Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.616.974
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
maxis kaže...
f

Probao nema nažalost

Nije ni meni upravo sad htijelo i dva puta sam refresao stranicu i sada radi,klizac nazad naravno jer je snimljeno.Probaj tako par puta refresh ako nece iz prve

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 21:55 (Blade Runner31).
12 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...

Radi thanx

12 godina
protjeran
red_bull kaže...

Dječaci, jel ima tko logitech g700 mišeka? siguran sam da sam vidio negdje u temi da netko ima.. Zanima me koliko je zapravo velik i kako ste zadovoljni.

Znam da je offtopic ali pomozite, zapeo mi za oko onak!!

a zasto ti treba g700, da pogodim zbog broja tipki. ljudi imaju krivi prioritete u biranju miseva. ako igras na manjem sensetivitju savjetuejm ti da kupis mis  sa optickim senzorom a ove laserske miseve ostavi za neki drugi zanr.

sa laserskim senzorima nemozes nikako vjezbati misice da pamte pomak ruke zbog par% akceleracija. znaci svaki put kad mis zarolas uvjek ce ti za tih par posto otici dalje ili krace.

dok kod optickih nemas tih problema i da vidis nakon 1tj koristenja kako ce ti ruka vec sama znati koliko se treba pomaci i pokrenuti. Jednostavno laserski senzori nisu za fps ali zbog marketiniga ih svi kupuju iako nemaju pojma kako koji senzor radi. ali ljudi misle sto skuplje to bolje. sto za FPS zanr nije slucaj.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 22:25 (BFBeast).
16 godina
BFBeast kaže...
red_bull kaže...

a zasto ti treba g700, da pogodim zbog broja tipki. ljudi imaju krivi prioritete u biranju miseva. ako igras na manjem sensetivitju savjetuejm ti da kupis mis  sa optickim senzorom a ove laserske miseve ostavi za neki drugi zanr.

Veću glupost nisam u životu čuo!!!!

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 22:25 (acarnoje).
15 godina
red_bull kaže...

Dječaci, jel ima tko logitech g700 mišeka? siguran sam da sam vidio negdje u temi da netko ima.. Zanima me koliko je zapravo velik i kako ste zadovoljni.

Znam da je offtopic ali pomozite, zapeo mi za oko onak!!

imam ja i odličan je.preporuka

Stranice su trenutno nedostupne.
12 godina
protjeran
acarnoje kaže...
BFBeast kaže...
red_bull kaže...

Veću glupost nisam u životu čuo!!!!

ajde napisi zbog cega je glupost. jel znas razliku izmedu optickih i laserskih miseva i njihovu namjenu. jel znas da bi laserski misevi trebali imati tvrdu podlogui odnosno ne krpene da bi se smanjio utjecaj aceleracije. 

ajde mi obajsni kako cu ja biuti precizan sa laserskim misem ako svaki put kada napravim pokret od 40cm na stolu svaki put mi mi napravi veci ili manji radius. a kod optickog ti je svaki put recimo pokret od 30cm na stolu radius od 180 stupnjeva. i nakon par dana kada ti se ruka navikne sve ce ti biti kao bajka.

ALi ako igras na velikom sensu onda mozda neces imati problema sa akceleracijom, ali za nekoga ko meni kome treba negdje 70cm da napravi radius od 360 stupnjeva aceleracija predstavlja veliki problem. 

i oni programi markc protiv aceleracije nista neznace jer se na laserskim misevima ta aceleracija nemoze iskljuciti. 

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Battlefield 4: Second Assault DLC Official Trailer

ova oluja na omanu je fapfapfap

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Battlefield 4

BFBeast, bilo bi vrijeme da o toj problematici miševa razgovaraš s nekim tko je u tom području stručan.

Pronađi nekog takvog, pa da se to razjasni i da ne bude više nedoumica.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

disable cpu core parking dolje je link

dobije se više fps na intel i7 procesorima

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
BFBeast kaže...
...

...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

sa laserskim senzorima nemozes nikako vjezbati misice da pamte pomak ruke zbog par% akceleracija. znaci svaki put kad mis zarolas uvjek ce ti za tih par posto otici dalje ili krace.

dok kod optickih nemas tih problema i da vidis nakon 1tj koristenja kako ce ti ruka vec sama znati koliko se treba pomaci i pokrenuti. Jednostavno laserski senzori nisu za fps ali zbog marketiniga ih svi kupuju iako nemaju pojma kako koji senzor radi. ali ljudi misle sto skuplje to bolje. sto za FPS zanr nije slucaj.

BFBeast kaže...

ajde napisi zbog cega je glupost. jel znas razliku izmedu optickih i laserskih miseva i njihovu namjenu. jel znas da bi laserski misevi trebali imati tvrdu podlogui odnosno ne krpene da bi se smanjio utjecaj aceleracije. 

ajde mi obajsni kako cu ja biuti precizan sa laserskim misem ako svaki put kada napravim pokret od 40cm na stolu svaki put mi mi napravi veci ili manji radius. a kod optickog ti je svaki put recimo pokret od 30cm na stolu radius od 180 stupnjeva. i nakon par dana kada ti se ruka navikne sve ce ti biti kao bajka.

ALi ako igras na velikom sensu onda mozda neces imati problema sa akceleracijom, ali za nekoga ko meni kome treba negdje 70cm da napravi radius od 360 stupnjeva aceleracija predstavlja veliki problem. 

i oni programi markc protiv aceleracije nista neznace jer se na laserskim misevima ta aceleracija nemoze iskljuciti. 

http://donewmouseaccel.blogspot.com/2010/03/markc-windows-7-mouse-acceleration-fix.html

A i vecina miseva u softwareu ima opciju da maknes acc. a i sa ovim programom mozes se dodatno osigurati.

LoL-scarface797(EU-West)
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

za poludit...

konacno zavrsim sa poslom i da zakuvam kako bog zapovjeda.. no kad tamo a ono...

stuttering da te bog sacuva!!

beta je bila mila majka a sad... krenem ja sav sretan solo campanju.. ma nema teorije. uzas... test range isto...

sve ono sto je pisalo opo forumima od parkiranja corova do hyperthreadova i gluposti probam, reisntal drivera i cuda ni nula bambija..

single screen 2550x1440 nema sta sve radi fino...

jel dgnem u suround na sva tri ekrana totalno ne igrivo.. stim da je beta isla bez problema preko 80fps sa vsync off i drzala bez problema na 60 fps sa vsyncom...

da nije neko naletio na bilo kakvo rijesnje za ovo evo pitam i po evga forumu i bf4 i an sve strane.. uzas..

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
protjeran
scarface797 kaže...
BFBeast kaže...

BFBeast kaže...

http://donewmouseaccel.blogspot.com/2010/03/markc-windows-7-mouse-acceleration-fix.html

A i vecina miseva u softwareu ima opciju da maknes acc. a i sa ovim programom mozes se dodatno osigurati.

na laserskim misevima nemozes maknuti akceleraciju, znam to jer sam testirao. imam sada na stolu sensei fnatic i g400s opticki, prije njega sam ima deathader 2013(super mis ali katastrofalna kvaliteta materijala i izrada)

ako si ti uvjeren kada polrenes markc da si iskljucio akceleraciju onda ok, jer ja znam da  mi j e to prvo sto napravim kada instaliram windose ali kada testiram u igri na laserskim misevima uvjek postoji akceleracija. 

Pola ljudi ovdje misli da je laserski mis bolji zato jer ima vise dpi-a isto kao sto neki misle da je bolja graficka koja ima vise GB. 

Ja vam samo dajem savjet a vi kako hocete. vas ukus sta koristite. opticki mis kud je bolji za fps igre tu je jos za duplo jeftiniji. znaci usteda para i bolje performance. nemojte nasjedati na marketinske trikove sa dpiom i brojnim tiopkama na misu, kao sto je fila nasjedao na pricu o amd optimizaciji.

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

BFBeast, savjetujem ti da urediš i obrišeš post prije nego te netko citira i zauvijek zabilježi to na internetima...

Inače:

http://instagram.com/p/gF5xh8LMFG/#

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Tonči kaže...

BFBeast, savjetujem ti da urediš i obrišeš post prije nego te netko citira i zauvijek zabilježi to na internetima...

Inače:

http://instagram.com/p/gF5xh8LMFG/#

cekaj jel ti stvarno hoces reci da postoji avago senzor na ovome svijetu na komejm se moze tottalno eliminirati accelracija. ako mi dokazes da ima ja za tvoju dusu necu vise pisati na ovom forumu gjde ljudi nemaju nikavog pojma o hardweru.

15 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

na laserskim misevima nemozes maknuti akceleraciju, znam to jer sam testirao.

Cudno ja sam uradio po guideu i nakon toga provjerio sa onim programom i akcelaracija je 100% maknuta.

LoL-scarface797(EU-West)
16 godina
Battlefield 4

Dobro su skinuli glumca Michaela K. Williamsa koji daje glas Irishu.

Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
protjeran
scarface797 kaže...
BFBeast kaže...

na laserskim misevima nemozes maknuti akceleraciju, znam to jer sam testirao.

Cudno ja sam uradio po guideu i nakon toga provjerio sa onim programom i akcelaracija je 100% maknuta.

da probao si sa programom, ali jesi li probao testirati u igri.

znaci stavis mis na pocetak podloge iz hipoa stavis ciljnik na neku tocku zatim lagasno pomices mis do kraja podloge. kada dodes do kraja i sada precizno brzo vratis mis do kraja podloge i vidjeti ces da ce ti mis preletjeti pocetnu tocku. a kada taj test pravim sa optickim misem nema sance da preskoci ili uspori prije pocetne tocke.

ali opet ponavljam acelerccija ima najkveci utjecaj kod low senns igranja(znaci tko brzo mice mis po podlogi)

ali ako igras na high sens(da nemices mis brzo po podlogi) onda neces imati problema sa akceleracijom

i zato kazem da nepostoji avago senzor na ovome svijetu na kojem se moze iskljuciti akceleracija.

ali boli me briga ako vama nesmeta meni jos manje.{#}

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Dobro su skinuli glumca Michaela K. Williamsa koji daje glas Irishu.

Pa nisu skidali, radili su po njemu. Kao i bf3, onaj dima, onda onaj još jedan rus te glavni boss su sve face po pravim glumcima.

Ali da su face skinuli dobro, jesu, stvarno se ekipa i smije i namrgodi i sve se fino vidi. )

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 23:35 (fila2208).
12 godina
neaktivan
Svrzic kaže...

Ekipa jeste da otvorimo neki nas server?
Gledam sad po internetu, cca 1 euro je po slotu tako da ga nemogu sam placati, pa sam mislio da podjelimo troskove. 

hm jel to mjesecno pretpostavljam ? znaci 32 man server 32 eura mjesecno ?

17 godina
BFBeast kaže...

cekaj jel ti stvarno hoces reci da postoji avago senzor na ovome svijetu na komejm se moze tottalno eliminirati accelracija. ako mi dokazes da ima ja za tvoju dusu necu vise pisati na ovom forumu gjde ljudi nemaju nikavog pojma o hardweru.

Da, postoje Avago senzori za laserske miševe koji nemaju akceleraciju, a postoje i Avago "laserski senzori" koji imaju do 5% (nekonstantne) akceleracije na određenim materijalima (i teksturama) podloge dok na drugim nemaju. Također, Avago pravi i "optičke senzore" i kao što pogađaš neki od njih nemaju akceleraciju dok mnogi imaju. Dapače, puno više optičkih miševa ima akceleraciju nego što laserskih miševa ima. Senzor na koji se vrlo vjerojatno referiraš je Avago 9500 (najčešći senzor u laserskim miševima od 4800-6000 dpi) i taj senzor dokazano ima do 5% akceleracije u određenim situacijama (ovisno o materijalu podloge, reviziji senzora, firmwareu miša). No vidiš, ja imam miš s tim senzorom i nema akceleracije. Vjeruj mi, znam više načina za provjeru. Isto tako, imam i jedan optički miš (A4 Tech X7 750BF) na kojem je osjetna akceleracija.

Naravno, to što pričamo nema veze s akceleracijom koju Windowsi sami dodaju mišu (ono što MarkC mouse fix + gašenje enhance precisiona + slider miša na 6/11 gase), već s samim hardverom miša.

Btw znate li da bf3 i bf4 imaju vlastitu akceleraciju mišda dok ne promijenite par unosa u profsave_profile? Nije dovoljno uključiti samo "Raw mouse imput".

Twitter: @191x7
15 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

Pa meni normalno radi na "laskerskom" misu sve,nema niakkve akceleracije. Kad ju upalim tocno se kuzi da radi akceleracija,kad ju ugasim nema je. Nit mis usporava niti ubrzava tocno ide onak kak ja zelim da ide.

15 godina
Battlefield 4

Lancang dam ima ogromnig problema sa ingame audiom.

Pola igre igram na silent modeu i čujem samo odbrojavanje one tete prije nego pukne brana...čudno

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
191x7 kaže...
BFBeast kaže...

Da, postoje Avago senzori za laserske miševe koji nemaju akceleraciju, a postoje i Avago "laserski senzori" koji imaju do 5% (nekonstantne) akceleracije na određenim materijalima (i teksturama) podloge dok na drugim nemaju. Također, Avago pravi i "optičke senzore" i kao što pogađaš neki od njih nemaju akceleraciju dok mnogi imaju. Dapače, puno više optičkih miševa ima akceleraciju nego što laserskih miševa ima. Senzor na koji se vrlo vjerojatno referiraš je Avago 9500 (najčešći senzor u laserskim miševima od 4800-6000 dpi) i taj senzor dokazano ima do 5% akceleracije u određenim situacijama (ovisno o materijalu podloge, reviziji senzora, firmwareu miša). No vidiš, ja imam miš s tim senzorom i nema akceleracije. Vjeruj mi, znam više načina za provjeru. Isto tako, imam i jedan optički miš (A4 Tech X7 750BF) na kojem je osjetna akceleracija.

Naravno, to što pričamo nema veze s akceleracijom koju Windowsi sami dodaju mišu (ono što MarkC mouse fix + gašenje enhance precisiona + slider miša na 6/11 gase), već s samim hardverom miša.

Btw znate li da bf3 i bf4 imaju vlastitu akceleraciju mišda dok ne promijenite par unosa u profsave_profile? Nije dovoljno uključiti samo "Raw mouse imput".

ciste gluposti. o ono sa smanjivanjem sens 1,2,3 na 0.00000000

imao sam 4 misa sa avago 9500 senzorom i svi su imali akceleraciju, tako da znam sta pricam. a i ako ti pise da je iskljucena na nekome programu to ti nista neznaci. odi testiraj u igri kako sam ti rekao pa ces se razocarati.

i vecina miseva na nasem trzistu koristi avago senzore bili opticki ili laserski(90%) osim cyborg-a!

Samo ti zivi u uvjerenje da nemas tih 5%. 

i ajde mi navedi jedan avago senzor koji ima 0% akceleracije! i jos da nespominjem da pojedini modeli imaju problema sa input lagom(sto sam ja imao dok ga nisam poslao na reklamaciju uz opis kvara input lag, i reklamacija je prihvacena i vraceni novci) znaci zna se za te probleme, ali ljudi su ovci u kupuju ono sto im trziste odnosno marketing nalaže.

laserski miscvi imaju jedino prednost sto mogu raditi na gotovo bilo kojoj vrsti podloge, staklenim stolovima i drugim stvarima gdje opticki nemoze i ono na cega se ljudi najvise pale a najmanje je bitno broj DPI-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 23:56 (BFBeast).
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Kojih ako mozes molim te napisat i dal uz to jos treba sta,markc i slicno?

12 godina
protjeran
Blade Runner31 kaže...
191x7 kaže...

Kojih ako mozes molim te napisat i dal uz to jos treba sta,markc i slicno?

napisao sam ti gore. ali kao sto sam rekao nece ti nistas pomoci da ga iskljucis ako imas laserski mis.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 23:50 (BFBeast).
14 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

napisao sam ti gore. ali kao sto sam rekao nece ti nistas pomoci da ga iskljucis ako imas laserski mis.

Vidim ali ne kuzim koje tocno,ima ih par tamo pa ako mozes bit precizniji.Da imam laserski ali sve jedno bi to napravio

12 godina
protjeran
Battlefield 4

GstInput.Scheme0Sensitivity 1.000000

GstInput.Scheme0Sticks 0

GstInput.Scheme1Buttons 0

GstInput.Scheme1FlipCameraY 0

GstInput.Scheme1FlipY 0

GstInput.Scheme1Sensitivity 1.000000

GstInput.Scheme1Sticks 0

GstInput.Scheme2Buttons 0

GstInput.Scheme2FlipCameraY 0

GstInput.Scheme2FlipY 0

GstInput.Scheme2Sensitivity 0.500000

ova 3 podebljana promjeni na 0.000000

3 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 4

jel netko primjetio da razlike između onih paketa perkova nema. dakle umem offensive koji ima kao dodatnu municiju i razlike u municije nema naspram defensive koji te prednosti nema.recimo offensive nudi još jednu granatu a ja svejedno imam samo jednu granatu iako njega odaberem

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice