Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
AmDCluB kaže...

sada mi je dao ovaj link  rekao je da je odigrao ovu partiju sa poboljsanom verzijom tog fixa.

Od ovog z*rkanog FOV-a me boli glava...još igranje na 12" CRTu i koješta :)

BF3 nick: mrxa [CROG]
12 godina
mrxa1 kaže...
AmDCluB kaže...

sada mi je dao ovaj link  rekao je da je odigrao ovu partiju sa poboljsanom verzijom tog fixa.

Od ovog z*rkanog FOV-a me boli glava...još igranje na 12" CRTu i koješta :)

covjece ovaj je na speedu. kako leti po mapi.. dobar igrac,  svaka cast 

15 godina
AmDCluB kaže...

Ljudina kako su ti hitmarki ovako veliki, ne igraš valjda na 1366x768 sad lol?

Nekako su poveliki kao na većim rezama, bar mi se čini

btw. preko je dobra ekipa, yebeni mimisek i neki iz tere, gg.

btw ko je ovaj jalzabetić lol?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 0:23 (fila2208).
17 godina
fila2208 kaže...

Starog Jalžabetića sin! {#}

15 godina
Basta kaže...
fila2208 kaže...

Starog Jalžabetića sin! {#}

Ma dal je on već tako narastao? Sjećam ga se kad je ovoliki mali bio, ajmeeee kako vrijeme leti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
AmDCluB kaže...

To bio Versus? Šta je Famas dopušten? Ili sam ja nešta propustio...

BF Nick: Xtream_Switch
15 godina
Switch kaže...
AmDCluB kaže...

To bio Versus? Šta je Famas dopušten? Ili sam ja nešta propustio...

Famas je koliko znam u karkand dlc-u...a karkand weps su dozvoljnei jer, više manje svi imaju karkand, zar ne?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 1:29 (fila2208).
15 godina
A je da. Ja sam nesta zabrijo da je famas dosao sa CQ.
BF Nick: Xtream_Switch
13 godina
Scrappy kaže...
letece_prase kaže...

njub xd.

nove komponente se u kučište uvjek stavljaju bez svijedoka {#}, a ambalaža se obvezno sakriva tako da se nemaš kome šta opravdavati{#}.

TAKO JE

pitaj Rupy-a, on je naš majstor sakrivanja, kupio je dosad valjda sve dijelove bez da ga je ''bolja'' polovica ikad uhvatila, a kad pricamo o cijenama i kaj dalje planira uzeti onda nam šapce u mikrofon, a mi na TSu umiremo od smijeha {#}

javi se njemu i nek ti da nekoliko korisnih savjeta

Rupy je mađioničar. Ne samo da sakrije kada nešto kupi, nego je jedini uspio da mu kompjuter radi bez kablova na matičnoj. Respect {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Blade Runner31 kaže...
Basta kaže...

Bravo ljudima. Famas je brza smrt :)

A brate igra koda je progutao kilo speeda,ja nemogu tako brzo premotavat film a kamoli igrat

FOV 110

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 3
Mudina kupio benq,al neznam na kojoj rezoluciji igra,mislim da je 720p.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3
Ima fov 90,jer vise nije dopusteno na esl~u.nece me editat zadnji post na mobu.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Doca15 kaže...
Ima fov 90,jer vise nije dopusteno na esl~u.nece me editat zadnji post na mobu.

Ne rise, 90 je maks dopušteno?

Nisam to znao,hvala.

I btw. čundo mi je vidjet ga na većoj rezi, ali što je i dalje igra ko suamnut, luđačina.

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Šta se od podataka preko wire-a transmita poslije meča? Pa to traje kao da snimak šalju čovječe...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 1
15 godina
Friday kaže...

Šta se od podataka preko wire-a transmita poslije meča? Pa to traje kao da snimak šalju čovječe...

Hm ja sam primjetio ako ga pustim dakle dok transmita ako ništa ne palim, onda obavi to u  ispod minute.

Ako diraš nešto, ideš na net ili tako nešto, onda se pun qurac i osamsto uspori.

17 godina
Transmita uglavnom tvoje sifre i gole slike od tvoje zene...
17 godina
Basta kaže...

Nešto novo ili stalno one jedne te iste? {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
Pero Dinamit kaže...
Basta kaže...

Nešto novo ili stalno one jedne te iste? {#}

Novo, zato tako dugo i traje, hd reza.

16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

zašto imam na većim rezolucijama sa više popaljenih detalja veći fps

nego na smanjenim rezolucijama i sa svime na low ???

i to od kada sam stavio novu grafu.

inace igram 1280 reza ,texture ultra ,terrain quality i decoration high, shadows medium ,efects high , mesh high , i af 16x sve ostalo off.

Zato što na višim rezolucijama više radi grafička od procesora i obrnuto. A tebi je proc takoreći "lošiji" od grafe tako da ti je niži fps na nižim rezolucijama.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudina piknuo benq? predobar je monitor ,stvarno je vrh

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BannedOnThisForum kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

zašto imam na većim rezolucijama sa više popaljenih detalja veći fps

nego na smanjenim rezolucijama i sa svime na low ???

i to od kada sam stavio novu grafu.

inace igram 1280 reza ,texture ultra ,terrain quality i decoration high, shadows medium ,efects high , mesh high , i af 16x sve ostalo off.

Zato što na višim rezolucijama više radi grafička od procesora i obrnuto. A tebi je proc takoreći "lošiji" od grafe tako da ti je niži fps na nižim rezolucijama.

Ispravak netočnog navoda. Na višoj rezoluciji grafička može obraditi manje frejmova pa joj proceor mora manje frejmova isporučiti, na nižoj rezoluciji treba više jer grafa može više. Zato se bottleneck procesora grafičkoj lakše očituje na manjoj rezoluciji. Bottleneck grafičke procesoru ne očituje se uopće...

Twitter: @191x7
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ispravak netočnog navoda. Na višoj rezoluciji grafička može obraditi manje frejmova pa joj proceor mora manje frejmova isporučiti, na nižoj rezoluciji treba više jer grafa može više. Zato se bottleneck procesora grafičkoj lakše očituje na manjoj rezoluciji. Bottleneck grafičke procesoru ne očituje se uopće...

Hvala na ispravci. Nisam spavao noćas pa ne znam ni ja više šta pišem...

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
Battlefield 3

Stvarno gledajuci video mislim si je ovaj sanja svaki cosak mape kad ide spavat, zna svaki kut u milimetar, gdje ce tko izletit, spavna, prdnit, meni se to cini malo bolesno (nhf) i čudi me kako ne dosadi te me podsjeca na likove koji još danas igraju cod2, 10 000sati, svaki piksel zna i opet igra, svaka čast !

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Switch kaže...
AmDCluB kaže...

jedno noob pitanje zašto piše ime od protivničkog igrača i zašto još jače pocrveni kad ga nanišani?

15 godina
191x7 kaže...

Meni ovo nije jasno, ja stavim veću rezu i imam veće fps dropove nego kad npr. probam 800x600.

Gledao sam grafička je na nekih 50% a proc stalno ide u 100%. Kad stavim veću rezu proc opet u 100, grafa se malo poveća i fps dropovi su veći.

Dakle nema mi pomoći jer je proc slab, ali ne razumijme tu foru da povećaš rezu da dobiješ fpsove.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/f1c07a53-2231-4f4e-857f-fda32c35e5dc/Croatian-53Team-March-End-Game-Competition-600-tickets/

Moze pomoc oko punjenja ? :D

Btw. Kanali nisu vise in, sad su Sablan pipeline i N. Flats ftw :D

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/f1c07a53-2231-4f4e-857f-fda32c35e5dc/Croatian-53Team-March-End-Game-Competition-600-tickets/

Moze pomoc oko punjenja ? :D

Btw. Kanali nisu vise in, sad su Sablan pipeline i N. Flats ftw :D

Ceco kakve smjene ti radiš pobogu?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

E sad sam na godisnjem :P

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Ne grijesi dusu (k)anali su uvijek in!

Nadam se da ce biti c/p kanala u bf4 :)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jesi igrao ove dvije mape u TDM, da su ovo vanila mape vec odavno bi bili top serveri sa S.Pipeline, N. Flats, N. canals {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice