Spelac nam je po drugi treći puta postao tatica :) Sve savrseno. I koliko vidim, mala je zapravo velika :)
I jos ga nema natrag u temi.. :(
There, i fixed it.
Spelac nam je po drugi treći puta postao tatica :) Sve savrseno. I koliko vidim, mala je zapravo velika :)
I jos ga nema natrag u temi.. :(
There, i fixed it.
Konstantno could not join server 1. Vama?
Konstantno could not join server 1. Vama?
Ja se probao spojiti, pa mi je došao Origin update. Nakon update-a se normalno spajam.
Battlefield 3 sam počeo igrat negdje početkom ove godine mislim, i to s prekidima, tako da sam bio već u debelom zaostatku za ostalom ekipicom. Ali ovaj puta kupujem čim igra izađe, nalazim si team ili squad s kojima ću stalno igrat i počet španat BF4 kak spada.
ovaj origin stvarno niej normalan, stalno se crasha. a i sada ovaj update na kraju stalno javlja neku gresku i nece se updetati, stvarno da poludis od EA suporta, jos kad uzmem u obzir da sam potrosio pola dana probao preordati bf4 i to bezuspjesno dode mi da ih posaljem sve u rodni kraj.
ovaj origin stvarno niej normalan, stalno se crasha. a i sada ovaj update na kraju stalno javlja neku gresku i nece se updetati, stvarno da poludis od EA suporta, jos kad uzmem u obzir da sam potrosio pola dana probao preordati bf4 i to bezuspjesno dode mi da ih posaljem sve u rodni kraj.
Potrošio si pola dana na način kako prevariti EA/DICE, tako s njihove strane sve normalno štima. Pokušaj uzeti BF4 na "normalan" način i proći će sve u redu za manje od minutu.
Imali su nas sve do predzadnjeg para. Mislio sam da ćemo izgubiti.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/69261711/490227972/
Danas sam se previse nasekirao pa mi je stigla pomoć na stol da me ohladi.
maxon probao sam nakraju uzeti i na normal ovaj za 59 eura sa MasterCard od zabe ali nece da prode verifikaciju. probati cu uzeti onu karticu sto je rekao tom, ali mi je krivo sto to moram uzeti u zagrebackoj banci jer su mi digli toliko tlak da nebi kod nbjih vise drezao ni novcica.
Kako ovaj decko pamark vozi heli, to su strahi.... stvarno, svaka cast. Bude nekaj iz tebe, ima tu potencijala u RL ;)
BFBeast koji su ti switchevi na toj tipkovnici..red, blue, brown?
brown.
brown.
Fali ti SpeedLink Sateen
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=speed+link+sateen
Kako ovaj decko pamark vozi heli, to su strahi.... stvarno, svaka cast. Bude nekaj iz tebe, ima tu potencijala u RL ;)
Jos uzmi u obzir da studira u drugom gradu, pa nekoliko mjeseci ne vidi igru...
Po meni je on genije u helicu :D
Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Ja san sebi uzea Steelseries 7g sa black switchevima.
BF3 philosophy
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=2497&jumpto=3852628&sort=asc&view=flat
:)
(nisam te ja thumbao da ne misliš)
Ha, kaj? Pa malo prije tog nije bilo tamo, stvarno. Za istač.
Meni je periferija i komp manje/više sve spremno, samo bi bilo dobro da si kupim neki veći monitor al ajd..
Čeka se BF4.
Meni je periferija i komp manje/više sve spremno, samo bi bilo dobro da si kupim neki veći monitor al ajd..
Čeka se BF4.
Ja sam mislio da sam gotov sa kupovinom.. Dok nisam otisao na Roccatovu stranicu.. 
Ono sta mi jos 'fali'- Roccat Ryos Mk glow i Kone plus Optical. :)
I naravno graficka.
Nadam se da je to onda-to.
Sta ovaj PC zna izbit iz depa.. .
Ma ja sad imam sve spremno za Bf4, samo nemam novca da kupim igru...
Ma ja sad imam sve spremno za Bf4, samo nemam novca da kupim igru...
dobro došao u club,tak mi je nekak i samom 
Logitech G510, G500, Razer Goliathus i više mi ne treba.