sta mislite kak ce meni radit bf4 na ovom pc-u?
A znas i sam...
Igru ces moci pokrenuti :)
Sve low, mala mapa s malo igraca i ako ti ne smeta mali framerate mozda nesto i zaigras...
sta mislite kak ce meni radit bf4 na ovom pc-u?
A znas i sam...
Sve low, mala mapa s malo igraca i ako ti ne smeta mali framerate mozda nesto i zaigras...
A znas i sam...
el bi na 7790 oc 1gb radilo ista bolje? il treba ipak jos rama i bolji proc?
Gle nitko nezna kako će igra raditi na pojedinim mašinama,kad probaš betu znat ćeš na čemu si.
ima gdje za kupit bf4 zajedno sa premiumom ili se to mora odvojeno kupiti?
http://www.game.co.uk/en/battlefield-4-with-premium-expansion-pack-216110
To nije BF4 s premiumom,nego s premium expansion packom(samo s prvim dlcom)
tvoj procesor ne bi mogao iskoristit tu karticu. po ovome što vidim tebi treba cijeli novi setup. quad ili jači procesor i 6+ gb rama... pod obavezno.
A znas i sam...
Imao mi je sogor slican proc. i GTX 9800. I dobio je puno fluidniji BF3 s novim quad procesorom. Ali, ako ti to napravis onda ce ti grafa biti puno preslaba.
Uglavnom, ako namjeravas "normalno" igrati BF4, ne gine ti novi komp.
Sva sreca pa se za neke razumne pare moze sloziti dobra masina.
Znaci, skupljanje love, pa trk na dio foruma o sastavljanju konfiguracija..
meni su zvukovi predobri....kao da si tamo vani na bojištu....
ono što sam primjetio je da su FAMAS-u ostavili isti broj metaka kao i u bf3, sa time da mi se čini da je reload nešto brži...
sve u svemu jedva čekam betu i isprobavanje svih ovih puškica....
mislim da je to m16 a3
meni je od svega možda najzanimljiviji famas.
Neznam dali mi se samo čini ili neprijatelji padaju malo "preteško"?
Dakle ekipa youtubera je dobila pristup closed beti, odlično. Preko njih će feedback bit kvalitetan i bez whineanja debila.
Jedva čekam tonu novih filmića od ostalih youtubera.
btw. zvukovi su fenomenalni, scar-h mi je premoćan!
Dakle ekipa youtubera je dobila pristup closed beti, odlično. Preko njih će feedback bit kvalitetan i bez whineanja debila.
E, ovo se i meni svidja. Da stvarno Dice ispituje prave igrace o igri, koji vjerojatno imaju tisuce sati BF3 i starijih nastavaka iza sebe!
A ne da se ponovi BF3 i mjenjanje statsa polovici oruzja poslije svakog patcha, jer si je tako zamislio neki lik na forumu.
E, ovo se i meni svidja. Da stvarno Dice ispituje prave igrace o igri, koji vjerojatno imaju tisuce sati BF3 i starijih nastavaka iza sebe!
A ne da se ponovi BF3 i mjenjanje statsa polovici oruzja poslije svakog patcha, jer si je tako zamislio neki lik na forumu.
A da, napokon pametno razmišljaju. Ionako ti youtubei predstavljaju community na mnoge načine i pitaju pitanja koja upravo pitaju ljudi koji komentiraju njihove filmiće.
Sviđa mi se recoil, vidim da i lvl ima problema ponekad da ga pohvata. I jedna sitnica koju su uzeli iz warfightera, kad se napuniš na 100hp, čuješ kao neki uzdah, odličan audio dodatak da ti pomogne da skužiš da si full i ideš dalje.
Prezadovoljan zasad viđenim...sad samo to treba dočekati :)
A da, napokon pametno razmišljaju. Ionako ti youtubei predstavljaju community na mnoge načine i pitaju pitanja koja upravo pitaju ljudi koji komentiraju njihove filmiće.
Sviđa mi se recoil, vidim da i lvl ima problema ponekad da ga pohvata. I jedna sitnica koju su uzeli iz warfightera, kad se napuniš na 100hp, čuješ kao neki uzdah, odličan audio dodatak da ti pomogne da skužiš da si full i ideš dalje.
To imas i u bf3, mozda ne tako glasno, ali dovoljno da se cuje...
To imas i u bf3, mozda ne tako glasno, ali dovoljno da se cuje...
Neznam, nisam primjetio. Možda su sad malo pojačali pa tek sad kužim :)
ali me likes, i lol mi je kad granata skine pola kuće ali štok ostane. Štok almighty ima predobar armor :)
ali me likes, i lol mi je kad granata skine pola kuće ali štok ostane. Štok almighty ima predobar armor :)
Ne kaže se bez razloga da se treba "sakriti" ispod štoka u slučaju potresa!
Neznam, nisam primjetio. Možda su sad malo pojačali pa tek sad kužim :)
stok od armiranog betona, a ostatak kuce knauf
uglavnom m16 & aek i dalje rulaju...
svida mi se ovaj coyote RDS
jaooo sta ce biti vajnanja
vidim vratili su becon u igru, aj neka.
sad gledam ovaj clipić i išao sam zbrajat metke. i vidim da su zbilja stavili da ako reloadaš da bacaš metke koji su ostali u šaržeru. zanimljivo.
sad gledam ovaj clipić i išao sam zbrajat metke. i vidim da su zbilja stavili da ako reloadaš da bacaš metke koji su ostali u šaržeru. zanimljivo.
Ne da mi se sad kopati po twittovima, ali u Normal će biti kao i u BF3, ostaju ti svi meci.
Na hardcore-u navodno kada reloadaš gubiš ono što ti ostaje u klipu/magazinu.
To nije BF4 s premiumom,nego s premium expansion packom(samo s prvim dlcom)
Jao, 50 razlicitih verzija...
malo ce pricekat onda :D
Pogledaj na go2arenu
Da da definitivno prvi izbor za sad,pregledan s tankim rubovima,svidja mi se
Da da definitivno prvi izbor za sad,pregledan s tankim rubovima,svidja mi se
Da, potpuno pregledan, bit će hit sezone
vidim da ce me u bf4 zabavljati moja ljubav FAMAS
Ja cu gurat AK 12 kakav god bude i naravno mass 26 :D