Koliko veteran moraš biti? Veteran status je odmah čim imaš 2 ili više naslova od Bf-a jel?
Koliko veteran moraš biti? Veteran status je odmah čim imaš 2 ili više naslova od Bf-a jel?
izgleda da je sluzbeno:
https://twitter.com/Battlefield/status/346307154933850112
Ja imam veteran status 10 ali svejedno nisam dobio, al ajde šta češ
U zadnje vrijeme jako dobro igram. Imam K/D ratio stalno veci od 5, imao sam zadnju rundu sta sam igrao (60/3). Score per minute mi je u zadnje vrijeme isto stalno >1000. Inacer nisam neki toralno zagriženi igrac. Account mi je bruno2matejcic, pa vi sami procjenite :)
bez ljutnje ali 80 posto njih na forumu ima bolje statse,to nije razlog sigurno zasto si dobio to.Od koga je stigao mail Ea,Dice?Pitam jer sam negdje citao da ima tih falsi prijava,kradja racuna preko toga i tako
dosao je od: Battlefield@em.ea.com
Evo jos jedne slike za kurč€nje
Samo me sad zanima zasto ja nemogu pristupiti bf3 battlelogu? Dal je svima nedostupan, ili samo nekolicini?
Nije samo veteran status bitan. Drug mi ima svaki moguci BF koji je izasao ikad na PC, XBOX ili PS3 pa nije dobio invite ni za BF3.
izgleda da je sluzbeno:
https://twitter.com/Battlefield/status/346307154933850112
Ja imam veteran status 10 ali svejedno nisam dobio, al ajde šta češ
Mnogi su prevarili sistem sa tim veteran statusima još za vrijeme BC2. Tako da mi je lejm takvima davati alphu prije nego nekome tko igra jednako dugo BF samo nije varao.
U zadnje vrijeme jako dobro igram. Imam K/D ratio stalno veci od 5, imao sam zadnju rundu sta sam igrao (60/3). Score per minute mi je u zadnje vrijeme isto stalno >1000. Inacer nisam neki toralno zagriženi igrac. Account mi je bruno2matejcic, pa vi sami procjenite :)
bez ljutnje ali 80 posto njih na forumu ima bolje statse,to nije razlog sigurno zasto si dobio to.Od koga je stigao mail Ea,Dice?Pitam jer sam negdje citao da ima tih falsi prijava,kradja racuna preko toga i tako
Samo me sad zanima zasto ja nemogu pristupiti bf3 battlelogu? Dal je svima nedostupan, ili samo nekolicini?
Meni je invite za BF3 dosao od Battlefield 3 <EA-Games@em.ea.com> tako da je to 100% pravi invite sto si ti dobio. Cestitam!
Neznam zasto je meni kompletan battlelog nedostupan, kakva je situacija kod vas?
Ja sam ih pitao i dobio sam ovaj odgovor The Battlefield 4 Alpha trial is for a select number of Battlefield veterans. The focus of the Alpha is to stress test backend support in advance of Battlefield 4's release this fall
Neznam zasto je meni kompletan battlelog nedostupan, kakva je situacija kod vas?
Isto.
Cestitam,sad ti je zadatak snimat gameplay i dat nam linkove uzivaj kad nemozemo mi
Cestitam,sad ti je zadatak snimat gameplay i dat nam linkove uzivaj kad nemozemo mi
Nisam ziher, ali mislim da je to kao zabranjeno, bar se sjećam da je ekipa skrivala imena kad je alfu bf3 snimala, znam da je jedan od youtbera isto rekao,pwstar ili kako već da se to kao ne smije.
Ali složit neki privatni video za ekipu ovdje, dapače :))
To to privatni,za nas ovdje da vidimo,valjda se nebi nasao neko ko bi slao dalje ako je tako da se nesmije no ko zna
Mislim da nesmije nikako sherat vide-e, ali nisam siguran, npr. ovo s e3 je isto alpha, a chaboyy je uploado, mada on moze jer ima 200000 subova.
U e-mailu je pisalo da nesmijem dijeliti, niti objavljivati nikakve sadržaje vezane uz bf4 alphu, ukljucujuci i svoj dojam o igri. Ali ovo potonje cu sigurno podijeliti :p
A šta češ dečko ima sreće,a bas bi htio igrat tu alphu.
U e-mailu je pisalo da nesmijem dijeliti, niti objavljivati nikakve sadržaje vezane uz bf4 alphu, ukljucujuci i svoj dojam o igri. Ali ovo potonje cu sigurno podijeliti :p
Smijes stavit privat video, ali zamuti dio gdje stoji username u vegasu i sve 5, nitko nemoze znati tko je stavio video i tko igra
Pravo da ti kazem meni vise interesuje tvoje misljenje o igri i o stvarima koje cemo da te pitamo nego da snjimis game-play :)
Bila je i prosli put zabrana za objavljivanje snjimaka pa to skoro niko nije postovao.
EA je skidao sa youtube-a video zapise iz alphe ali su novi stalno pristizali.
Mali broj ljudi je banovan iz alphe ali nista nistu sa tim postigli.
Ono sto je mene interesantno je da je za BF3 beta izala 2 ipo mjeseca nakon alphe.
Mozda tako bude i za BF4.
Smijes stavit privat video, ali zamuti dio gdje stoji username u vegasu i sve 5, nitko nemoze znati tko je stavio video i tko igra
Kontaktiraju YT i saznaju IP sa kojeg je uplodovano a onda pogledaju ko je igrao BF sa tim IP-e i odma znaju ko je objavio snjimak.
Mada cisto sumnjam da ce se time baviti. Pogovo ce ih manje interesovati privatni video zapisi.
blago vama :) nema emaila kod mene :(
Dosao poziv , treba sad 25 gb nac
Dosao poziv , treba sad 25 gb nac
Mene ta sreća nije pogodila.
Ali me strašno zanimaju tvoja iskustva
Nisam ni ja dobio poziv ybga, a proveo sam na bf-u sati i sati, možete i sami pogledat (Jay3527)
Čestitke svima koji su dobili pozive. Jelly as hell, ali neka dočekat ćemo i betu :)
Nisam ni ja dobio poziv ybga, a proveo sam na bf-u sati i sati, možete i sami pogledat (Jay3527)
900h ljudina odigra u 24h :) u mene prvi ima: 1 johnny0004 2349h 13m a isto tako vjeroatno nije dobio
900h ljudina odigra u 24h :) u mene prvi ima: 1 johnny0004 2349h 13m a isto tako vjeroatno nije dobio
Plače mi se majke mi :) , pogledao sam sve gameplay-eve što postoje i to već stoti put, tko će doćekat kraj 10mjeseca
ajde molimte napravi to i bit ću prvi koji će prijaviti video