Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.613.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

zašto praktički nema razlike između normalnog pogleda i ads-a??

jeste skužili kad naciljate da se slika minimalno zoomira?

bezveze...

Zato jer su svi scopeovi 1x dakle ne povećajavu ništa...vjerovatno da bi malo povećali korisnost 3x i 4x scopea koji sada otkidaju.

ma znam ali fakat bi trebali to malo više zoomirat.

ma ovako je bolje nego u BF3. sad imaju smisla malo jači scopeovi.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Skontao da imam preko 60 fpsa upalio vsync i divotica:) Nema vise screen tearinga, preporod!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer11 kaže...

evo upravo zavrsio igru odlicna je

odlicna??? SP je odlican??? 

ja majkemi ne kuzim kakve kriterije imaju neki ljudi, glavno da ima ljepu grafiku i to je to??? zvuk?? cut scene????

igre su postale toliko glupe, lagane i jednostavne da kao da su radene za ljude s IQ-om na razini sobne temperature...

pa cijelu jeb*nu kampanju na hard mogu preci koristeci samo pistolj{#}

da nema MP, SP kampanju se nebi ni potrudio skinuti sa torrenta a kamoli platio{#}

nije bf4 ali ista stvar

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 18:26 (berto).
13 godina
protjeran
Bombilakus kaže...

Skontao da imam preko 60 fpsa upalio vsync i divotica:) Nema vise screen tearinga, preporod!

Vsync i Triple Buffering mogu izazvati input lag. Bolje ti je da napraviš user.cfg datoteku u direktoriju igre i staviš ovu liniju u nju: gametime.maxvariablefps 61. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
12 godina
neaktivan
berto kaže...
gamer11 kaže...

evo upravo zavrsio igru odlicna je

odlicna??? SP je odlican??? 

ja majkemi ne kuzim kakve kriterije imaju neki ljudi, glavno da ima ljepu grafiku i to je to??? zvuk?? cut scene????

igre su postale toliko glupe, lagane i jednostavne da kao da su radene za ljude s IQ-om na razini sobne temperature...

pa cijelu jeb*nu kampanju na hard mogu preci koristeci samo pistolj{#}

da nema MP, SP kampanju se nebi ni potrudio skinuti sa torrenta a kamoli platio{#}

nije bf4 ali ista stvar

Pa pusti čovjeka pri miru, ako ti nisi uživao u SP to ne znači da svi ljudi nisu. Sve je to stvar ukusa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 18:35 (Firefox72).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima li tko ovaku grafu i proc kao ja i da igra BF4, zanima me dali bi radila i na kakvim postavkama  ?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dany-os kaže...

Ima li tko ovaku grafu i proc kao ja i da igra BF4, zanima me dali bi radila i na kakvim postavkama  ?

Evo ja istu imam  grafu :)

Igra radi sa konstantih 60FPS+ na medium. Sa SSAO.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 18:37 (Firefox72).
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

zašto praktički nema razlike između normalnog pogleda i ads-a??

jeste skužili kad naciljate da se slika minimalno zoomira?

bezveze...

Zato jer su svi scopeovi 1x dakle ne povećajavu ništa...vjerovatno da bi malo povećali korisnost 3x i 4x scopea koji sada otkidaju.

ma znam ali fakat bi trebali to malo više zoomirat.

ma ovako je bolje nego u BF3. sad imaju smisla malo jači scopeovi.

gle cobra i holo nemaju zuma niti malo. 

možda ako imaju to je toliko sitno da je zanemarivo, meni je to preretardirano, neznam....

ma imam filing da sam najveća njubara, pa ekipa gađa na daljinu to je čudo, a oni su meni sitni pikselčić da ih nit ne vidim.

presitni su mi igrači na daljinu općenito, nekak čudno-izdužena slika....

battlelog: CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jeste primjetili da više nema odbacivanja cijelog šaržera kod reloadanja? Sad dok smo igrali je nosferatu skužio to. Izgleda da ipak nisu bili zamislili to tako, nego su greškom napravili i sad potiho ispravili. Šteta....

edit: zenge ovo da su sitni stoji, ali meni nekako kad god probam nekog tako sitnog gađat ipak ide, dobivam markere (u bf3 na daljinu nekog takog sitnog ne bih ni pomislila gađat). Valjda je do toga da se ne mora baš u tog malog vojnika točkicu pogodit jer je oko njega malo veći hitbox ili kako se to već stručno zove :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 18:42 (LudaVjestica).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
LudaVjestica kaže...

Jeste primjetili da više nema odbacivanja cijelog šaržera kod reloadanja? Sad dok smo igrali je nosferatu skužio to. Izgleda da ipak nisu bili zamislili to tako, nego su greškom napravili i sad potiho ispravili. Šteta....

To je opcija rezervirana za HC, ali im se greškom provukla i na Normal. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
12 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

edit: zenge ovo da su sitni stoji, ali meni nekako kad god probam nekog tako sitnog gađat ipak ide, dobivam markere (u bf3 na daljinu nekog takog sitnog ne bih ni pomislila gađat). Valjda je do toga da se ne mora baš u tog malog vojnika točkicu pogodit jer je oko njega malo veći hitbox ili kako se to već stručno zove :)

Popravljeno u R4 server patchu.

13 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...
Dany-os kaže...

Dany-os;

ja imam istu grafu (skoro, moja je 2 GB verzija) i isti proc kao ti. Rečeno mi je da bi trebalo sve ići fluidno na 70 % high, 30 % ultra postavkama. Zaigrat ću večeras pa javim dojmove. 

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

jetovi su nebalansirani

su50 se brze okrece nego j20 i f30 

heli ji su tromi do zla boga ali zato mali heli RULA

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo novi uradak od lvlcap-a o fenomenalnom BF4 netcodu(neman igru pa samo prenosim info)

tldr;
iz videa: "BF3 je imao najgori netcode od svih fps igara a sad patim za tom igrom jer je netcode od BF4 4 puta gori".....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NiramX kaže...
Bombilakus kaže...

Vsync i Triple Buffering mogu izazvati input lag. Bolje ti je da napraviš user.cfg datoteku u direktoriju igre i staviš ovu liniju u nju: gametime.maxvariablefps 61. 

Napravio:) Thx for the tip!

12 godina
neaktivan
catus69 kaže...
Firefox72 kaže...
Dany-os kaže...

Dany-os;

ja imam istu grafu (skoro, moja je 2 GB verzija) i isti proc kao ti. Rečeno mi je da bi trebalo sve ići fluidno na 70 % high, 30 % ultra postavkama. Zaigrat ću večeras pa javim dojmove. 

Problem je da je tih 1Gb vrama veliki minus. Iako imam 50fps na High zbog premalo vrama fps pada i do 25 kad se okrečem.

15 godina
BFBeast kaže...

evo samo za nevjernog filu da vidi da nekima igra steka i da je nemoguce nikoga ubiti na takav nacin jer se slika ledi. da neispadne da jadan izmisljam. sljedecu rundu je toliko stekalo da sam morao resetirati komp.

Jesam te ja ovo tražio?

jesam ti lijepo rekao da me ne zanima stari, jedino me zanima ono što se dešava na mom monitoru.

Ako meni radi igram je i bok. To što tebi ne radi je tvoj problem.

Žao mi je, jer si dao mukom zarađene pare a igra ti ne radi dobro, ali velim, tvoj problem.

Koje drivere imaš i jesi clockao grafu štogod?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...

ako ti nisi uživao u SP to ne znači da svi ljudi nisu. Sve je to stvar ukusa.

zato i igre jesu postale takve kakve jesu{#}

16 godina
odjavljen
Firefox72 kaže...
catus69 kaže...
Firefox72 kaže...
Dany-os kaže...

Dany-os;

Problem je da je tih 1Gb vrama veliki minus. Iako imam 50fps na High zbog premalo vrama fps pada i do 25 kad se okrečem.

Vjerojatno zbog učitavanja u vram. 1GB jest malo.

Inače, ovo "30% Ultra" ne znači ništa. Pogledajte pojedine feature i prilagodite. Zato i postoje postavke kako postoje, a ne slajder "koliko posto Ultra". Guglajte što svaka opcija radi i kako utječe na CPU, GPU i VRAM pa će vam biti lakše i jasnije. Neke opcije traže procesiranje, a neke (poput tekstura) mnogo memorije.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

To vi svi skidate s torrenta ili ima neko da je kupio igricu (ili ce kupiti)?? :D

ako je neko kupio igricu dosta jeftino moze mi rec di da ju kupim???

2 8 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Kratka anketa da vidimo koliko ima ''sretnika'' kojima radi.

Dakle:

18 neigrivi lag, drop, crash igre
36 radi ok većinu vremena
9 radi bez greške
4 tražim refund
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Stari barba kaže...

evo novi uradak od lvlcap-a o fenomenalnom BF4 netcodu(neman igru pa samo prenosim info)

tldr;
iz videa: "BF3 je imao najgori netcode od svih fps igara a sad patim za tom igrom jer je netcode od BF4 4 puta gori".....

potpuno je u pravu, netcode je  u banani, toliko cudnih padanja i trejdanja u ova 3 dana nisam dozivio u cijelom 2000sati bf3. 

a cini vam se da je netcode bolji jer puske nemaju nista recoila pa je samim time lakse gadati. 

iskreno uopce nevidim sta su popravili od nete osim sto su je optimizirali ali zato nekima kao i meni iz cista mira ledi slika. i nisu popravili hit indikatore covjek me gada sprijeda a ono indikator pokazuje da me gada sa leda.

Sve greske iz bete su jos uvjek u igri, kazem jedino sto su optimizirali igru. ali ovo sa netcodom i kako cudno padas preko toga nemogu prijeci.

ocito igra nije u stanju izracunati kada netko tocno pogodi sa svih 5 metaka u covjeka pa ti tu radnju prikaze kao one shot kill u pola sec umjesto da prikaze kako je te pogodio sa svih pet metaka.

jedino rijesenje koje ja vidim je da povecaju recoil jer ovo nijenormalno kojom se brzinom pada. 

i jos jedna stvar sada postoje jos veci "nevidljivi" zidovi kada gadas odmah pored neke prepreke, spawn protection totalno u banani vecinom se spawnam mrtav na zemlji kada mi se pojavi slika iako nisam nista dirao ni misa ni tipkovnicu.

Ja u bf4 uopce nevidim napredak osim sto su pokazali da se frostbite da lijepo optimizirati, ali trebali su vise poraditi na bitnijim stvarima, ovakav netcode je za mene korak unazad.

vec je pocelo, uskoro ce you tube vrviti ovakvim video uradcima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 19:23 (BFBeast).
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Dakle:

dali refund mogi traziti samo oni koji su kupili igru preko origina ili mogu svi. 

ako ne dali se moze bf4 prebaciti posebno na novi account jer bi prodao igru.

15 godina
neaktivan
Stari barba kaže...

tldr;

samo mi nije jasno od kad je to postalo normalno da kad nesto kupis to neradi ali popravit ce se kroz par mjeseci, a svi oni koji ocekuju da radi odmah odjednom postali nerealni i placipi*ke????{#}{#}

pa sta kad ides kupiti novi auto platis ga i ides se voziti i nakon 5km se zagasi, upalis i vozis dalje i za 3km se ugasi i nece palit.... dodes napokon nekako doma i kazes ma ok jos je nov za par mjeseci ce valjda proradit do onda cu sjedit i gledat kako ljepo izgleda{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 19:27 (berto).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

katastrofa sa izbacivanjem. i što kaže kolega iznad, ovo sranje sa 1-shot-killovima je užasno. tek što vidim lika -bum. revive- ne stisnem ništa bum opet. spawn na squad instant death.

ubijam likove sa ak 12 na takvim udaljenostima da ih uopće ne vidim, ali kad pucam na nekoga blizu u gužvi - sačuvaj bože.

da, još izbacivanje, "Battlefield 4 has stopped working" ili samo freeza pa Ctrl+alt+del pa task manager, pa server is not responding, pa "something vent wrong" no fucking shit.

BTW ovo je moj logo.

Moj PC  
6 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Battlefield 4

Pa to nepostoji nigdje u svijetu osim na bug forumu da ljudi toliko brane igru koja katastrofalno radi(s time nemislim na fps). 

ako netko nesto kupi ima da radi onako kako je zamisljeno.

to je kao da kupis auto bez ijednog stakla i da ti u autocentru kazu gospodine nemojte se uzrujavati staviti cemo vam stakla kroz 6mj. 

milism ono samo totalni debil moze tako razmisljati i vjerno braniti igru.

hocu refund ali neznam kako da to naporavim ili da makar prebacim bf4 na novi account. da se mogu rijesiti tok polupoizvoda jer me muka svaki put kada udem u igru. 

sada sam tek naucio cijeniti bf3. 

11 4 hvala 0
15 godina
BFBeast kaže...
fila2208 kaže...

Dakle:

dali refund mogi traziti samo oni koji su kupili igru preko origina ili mogu svi. 

ako ne dali se moze bf4 prebaciti posebno na novi account jer bi prodao igru.

Odi na origin support i vidi, odi na live chat, objasni da si probao igru i da ti ne radi/da ti se ne sviđa i možda prođe, iako sumnjam ako nije kupljena direktno preko orgiina da ne možeš....

pa prodaj cijeli origin account i uzmi si bf3 za siću ti je sad i kreni od nule šta te briga :)

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Dakle:

{#} znači ništa se nije prominilo ni u ovome nastavaku? I'll pass...

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
Battlefield 4

velik sam fan bf -a al ovo je katastrofalno ! cak mi sp ima sve vise smisla od mp-a sramota ! {#}{#}

Moj PC  
6 2 hvala 1
13 godina
LudaVjestica kaže...

Kao sto je kolega vec rekao, i postavio link, ispravljeno je jucer server patchem.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065217944685108/

Posto mu ni jedna osoba nije stavila ni like ni Hvala, pretpostavljam da nitko nije procitao.

Pa onda ukratko:

Game crashes and freezes
ELIMINATED AS WE IDENTIFY THEM
Players on all formats have been experiencing game crashes and freezes while playing. We have logs of the most frequently occurring client crashes, and we are actively working to Obliterate the cause of these crashes in upcoming updates.

There are two kinds of crashes and two types of updates that can address them: server-side updates that we can release on the fly (four of these have already been released since launch), and game client updates that require more in-depth testing and certification before they can go live.

We have found and eliminated some of the server-side crashes on PC in the latest server update (version R4) that went live November 1. There is also a planned client update on PC in the near future where we are aiming to eliminate as many of the client-related crashes as possible.

Progress in Multiplayer Lost
INVESTIGATING

Single Player Save File Corrupted
INVESTIGATING

Miscellaneous Audio Bugs
FIX UPCOMING

Magazine Reload Bug on Normal
FIXED

Server Queues not Functioning
PENDING FUTURE PATCH

Promotional Battlepack Items Not Appearing In-game and/or on Battlelog
INVESTIGATING

What’s Next? Upcoming Updates
We are working on a PC client patch at the moment and hope to release it soon. We will share the patch notes once we have the patch contents finalized. The main focus is to fix as many crashes as possible, starting with the issues affecting a large number of players. We will update you once we are ready to release new server updates. We are currently working on server update #5, with four being released so far.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice