Stari neznam na cemu si ti al odmah prestani s tim ! Vidim da nisi informiran da su jos u bf 2 poceli stavljat vozila kasnije jer je bilo puno igraca koji nisu bili sposobni igrat inf , i tako je ostalo do danas jer i danas ima ljudi koji znaju kupit neki yojstik il s cim vec igraju i naletava cijelu rundu okolo ! A ocito ni neznas sta je esl i koji su najbolji igraci u bf (naravno da se sve odvija u inf jer pro igraci igraju only inf ! ) npr jikka ! ! A dobro sad ti si ocito ranije igral neke simulacije avijona ili helija pa sad tesko igrat inf. u timu ! Za sve ostalo samo skill !
Da i ako ti je taj inf tak lagan kao sta ti velis rado bi te vidio na nekom serveru kako ti to rijesavas !
Nisam se dosel ovdje prepucavat nego trazim ljude koji igraju i to je to pozz !
Koliko imaš godina ako nije tajna? 9? Ajde dok napuniš 11 možda i naučiš šta je bf, ja ti sigurno neću objašnjavati...
Inače za tvoju informaciju vozila u igri postoje otkad i sam serijal. Vozila u dvici ubačena kasnije? Kad? Molim te prosvijetli me, očito sam ja neke stvari propustio pa mi pojasni da ne živim u neznanju...