pa potražite po google its my friend ,
postoje vam macroi i za logitech i za razer miševe,
nisam siugran ali mislim da ne postoji no recoil ali postoji praktički ista stvar (isti efekt).
pa potražite po google its my friend ,
postoje vam macroi i za logitech i za razer miševe,
nisam siugran ali mislim da ne postoji no recoil ali postoji praktički ista stvar (isti efekt).
Čitam malo po artifišl ejmingu... pa kaže:
Brijem da sam kupio čit.
Sva sreca, ne postoji link za download skripte :))
Čekaj, znaš da ti je u tenku svejedno?
Provokator! Dolazim u OS da te spenkam.
Pogle privitak, kak sam super! Ne bi to imao da sam stalno u tenku
Davaj!
Ima da odmah idem pohaxat ekipu na AnR pa da se vidi a čija majka crnu k**u stišće. :)
Evo video, pa cekaj da se pojavi kakav link :)
Edit, kasnim :)
POMAGAJTE
Daj account name i sifru Dannyu ili Spelcu, oni ce vec to rjesiti.
Brijem da sam kupio čit.
"fall 2013 ,Artificialaiming users will be the first cheaters to roam bf4 with cheats."
Brijem da sam kupio čit.
A jel mozemo znati ko je ta tvoja sretna "simpatija"
I nažalost moram te obavijestiti da sam pokrenuo upload, ali nije bed, kada napokon u 23. stoljeću uploada tu švedsku akciju bumo mu stisli toliko dislikova da neće nikada više niš ni snimati :)))))
"fall 2013 ,Artificialaiming users will be the first cheaters to roam bf4 with cheats."
Pa uvijek su prvi.
nije, ali opet malo se zapitas kad vidis da u HR samo dvojica imaju 10 scout heli SS i da ih u svijetu ima manje od 1500...
Da, ali čudno je to, ne? Frend i ja smo uzeli malo te helije (nismo ih prije vozili). On je u jednom danu unlockao sve i uzeo prvi SS.
da. jedan scout heli SS je 48 000 bodova. bodovi za ribbone (vrpce?) i medalje ne ulaze u to, ali opet, nije problem za ~3 h skupiti toliko bodova.
Ja sam za to da svi kupimo čit i onda pokrenemo PB off ligu i rokamo s čitevima. Pa da vidimo tko je skillzor a kome ni čit ne pomaže.
Strašno.
Trebaju se svi proizvođači gamerskih miševa itd dogovoriti da se bar na lijevu tipku ne mogu staviti nikakve dodatne mogućnosti i slično ovako je samo natjecanje tko će napraviti miš sa boljom šemom za varanje.
I onaj gamerski monitor koji posvjetljuje automatski tamnije kutove na mapi je idiotski, ma užas živi.
Ja sam za to da svi kupimo čit i onda pokrenemo PB off ligu i rokamo s čitevima. Pa da vidimo tko je skillzor a kome ni čit ne pomaže.
Il ti je dosadno il se drogiras.
Ili oboje.
Znaci, ideja je odlicna!
www.187ci.com
kažu na tržištu najbolji.
Izgleda da su svi ovi s X7 miševima haxori.
https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=XkOqCcP7S7A&feature=endscreen
Moram si kupit jedan. Leđit, PB ga ne lovi. Navalite.
A ja se pitam sto mi je buraz kad sam ga pitao koji cu mu mis nije htio g700 neg je trazio ovo malo cudo :( i ja otad u CS cupam kosu sto ga ne mogu dobiti.
da. jedan scout heli SS je 48 000 bodova. bodovi za ribbone (vrpce?) i medalje ne ulaze u to, ali opet, nije problem za ~3 h skupiti toliko bodova.
Tim više je to čudno jer smo prije par dana sjeli nas četvorica u scout i bili gotovo nedodirljivi. Dvojica iza šarafaju/pucaju sa stingerima, ja farbam sa laserom a frend vozi. Dakle, mislim da su nam se nayebali majke gadno svi na drugoj strani. 2 protivnička helija odradimo za 15 sekundi (jedan scout a drugi havoc sa 2 čovjeka unutra). Kad jednom ispališ guided na drugi heli vjerojatnost da je gotov je mislim veća od 95%. Bez obzira na ECM/flare...
I kako ces ti sad znat jel netko dobro igra ili je macro papak,strasno
Strašno.
Trebaju se svi proizvođači gamerskih miševa itd dogovoriti da se bar na lijevu tipku ne mogu staviti nikakve dodatne mogućnosti i slično ovako je samo natjecanje tko će napraviti miš sa boljom šemom za varanje.
I onaj gamerski monitor koji posvjetljuje automatski tamnije kutove na mapi je idiotski, ma užas živi.
Ne rise, nisam za ovo znao, nevjerovatno u koju krajnost nas kapitalizam odvodi.
ko je samo natjecanje tko će napraviti miš sa boljom šemom za varanje.
Ne rise, nisam za ovo znao, nevjerovatno u koju krajnost nas kapitalizam odvodi.
Rival to ima ako se ne varam
Imam i ja ,ali tu ne vidim neku prednost. BTW. mozew opet pomoc http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/f1c07a53-2231-4f4e-857f-fda32c35e5dc/Croatian-53Team-March-End-Game-Competition-600-tickets/
jucer je bio pun za 20 min :)
OMG, kako me Zdenko malo prije izvrjedjao.
Nesmijem biti support, unisto sam zid koji nas je stitio, krivo se postavljam, nisam ga ozivljavao, isao sam na krivu zastavu, nisam uzeo A prije nego idem na B.
Koristim Famas a na M16 (ovo nije rekao on, nego su me s druge strane izvrijedjali)
Zavrsio sam partiju 8:20.
Mislim se se ostavljam BF3 na neko vrijeme, bas me izivcirao s tim
Nesmijem biti support, unisto sam zid koji nas je stitio, krivo se postavljam, nisam ga ozivljavao, isao sam na krivu zastavu, nisam uzeo A prije nego idem na B.
Koristim Famas a na M16 (ovo nije rekao on, nego su me s druge strane izvrijedjali)
Oćeš preporuku koje druge igre :D
Tim više je to čudno jer smo prije par dana sjeli nas četvorica u scout i bili gotovo nedodirljivi. Dvojica iza šarafaju/pucaju sa stingerima, ja farbam sa laserom a frend vozi. Dakle, mislim da su nam se nayebali majke gadno svi na drugoj strani. 2 protivnička helija odradimo za 15 sekundi (jedan scout a drugi havoc sa 2 čovjeka unutra). Kad jednom ispališ guided na drugi heli vjerojatnost da je gotov je mislim veća od 95%. Bez obzira na ECM/flare...
Ja sam povremenim popravljanjem Latexa valjda dobio 3 Scout SS-a - a otud mi i većina od 5 laser designation medalji.
Oćeš preporuku koje druge igre :D
Ma salim se, vec sam u igri.
Zdenkec dobro igra.
A ja ako zelim igrati kompetitivno, prvo cu definitivno morati na instrukcije jer fakat lose igram na infantry mapama.
Ali ne k Zdenku nego Ljudini. Jer on bolje igra.
Ostavi se anra i tamo rokanja sa m240b.
Anr je malo teži public nego inače public :)
Ja sam povremenim popravljanjem Latexa valjda dobio 3 Scout SS-a - a otud mi i većina od 5 laser designation medalji.
Znam. A kad dvojica šarafaju onda je heli gotovo neuništiv... Mislim da bez problema možeš 3 rakete u 5 sekundi dobiti i ne padaš.
Ostavi se anra i tamo rokanja sa m240b.
Anr je malo teži public nego inače public :)
Je, al koji je gust kad si medju prva 3-4 na kraju runde s supportom medju M16 skillzorsima (uglavnom zbog resupplya) :)
Ili kad im uspijes doletjeti iza ledja i pokosis cijeli squad s LMG-om
Ili kad posijes zastavu s C4 i kad ga pocnu uzimat u chat napises "B is full of C4, get out!"
I onda ga aktiviras i dobijes multikill.
Al da, ako nesto tamo zelim postici, obavezno assault i M16 :(
Da to ti je vise za zezu malo ali ako budes igrao ovaj 5vs5 ne prolazi to,da uzet suport kad zatreba ali ne stalno
Je, al koji je gust kad si medju prva 3-4 na kraju runde s supportom medju M16 skillzorsima (uglavnom zbog resupplya) :)
Ili kad im uspijes doletjeti iza ledja i pokosis cijeli squad s LMG-om
Ili kad posijes zastavu s C4 i kad ga pocnu uzimat u chat napises "B is full of C4, get out!"
I onda ga aktiviras i dobijes multikill.
Al da, ako nesto tamo zelim postici, obavezno assault i M16 :(
Ma dobro gušti su gušti, ali velim, to je čista tabačina. Ja nekad kad se glupiram uzmem scar ili tako nešto, ali nema smisla, gubiš sve dvoboje stalno :O
Znam. A kad dvojica šarafaju onda je heli gotovo neuništiv... Mislim da bez problema možeš 3 rakete u 5 sekundi dobiti i ne padaš.
nekada je 1 stinger je dovoljan da vas sruši, tako da ima utjecaja s koje vas udaljenosti pogodi. a i kad dođeš na npr o. riverside conquest gdje gdje ima scout i viper, a exaile_srb je u suprotnoj ekipi može te popravljati njih 99 opet je malo i odustat ćeš nakon 2-3 puta!