. ako nisi precizan nece ti pomoci ni na blizinu jer ako fulas bro proguta metke, a na daljinu jer ipak umjetnost gadati naspram recimo ace23 i m416, aug i ostali no recoil puske.

ali opet boli me briga tko sa cime igra i nemam najmjeru govoriti nekome ace23 nob zato sto me ubije sa njome kao sto ste vi govorili u bf3 da su svi noobovi sa m16a3.

igram za sebe da meni igra bude zanimljiva, cak nisam niti jedan boost ukljucio jer igrao ima premalo levela pa nezelim da dodem do 100colonela tako brzo. jer me ova igra nedrzi koliko bf3, pa reko barem da mi malo nesto bude zanimljivo.

Ti imas bolju statistiku ali sto ti to vrijedi kada si nekidan dobio po guzi sa famasom i aekom. da mi je statistika vazna igrao bi sa Najboljom puskom u igri i nebi se zaletavao ko konj u ljude nego bi cekao i cekao.

16 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

umjesto da poprave netcode (koji je najgori od svih fps igra koje sam ja imao priliku zaigrati) oni izbacuju patch i nerfaju aa, zamisli problema, aa je prejak.(šta i je,nekažem da nije ,ali nije primaran problem, to svakako nije)

smijeh.

i onaj filimić šta je stavio darkride, na onoj temi možete vidjet vi koji još od kada je igra izašla "niste to doživjeli" ili još bolje "niste se susreli s tim" , da je takvih primjera BRDO,

ali evo još da se jednom nasmijem specijalcima koji to "još nisu doživjeli" jer naravno, oni igraju neku drugu igru, nema drugog objašnjenja.

Većina se nije susrela s tim, jer da jest, igra ne bi ni izašla. To je specifičan problem koji ima mali broj ljudi.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

smijeh.

Većina se nije susrela s tim, jer da jest, igra ne bi ni izašla. To je specifičan problem koji ima mali broj ljudi.

ma o čemu ti pričaš ????????

15 godina
BFBeast kaže...

Ti imas bolju statistiku ali sto ti to vrijedi kada si nekidan dobio po guzi sa famasom i aekom. da mi je statistika vazna igrao bi sa Najboljom puskom u igri i nebi se zaletavao ko konj u ljude nego bi cekao i cekao.

Ja i ti se, prijatelju moj sreli nismo u bf4 još niti jednom.

Nitko nije ni spominjao statistiku, sam se sebi opravdavaš, lol.{#}

Boli me ona stvar sa čime ćeš igrati, samo igraj, ali mi pun qurac tvog plakanja, e dečki poglejte mene ja igram sa famasom.

Igraj sa pp2000, to je pdw i to je isto fino za close combat...brzo ide u ads i savršeno ti paše, tebi rusheru.(za nekoga tko rusha imaš mali spm)

Ugl. nebitno, rokaj dalje do pola milje sa famasom, ionako nikog neće biti briga.

ontopic: ima tko da je otključao sve pdw puškice? jel valja to što? Kakvi su ump i onaj cbj-ms?

thy

14 godina
Battlefield 4

Bas cu danas malo sa UMPom igrat,otkljucao ga jucer. 

Ako ce za close-medium bit kao sta je i u Bf3,onda je odlican. Barem meni. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

kako ste dosadni s tim prepucavanjem

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
5 1 hvala 1
15 godina
Kill Frenzy kaže...

kako ste dosadni s tim prepucavanjem

Novi si u bf temi ili?

Pa to je okosnica cijele bf teme, prepucavanje i zayebancija uz povremene padove čiterčina i svađanje i pravdanje onda 20 stranica.

13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

smijeh.

Tonči je ovdje u pravu, koliko god ti Zenge drukčije tupio. Taj famozni "netcode" kako ga vi vrli informatičari zovete nije ništa lošiji ili bolji u odnosu na BF3, ali tamo je on podnošljiv i svi imate 1000+ sati odigranih. Daj odrastite više, ako vama nekolicini neradi i nemate famozni kd 4+ odmah se podrazumjeva da se cijeli DICE urotio protiv vas i vašeg ega. I daj shvati više da BRDO igrača je zadovoljna igrom, samo nemaju tu potrebu kao ti doći vajnati na forume jer nekolicni igrača nevalja i iz toga donositi zaključke.

15 godina
MaxonUniversal kaže...

Tonči je ovdje u pravu, koliko god ti Zenge drukčije tupio. Taj famozni "netcode" kako ga vi vrli informatičari zovete nije ništa lošiji ili bolji u odnosu na BF3, ali tamo je on podnošljiv i svi imate 1000+ sati odigranih. Daj odrastite više, ako vama nekolicini neradi i nemate famozni kd 4+ odmah se podrazumjeva da se cijeli DICE urotio protiv vas i vašeg ega. I daj shvati više da BRDO igrača je zadovoljna igrom, samo nemaju tu potrebu kao ti doći vajnati na forume jer nekolicni igrača nevalja i iz toga donositi zaključke.

Ja sam počeo zapisivati kad imam kd 4+, odmah bolje igram i netcode me mazi.

12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ReaperCRO711 kaže...

evo ovako igra mi ne prikazuje ping, niti kad sam na battlelog-u niti u igri, malo je frustrirajuce kad biram servere a nigdje mi ne prikazuje ping

na pocetku mi je normalno prikazivalo ping, al evo vec 2-3 dana mi ne prikazuje ping

pa molim za pomoc ako netko zna kako to popravit

i dalje mooooooooolim za pomoc, nemogu ovo nikako popravit, trazim po netu rijesenje ali bezuspjesno, ali kolko sam skuzio izgleda da problem nije do igre nego je nes do mene (moguce router, firewall itd.....)

aj please ako neko zna ili ako je imao slican problem  da pomogne

Raspisali se 3 stranice o tome ko je veci noob, a covjek moli za pomoc {#}

OK, da mu odgovorim.

(valjda si probao ugasit firewall, antivirus i sve slicne programe)

Rjesit ces problem ako kupis novi router.

Ili ako naucis sve o mrezama, postavkama routera i imas srece da tvoj router podrzava opcije vezane uz prikaz pinga na battlelogu i igri.

prvo da zahvalim na odgovoru,

e sad probao sam sve sta sam nasao na netu: ugasio firewall, ugasio antivirus, vratio router na tvornicke postavke, izmjenio dadoteku na router (skinuo user. ini i izmijenio) razne komande u command-u, izmjenio icmpv4-in (echo request) i jos stvari koje se nemogu sjetit

to su rijesenja koja sam nasao na netu ali meni nista od toga nije pomoglo.

Neznam zasto bi mijenjao router jer je normalno radilo, od kad je izasao battlefield igrao sam normalno i ping je normalno radio, sve do prije par dana i sad neznam zasto vise nece radit

Ispricavam se sta pisem u ovoj temi mislio sam da je problem u igri ali problem je do mene 

Znaci i dalje bi molio ako neko moze pomoc da se javi, moze i na PM, svi savjeti dobrodosli

14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
Tonči kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

smijeh.

o čemu pak i ti pričaš???????

daj molim te odi tam na onu temu i pogledaj videa i reci da ti se to nikad do sada nije desilo.

ajde daj reci da se ni tebi nije desilo.....:) ,a dice je dao službeni odgovor di napominje kako znaju da je loš tj. pokvaren netcode ,a to nisam ja izmislio neboj se, to je dice OBJAVIO na SLUŽBENOM FORUMU.

i kak onda tebi može netcode radit?

ili još bolje tebi i nekolici specijalaca "radi" tj, nemate problema.

ajme meni smijeha s vama

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni se to nikad nije desilo.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

3 7 hvala 1
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
BFBeast kaže...

Ja i ti se, prijatelju moj sreli nismo u bf4 još niti jednom.

Nitko nije ni spominjao statistiku, sam se sebi opravdavaš, lol.{#}

Boli me ona stvar sa čime ćeš igrati, samo igraj, ali mi pun qurac tvog plakanja, e dečki poglejte mene ja igram sa famasom.

Igraj sa pp2000, to je pdw i to je isto fino za close combat...brzo ide u ads i savršeno ti paše, tebi rusheru.(za nekoga tko rusha imaš mali spm)

Ugl. nebitno, rokaj dalje do pola milje sa famasom, ionako nikog neće biti briga.

ontopic: ima tko da je otključao sve pdw puškice? jel valja to što? Kakvi su ump i onaj cbj-ms?

thy

kako se nismo sreli. pa sreli smo se jucer na dominationu mapa dawnbreker ili tako nesto ona nocna, osim ako ti nije cura igrala pa si bio tako los.{#}

a za spm necu komentirati jer kao sto vidim neznas citati sa razumjevanjem. da malo bolje procitas vidio bi da sam napisao da nisam ukljucivao onaj boost za poene niti ga planiram ukljucivati zbog same kratkoce igre. da imam neki razlog zbog kojeg igram ovu igru. jer kao sto vidis igram je gotovo 3x manje nego sto sam igrao bf3.

tako okani se ti te svoje statistike, jer ti ona nista nevrjedi koliko sam vidio u ono malo vremena na dawnbreker(neznam kao se mapa pise)

13 godina
neznam88 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
ReaperCRO711 kaže...

evo ovako igra mi ne prikazuje ping, niti kad sam na battlelog-u niti u igri, malo je frustrirajuce kad biram servere a nigdje mi ne prikazuje ping

na pocetku mi je normalno prikazivalo ping, al evo vec 2-3 dana mi ne prikazuje ping

pa molim za pomoc ako netko zna kako to popravit

i dalje mooooooooolim za pomoc, nemogu ovo nikako popravit, trazim po netu rijesenje ali bezuspjesno, ali kolko sam skuzio izgleda da problem nije do igre nego je nes do mene (moguce router, firewall itd.....)

aj please ako neko zna ili ako je imao slican problem  da pomogne

Raspisali se 3 stranice o tome ko je veci noob, a covjek moli za pomoc {#}

OK, da mu odgovorim.

(valjda si probao ugasit firewall, antivirus i sve slicne programe)

Rjesit ces problem ako kupis novi router.

Ili ako naucis sve o mrezama, postavkama routera i imas srece da tvoj router podrzava opcije vezane uz prikaz pinga na battlelogu i igri.

prvo da zahvalim na odgovoru,

e sad probao sam sve sta sam nasao na netu: ugasio firewall, ugasio antivirus, vratio router na tvornicke postavke, izmjenio dadoteku na router (skinuo user. ini i izmijenio) razne komande u command-u, izmjenio icmpv4-in (echo request) i jos stvari koje se nemogu sjetit

to su rijesenja koja sam nasao na netu ali meni nista od toga nije pomoglo.

Neznam zasto bi mijenjao router jer je normalno radilo, od kad je izasao battlefield igrao sam normalno i ping je normalno radio, sve do prije par dana i sad neznam zasto vise nece radit

Ispricavam se sta pisem u ovoj temi mislio sam da je problem u igri ali problem je do mene 

Znaci i dalje bi molio ako neko moze pomoc da se javi, moze i na PM, svi savjeti dobrodosli

Oprosti ali mislim da si u krivoj temi,ovdje se ne pomaže kolegama koji moli za pomoć već par stranica nego se stalno preslušava gramofonska ploča sa hitovima netcode,driveri,hitmark... i tako u krug. {#}

Uglavnom mislim da bi ti bilo dobro probat posudit od nekog router pošto ih skoro svi imaju pa da bar za početak znaš jel do njega ili nije... {#}

Danju zarađujem na crno,noću trošim na bijelo... :P
14 godina
Danny_HR kaže...

Meni se to nikad nije desilo.

Za sve postoji prvi put. A prvi put uvijek boli. {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vidim danas je igra raspolozena, fps pada sa 90+ na 1-2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Y2K2 kaže...

Vidim danas je igra raspolozena, fps pada sa 90+ na 1-2.

Driveri su krivi. 

13 godina
Battlefield 4

Vec se dva dana dopisujem s likom iz Optime vezano uz duplo dulji traceroute od T-COM-a :)

I jos nisam saznao nis pametno.

Kad ce biti kakva pametna informacija, javljam. Mozda pomogne korisnicima Optime.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
odjavljen

Zenge, žao mi je što se sav zajapuriš oko toga i sve to shvaćaš tako osobno, ali moram te rastužiti i reći da mi se to zaista nikad nije dogodilo. Nemam baš vremena ići po forumima uokolo, ali ako mi možeš dati link gdje je netko iz DICE-a rekao da svi imaju problema jer mrežni kod ne valja? Bio bih ti zahvalan.

U praksi: nema nikakve logike da izdaju igru koja ne radi, a lag kakav je na nekim videima je definitivno takav da bude neigrivo. Kako sam već rekao, nikad to nisam vidio u BF4, a da se nije radilo o gadnom server-lagu (kada se to događa sa svim igračima i uvijek) ili mom lagu. Serverski lag sam iskusio mislim 2-3 puta, ali to kašnjenje je bilo i razumljivo u takvim uvjetima. Kad je sve u redu i kad igram regularne partije na serverima u dobrom stanju, dakle kad mi je ping stabilnih 40-50 ms, nikad nemam te probleme, naravno, izuzev situacija kad je protivniku ping 200ms+, kakvih je malo.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice