Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.633.438
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
maxis kaže...
BFBeast kaže...
psihoroba kaže...

jedna reč UZAS -.-' 

znaci sve mi je na ultra postavkama a grafika katasrofa :S 
jel tako i vamo ili ??? 

cekaj jel ti igras igru zbog grafike ili je igras zbog zabave zato sot ti je zanbimljiva. niakda necu razumjeti ove graficke ovisnike.

Po meni sve mora biti u kompletu prva je igrivost jasno ali grafika je također bitna kao i zvučna kulisa i ostale  "sitnice" da nije tako svi bi igrali samo TETRIS.

bas to ...

12 godina
protjeran
Battlefield 4

e vidis a ja bih igrao recimo battlefield 3 ili 4 ako mi odgovara mehanika igre, pa makar ona izgledala kao CS:GO. grafika ti nista neznaci ako uzivas dok igras igru, ajde shatio bih te da se radi o singlepalyeru. ali u multiplayeru je cilj se natjecati protiv nekoga i iskreno me boli briga kakva ce grafika biti u bf4 ili u bf10 vazno je samo da mi odgovara mehanika igre i da se zabavljam i ponekad psujem dok je igram. to je car multiplayer igre a ne fucking grafika.

BTW po meni jos bolje ako je losija grafika jer ce mi trebati manje para za hardwer.{#}

7 2 hvala 0
15 godina
BFBeast kaže...

e vidis a ja bih igrao recimo battlefield 3 ili 4 ako mi odgovara mehanika igre, pa makar ona izgledala kao CS:GO. grafika ti nista neznaci ako uzivas dok igras igru, ajde shatio bih te da se radi o singlepalyeru. ali u multiplayeru je cilj se natjecati protiv nekoga i iskreno me boli briga kakva ce grafika biti u bf4 ili u bf10 vazno je samo da mi odgovara mehanika igre i da se zabavljam i ponekad psujem dok je igram. to je car multiplayer igre a ne fucking grafika.

BTW po meni jos bolje ako je losija grafika jer ce mi trebati manje para za hardwer.{#}

ma ok al izgleda da sam previse ocekivo pa se razocarao ;)

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

pa da hoće zabavu igrali bi na konzoli.ljudi žele i zabavu i grafiku,a za to je pc tu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
BFBeast kaže...

CS:Go Izgleda odlično, za onaj source engine koji je pogonio half life 2, ono izgleda nevjerovatno, tako da, usporedba ti nije po meni nije ok.

Rađe usporedi grafiku u call of dutyu i ovo, pošto su oba izravni konkurenti za prijestolje najjače fps igre.

Nhf, cod people.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

nemrem se maknut s loading... :P

čak nakon one slike siege of shangai pojavi samo crni ekran i loading, čujem i zvuk iz igre, al ništa...

jučer normalno radilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
BFBeast kaže...
psihoroba kaže...

jedna reč UZAS -.-' 

jel tako i vamo ili ??? 

cekaj jel ti igras igru zbog grafike ili je igras zbog zabave zato sto ti je zanimljiva. nikada necu razumjeti ove graficke ovisnike.

BF igramo i zbog grafike i zbog zabave. Makni nešto od navedenoga i BF serijal je gotov...

15 godina
stef_zg kaže...

čak nakon one slike siege of shangai pojavi samo crni ekran i loading, čujem i zvuk iz igre, al ništa...

jučer normalno radilo

potraži u temi, 60 puta je napisano kako to riješiti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

odustajem od ove igre...

3 dana je pokusavam popravit.. reinstaliram drivere, updejtam windows, instaliram novi c++ itd..

i nista

svaki puta kada pokrenem: Battlefield 4 Beta has stopped working...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
stef_zg kaže...

jučer normalno radilo

potraži u temi, 60 puta je napisano kako to riješiti.

a stvarno sam konjina :/

evo, skida se apdejt windowsa... :P

16 godina
odjavljen
ToMisLaW kaže...

odustajem od ove igre...

3 dana je pokusavam popravit.. reinstaliram drivere, updejtam windows, instaliram novi c++ itd..

i nista

Reinstaliraj Windowse (8.1, ne 7) 64-bitne, ne 32-bitne, stavi drivere 13.10 Beta 1 (probaj prije nego probaš 2), instaliraj igru. Nikakav C++, to sve igra instalira (c++ redistributable lib paket).

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 1:09 (Tonči).
17 godina
Battlefield 4

Ta koju li ću?

Molim komentare Molim komentare
Twitter: @191x7
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
janiq kaže...
psihoroba kaže...

jedna reč UZAS -.-' 

jel tako i vamo ili ??? 

I meni je tako. Užas. Prebacio sam se na CS:GO, i uživam.

maxis kaže...
BFBeast kaže...
psihoroba kaže...

jedna reč UZAS -.-' 

jel tako i vamo ili ??? 

cekaj jel ti igras igru zbog grafike ili je igras zbog zabave zato sot ti je zanbimljiva. niakda necu razumjeti ove graficke ovisnike.

Po meni sve mora biti u kompletu prva je igrivost jasno ali grafika je također bitna kao i zvučna kulisa i ostale  "sitnice" da nije tako svi bi igrali samo TETRIS.

^^

LoL-scarface797(EU-West)
14 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

odustajem od ove igre...

i nista

Prijatelju evo mene od pocetka to mucilo,danas jedno 6-7 puta isto ta poruka s driverima onim zadnjim za bf4 331.40 i reko idem za probu vratit zadnje koje sam imao 327.23 i nije me od onda izbacilo.Pogledaj za amd i probaj 2-3 drivera ako si sve ostalo probao,mislim da frend ima neke v2 i ne izbacuje ga ali nemoj me za rijec uhvatit i pb rucno obavezno update

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
Battlefield 4

Moj tenkic

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
10 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 4

Igra nece da se pokrene , pokusavao sam sve navedeno , win updateovan , zadnji driveri  i sve ostalo... a kad pokusam odraditi update pb-a izbaci ovo na slici. Jel ko imao slican problem ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 3:55 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj gameplay:

Specifikacije napisane ispod videa su moje prave a ne što ovdje piše pod Moj PC.
Interested in all thing Android, also freelance programmer!
12 godina
neaktivan
error_666 kaže...

Igra nece da se pokrene , pokusavao sam sve navedeno , win updateovan , zadnji driveri  i sve ostalo... a kad pokusam odraditi update pb-a izbaci ovo na slici. Jel ko imao slican problem ?

To je i meni izbacilo kad sam jučer pokušao PB update-ati... Ne znam zašto, ali prije sam uvijek update odradio bez problema.

Sniping is my job.
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Moj tenkic

Nikak da te pravo stignem u tank killovima uvijek si ispred mene :)

13 godina
Iv4n0u5 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Moj tenkic

Nikak da te pravo stignem u tank killovima uvijek si ispred mene :)

Cak nisam u tenku koliko sam mislio da budem. {#}

Al obicno dugo prezivim jer mi je cesto gunner br.1 Engineer i Repair-man u HR {#}

Granzon aka Pijana Carapa {#}

EDIT:

Ljudovi s dva monitora, jeste probali na jednom imati fullscreen mapu?

Kak to ide? Dobro izgleda?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 9:35 (CyberDemonVZ).
12 godina
Battlefield 4

Igra je vizualni spektakl,igram na 1080p sve max i 2xmsaa.Framerate od 40 pa na vise,za betu sa ovakvim vizualima preodlicno.

Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

zvuk ima basa.. 

grafika = b3

mapa ova za sada suxa tesko. uopce nije zanimljiva.. 

domination mi se svidja na ovoj mapi cq je dosadan i svi kempaju na krovovima.

sve u svemu drago mi je da nisam uzeo preorder. bude li vaucheraq po 100 kn jos cu razmisliti.. {#}

xfact
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
stef_zg kaže...

jučer normalno radilo

meni isto,pricekaj malo

cca 3 min

16 godina
Battlefield 4

Mali osvrt  što se tiče grafike....naravno ovo je beta pa treba to uzeti u obzir.

Blago sam razočaran jer mi sve izgleda kao crtani film....šareno, pa onda dijelovi mape sivi,sunce opet jako smeta,otvoreni djelovi još i dobro izgledaju ali unutar zgrada izgleda kao da igraš igru staru pet godina.Šta se tiče animacije likova i hitboxa to je ok.Zvuk ok.

A o tome kako to sve ide fps i to....o tome je zasada bespredmetno razglabati jer definitivno nešto nije uredu.

Kod mene to ide na win 7 sp1 bez ikakvih update-a, konfa pod moj pc između 45-60 fps na auto postavkama.

Kada kloknem proc na 4.5 ghz sve još malo živne tako da se ne spušta ispod 50 fps ali frame drop-ova na nekim serverima i nema tako da mislim da nije do hardware-a.

Isto tako na neke servere se spoji (uđe u igru) dosta brzo, a ne nekima to traje duže ili ostane na loading screen-u.

Uglavnom moj savjet svima koji imaju problema sa igrom (a svi imaju)....strpite se do izlaska igre jer ovako to neće ići.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 10:45 (goodie).
Moj PC  
1 3 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Mjereno FRAPS-om na serveru od 64 igrača:

Min - 40

Max - 88

Avg - 61.450

postavke postavke
... there is no spoon ...
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Svaki put kod update-a PB.

Jel ima tko kakav savjet?

PB sam sreadio,još samo da upadnem na koj server a da se ne smrzne....

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 11:28 (mancekk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Svi se zale toliko na zahtjevnos, pa ak vam je bf3 isao recu prosjek 50fpsa na ultra pa za ocekivati je da ce nastavak biti kudikamo zahtjevniji za barem 20% ipak je to bf, a svi znamo kakvu prosjecnu pilu imaju "rvati" onda je lako zakljuciti i od kud toliko negodovanje za bf4...e sad znate zasto se bf serijal nikad nece niti pribliziti cod u prodaji (jer ga skoro svi mogu igrati i nema ni 1/10 problema sto ce ga imati cak i finalna ver. Bf)...osobno nevolim/neigram cod, a bf3 mi je vrh kvalitetne zabave na pc i nadam se da bu tak i ostalo koliko god zahtjevan bio,:-)lp
||| Core™ inside |||
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

konacno zaigrao par sati bez problema...

zadnji nvdia beta drajveri, updejtovan pbuster, i jos bitno pogasio SVE teamviwer, sve anitivirues i cuda... i tek onda radilo bez problema.

tako da ako su ostali kkavi antivirusi u pozadini gasite i njih.

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo malo jutarnje tenkovske akcije, gubili smo 400 ticketa kad sam se joinao, i zadnjih 50 smo uspijeli izjednaci al su nas stisli

(nesjećam se da sam ikad imao tako dobar squad, 1 lik me repairao vecinu runde ali je ispao, pa je drugi uletio)

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/386414839954998592/384405848/

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

S obzirom da ej ovo beta ja sam čak i zadovoljan sa fpsom u igri

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice