Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.081.242
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
SKiLLer kaže...

Stari neznam na cemu si ti al odmah prestani s tim ! Vidim da nisi informiran da su jos u bf 2 poceli stavljat vozila kasnije jer je bilo puno igraca koji nisu bili sposobni igrat inf , i tako je ostalo do danas jer i danas ima ljudi koji znaju kupit neki yojstik il s cim vec igraju i naletava cijelu rundu okolo ! A ocito ni neznas sta je esl i koji su najbolji igraci u bf (naravno da se sve odvija u inf  jer pro igraci igraju only inf ! ) npr jikka !  ! A dobro sad ti si ocito ranije igral neke simulacije avijona ili helija pa sad tesko igrat inf. u timu !  Za sve ostalo samo skill ! 

Da i ako ti je taj inf tak lagan kao sta ti velis rado bi te vidio na nekom serveru kako ti to rijesavas  !

Nisam se dosel ovdje prepucavat nego trazim ljude koji igraju i to je to pozz ! 

Koliko imaš godina ako nije tajna? 9? Ajde dok napuniš 11 možda i naučiš šta je bf, ja ti sigurno neću objašnjavati... 

Inače za tvoju informaciju vozila u igri postoje otkad i sam serijal. Vozila u dvici ubačena kasnije? Kad? Molim te prosvijetli me, očito sam ja neke stvari propustio pa mi pojasni da ne živim u neznanju... 

battlelog - Volume_CRO
12 godina
protjeran

Imam 34 god i 10 god igram bf 

13 godina
Battlefield 3

Ako se ja uključim u ovu raspravu, Drago bi vrlo lako mogao povesti sa 4-3.

Zato sam suzdržan.

Oprostite mi.

<3

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
SKiLLer kaže...

Onda bez uvrede, ali postovi su ti na razini desetgodišnjeg balavca ili je u pitanju loše trolanje... 

Igram ga i ja 10 godina pa zato pitam kad to u dvici nije bilo vozila jer koliko se ja sjećam postoje od prvog dema na omanu

battlelog - Volume_CRO
12 godina
protjeran

Volume imam vise killova 1 puskom nego ti ukupno lol 

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

I dalje ni slova o tome kako su vozila uvedena naknadno.

A da ne pričamo o 1942... Isto kasnije, ha?

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SKiLLer kaže...

Pa naravno da su za vozila ! Ja sam pitao dal ima ko da igra inf ! Ostali netrebaju komentirat ! Ako mislis da znas igrat inf javi pa bacimo jednu ! ;)

Jesi bio na praznim serverima da bolje naučiš mape?

fanaticni gejmer kaže...

Ova igra je toliko smece da je ne bi nitko uzeo ni da mu je nudim za 5 kn. Mislim stvarno sta je ovde zanimljivo, 5 metaka iz snipera da nekome skines 26% healtha ili baseraping sa okllopnjacima (ja sam jedini koji dobije ban za baserape na metro ili me banaju kreteniu od admina da naprave mista?) ? aj priznajte da je igra arkadno smece i da je igrate jer ste opsjednuti sa graficom i uploadom sugavih bencha gdje vasa gtx 780 vrti igru na 100fps. svaka cast, pro, much wow, 60 fps? like from me, thats some awesome jet skill can you marry me?  

No dobro, ako nisi dobar u BF-u, nemoj se odma ljutiti. Igraj samo strategije i igre s pogledom iz trećeg lica. Tamo netrebaš tako dobre reflekse.

I igra se prodala u nekoliko milijuna kopija kad je koštala 50-60 Eura i Dolara :)

Ako si tek počeo, ne možeš biti dobar ko ljudi koji imaju nekoliko tisuća sati u BF-u.

I za mene poanta BF-a nije u samoj igri, nego u društvu. Dok nam se skupi klan, pa kad nas 10-15 ode na server, pa kad smo još jedni protiv drugih, da vidiš zabave :D Nije ti ni bitna grafika, ni vozila, ni pješadija, nego zabava.

Vjerojatno nisi igrao takve multiplayer igre?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Na stranu ono prije, vama je kao normalno da sniper radi manji dmg nego recimo m16? Nisam igrao bf3 od samog izlaska pa se pitam je li bilo prije zaljenja na snipere, pa su ih ovi iz dica ovako tesko nerfali? 

Jos me jedna stvar iritira, at mine. Tenk izgleda smijesno pored njih i avijacije, koji ga rape-aju..

@cyber

-igram odavno svakve igre, jos od bf 1942, bf2 (forgotten hope i project reaity) i priznajem da nisam "high" skill igrac u bf3.. ali pitam se zasto se uvik moramo prilagodjavat ama bas svemu (evo ja se nemogu prilagodit onon sun glaru), i naravno svakom serveru i njegovoj administraciji, ja sam dobiva banove bez razloga (nemorate mi vjerovat ukoliko mislite da lazem).

play2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 10:43 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
protjeran

Pa ako znas sta pitas ! 

16 godina
odjavljen

Ti si nas uvjeravao drugo, da su vozila kasnije dodana.

Ne trolaj bezveze. I daj lik na battlelog da vidimo taj "skill".

16 godina
neaktivan
Snajper radi već damage od M16. Mine u BF3 su smijurija jer se mogu spotati i tako lakše uništiti ili zaobići.
Npr, u BC2 su bile pravi užitak za postavljati jer su se mogle fino zakamuflirati.
12 godina
protjeran

Kad budes imal 100 killova s puskom onda se javi ;)

17 godina
SKiLLer kaže...

Ne da mi se provjeravati, ali pretpostavljam da se radi o M16A3... I vjerojatno je to 90% tvojih killova...

Ja bih mogao reći da imam više kill-ova nožem (više od 10% mojih svih kill-ova) nego ti na najboljem oružju (ali bih se vjerojatno zaribao), jer ima tih M16/AEK pro-ova sa i više od 100K kill-ova... A igrao sam sve i sa svime. Noob sa svime. Panj na kvadrat...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa recimo, HAVOC je napravljen za rejpanje tenkova, dapače specijaliziran za to! Isto kao i a-10 thunderbolt 

..... ne vidim problema sa time. Iskreno, da, i meni su avioni precijenjeni, ako imas dobrog pilota sve ostalo je gotovo nebitno na mapi... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
fanaticni gejmer kaže...

Na stranu ono prije, vama je kao normalno da sniper radi manji dmg nego recimo m16? Nisam igrao bf3 od samog izlaska pa se pitam je li bilo prije zaljenja na snipere, pa su ih ovi iz dica ovako tesko nerfali? 

Jos me jedna stvar iritira, at mine. Tenk izgleda smijesno pored njih i avijacije, koji ga rape-aju..

@cyber

-igram odavno svakve igre, jos od bf 1942, bf2 (forgotten hope i project reaity) i priznajem da nisam "high" skill igrac u bf3.. ali pitam se zasto se uvik moramo prilagodjavat ama bas svemu (evo ja se nemogu prilagodit onon sun glaru), i naravno svakom serveru i njegovoj administraciji, ja sam dobiva banove bez razloga (nemorate mi vjerovat ukoliko mislite da lazem).

Koliko sam ja upoznat, snajperi rade minimalno damage 50, jer je headshot (standardni damage * 2) uvijek kill.

I pretpostavljam da ne igraš BF s društvom.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dajte covjeka pozovite da igra s ekipom da se malo socijalizira... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SKiLLer kaže...

M16a3 pro skiller pretpostavljam? I šta s tim? 

Mudonja ima k*rac od 25cm, ali opet pitam šta je to bitno? A ja ću ovu svoju žalost od 17cm okinit i bacit pasima ako ti imaš 34 godine... 

S obzirom da odgovore na pitanja izbjegavaš ja bi ti preporučio da se odjaviš s foruma i uvatiš se knjige, škola još nije gotova dečko. 

Živija ti meni

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 10:50 (Volume).
16 godina
neaktivan
Ja volim zaigrati na jednom SQDM Grand Baazar serveru gdje pretežno visi bivša ESL ekipa, slobodno se pridruži ekipi da te socijaliziraju ;)
14 godina
odjavljen
Arabarran kaže...
Ja volim zaigrati na jednom SQDM Grand Baazar serveru gdje pretežno visi bivša ESL ekipa, slobodno se pridruži ekipi da te socijaliziraju ;)

Šeruj server da i ja malo bacim s ESLovcima

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šteta šta nema onog AnR-a više...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
SKiLLer kaže...

34y-old-sperm 34y-old-sperm
Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: Gaapster
12 godina
protjeran

Evo sad cu se odjavit samo zbog tebe :):):) ! Kakav komedijas ! Ajd kad naucite igrat se javite da bacimo koju ;)

16 godina
odjavljen

Pa mi bi se igrali sa tobom ali nam ne želiš reći ime...

Nemoj se sramiti

15 godina
fanaticni gejmer kaže...

@cyber

Evo ti pa slušaj!

BF Nick: Xtreme_Switch
16 godina
neaktivan
Od Webhallena server, sqdm grand bazzar. Traži, lako ćeš ga naći, na mobitelu sam sada…
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Sudeći po komentarima, DPu, skillu u Bfu i gramatici ja bi tvoje godine podjelio s jednom čistom desetkom 

@ Ne mogu ga naći, nema ga... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 11:02 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oprezno! I ljudina je tako pisao i komentirao, a bio opaki igrač i nije bio baš balav ;)
15 godina

Pas mater, morat ću opet inst bf3...treba djecu ovdje učiti igrati!

BF Nick: Xtreme_Switch
13 godina
Dex.pwn kaže...

Sudeći po komentarima, DPu, skillu u Bfu i gramatici ja bi tvoje godine podjelio s jednom čistom desetkom 

Dex, Daj link na svoj Battlelog.

16 godina
neaktivan
Switch, ne znam šta se čeka!!!
Uvijek me muka uhvati kad naletim na neku cocky ekipicu, a nemam poštenog tima da im vratim milo za drago.
Samo plačno napišem "Vidili bi vi svog boga da su moji iksići tu…" :D
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice