Pa naravno da su za vozila ! Ja sam pitao dal ima ko da igra inf ! Ostali netrebaju komentirat ! Ako mislis da znas igrat inf javi pa bacimo jednu ! ;)
Jesi bio na praznim serverima da bolje naučiš mape?
Ova igra je toliko smece da je ne bi nitko uzeo ni da mu je nudim za 5 kn. Mislim stvarno sta je ovde zanimljivo, 5 metaka iz snipera da nekome skines 26% healtha ili baseraping sa okllopnjacima (ja sam jedini koji dobije ban za baserape na metro ili me banaju kreteniu od admina da naprave mista?) ? aj priznajte da je igra arkadno smece i da je igrate jer ste opsjednuti sa graficom i uploadom sugavih bencha gdje vasa gtx 780 vrti igru na 100fps. svaka cast, pro, much wow, 60 fps? like from me, thats some awesome jet skill can you marry me?
No dobro, ako nisi dobar u BF-u, nemoj se odma ljutiti. Igraj samo strategije i igre s pogledom iz trećeg lica. Tamo netrebaš tako dobre reflekse.
I igra se prodala u nekoliko milijuna kopija kad je koštala 50-60 Eura i Dolara :)
Ako si tek počeo, ne možeš biti dobar ko ljudi koji imaju nekoliko tisuća sati u BF-u.
I za mene poanta BF-a nije u samoj igri, nego u društvu. Dok nam se skupi klan, pa kad nas 10-15 ode na server, pa kad smo još jedni protiv drugih, da vidiš zabave :D Nije ti ni bitna grafika, ni vozila, ni pješadija, nego zabava.
Vjerojatno nisi igrao takve multiplayer igre?