- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudina kako su ti hitmarki ovako veliki, ne igraš valjda na 1366x768 sad lol?
Nekako su poveliki kao na većim rezama, bar mi se čini
btw. preko je dobra ekipa, yebeni mimisek i neki iz tere, gg.
btw ko je ovaj jalzabetić lol?
Starog Jalžabetića sin!
Starog Jalžabetića sin!
Ma dal je on već tako narastao? Sjećam ga se kad je ovoliki mali bio, ajmeeee kako vrijeme leti.
Famas je koliko znam u karkand dlc-u...a karkand weps su dozvoljnei jer, više manje svi imaju karkand, zar ne?

njub xd.
nove komponente se u kučište uvjek stavljaju bez svijedoka , a ambalaža se obvezno sakriva tako da se nemaš kome šta opravdavati
.
TAKO JE
pitaj Rupy-a, on je naš majstor sakrivanja, kupio je dosad valjda sve dijelove bez da ga je ''bolja'' polovica ikad uhvatila, a kad pricamo o cijenama i kaj dalje planira uzeti onda nam šapce u mikrofon, a mi na TSu umiremo od smijeha
javi se njemu i nek ti da nekoliko korisnih savjeta
Rupy je mađioničar. Ne samo da sakrije kada nešto kupi, nego je jedini uspio da mu kompjuter radi bez kablova na matičnoj. Respect
Bravo ljudima. Famas je brza smrt :)
A brate igra koda je progutao kilo speeda,ja nemogu tako brzo premotavat film a kamoli igrat
FOV 110
Ne rise, 90 je maks dopušteno?
Nisam to znao,hvala.
I btw. čundo mi je vidjet ga na većoj rezi, ali što je i dalje igra ko suamnut, luđačina.
Šta se od podataka preko wire-a transmita poslije meča? Pa to traje kao da snimak šalju čovječe...
Šta se od podataka preko wire-a transmita poslije meča? Pa to traje kao da snimak šalju čovječe...
Hm ja sam primjetio ako ga pustim dakle dok transmita ako ništa ne palim, onda obavi to u ispod minute.
Ako diraš nešto, ideš na net ili tako nešto, onda se pun qurac i osamsto uspori.
Nešto novo ili stalno one jedne te iste?
Nešto novo ili stalno one jedne te iste?
Novo, zato tako dugo i traje, hd reza.
zašto imam na većim rezolucijama sa više popaljenih detalja veći fps
nego na smanjenim rezolucijama i sa svime na low ???
i to od kada sam stavio novu grafu.
inace igram 1280 reza ,texture ultra ,terrain quality i decoration high, shadows medium ,efects high , mesh high , i af 16x sve ostalo off.
Zato što na višim rezolucijama više radi grafička od procesora i obrnuto. A tebi je proc takoreći "lošiji" od grafe tako da ti je niži fps na nižim rezolucijama.
ljudina piknuo benq? predobar je monitor ,stvarno je vrh
zašto imam na većim rezolucijama sa više popaljenih detalja veći fps
nego na smanjenim rezolucijama i sa svime na low ???
i to od kada sam stavio novu grafu.
inace igram 1280 reza ,texture ultra ,terrain quality i decoration high, shadows medium ,efects high , mesh high , i af 16x sve ostalo off.
Zato što na višim rezolucijama više radi grafička od procesora i obrnuto. A tebi je proc takoreći "lošiji" od grafe tako da ti je niži fps na nižim rezolucijama.
Ispravak netočnog navoda. Na višoj rezoluciji grafička može obraditi manje frejmova pa joj proceor mora manje frejmova isporučiti, na nižoj rezoluciji treba više jer grafa može više. Zato se bottleneck procesora grafičkoj lakše očituje na manjoj rezoluciji. Bottleneck grafičke procesoru ne očituje se uopće...
Ispravak netočnog navoda. Na višoj rezoluciji grafička može obraditi manje frejmova pa joj proceor mora manje frejmova isporučiti, na nižoj rezoluciji treba više jer grafa može više. Zato se bottleneck procesora grafičkoj lakše očituje na manjoj rezoluciji. Bottleneck grafičke procesoru ne očituje se uopće...
Hvala na ispravci. Nisam spavao noćas pa ne znam ni ja više šta pišem...
Stvarno gledajuci video mislim si je ovaj sanja svaki cosak mape kad ide spavat, zna svaki kut u milimetar, gdje ce tko izletit, spavna, prdnit, meni se to cini malo bolesno (nhf) i čudi me kako ne dosadi te me podsjeca na likove koji još danas igraju cod2, 10 000sati, svaki piksel zna i opet igra, svaka čast !
Meni ovo nije jasno, ja stavim veću rezu i imam veće fps dropove nego kad npr. probam 800x600.
Gledao sam grafička je na nekih 50% a proc stalno ide u 100%. Kad stavim veću rezu proc opet u 100, grafa se malo poveća i fps dropovi su veći.
Dakle nema mi pomoći jer je proc slab, ali ne razumijme tu foru da povećaš rezu da dobiješ fpsove.
Moze pomoc oko punjenja ? :D
Btw. Kanali nisu vise in, sad su Sablan pipeline i N. Flats ftw :D
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/f1c07a53-2231-4f4e-857f-fda32c35e5dc/Croatian-53Team-March-End-Game-Competition-600-tickets/
Moze pomoc oko punjenja ? :D
Btw. Kanali nisu vise in, sad su Sablan pipeline i N. Flats ftw :D
Ceco kakve smjene ti radiš pobogu?
E sad sam na godisnjem :P
Nadam se da ce biti c/p kanala u bf4 :)
jesi igrao ove dvije mape u TDM, da su ovo vanila mape vec odavno bi bili top serveri sa S.Pipeline, N. Flats, N. canals