Vidis a kod mene u ekipi baš kontra AMD ATI CVILI ko mokra kucka.
Ja sam dosao do zakljucka da vecinom cvile oni koji pokusavaju igrat na ultra na neadekvatnom hardweru. Svatko tko tko je ulozio malo truda oko postavki, update-a i malo novceka pod haubu ne jauce. Uglalavnom cvile oni koji bi sve na high full HD a nebi dirali kasicu prasicu.
Upravo to!
Forsaju nešto što ne ide....a i super mi je ekipa koju gaze u inf. dominationu pa im je igra odmah preloša ajme kako prleoše...:)
Ne forsaju svi...zar je puno za ocekivat da igra na mojoj konfi radi na mid/high? A ne radi ni na low
Probao sam mislim sve do sada, cak sam i u msconfigu pogasio ono kaj je Zenge rekao i nista. Jedino sto nisam stavio je SP1 na Win7 ili stavio osmicu, a to ni ne namjeravam radit zbog jedne igre kolko god mi dobra bila. Popravit ce se i to, a meni se nikud ne zuri..
Jedino kaj mi je bolje u odnos na BF3 je attack heli i...i to je to.. lol. Sve ostalo mi jednostavno ima losiji feel. No kao sto rekoh, promjenit ce se tu jos dosta toga 100%..
A imas gore post. To je beta strpite se malo bit ce bolje, radit ce ja se nadam svima jer sto nas je vise to bolje.