Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.629.959
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

Koliko veteran moraš biti? Veteran status je odmah čim imaš 2 ili više naslova od Bf-a jel?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Lateralus kaže...

Ja imam veteran status 10 ali svejedno nisam dobio, al ajde šta češ {#}

15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Bruno Matejcic kaže...

U zadnje vrijeme jako dobro igram. Imam K/D ratio stalno veci od 5, imao sam zadnju rundu sta sam igrao (60/3). Score per minute mi je u zadnje vrijeme isto stalno >1000. Inacer nisam neki toralno zagriženi igrac. Account mi je bruno2matejcic, pa vi sami procjenite :)

{#} bez ljutnje ali 80 posto njih na forumu ima bolje statse,to nije razlog sigurno zasto si dobio to.Od koga je stigao mail Ea,Dice?Pitam jer sam negdje citao da ima tih falsi prijava,kradja racuna preko toga i tako

dosao je od: Battlefield@em.ea.com

Evo jos jedne slike za kurč€nje{#}

Samo me sad zanima zasto ja nemogu pristupiti bf3 battlelogu? Dal je svima nedostupan, ili samo nekolicini?

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Koliko veteran moraš biti? Veteran status je odmah čim imaš 2 ili više naslova od Bf-a jel?

Nije samo veteran status bitan. Drug mi ima svaki moguci BF koji je izasao ikad na PC, XBOX ili PS3 pa nije dobio invite ni za BF3.

16 godina
Firefox72 kaže...
Lateralus kaže...

Ja imam veteran status 10 ali svejedno nisam dobio, al ajde šta češ {#}

Mnogi su prevarili sistem sa tim veteran statusima još za vrijeme BC2. Tako da mi je lejm takvima davati alphu prije nego nekome tko igra jednako dugo BF samo nije varao.

šumski put je bio ravan.
14 godina
I ja sam veteran status 3,ali ništa od alphe za mene.
Šteta nemogu dočekat BF4
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...
Blade Runner31 kaže...
Bruno Matejcic kaže...

U zadnje vrijeme jako dobro igram. Imam K/D ratio stalno veci od 5, imao sam zadnju rundu sta sam igrao (60/3). Score per minute mi je u zadnje vrijeme isto stalno >1000. Inacer nisam neki toralno zagriženi igrac. Account mi je bruno2matejcic, pa vi sami procjenite :)

{#} bez ljutnje ali 80 posto njih na forumu ima bolje statse,to nije razlog sigurno zasto si dobio to.Od koga je stigao mail Ea,Dice?Pitam jer sam negdje citao da ima tih falsi prijava,kradja racuna preko toga i tako

Samo me sad zanima zasto ja nemogu pristupiti bf3 battlelogu? Dal je svima nedostupan, ili samo nekolicini?

Meni je invite za BF3 dosao od Battlefield 3 <EA-Games@em.ea.com> tako da je to 100% pravi invite sto si ti dobio. Cestitam!

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Neznam zasto je meni kompletan battlelog nedostupan, kakva je situacija kod vas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja sam ih pitao i dobio sam ovaj odgovor The Battlefield 4 Alpha trial is for a select number of Battlefield veterans. The focus of the Alpha is to stress test backend support in advance of Battlefield 4's release this fall

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...

Neznam zasto je meni kompletan battlelog nedostupan, kakva je situacija kod vas?

Isto.

14 godina
Meni je sada dostupan,ali prije par minuta nije bio
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...

Cestitam,sad ti je zadatak snimat gameplay i dat nam linkove {#} uzivaj kad nemozemo mi {#}

15 godina
Blade Runner31 kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Cestitam,sad ti je zadatak snimat gameplay i dat nam linkove {#} uzivaj kad nemozemo mi {#}

Nisam ziher, ali mislim da je to kao zabranjeno, bar se sjećam da je ekipa skrivala imena kad je alfu bf3 snimala, znam da je jedan od youtbera isto rekao,pwstar ili kako već da se to kao ne smije.

Ali složit neki privatni video za ekipu ovdje, dapače :))

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

To to privatni,za nas ovdje da vidimo,valjda se nebi nasao neko ko bi slao dalje ako je tako da se nesmije no ko zna

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Mislim da nesmije nikako sherat vide-e, ali nisam siguran, npr. ovo s e3 je isto alpha, a chaboyy je uploado, mada on moze jer ima 200000 subova.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 20:02 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

U e-mailu je pisalo da nesmijem dijeliti, niti objavljivati nikakve sadržaje vezane uz bf4 alphu, ukljucujuci i svoj dojam o igri. Ali ovo potonje cu sigurno podijeliti :p

Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 4

A šta češ dečko ima sreće,a bas bi htio igrat tu alphu. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Bruno Matejcic kaže...

U e-mailu je pisalo da nesmijem dijeliti, niti objavljivati nikakve sadržaje vezane uz bf4 alphu, ukljucujuci i svoj dojam o igri. Ali ovo potonje cu sigurno podijeliti :p

Smijes stavit privat video, ali zamuti dio gdje stoji username u vegasu i sve 5, nitko nemoze znati tko je stavio video i tko igra {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pravo da ti kazem meni vise interesuje tvoje misljenje o igri i o stvarima koje cemo da te pitamo nego da snjimis game-play :)

Bila je i prosli put zabrana za objavljivanje snjimaka pa to skoro niko nije postovao.

EA je skidao sa youtube-a video zapise iz alphe ali su novi stalno pristizali.

Mali broj ljudi je banovan iz alphe ali nista nistu sa tim postigli.

Ono sto je mene interesantno je da je za BF3 beta izala 2 ipo mjeseca nakon alphe.

Mozda tako bude i za BF4.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Bruno Matejcic kaže...

Smijes stavit privat video, ali zamuti dio gdje stoji username u vegasu i sve 5, nitko nemoze znati tko je stavio video i tko igra {#}

Kontaktiraju YT i saznaju IP sa kojeg je uplodovano a onda pogledaju ko je igrao BF sa tim IP-e i odma znaju ko je objavio snjimak.

Mada cisto sumnjam da ce se time baviti. Pogovo ce ih manje interesovati privatni video zapisi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 20:34 (bozocv).
12 godina
Battlefield 4

blago vama :) nema emaila kod mene :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Dosao poziv , treba sad 25 gb nac {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
14 godina
Andi_zg kaže...

Dosao poziv , treba sad 25 gb nac {#}

Mene ta sreća nije pogodila.

Ali me strašno zanimaju tvoja iskustva

robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nisam ni ja dobio poziv ybga, a proveo sam na bf-u sati i sati, možete i sami pogledat (Jay3527)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Čestitke svima koji su dobili pozive. Jelly as hell, ali neka dočekat ćemo i betu :)

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
O Jay kaže...

Nisam ni ja dobio poziv ybga, a proveo sam na bf-u sati i sati, možete i sami pogledat (Jay3527)

900h ljudina odigra u 24h :) u mene prvi ima: 1 johnny0004 2349h 13m a isto tako vjeroatno nije dobio

12 godina
neaktivan
Jeste li si procitali invite, igrat ce se mapa bez textura a ne ono sto smo vidjeli na E3.
13 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
O Jay kaže...

900h ljudina odigra u 24h :) u mene prvi ima: 1 johnny0004 2349h 13m a isto tako vjeroatno nije dobio

Plače mi se majke mi :) , pogledao sam sve gameplay-eve što postoje i to već stoti put, tko će doćekat kraj 10mjeseca{#}

16 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Bruno Matejcic kaže...

ajde molimte napravi to i bit ću prvi koji će prijaviti video

http://www.youtube.com/heat4HD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice