Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.677
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Je li se itko dosjetio kakvog rješenja? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
Zura kaže...

Aaaaaaaaaaaaaaaaa!

Kcer jedva da se naucila hodati, al bitno da zna gdje je tipka Power na PC-u!!!!

OMG!

Eh.. govorim ti iz (bolnog) iskustva:

Reset tipku iskopčaj na matičnoj ploči

Power tipku u OS-u podesi da ne reagira osim ako je držiš 4 sekunde (također ako ima nešto slično onda i u BIOS-u; dvaput je sigurnije)

{#}

Hvala!

Cekam da zaspi i citam kak vi igrate :/

Obavezno na f panelu iskljuci sve led indikatore.

To je meni pomoglo,ne svijetli ništa na kompu,ništa ne pokušava ugasit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 12:20 (Promatrač).
17 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Je li se itko dosjetio kakvog rješenja? 

Navodno ovaj radi na problemu:

14 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

Jel tko imo slican problem?
Kada pokusam uci, cujem glazbu, koja nakon nekog vremena prestane, ali nema slike, samo crni ekran. Kada stisnem ctrl-alt-del da mi onaj error, izbaci me sa servera, igra vise nije fullscreen i mogu vidjeti slava na ekranu (saving). Probao sam sa driverima koje sam do sada imao, najnovijim sluzbenim i najnovijim beta i skroz je isto.

Hvala

Potpis
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
Overlord07 kaže...

ponovno upali origin i pretraživač tak je meni proradilo

Ne pomaže.

Evo meni proradilo. Instalirao sam najnovije beta drivere.

Igra izgleda super, malo mi šteka ali mislim da će to OC riješiti.

16 godina
Battlefield 4

DObar hitreg, zvukovi su bolesno dobri, grafika je lijepa, gameplay je dobar... Fps je očajan

na medium postavkama pod moj pc (mjereno frapsom)

Min: 30,2

Max: 81

Avg: 42,041

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja skočio na pola sata doma pa usput isprobao na brzaka igru i radi dobro na kombinirano high i ultra neke postavke (nisam namještao ) Zvukovi odlični i naravno hitreg je puno bolji nego i 3-ici.

Popodne ću izmjeriti i fps ali na prvu nisam primijetio ni lag ni fps dropove izgleda mi da radi na mojoj mašini sasvim ok btw windows 7 je u pitanju.

Za ovo malo vremena prvi dojmovi su pozitivni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Pokušao sam s firefoxom i Chrome ući u igru i piše mi origin is not installed. pa hebote koji je ovo qurac.

GTA Balkan http://gta-balkan.com
14 godina
Granzon kaže...

Evo.... uspio sam se domoći tenka :)))))))))

Koliko je bolji osjećaj voziti tenk ovdje... bas se osjeti njegova masivnost + zvukovi oružja = {#}{#}

I ako netko oće pogledati evo i report.

Sljedeci put pregazi auto sa tenkom,fora je totalno :)

Neznam dali ste skuzili koji lift vas vozi na vrh zgrade? Na glavnom ulazu sa desne strane odmah vam je lift za vrh zgrade,a s druge strane ulaza su vam sa lijeve i desne strane liftovi koji voze isto gore ;) 

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

I ja nakon sto sam pobjegao s posla (vratio sam se)

dojam:

Hitreg dobar

fps katastrofa koje god postavke stavio i ultra i low 60 sa  čestim dropovima do 20(fraps)

uglavnom ovako prakticki neigrivo.

rakija rulz
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

Niko ne priča o lean-u koji je ajmo reći "automatski", nema nikakvih tipki osim ako se u postavkama ne može stavit drukčije?! {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 12:46 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Već se vidim kako krcam liftove sa C4.…Da ekipica brže ode gore,hehehe
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Hmm i ja imam problem s 660ti 2gb imam gadne frame-dropove.Probo sam i nove beta drivere ista stvar.Igra ko da pulsira.Gpu usage ne prolazi 60%.Dok je i5 2500k sve 4 jezgre na 100%.Bez obzira na preset low,ultra,high medium ista stvar.Pa ako neko nekaj skuži kako dobit na performansama molio bih da mi javi.Hvala i pozdrav.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

kada će obični smrtnici moći skinuti betu? Da li se samo pojavi u originu ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jim Carrey kaže...

kada će obični smrtnici moći skinuti betu? Da li se samo pojavi u originu ili?

U petak

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
13 godina
Jim Carrey kaže...

Da li se samo pojavi u originu ili?

Rekli su da ce na svojim stranicama objaviti kako dobiti betu ako nisi Premium.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
Promatrač kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Zura kaže...
.. bla bla ..

Hvala!

pričekaj da skuži ladicu za DVD (promijenio sam ih 3 u jednom kratkom razdoblju). zatim se nadam da nemaš USB utičnice na vrhu kućišta okrenute prema gore. Zanimljivo izgleda kad sline cure po kontaktima, čokoladni prstići, štapići i kroki; nedaj Bože da skuži prekidač od produžnog kabela (onaj lijepi s crvenom lampicom)

:)

i da.. i ja čekam večer.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
Battlefield 4

Dali je netko isprobao 13.9 i nove beta drivere ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zura kaže...
Promatrač kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Zura kaže...
.. bla bla ..

Hvala!

pričekaj da skuži ladicu za DVD (promijenio sam ih 3 u jednom kratkom razdoblju). zatim se nadam da nemaš USB utičnice na vrhu kućišta okrenute prema gore. Zanimljivo izgleda kad sline cure po kontaktima, čokoladni prstići, štapići i kroki; nedaj Bože da skuži prekidač od produžnog kabela (onaj lijepi s crvenom lampicom)

:)

i da.. i ja čekam večer.

Zura, digni kantu na stol. 

E da, i obavezno za traktor tom uzmi neki tablet...

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Igra je suludo dobra..Zima može slobodno doć {#}

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

msi gtx 460 1gb  sa settingsom sve na low i off prosjek 30 fpsa što je užas jer sve šteka.

GTA Balkan http://gta-balkan.com
17 godina
Battlefield 4

Zura ima 4 djece, kod njega ništa nije sigurno...

Za one koji ne mogu igrat...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ušao sam u igru i prilično se neugodno iznenadio.Sa mojom konfiguracijom sve na low je jedva igrivo,graniči sa neigrivim.

Drago mi je jedino da nemam samo ja taj problem.BF3 sam igrao sve na high bez AA oko 40 FPS-a.

Vidim da je igra grafički ljepša od BF3,ali opet ako je sve na low ne može biti tolika razlika.

Pogotovo sam se nadao da će biti bolje jer je kao optimizirano za AMD.Što bi tek bilo da nije?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Ušao sam u igru i prilično se neugodno iznenadio.Sa mojom konfiguracijom sve na low je jedva igrivo,graniči sa neigrivim.

Drago mi je jedino da nemam samo ja taj problem.BF3 sam igrao sve na high bez AA oko 40 FPS-a.

Vidim da je igra grafički ljepša od BF3,ali opet ako je sve na low ne može biti tolika razlika.

Pogotovo sam se nadao da će biti bolje jer je kao optimizirano za AMD.Što bi tek bilo da nije?

slicno i kod mene, igrivo je al u nekim situacijama zasteka na sekundu dvije, bez obzira dal se desava nesto ili samo stojim na spawnu...

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sa HD 7970 i FX 8350 hvatam bjednih 40ak fps-a na svim postavkama je los fps , ultra mi je jednaka kao low . Dok bf3 bi na ultra , sve max išao oko 100 fps.

A ko zna možda je i do mene pošto nisam još kupio ram , posjedujem samo 2 gb.

Dojam : 

Pozitivno

Sviđa mi se tipa dupli scope na Supportu , jednostavno cool stvarčica , također i ono "anti cover" oružje .

U tenku je jednostavno bolji osječaj .

Hittmark

Negativno

BTR mi se nesviđa jer ponekad čak do 5-6 hittmarka po meti za ubit . I to je to :)

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
NFSPredator0010 kaže...

5770? To je kartica nižeg ranga stara 4 generacije... Očekivanja su ti prevelika.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4
Meni je bf4 alpha isla u 60fps avg na low postavkama sa HD7850, nisam jos probao betu, ali valjda nisu pomakli stvari na gore :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
NFSPredator0010 kaže...

5770? To je kartica nižeg ranga stara 4 generacije... Očekivanja su ti prevelika.

Znam ja kojeg je to ranga i znam da je jako stara,ali vjeruješ li ti meni da 90% modernih igara ona vrti na high postavkama uključujući i BF3 pa čak i Crysis 2(bez AA naravno).

Na low mora vrtiti glatko kako god okreneš.Osim toga vidim da ljudi sa puno jačim karitcama imaju problema.To je do drivera,nema što drugo biti.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
15 godina
Battlefield 4

Pozz ekipi..imam problem das uopće udjem u igru...
nadjem server i kljikne join i izbaci mi se da moram prvo instalirat igru i ja stisnem instal i ništa se ne dešava...???
što mi je za raditi...

Hvala unaprijed...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

jel probleme sa low frameratom imaju samo korisnici ati kartica ili i nvidia tabor?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice