Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.062.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa potražite po google its my friend ,

postoje vam macroi i za logitech i za razer miševe,

nisam siugran ali mislim da ne postoji no recoil ali postoji praktički ista stvar (isti efekt).

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Čitam malo po artifišl ejmingu... pa kaže:

• InstantKill (Individually Kill a person you don't like!)

Brijem da sam kupio čit.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

3 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
Pr0!

13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Sva sreca, ne postoji link za download skripte  :))

Čekaj, znaš da ti je u tenku svejedno? {#}

{#} Provokator! Dolazim u OS da te spenkam.

Pogle privitak, kak sam super! Ne bi to imao da sam stalno u tenku {#}

Danny_HR kaže...

Davaj!

Ima da odmah idem pohaxat ekipu na AnR pa da se vidi a čija majka crnu k**u stišće. :)

Evo video, pa cekaj da se pojavi kakav link :)

Edit, kasnim :)

Granzon kaže...
E sad, u meni se rodila jedna dilema, naime da li da budem dobar buraz  i da mu složim upload i stavim neki stvarno bolesno sramotni naziv i deskripciju tog videa ili da se jednostavno pravim blentav i okrenem na drugi kraj {#}

POMAGAJTE {#}

Daj account name i sifru Dannyu ili Spelcu, oni ce vec to rjesiti. {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 15:44 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Brijem da sam kupio čit.

"fall 2013 ,Artificialaiming users will be the first cheaters to roam bf4 with cheats."

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
Danny_HR kaže...

Brijem da sam kupio čit.

A jel mozemo znati ko je ta tvoja sretna "simpatija" {#}

I nažalost moram te obavijestiti da sam pokrenuo upload, ali nije bed, kada napokon u 23. stoljeću uploada tu švedsku akciju bumo mu stisli toliko dislikova da neće nikada više niš ni snimati :)))))

BF3 Battlelog: pijana_carapa
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

"fall 2013 ,Artificialaiming users will be the first cheaters to roam bf4 with cheats."

Pa uvijek su prvi.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan
Friday kaže...
Lateralus kaže...

nije, ali opet malo se zapitas kad vidis da u HR samo dvojica imaju 10 scout heli SS i da ih u svijetu ima manje od 1500...

Da, ali čudno je to, ne? Frend i ja smo uzeli malo te helije (nismo ih prije vozili). On je u jednom danu unlockao sve i uzeo prvi SS.

da. jedan scout heli SS je 48 000 bodova. bodovi za ribbone (vrpce?) i medalje ne ulaze u to, ali opet, nije problem za  ~3 h skupiti toliko bodova.

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 15:46 (Lateralus).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam za to da svi kupimo čit i onda pokrenemo PB off ligu i rokamo s čitevima. Pa da vidimo tko je skillzor a kome ni čit ne pomaže.

15 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Strašno.

Trebaju se svi proizvođači gamerskih miševa itd dogovoriti da se bar na lijevu tipku ne mogu staviti nikakve dodatne mogućnosti i slično ovako je samo natjecanje tko će napraviti miš sa boljom šemom za varanje.

I onaj gamerski monitor koji posvjetljuje automatski tamnije kutove na mapi je idiotski, ma užas živi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Ja sam za to da svi kupimo čit i onda pokrenemo PB off ligu i rokamo s čitevima. Pa da vidimo tko je skillzor a kome ni čit ne pomaže.

{#} Il ti je dosadno il se drogiras.

Ili oboje.

Znaci, ideja je odlicna!

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

www.187ci.com

kažu na tržištu najbolji. {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Izgleda da su svi ovi s X7 miševima haxori.

https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=XkOqCcP7S7A&feature=endscreen

Moram si kupit jedan. Leđit, PB ga ne lovi. Navalite.

A ja se pitam sto mi je buraz kad sam ga pitao koji cu mu mis nije htio g700 neg je trazio ovo malo cudo :( i ja otad u CS cupam kosu sto ga ne mogu dobiti.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
Lateralus kaže...

da. jedan scout heli SS je 48 000 bodova. bodovi za ribbone (vrpce?) i medalje ne ulaze u to, ali opet, nije problem za  ~3 h skupiti toliko bodova.

Tim više je to čudno jer smo prije par dana sjeli nas četvorica u scout i bili gotovo nedodirljivi. Dvojica iza šarafaju/pucaju sa stingerima, ja farbam sa laserom a frend vozi. Dakle, mislim da su nam se nayebali majke gadno svi na drugoj strani. 2 protivnička helija odradimo za 15 sekundi (jedan scout a drugi havoc sa 2 čovjeka unutra). Kad jednom ispališ guided na drugi heli vjerojatnost da je gotov je mislim veća od 95%. Bez obzira na ECM/flare...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

I kako ces ti sad znat jel netko dobro igra ili je macro papak,strasno

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
crozoki kaže...

Strašno.

Trebaju se svi proizvođači gamerskih miševa itd dogovoriti da se bar na lijevu tipku ne mogu staviti nikakve dodatne mogućnosti i slično ovako je samo natjecanje tko će napraviti miš sa boljom šemom za varanje.

I onaj gamerski monitor koji posvjetljuje automatski tamnije kutove na mapi je idiotski, ma užas živi.

Ne rise, nisam za ovo znao, nevjerovatno u koju krajnost nas kapitalizam odvodi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ko je samo natjecanje tko će napraviti miš sa boljom šemom za varanje.

Ne rise, nisam za ovo znao, nevjerovatno u koju krajnost nas kapitalizam odvodi.

Rival to ima ako se ne varam

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam i ja ,ali tu ne vidim neku prednost. BTW. mozew opet pomoc http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/f1c07a53-2231-4f4e-857f-fda32c35e5dc/Croatian-53Team-March-End-Game-Competition-600-tickets/

jucer je bio pun za 20 min :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 3

OMG, kako me Zdenko malo prije izvrjedjao. {#}

Nesmijem biti support, unisto sam zid koji nas je stitio, krivo se postavljam, nisam ga ozivljavao, isao sam na krivu zastavu, nisam uzeo A prije nego idem na B.

Koristim Famas a na M16 (ovo nije rekao on, nego su me s druge strane izvrijedjali)

Zavrsio sam partiju 8:20.

Mislim se se ostavljam BF3 na neko vrijeme, bas me izivcirao s tim {#}

Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nesmijem biti support, unisto sam zid koji nas je stitio, krivo se postavljam, nisam ga ozivljavao, isao sam na krivu zastavu, nisam uzeo A prije nego idem na B.

Koristim Famas a na M16 (ovo nije rekao on, nego su me s druge strane izvrijedjali)

{#}

Oćeš preporuku koje druge igre :D

BF3 Battlelog: pijana_carapa
17 godina
Friday kaže...
Lateralus kaže...

Tim više je to čudno jer smo prije par dana sjeli nas četvorica u scout i bili gotovo nedodirljivi. Dvojica iza šarafaju/pucaju sa stingerima, ja farbam sa laserom a frend vozi. Dakle, mislim da su nam se nayebali majke gadno svi na drugoj strani. 2 protivnička helija odradimo za 15 sekundi (jedan scout a drugi havoc sa 2 čovjeka unutra). Kad jednom ispališ guided na drugi heli vjerojatnost da je gotov je mislim veća od 95%. Bez obzira na ECM/flare...

Ja sam povremenim popravljanjem Latexa valjda dobio 3 Scout SS-a - a otud mi i većina od 5 laser designation medalji.

13 godina
Granzon kaže...
CyberDemonVZ kaže...

{#}

Oćeš preporuku koje druge igre :D

Ma salim se, vec sam u igri.

Zdenkec dobro igra.

A ja ako zelim igrati kompetitivno, prvo cu definitivno morati na instrukcije jer fakat lose igram na infantry mapama.

Ali ne k Zdenku nego Ljudini. Jer on bolje igra.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislim da sam nasao muziku dostojnu fragmoviea!!!

Vec se vidim kako rokam po AnRu, Versusu....jizzz ^^

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ostavi se anra i tamo rokanja sa m240b.

Anr je malo teži public nego inače public :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Ja sam povremenim popravljanjem Latexa valjda dobio 3 Scout SS-a - a otud mi i većina od 5 laser designation medalji.

Znam. A kad dvojica šarafaju onda je heli gotovo neuništiv... Mislim da bez problema možeš 3 rakete u 5 sekundi dobiti i ne padaš.

Freak Show Inc.
13 godina
fila2208 kaže...

Ostavi se anra i tamo rokanja sa m240b.

Anr je malo teži public nego inače public :)

Je, al koji je gust kad si medju prva 3-4 na kraju runde s supportom medju M16 skillzorsima (uglavnom zbog resupplya) :)

Ili kad im uspijes doletjeti iza ledja i pokosis cijeli squad s LMG-om {#}

Ili kad posijes zastavu s C4 i kad ga pocnu uzimat u chat napises "B is full of C4, get out!"

I onda ga aktiviras i dobijes multikill.

Al da, ako nesto tamo zelim postici, obavezno assault i M16 :(

17 godina
Battlefield 3

Kad zapnete tenkom od stup i nemozete ga srusit sjetite se ovog, dogada se i van BF3.{#}

BF3: [G] Pamark

5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da to ti je vise za zezu malo ali ako budes igrao ovaj 5vs5 ne prolazi to,da uzet suport kad zatreba ali ne stalno

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Je, al koji je gust kad si medju prva 3-4 na kraju runde s supportom medju M16 skillzorsima (uglavnom zbog resupplya) :)

Ili kad im uspijes doletjeti iza ledja i pokosis cijeli squad s LMG-om {#}

Ili kad posijes zastavu s C4 i kad ga pocnu uzimat u chat napises "B is full of C4, get out!"

I onda ga aktiviras i dobijes multikill.

Al da, ako nesto tamo zelim postici, obavezno assault i M16 :(

Ma dobro gušti su gušti, ali velim, to je čista tabačina. Ja nekad kad se glupiram uzmem scar ili tako nešto, ali nema smisla, gubiš sve dvoboje stalno :O

Friday kaže...
TomoR kaže...

Znam. A kad dvojica šarafaju onda je heli gotovo neuništiv... Mislim da bez problema možeš 3 rakete u 5 sekundi dobiti i ne padaš.

Ma yebeš šerafanje, nema od toga kruva. :/

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 17:29 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
TomoR kaže...

nekada je 1 stinger je dovoljan da vas sruši, tako da ima utjecaja s koje vas udaljenosti pogodi. a i kad dođeš na npr o. riverside conquest gdje gdje ima scout i viper,  a exaile_srb je u suprotnoj ekipi može te popravljati njih 99 opet je malo i odustat ćeš nakon 2-3 puta!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice