Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.650.020
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Nitro233 kaže...

jel probleme sa low frameratom imaju samo korisnici ati kartica ili i nvidia tabor?

Svi. Ja trenutačno kombiniram... Imam dve 6850 i dve 560ti(posudio), sa obadve mi framerate slab...{#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

pa hebote sve me strah doma doć i upalit igru, pa nije vrag da ću ja dobit 20-30 fps-a ????

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Upravo isprobao Spectator mod!

(Fraps mi nije snimio Screenshotove, makar se zasvjetlilo gore kad sam kliknuo {#} )

Odlicno napravljeno! Nekoliko vrsta pogleda!

Jedino kad je kamera free, mozete uletjeti negdje a nemoze se ici kroz zidove, pa trazite izlaz {#}

Imao sam 60-100FPS-a!!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

Još uvijek imam ovaj problem.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja igrao sa 13.9 i radi dobro nisam probao ove nove beta drivere nekako zazirem od tih beta .Probajte vi koji imate problema s fps staviti službene 13.9  a tek onda betu možda je stvar u driverima a ne u hardveru.

16 godina
Battlefield 4

Meni ništa ne šteka, samo je fps dosta niži od BF3..

Sve na low osim mesh na ultra i vrti se oko 45 (što mi je u većini igara ok) ali nije ni blizu glatkoći izvođenja koju imam u trojci, iako nema nekih frame droppova.

Isto mi radi i na high i na low, tako da nešto tu defeinitivno ne štima..

Btw na low su mi neke teksture stvarno ružne (ružnije od bf3 na low), recimo cesta je jednobojna siva tekstura, bar mi se učinilo tako, nisam siguran dal je svugdje bilo tako.

Nadam se da će sredit ovo, ne da mi se novu grafičku uzimat još jer sam se nedavno iskeširao za skoro cijeli novi komp.

Performanse na stranu, igra ubija. ^^

Disregard the constabulary.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Sad kad sam stavio beta drivere od nvidie fps mi je 40-60 kod jaćih eksplozija mi padne na 35 fps high postavke

BF3:crna_bandera
13 godina
Wolf88 kaže...

Sad kad sam stavio beta drivere od nvidie fps mi je 40-60 kod jaćih eksplozija mi padne na 35 fps high postavke

A prije?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Na serverima sa 32 čovjeka mi je skoro dupli fps , pokusajte...

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni sve uredno radi što se tiče igre (nema crashova, uredno uđe u igru)...samo fps malo zehebava, na low-medium postavkama 30-45 s povremenim dropovima na 5-10, ipak sam očekivao malo bolje al dobro to je beta iako sumnjam da bi mogli to puno popravit...ako ne peglam kreditnu {#}

btw ima neko instaliran win7 i 8 na istom kompu pa da proba da li ima neke veće razlike što se tiče fps??

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 13:46 (-zip-).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
NFSPredator0010 kaže...

Znam ja kojeg je to ranga i znam da je jako stara,ali vjeruješ li ti meni da 90% modernih igara ona vrti na high postavkama uključujući i BF3 pa čak i Crysis 2(bez AA naravno).

Na low mora vrtiti glatko kako god okreneš.Osim toga vidim da ljudi sa puno jačim karitcama imaju problema.To je do drivera,nema što drugo biti.

Stavi svakako zadnje beta drivere, ako već nisi: 13.10 beta 2

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
neaktivan

imao te starije drivere i ne mozes namjestat opcije u igri (čim sve podesiš i hoces snimit izbaci me van sa direktx greškom)

to sam rjesio instalacijom novih drivera ali i dalje drop fps katastrofičan

rakija rulz
15 godina
Battlefield 4

Ma ništa, bacam se na kupnju 7870, jer se ovako baš i ne može igrat xD

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo popravio sam EA-ove servere. Trebali bi sad svi igrat bez problema.
https://twitter.com/origininsider/status/385008667344797696
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Wolf88 kaže...

A prije?

Prije mi je fps bio nestabilan skako je od 30 do 60 fps, ali kod jaćih eksplozija znao je pasti na 19 fps

sad mi konstatni drži na 49-52 fps

BF3:crna_bandera
15 godina
Battlefield 4

Evo nakon nešto igranja, da napišem početne dojmove.

PHANTASTIČNO!!!

Plivanje, ronjenj, knifeanje, lean, levolution....penjanje po ljestvama brže, moš gledat gore.

Vozila, fluidnija, jednsotavnija za kontrolirati. Defib treba puniti prije revive ako želite da reviveani ima što više hp.

Što se tiče same igre, radi solidno min 60-100, sa ponekim štucanjem, ali to pripusujem beti.

Leveliranje je užasno sporo, oružja su super, recoil je manageable i fino se da kontrolirati.

Padanje zgrade je super i promjena mape, fanstastično.

Ugl. samo riječi hvale, dosad nisam naišao na neki game breaking bug, ili problem. 

Super je limitirana municija u tenkvoima. Lav ima 12 ammo umjesto 6 prije.

Bazuka brže leti i više pada.

Engi puškice su pdw preloše...:)

Domination je super, kako sam predvidio, manji dio mape, 3 zastavice, super za esl.

Skvad po 5 igrača, kad nabiejte perkove puno je lakše onda igrati, dobro dođu perkovi...

ugl. idem ručat pa dalje halat!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
20 0 hvala 6
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

hmm zaledilo mi sve dva puta do sada nakon jevdva 5-10min igre.. 

probacu na single ekranu da vidim da nije nesto do toga..

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mirkoj kaže...

hmm zaledilo mi sve dva puta do sada nakon jevdva 5-10min igre.. 

probacu na single ekranu da vidim da nije nesto do toga..

Meni se zaledi pri učitavanju mape i ne mrda... Ne mogu ništa. {#}

Sniping is my job.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo ja uspio pokrenut igru preko moje lumie. Nisam ni kikan i sl. tako se nadam da kad budem za kompom ne bude takvi sranj.a.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Što se tiče same igre, radi solidno min 60-100, sa ponekim štucanjem, ali to pripusujem beti.

Po ovome vidimo da je mnogima CPU vjerojatno usko grlo (ovima s Phenomima najviše). Tko god ima bolji CPU, igra mu radi bolje.

15 godina
Battlefield 4

Al igra ima puno bolji feel nego bf3. Nekako stvarno kao pravo bojište...ne znam jel to radi levolution fora ili dizajna svega, ali super je igriva.

Hitreg sam već rekao, fantazija, ne vjerujem da su ga tako popravili.

Igra je dosta usporila što mi se sviđa, nema više toliko bunny hopanja i glupiranja.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Mene su mape iznenadile... ova gradska je o g r o m n a. Baš ogromna.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

men se ucitava mapa i zaledi igra {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

navodno je je jedna od manjih :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...

Mene su mape iznenadile... ova gradska je o g r o m n a. Baš ogromna.

Meni osobno nije, taman da se 64 igrača ne osjete da je skučeno...meni se igra ruši sa ovim AMD driverima za bf4 puj puj idem na staru betu 1.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo da i ja reportam moj FPS.

Igram sa RadeonHD6950 1GB sa Catalyst 13.10 v2 na Windows 8. Dobivam 60fps na medium-high potstavkama. Na ultra je neigrivo sa 25-30.

I btw igra na 1080p + 4X MSAA i sve ostalo koristi oko 2GB VRAM.

Inače, igra je fantastična. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 14:31 (Firefox72).
Moj PC  
2 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Stavio sam nove drivere,situacija je malo bolja,ali ipak daleko je to od glatkoće izvođenja iz BF3.

Ne znam ova mapa mi se nekako ne sviđa,pogotovo kada sruše zgradu(što sam primjetio dogodi se nedugo nakon početka meča),sve je prekriveno u toj sivoj prašini i izgleda kao da fale teksture.

Ok,neka je realno,ali kažem osobno mi se ne sviđa.Vjerojatno bi izgledalo dobro da igram na ultra {#},ali ovako na low izgleda užas nakon pada zgrade.Napucavanje se čini odlično,isto tako i eksplozije su puno bolje.

Vožnja tenka mi je isto odlilčna.Primjetio sam pokoji bug,ali beta je pa se oprašta.Ako ne optimiziraju to kako treba bye bye battlefield 4 za mene.Nema se za novu grafu,a čujem da je možda i do procesora.Ma treba mi novi komp.{#}

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Firefox72 kaže...

Evo da i ja reportam moj FPS.

Igram sa RadeonHD6950 1GB sa Catalyst 13.10 v2 na Windows 8. Dobivam 60fps na medium-high potstavkama. Na ultra je neigrivo sa 25-30.

I btw igra na 1080p + 4X MSAA i sve ostalo koristi oko 2GB VRAM.

Inače, igra je fantastična. {#}

Vidim da ti je astra lupio Hvala isto kao i ja...hihihi....živio 6950....ŽIVIOOOOO...(barem tako dugo do kada ne dođem doma)

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
Battlefield 4

Napokon da je netko da info sa nasim grafama hahaha

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice