Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo moji dojmovi.Mehanika igre, trcanje pucanje i sam l evolution, jako ljepo napravljeno. Dominatiin mod, ljepo zamisljen ali na ovoj mapi ziva katastrofa. Znaci juce dodem navece(svi vec imaju pola otkljucanog i znaju pozicije), i samo ginem i ginem. Znaci imai sam cak jednu mapu 10 11 od toga me 9 puta ubio m320, a deseti neko cudo sta spama granate. Znaci eto ostao sam zaprepasten spamom i kampom na, mislim, c krovu. Nevjerujem 2 runde moj tim kempa gore 2 njihov, i jos kad se nade pro sa c4... ogavno gameplay iskustvo. Bez trolanja, manje spama ima na metrou 64, nego ovo juce. Skraceno, igra super, gameplay katastrofa. Probat cu danas conquest, to nisam uopce pa cu vidje kak.je tamo. Nemogu radim ova dva dana pa nestignem bas.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
herr_martin kaže...

... + sto se vecina jos nezna ili im se neda bas snalaziti s customizacijom nego bi samo igrali pa im ko assaultima ostaje 320...

Ma koja costumizacija, pali i deri {#}

15 godina
zdenko1991 kaže...

Evo moji dojmovi.Mehanika igre, trcanje pucanje i sam l evolution, jako ljepo napravljeno. Dominatiin mod, ljepo zamisljen ali na ovoj mapi ziva katastrofa. Znaci juce dodem navece(svi vec imaju pola otkljucanog i znaju pozicije), i samo ginem i ginem. Znaci imai sam cak jednu mapu 10 11 od toga me 9 puta ubio m320, a deseti neko cudo sta spama granate. Znaci eto ostao sam zaprepasten spamom i kampom na, mislim, c krovu. Nevjerujem 2 runde moj tim kempa gore 2 njihov, i jos kad se nade pro sa c4... ogavno gameplay iskustvo. Bez trolanja, manje spama ima na metrou 64, nego ovo juce. Skraceno, igra super, gameplay katastrofa. Probat cu danas conquest, to nisam uopce pa cu vidje kak.je tamo. Nemogu radim ova dva dana pa nestignem bas.

Čovjek bi rekao, to su sve premium igrači, neće bit njubizma, a kad ono...slažem se, ona robna kuća krov...bezveze.

Nadam se da neće ući u ESL map pool baš radi toga.

Inače, kako ti se sviđa taj mod igre? Misliš da bi moglo bit super mapa za esl, 5v5 tako male mape?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Čekaj dok nam apdejtaju čit, bit će lakše.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

HAHHAHAHAHA prvi ban na BF 4 {#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 2 hvala 1
14 godina
herr_martin kaže...

cini mi se da ti se ne puni za c4 i rpg i takve stvari ammo. a za revive bi moglo objasnjenje biti cinjenica da se defibrillator dobije tek kasnije dok ga otkljucas... + sto se vecina jos nezna ili im se neda bas snalaziti s customizacijom nego bi samo igrali pa im ko assaultima ostaje 320...

Ali taj skvad od 5 assaulta sažvače tenk sa tim 320-kama da ovaj ne može ni u rikverc krenuti {#}{#}

Meni je utisak na igru dosta pozitivan, iako bih ipak dao tenkovima malo vise armora.... jer ovako su ko od papira protiv bilo kakvog eksploziva :(

Večeras ću valjda napokon otključati carbine puškice pa se mičem od ovih pdw sranja (koja su u trojci uredno bila jako dobra) pa ću valjda moći parirati i protiv pješadije :DDDDDDD

Nego, kakve su vam postavke miša? 

Moj je na 1400 dpi-a u softwareu misa a u igri mi je osjetljivost na 1-3% (jos uvijek kemijam da vidim sto mi bolje pase).

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
neaktivan

pozdrav evo prvo sam načuo da će bit mogučnosti prebacivanja statistika iz bete u finalnu igru..da budem 100% porazgovarao sam sa ea agentom : on mi odgovorio da će finalna igra imate svoju statistiku te da ova beta ne ulazi u obzir..a ja jučer navalio na rank up pa da se ne moram zezati kasnije {#}

usput evo jedan report od jučer 15 kilova 15 headshota {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/385133259439639552/307554243/

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 12:36 (BugUser).
15 godina
Granzon kaže...

Meni je utisak na igru dosta pozitivan, iako bih ipak dao tenkovima malo vise armora.... jer ovako su ko od papira protiv bilo kakvog eksploziva :(

Večeras ću valjda napokon otključati carbine puškice pa se mičem od ovih pdw sranja (koja su u trojci uredno bila jako dobra) pa ću valjda moći parirati i protiv pješadije :DDDDDDD

Nego, kakve su vam postavke miša? 

Moj je na 1400 dpi-a u softwareu misa a u igri mi je osjetljivost na 1-3% (jos uvijek kemijam da vidim sto mi bolje pase).

To ti se čini jer nemaš reactive...:)

A pdw je super, čisti one tornjeve ko lud, samo na daljinu je yebga, kao paintball gun:)

BugUser kaže...

pozdrav evo prvo sam načuo da će bit mogučnosti prebacivanja statistika iz bete u finalnu igru..da budem 100% porazgovarao sam sa ea agentom : on mi odgovorio da će finalna igra imate svoju statistiku te da ova beta ne ulazi u obzir..a ja jučer navalio na rank up pa da se ne moram zezati kasnije {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/385133259439639552/307554243/

Statsi su full  nebitni ovdje, bar meni...pokušavam igrati sve puške otključati i vdijeti što više...final game je bitan, ovo je samo onako, za zezanje :)
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
BugUser kaže...

Hheheeh

Eto i mene na tom reportu.

MUDO_HR....

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
Battlefield 4

Vezano uz postavke miša:

Možda je samo moj subjektivan dojam ali imam osjećaj da je razlika u "osjetljivosti" kod kretanja i hip firea te ADS-a puno veća nego na BF3.

Igra ko igra mi i nije baš sjela. Napravili su puno promjena ali sve skupa mi više djeluje ko BF 3.5 nego BF4.

Treba pričekati full verziju te vidjeti ostale mape i ostala oružja/dodatke pa onda dati pravi dojam.

Igra je stvarno više timski orijentirana što je dobro isto koliko i loše jer će ishodi rundi sad još više ovisiti o postotku papkara na serveru.

Mapa je stvarno velika i ima puno prolaza, ruta, krovova, reklama ali mi djeluje nekako generički i stari Karkand ju jede za doručak. 

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
3 3 hvala 1
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nisam skužio kako funkcionira ili je to možda bug u igri ali jučer kao recon istrošim sav c4 , viknem ammo tip mi baca ammo ,a c4 se ne puni ??

isto tako kad sam kao medic i bacim one male medic packove nekome tko je ranjen, oni nestanu tipa kao da je "ušao" medic pack "u igrača" , a bodova nigdje ??

i jučer koliko sam odigrao cca 4 sata NITKO ME NIJE NITI JEDNOM RIVAJVO LOL , neznam jeste vi skužili ali praktički kao da u igri nema rivajva ili su ljudi jednostavno telci na prvi dan bete.

nitko ne rivajva... jednostavno su telci

16 godina
hurjak kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nisam skužio kako funkcionira ili je to možda bug u igri ali jučer kao recon istrošim sav c4 , viknem ammo tip mi baca ammo ,a c4 se ne puni ??

isto tako kad sam kao medic i bacim one male medic packove nekome tko je ranjen, oni nestanu tipa kao da je "ušao" medic pack "u igrača" , a bodova nigdje ??

i jučer koliko sam odigrao cca 4 sata NITKO ME NIJE NITI JEDNOM RIVAJVO LOL , neznam jeste vi skužili ali praktički kao da u igri nema rivajva ili su ljudi jednostavno telci na prvi dan bete.

Zavisi o serveru.

Evo sinoć sam igra na ovom što je postavio buguser i ekipa je uredno rivajvala.

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 12:49 (amater_2).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Najbolji jučerašnji komentar o igri kojeg sam pročitao u chatu ide Dream_HR citiram "kao da plivam u nuteli".{#}  Car, skidam kapu {#}

Što se tiče miša uključena je akceleracija makar je u options stavljeno raw input, ista stvar bila u MoH:Warfager. O igri neću komentirat, suzdržat ću se do finalne igre...za sad fifty fifty...niti smrdi niti miriše.

10 0 hvala 3
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Prodaje li tko već servere?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hurjak kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jel vama jasno da ekipa jos ni nema odkljucano za revive. Evo ja prvi.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
moderator
Battlefield 4
@dadovaraždinski
Pa bf je uvijek bio ili je bar pokušavao biti timski orijentirana igra.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
A di je ona promjena vremena na mapi???
||| Core™ inside |||
15 godina
BugUser kaže...

Možda u jednu ruku i bolje jer se sad ljudi pokušavaju priviknut na igru, otkrit kaj igra nudi itd... statsi su sad manje bitni i ne vodi se baš računa o tome tak da...

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
14 godina
Battlefield 4

To nije ta mapa... {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
pirat kaže...
@dadovaraždinski
Pa bf je uvijek bio ili je bar pokušavao biti timski orijentirana igra.

Ma znam...ali i community je vjerovatno bio drugačiji. Samo pogledaj koliko je teletine uletilo nakon H. Bundle paketa. Teško...jako teško je naći dobru rundu.

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
Battlefield 4

BF4 za ovu open betu 4. sto pocinje moram skinut s torrenta ak ocu skinut ranije ili ima official negdje :) ?

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Skines najnormalnije kroz Origin. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
hurjak kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Zavisi o serveru.

Evo sinoć sam igra na ovom što je postavio buguser i ekipa je uredno rivajvala.

{#} kad si bio u mom squadu, inače primjetio sam u 90% slučaja ljudi ne korist rivajv al eto kad stignem ja ga iskoristim za bodove {#} 

15 godina
Battlefield 4

El ima u beti ono spotanje, dok upere prst u nekoga? {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Samo kad spota vozilo,iako,dobro si me sjetio,alphi je stalno mahao prstom. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Prodaje li tko već servere?

Imaš predbilježbe na par mjesta, al ne možeš ih još dobiti.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
14 godina
Battlefield 4

Btw-
Evo onih mojih filmica iz Alphe pa mozda skuzite razliku neku u oruzjima ili necem drugom..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Osjećam se nešto vidovito pa ću reć da će biti patch day one od otprilike 2 GB.{#}

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Je li itko primjetio da je putanja metka ispaljenog iz snajpera ravna bez obzira na udaljenost (gravitaciju)? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

2 0 hvala 0
14 godina
NiramX kaže...

Je li itko primjetio da je putanja metka ispaljenog iz snajpera ravna bez obzira na udaljenost (gravitaciju)? 

Da,sto mi je uzasno retardirano. 

Ja jucer pokusavam namjestit daljinu,dizem,spustam scope,i nema sanse. 

I netko sa tsa mi kaze,stisni T i zoomira automatski. (?) 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice