Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.196.957
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...

I najgore od svega - i sam znaš da je ESL pun neotkrivenih (i otkrivenih) čitera - te da su makroi (no recoil i razni drugi) skoro pa normalni kod "najboljih" igrača. Recimo da sam valjda 2 od 10 rundi mogao igrati normalno i da me nisu "čudno" ubijali. Naravno bilo je rundi gdje i gaziš ostale - mislim da imam oko 40% pobjeda na ESL-u BTW.

Bogami ovo si dobro rekao,nisam previse igrao ESL mozda 20 puta a od tih 20 8 puta sam dobio mail da je runda ponistena jer je citer igrao.Volim taj 5v5 ali odigras s gustom jednu dvije i onda na Ramba naletis i normalno da vise nije gust

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Battlefield 3

Jel se isplati uzimati Armored Kill?

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
mancekk kaže...

Nije bas popularan.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Battlefield 3

Vidim da je 38 kuna pa ..

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
mancekk kaže...

Vidim da je 38 kuna pa ..

Ak imas love, uzmi pa probaj.

Meni je OK. Al kak velim, nije bas popularan.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
mancekk kaže...

Nije bas popularan.

Da, ni meni nije nešto zanimljiv..... karte su nekako prazne, ogromne jesu ali fali sadržaja na njima + previše je vozila za moj ukus.

Balans infantry/vehicle mora postojati da bi se moralo igrati timski, ovako su AK karte sa bilion tenkova dosadne jer skoro svaki igrač moze imati neki tenk pa je i rijetkost vidjeti dva čovjeka u jednom tenku.

A naravno uništiš jedan tenk..... već su ti tri na guzici {#}. Jesnostavno nemam onaj osjećaj kao kada npr. uništis vozilo na Caspianu pa se osjeti da protivničkom timu fali baš taj tenk koji si unistio.... ovdje je to neiscprno, koliko god da ih uništiš uvijek ih ima bar 3-4 par na mapi.

Naravno, ovo  je moj subjektivni dojam i ne očekujem da se svi slažu s njime.

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

BF3 pukovnici, časnici, komesari, generali i ostali, slijedi moj mali sitrep današnjeg igranja (prvog) nakon kojeg ćete vjerojatno samoinicijativno shvatiti da meni treba pomoć i dati mi nekoliko uputa, neki oblik walktrough-a.

Prekjučer biješe dan i odlučim kupiti Humble Bundle (faggot sam bio i kupio ga tek sada, i jedan sam od Humble Bundle Nooble 4 Pro Players Trouble pristaša koji uđu na server i ginu). Instaliram BF3, pokrenem, odaberem random skoro pun server koji je vrtio mapu Canalization, Canal neki bog, ne znam ni sam.

Uđem, vidim kako je to sve user friendly napravljeno, pa je tu i squad formacija uz koju bih se ja trebao držati, što bih ja ruku na srce radio da je svaki od njih jedan od drugog u krugu od 20 metara i da ne love imaginarne gazele po mapi iako to nije svrha. Zanemarim ja to i skužim da od tima nema ništa, uzmem đip i zaletim sa ne flag point (nisam siguran zove li se tako), lijepo parkiram đip, izađem iz njega i neki lik dobije gomilu bodova jer me skinuo sa "xxxx" metara, a tek sam zatvorio vrata đipa. U chat već vidim nekog tipa Ph4nt0m koji tipka i govori: n00b rofl.

Nakon "xx" smrti i čini mi se desetak fragova, promijenim ja klasu, odaberem Recona odnosno snipera. Najednom postajem meta helikoptera, tenkova, topova, mina, bombi, metaka, ljudi, neljudi i imam dojam da sam najnepoželjniji stvor na cijeloj mapi. Isti lik, već gore spomenut govori kako trebam obrisati igru (možda i trebam) na što mu odgovaram da ju igram prvi puta i da se smiri, jer ionako debelo vodimo bez obzira što sam ja tu niškoristi bio na mapi i u žaru akcije. Pomislim možda da se krećem oko stubova, što i učinim, te kao ker počnem označavati svoj teritorij, i vidi vraga, dobijem 4 fraga zaredom. Budem sretan i Ph4nt0m piše: "at last something good from you noob." Već se počinjem pitati zašto on prati šta ja radim i zašto se ne fokusira na svoju igru (imao je odličan skor however) i svoj squad.

Shvatim da mi vrlo lako padaju ubojstva snajperom i da je SVD the real deal za mene i odem malo bliže epicentru baruta i eksplozija. Umirem nekoliko puta zaredom i već sam otkinuo kabal iz miša (iako slučajno, može se pripisati bijesu, onom slatkom i zabavnom), te si mislim "omfg where dah phuck iz my t3am, still ch4sing reindeerz".

Vrlo smiješna stvar se dogodila kad mi je Ph4nt0m napisao "fuck yeah noob" nakon što sam skinuo nekog lika koji je skakao s padobranom, iako iz drugog pokušaja, tj. iz drugog pucnja.

Meč završava, znojim se kao zatvorenik na golom otoku i gledam vlastiti stid i sram u brojkama na score screen-u, stavljam ruku na srce i dođe mi osjećaj zadovoljstva jer je BF3 ipak the FPS stvar koji mi treba.

Sad, nakon i ako ste pročitali ovaj crapshittalkstory narode, recite i dajte preporuke, šta i kako da radim, kuda da se krećem, uz koga, zašto i kako, preporučite nekoliko servera, bilo noob, bilo random-human-friendly.

Hvala, lp, po mogućnosti me primite u svoj squad i dodajte za prijatelja. PM.

Moj PC  
40 0 hvala 14
17 godina
Battlefield 3

4ucker, ti bi trebao pisati knjige!

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
14 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
4ucker kaže...

BF3 pukovnici, časnici, komesari, generali i ostali, slijedi moj mali sitrep današnjeg igranja (prvog) nakon kojeg ćete vjerojatno samoinicijativno shvatiti da meni treba pomoć i dati mi nekoliko uputa, neki oblik walktrough-a.

Prekjučer biješe dan i odlučim kupiti Humble Bundle (faggot sam bio i kupio ga tek sada, i jedan sam od Humble Bundle Nooble 4 Pro Players Trouble pristaša koji uđu na server i ginu). Instaliram BF3, pokrenem, odaberem random skoro pun server koji je vrtio mapu Canalization, Canal neki bog, ne znam ni sam.

Uđem, vidim kako je to sve user friendly napravljeno, pa je tu i squad formacija uz koju bih se ja trebao držati, što bih ja ruku na srce radio da je svaki od njih jedan od drugog u krugu od 20 metara i da ne love imaginarne gazele po mapi iako to nije svrha. Zanemarim ja to i skužim da od tima nema ništa, uzmem đip i zaletim sa ne flag point (nisam siguran zove li se tako), lijepo parkiram đip, izađem iz njega i neki lik dobije gomilu bodova jer me skinuo sa "xxxx" metara, a tek sam zatvorio vrata đipa. U chat već vidim nekog tipa Ph4nt0m koji tipka i govori: n00b rofl.

Nakon "xx" smrti i čini mi se desetak fragova, promijenim ja klasu, odaberem Recona odnosno snipera. Najednom postajem meta helikoptera, tenkova, topova, mina, bombi, metaka, ljudi, neljudi i imam dojam da sam najnepoželjniji stvor na cijeloj mapi. Isti lik, već gore spomenut govori kako trebam obrisati igru (možda i trebam) na što mu odgovaram da ju igram prvi puta i da se smiri, jer ionako debelo vodimo bez obzira što sam ja tu niškoristi bio na mapi i u žaru akcije. Pomislim možda da se krećem oko stubova, što i učinim, te kao ker počnem označavati svoj teritorij, i vidi vraga, dobijem 4 fraga zaredom. Budem sretan i Ph4nt0m piše: "at last something good from you noob." Već se počinjem pitati zašto on prati šta ja radim i zašto se ne fokusira na svoju igru (imao je odličan skor however) i svoj squad.

Shvatim da mi vrlo lako padaju ubojstva snajperom i da je SVD the real deal za mene i odem malo bliže epicentru baruta i eksplozija. Umirem nekoliko puta zaredom i već sam otkinuo kabal iz miša (iako slučajno, može se pripisati bijesu, onom slatkom i zabavnom), te si mislim "omfg where dah phuck iz my t3am, still ch4sing reindeerz".

Vrlo smiješna stvar se dogodila kad mi je Ph4nt0m napisao "fuck yeah noob" nakon što sam skinuo nekog lika koji je skakao s padobranom, iako iz drugog pokušaja, tj. iz drugog pucnja.

Meč završava, znojim se kao zatvorenik na golom otoku i gledam vlastiti stid i sram u brojkama na score screen-u, stavljam ruku na srce i dođe mi osjećaj zadovoljstva jer je BF3 ipak the FPS stvar koji mi treba.

Sad, nakon i ako ste pročitali ovaj crapshittalkstory narode, recite i dajte preporuke, šta i kako da radim, kuda da se krećem, uz koga, zašto i kako, preporučite nekoliko servera, bilo noob, bilo random-human-friendly.

jarane u mejd maj dej ... iako ne primam svakog a pogotove "zelembace" tebe rado ... dodaj me : HAM7A

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
14 godina
neaktivan
4ucker kaže...

---

Haha! Jako dobro! :-)

To je tako u svijetu BF-a. Imaš hrpetinu tutoriala na jutubu, pa kreni odatle. Za početak bih ti savjetovao da se kloniš vozila jer su ista vrlo važni resursi. Nauči kako funkcioniraju oružja za pojedine klase na TDM-u. Idealna mapa za to ti je Noshahr Canals sa 32 igrača. Na modovima gdje se igra objective, prati tok bitke i prati svoje iz tima, ako već ne možeš iz squada. Sretno! :-)

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
13 godina
4ucker kaže...

HAMZA ti je heli whore sa shit buckettom tako da od njega nećeš ništa pametno naučiti osim kako najbrže i najjednostavnije dobiti hemeroide :)

Pošto sam nedavno "pomogao" odlučih i tebi pošto si simpatičan lik :)

Ako želiš igrati timski i doprinjeti pobjedi onda se okani snajpera i igraj sa medicom ili engijem.

Conquest se u pravilu igra sa engijem osim ako nisi u squadu s ekipom na ts-u pa jedan od vas uzme medica da vas diže.

Znači uzmeš RPG i M16A4 ti nije loša puška i deri.

Ako si u squadu koji igra normalno i uzima zastave onda trči za njima i gledaj što oni rade i kako.

Pomaži im koliko možeš... nemoj zujat okolo nego kontroliraj strane koje oni ne vide ili ne gledaju, pucaj po tenkovima po kojima oni pucaju, popravljaj svoje tenkove... itd.

Ukratko, budi koristan i pomaži timu koliko god možeš.

Ako igraš sa medicom onda idi uvijek iza njih i diži ih kad padnu. Bacaj im medicpakove kad su ranjeni te također pomaži kod dizanja zastave.

I ono najvažnije, okani se helikoptera, aviona i tenkova dok ne naučiš "trčati" jer to ponekad može jako iznervirati nekog colonela sa shit bucketom iz tvog tima :D

Ti uđeš u heli, spucaš ga u roku keks, a tim gubi značajnu podršku iz zraka.

To ponekad može biti presudno za pobjedu.

Vozila uči na praznom serveru ili kad te HAMZA uzme na TS pa će te on polako uvesti u to.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 3
Može !
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

Par najbitnijih savjeta:

• malo dobi osjećaj za puške na TDM-u, ako imaš Premium, još bolje na Close Quarters
  • prati minimapu, ako ništa drugo da vidiš u kojem smjeru gleda tvoja ekipa, pa ti bar povremeno pazi na onu stranu koju tvoji ne gledaju (da vam se netko ne ubaci sa strane)
  • maksimalno koristi tipku "Q" - pogotovo kada dođeš na područje gdje kao nema nikoga - tako ćeš nekog spotati, pa ako i pogineš narančasti trokutić će još 20 s trčati bar po minimapi - tako si povećavaš šansu da će te netko revive-avat, između ostalog
  • ako negdje "stoji" zastava (ne možeš zauzeti), ili ona pada, baci granatu u neki kut na koji nemaš pregled - dobit ćeš voice over od kontra ekipe koja viče, "Pazi granata", tako možeš ograničiti područje na kojem se netko nalazi
  • što se tiče vozila, sjedni tenku kao gunner, obavezno čim otključaš, a relativno brzo dođe - proximity scan, te budi engi sa repair tool-om (izađi popravljati najkasnije kada tenk padne ispod 50%) - početne M4A1 za US i AKS74-U za RU stranu su dobre puške
  • itd. itd...

BTW (igram i ja na drugom accountu), na Kharg TDM-u naravno dođu Col100 M16 ESL pro wannabe, i pucaju po lvl debelo ispod colonela... Ja sam igrao sa PP-19 i još ga dvaput ubijem s njim... A on ima KD preko 5 globalni...

Moj PC  
6 0 hvala 2
12 godina
protjeran
TomoR kaže...

BTW (igram i ja na drugom accountu), na Kharg TDM-u naravno dođu Col100 M16 ESL pro wannabe, i pucaju po lvl debelo ispod colonela... Ja sam igrao sa PP-19 i još ga dvaput ubijem s njim... A on ima KD preko 5 globalni...

a sta znaci. ljudi koji imaju kd preko 5 nebi si smjeli dozvodliti da poginuj o dtebe jer odmah neznaju igrati. hvala bogu da je to sve igra i ljudima se desava i da imaju scorove 60:2 i da ga od ta 2 puta ubije 9. level. i sta bi to trebalo znaciti?

13 godina
BFBeast kaže...

a sta znaci. ljudi koji imaju kd preko 5 nebi si smjeli dozvodliti da poginuj o dtebe jer odmah neznaju igrati. hvala bogu da je to sve igra i ljudima se desava i da imaju scorove 60:2 i da ga od ta 2 puta ubije 9. level. i sta bi to trebalo znaciti?

Mene njub ne može ubiti!

Ja dopuštam samo levelima iznad 50 da me ubijaju.

A tebe ako ubije lvl 9 onda ne znaš igrati.

Deal with it!

[19xx] 4ntraks
13 godina
4ucker kaže...

Pozdrav!

Ovo mi zvuci ko znanstvena fantastika!

Prvi puta si pokrenuo igru i vec si skuzio squadove, primjetio si da ne rade ono sto treba, citas i razgovaras u chatu, imao si nekakav kill streak...

Ocito imas iskustva u FPS-ima :)

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
4ucker kaže...

Pozdrav!

Ovo mi zvuci ko znanstvena fantastika!

Prvi puta si pokrenuo igru i vec si skuzio squadove, primjetio si da ne rade ono sto treba, citas i razgovaras u chatu, imao si nekakav kill streak...

Ocito imas iskustva u FPS-ima :)

Možda je pro vojnik? Ili veteran neke igre tipa Bf2, BF:Bc2, W:ET?

Twitter: @191x7
13 godina
Battlefield 3

Opa, BF4 Beta se danas pojavila na Originu medju igrama.

Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
BFBeast kaže...
TomoR kaže...

Ti bi, koji si si natwekao igru trebao znati da face to face na ispod 10m PP-19 protiv M16 baš i nema šanse, pa zato kažem. A lik je ponosni ESL-ovac sa preko 85K M16 killova i oko 15K AEK killova... Od ukupno manje od 150K killova, pa valjda onda zna kako "baratati" sa easy mode puškom...

Do 10m:

M16 - 25 damage po metku (pada do 18,4), 800 metaka u minuti

PP-19 - 16,7 damage po metku (pada do 12,5), 900 metaka u minuti

http://symthic.com/bf3-weapon-charts?pdw=1&assault=1&sort=Class&adsc=DESC&attc=None

Ajde, odi negdje sa svojim ESL prijateljima pa se napucavajte, ti sa PP-19 oni sa M16, pa da vidimo koliko puta ćeš ih ubiti.

BTW, mene ubijaju svi leveli sa svim oružjima, jer često ne pazim, zato mi i je KD ispod 2... I nisam rekao da lik ne zna igrati, nego kako mu nije glupo doći sa M16 igrati protiv low levela, pa da je sa pištoljem igrao protiv njih bi ih "razbio"

Eh da, i ako se ne varam, na tvojoj je friends listi, nije ni čudno da ga braniš... S druge strane, ti si bar počeo igrati malo druge klase i velike Conqueste s vozilima, svaka čast. No kad malo bolje pogledam - nemaš freaking gun master medalju, pa to bi ti bar trebalo ležati. CTF nisi ni probao izgleda... Ni surveillance ni melee medalju - nakon više od 1500 sati igre... Ni assignmente nisi sve otključao... Ja igram drugi account samo zbog otključavanja, BTW riješit ću sve assignmente najvjerojatnije večeras...

Ah, s kim se ja raspravljam, bolje da prestanem...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Također, vidim da ekipa ima slijedeći stav prema novim igračima:

• optuživanje za cheat (dogodilo mi se često na drugom accountu - ali je normalno kada od nule počinje netko tko zna iole igrati)
  • rastjerivanje ekipe sa bježte noobovi, šta ste došli, bla bla bla
  • gloatanje - razbijam vas, crknite, bla bla bla
  • rijetko se čuje/piše - čekajte, idemo ovim putem, stani iza tenka pa me popravljaj, itd. - nema tog ohrabrivanja za teamplay - začudiš se i kad netko posluša

EDIT:

Vidim da je suspendiran, može mi mod na PM poslati šta je odgovorio? Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 10:35 (TomoR).
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

tomor ubi faktima ... ajd mene analiziraj ;)

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
HAM7A2 kaže...

Ma ti radiš dobre filmiće, pa ćemo ti oprostiti što ti se baš ne igraju superiority modovi.

Ali i ti, Gun Master i CTF, stvarno, daj poradi na tome. Te još par tih mortar killova do medalje, možeš ti to. Također Close Quarters, uff, čak sam sa MTAR-om napravio multikill jednom - kad cijeli squad natrčo na moje metke. To je show, 8vs8 dovoljno na Zibi, iako je 12 vs 12 napetije.

Assignmente si riješio kao pr0, nema se šta reć, doduše mogao bi malo još poraditi na master dogtagu za neka oružja.  Npr. "napatio" si se da dođeš do 1911 S-TAC pa sad nemaš ni jedan kill s njim...

Naravno da svi možete igrati kako želite i s čime želite, no mene recimo veseli otključavanje, pa mi je čudno vidjeti kako ljudi plaču za novim modovima i novim oružjima, pa ih onda na kraju ne igraju i/ili ne igraju s njima.

@Cyberdemon, 

vidim da ti fali još nekih 120 bodova na achievmentima (u Originu), ima par zabavnih, probaj pogledat šta ti fali. Ako ti treba pomoć za rješavanje javi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 10:47 (TomoR).
13 godina
TomoR kaže...

@Cyberdemon, 

vidim da ti fali još nekih 120 bodova na achievmentima (u Originu), ima par zabavnih, probaj pogledat šta ti fali. Ako ti treba pomoć za rješavanje javi.

Ma, ostalo mi je sve vezano uz avione i helice. U njima sam nesposoban. {#}

P.S. I deset killova sa svim oruzjima iz Back to Karkanda. To bi bas mogao danas obaviti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 10:59 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
HAM7A2 kaže...

Ma ti radiš dobre filmiće, pa ćemo ti oprostiti što ti se baš ne igraju superiority modovi.

Ali i ti, Gun Master i CTF, stvarno, daj poradi na tome. Te još par tih mortar killova do medalje, možeš ti to. Također Close Quarters, uff, čak sam sa MTAR-om napravio multikill jednom - kad cijeli squad natrčo na moje metke. To je show, 8vs8 dovoljno na Zibi, iako je 12 vs 12 napetije.

Assignmente si riješio kao pr0, nema se šta reć, doduše mogao bi malo još poraditi na master dogtagu za neka oružja.  Npr. "napatio" si se da dođeš do 1911 S-TAC pa sad nemaš ni jedan kill s njim...

Naravno da svi možete igrati kako želite i s čime želite, no mene recimo veseli otključavanje, pa mi je čudno vidjeti kako ljudi plaču za novim modovima i novim oružjima, pa ih onda na kraju ne igraju i/ili ne igraju s njima.

@Cyberdemon, 

Meni fali jedna medalja, znam da sam unworthy, ali očito znaš ko je bfbeast. To je naš ljudina ili?

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
17 godina
animosity_frenzy kaže...

Meni fali jedna medalja, znam da sam unworthy, ali očito znaš ko je bfbeast. To je naš ljudina ili?

Tako kažu, da je to taj gospodin.

Eh da, ovi moji kažu da sam lud što idem opet ganjat i dotičnu medalju koja i tebi fali. Trenutno sam na 23 ribbona. Uspijem po 1-2 defender ribbona na dan napraviti u prosjeku, koji dan ni jedan.

Hint: Squad rush sa 12-16 ljudi i puno više ticketa od 20.

Ako sam slučajno koga propustio, a da je napravio već sve medalje, neka se slobodno prijavi u All Medal Masters platoon:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241634721470/

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 11:36 (TomoR).
14 godina
TomoR kaže...
................

Ja dolazim iz singleplayer voda tako da mi osobno ti achivmenti  uopće ne znače ništa.

Pošto često igram igre u kojima zapravo nema ciljeva navikao sam da si sam dajem ciljeve pa dosta često ignoriram "službene" ačivmente i dajem si svoje....npr. da mi as vas bude puška sa najviše killova,

igrati samo kao gunner u tenku ({#})....kada igram inžinjerca ukrasti protivnički tenk što je češće moguće, kao support obavezni suicid sa tenkom na kojeg lijepim c4 te slične gluposti

Naravno da ih i ignoriram ako se igra timski jer često to baš i nije pametno raditi u žaru borbe :)

Ali zbog toga mi igra i dalje ima tu čar jer nisam ovisan o tome da mi netko drugi daje razlog da ju igram........ ja igram zbog zahebancije, ekipe, vozila, gluposti koje mi padnu na pamet te naravno jer je ovo BF {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
Battlefield 3

Ja igram timski, ali usput odrađujem i igrine "ciljeve", kao i svoje osobne.

Moj PC  
4 1 hvala 2
13 godina
neaktivan

Odkako sam poceo igrat, a to je nedavno skuzio sam da nema svrhe igrat sam Conquest, jer ako nemas svoj squad preko TS-a si nuli....ovi ostali svako ko muhe bez glave iz squada trci di god se sjeti, pa ili svi uzmu assault ili svi uzmu support i tako to...sta nema logike...

Prebacio sam se na TDM 16, di sam uocio da skoro svaka budala ima shotgun i da me resetaju bez nekog problema...nakraju sam i sam uzeo 870MCS i vec su kilovi krenuli lakse sjedat. Skuzio sam da ih dosta i nabija ono svijetlo koje zna nekad zbunit pa sam imao u planu i to nabit na 870MCS ako se moze, ako ne cekat M1014. Dospio sam na par runda di sam bio protiv 80+ lvl-a i nekako sam i uspio izlazit nakraj sa njima sa krajnjim skorom 70-80 i prvi na svojoj strani, iako 80 deca je stvarno previse uspio sam ucmekat cak 70. Sve je to jos pocetak i privikavanje, al TDM 16 mislim da ce mi ic sve bolje i bolje pa ce i K/D ratio se pocet proljepsavat

Operation Metro mapa je problem svoje vrste...to je tako rec mapa di se moze trpat bodove kao nigdje( mozda grijesim, mozda ima jos nesto vece), tamo doslovno se sa obje strane moze samo stat na odredjene pozicije ( zavisi ko drzi B) i samo kampat i cekat na stepenicama da ti naljecu na metke ko topovosko meso, uz to bacat Amo im ili Medic i bodovi se dizu u nebesa

Conquest kao Conquest mi se svidja posebno Operation Firestorm to je najbolja mapa...sa 64 igraca..al bude prevelik kaos da tesko prezivljavas koliko god se cuvao jer doslovno neznas odkud ce ti tko izletit koliko god pratio tjek borbe i isao u smjeru u kojem ide tvoj team( kad se pomicu u linijama). Jedino kad igram sa prijateljem preko TS-a uzmemo tenk i to bude zabava, ja na gunera sa enginerom on vozi pa to budu pravi kaos...doslovno imas osjecaj kao da si tamo, dok on puca po tenku i izbjegava, energija tenka pada, pa moram izletat popravljat dok on pazi da me netko drugi ne osakati. Proceo sve vise sam trazit 32 man Conquest jer je nekako preglednije, iz dosade sam na jednoj mapi koristio mortar, skinuo sam 4 komada odjednom( mora da je bio beacon ili se bas potrefilo da su svih 4 bili tako blizu :) Imao sam zabave sa helicima koje sam uspio vise puta skinut sa tenkom sa ne bas bliskih udaljenosti, sve u svemu sve i svasta sam isprobavao.

Sve u svemu jako sam zadovoljan igrom i igra me jos uvijek ne popusta :) a i sumljam da ce skoro...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 11:58 (TheDarkSide).
13 godina
Battlefield 3

Ja sam digao ruke od defend medalje jer slabo igramo rush, a i kad igramo nemam živaca kampirat oko m-coma.

Druga medalja koju sam otpisao je tank superiority jer je to tapija žešća.

Pošto sam ispunio sve ostale zadatke, poput čarape i ja si zadajem "svoje zadatke".

Tako da sad ganjam sve puške na 1000 killeva.

I onda kad nakon par dana igranja sa kojekakvim glupostima, gdje me nerijetko ownaju zbog inferiornosti, uzmem M16 i dam si malo oduška ljudi oko mene padaju praktički na "prvi pogled" :D

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne vidim zasto je ta defend medalja problem pogotovo nakon zadjeg patcha. Sad vise ne moras ubiti onog sto arma neg bilo koga u blizini m-com. http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/53COP-ceco/dogtags/299434675/pc/

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 17:00 (ceco22).
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
Battlefield 3

Kako da rijesim ovaj problem

Work hard play harder
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice