Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.087.783
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
bik kaže...
letece_prase kaže...

njub xd.

nove komponente se u kučište uvjek stavljaju bez svijedoka {#}, a ambalaža se obvezno sakriva tako da se nemaš kome šta opravdavati{#}.

da si oženjen znao bi da ženi ne možeš ni iglu sakrit u kuci,

najgore je kad moraš opravdavat kupnju nove grafe prodajom stare: "pa znaš ženo imam 55fpsa na high i nije to to ,igrica ne radi kak spada, šteka, kad kupim novu za samo 600kn više imat cu 75fpsa i to je tako zakon , bit cu najbolji muž na svijetu, kuhat cu prat cu.. zbog hebenih 20fpsa si oduzmeš muškost i nosiš suknju!!!

Bratić mi je prije nekog vremena prešao sa phenoma na i5. I rekao je ženi da ga je to koštalo 200 kn... Samo je nulu izostavio {#}

Ali kdr mu je sa 4 otišao na 4.2 bez problema!

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

I dalje ne znam kako da se opravdam svojoj najdražoj...

... jer da bih joj se mogao opravdati prvo ju trebam...

... imati. XD

Ajd barem mi ne brani igrati BF3 ak ništdrugo. :p

LOL ovo je jedan od najepičnijih postova u temi. HAHAHAHAH

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
Friday kaže...

Bratić mi je prije nekog vremena prešao sa phenoma na i5. I rekao je ženi da ga je to koštalo 200 kn... Samo je nulu izostavio {#}

Ali kdr mu je sa 4 otišao na 4.2 bez problema!

Pa sta ti onda radis u klanu ? {#}

Bratica zovi- ASAP!

16 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

njub xd.

nove komponente se u kučište uvjek stavljaju bez svijedoka {#}, a ambalaža se obvezno sakriva tako da se nemaš kome šta opravdavati{#}.

TAKO JE

pitaj Rupy-a, on je naš majstor sakrivanja, kupio je dosad valjda sve dijelove bez da ga je ''bolja'' polovica ikad uhvatila, a kad pricamo o cijenama i kaj dalje planira uzeti onda nam šapce u mikrofon, a mi na TSu umiremo od smijeha {#}

javi se njemu i nek ti da nekoliko korisnih savjeta

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
Sta je u settingsima u bf-u motion blur i vertical sync??
12 godina
191x7 kaže...

Vrhunac je kad zbog Battlefielda 3 u kojem nemate ni 200 sati igre kupite j*pip*ni SSD disk kako bi smanjili loading.

Kaže ponosan vlasnik Kingstona SSDNow V300 120GB koji mora čekati vikend da sredi komp i zaigra BF3...

evo jedna odlicna stvar koja je meni loading smanjila sa 2-3 minute na svega 30 sekundi

Open / Run regedit.

Navigate to: HKEY LOCAL MACHINE/SOFTWARE/WoW6432Node/EA Games

Change the GDFBinary & InstallDir paths to C:Program Files (x86)Origin GamesBattlefield 3

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jeli itko zna kako da ugasim neko sranje checker.exe. Neamm pojma sta je to stalno problema imam zbog toga.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
zdenko1991 kaže...

Jeli itko zna kako da ugasim neko sranje checker.exe. Neamm pojma sta je to stalno problema imam zbog toga.

Updejtaj tvikove i čiteve.

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Danny_HR kaže...
191x7 kaže...

I dalje ne znam kako da se opravdam svojoj najdražoj...

... jer da bih joj se mogao opravdati prvo ju trebam...

... imati. XD

Ajd barem mi ne brani igrati BF3 ak ništdrugo. :p

LOL ovo je jedan od najepičnijih postova u temi. HAHAHAHAH

Tako je i bilo zamišljeno. :)

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

"To stop checker.exe permanently uninstall 'WashAndGo' from your system"

"checker.exe is a process belonging to the WashAndGo cleanup utility. Note: checker.exe is also a process which is registered as the Fourseman.c Worm. "This virus is distributed via the Internet through e-mail and comes in the form of an e-mail message, in the hopes that you open its hostile attachment. " The worm has its own SMTP engine which means it gathers E-mails from your local computer and re-distributes itself. "In worst cases this worm can allow attackers to access your computer, stealing passwords and personal data. " This process is a security risk and should be removed from your system."

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
zdenko1991 kaže...

Jeli itko zna kako da ugasim neko sranje cheater.exe. Neamm pojma sta je to stalno problema imam zbog toga.

Hmm..

K4lim3ro
13 godina
odjavljen
bik kaže...
letece_prase kaže...

njub xd.

da si oženjen znao bi da ženi ne možeš ni iglu sakrit u kuci,

najgore je kad moraš opravdavat kupnju nove grafe prodajom stare: "pa znaš ženo imam 55fpsa na high i nije to to ,igrica ne radi kak spada, šteka, kad kupim novu za samo 600kn više imat cu 75fpsa i to je tako zakon , bit cu najbolji muž na svijetu, kuhat cu prat cu.. zbog hebenih 20fpsa si oduzmeš muškost i nosiš suknju!!!

Nije problem {#}. Izvadis van proc ili grafu i nosis ju na reklamaciju jer ti jos traje gara . Uz put je*es sve po spisku kak se to bas tebi treba desit i kolko ces biti bez kompa . Za par dana doneses komponentu doma i ugradis . Ko da ona zna koja je bila kutija kad si nosio na reklamaciju {#}.

PS - ne zaboravit psovat " koji sam baksuz " 

17 godina
Hahaha ROFL, pa vi imate zene azdaje kad tako morate balansirati kod kupovine novog ocvrsja :)
12 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

tako je ,otkad imam taj fix ja više nemoram niti igrat ,

lijepo se zavaljam u stolicu ,otključam je ,zalegnem se , čak niti miš ne držim evo sve taj fix sam radi ,ma skače ,gađa , leži ,ubija ,brani ,ruša ,flenka ,vozi ,trči ,reloada....

evo još samo stavim macro za kretanje i još malo mi niti tipkovnica neće trebat.

preporuka.

A kako se to onda istalira. Koliko ti se popravio accuracy sa FIX-om? sada cu odmah biti bolji.

edit: Evo objasnio mi je jedan decko, kaze da taj fix je s*anje i reako je da ima on neki privatni fix pa mi je dao taj svoj, pokazao mi je na jednome video isjecku kako radi hit reg.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 17:38 (AmDCluB).
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

I mi smo pred neki dan komentirali da je sunce nekako jače nego prije.

A ljeto ce brzo pa jace przi {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

A kako se to onda istalira. Koliko ti se popravio accuracy sa FIX-om? sada cu odmah biti bolji.

edit: Evo objasnio mi je jedan decko, kaze da taj fix je s*anje i reako je da ima on neki privatni fix pa mi je dao taj svoj, pokazao mi je na jednome video isjecku kako radi hit reg.

Evo ja sam bas jucer razgovarao s Đukcem i on kaze da nevidi razliku ali ja za sad vidim ali ne placebo ili slicno nego po acc.Do sad bi se mucio imat 20acc uvijek mi je oko 17 a od kad sam fix stavio sve je preko 20 a cak sam 2 puta imao preko 30acc.Cuj brojke me ne lazu igram isto i nemoze se to preko noci promjenit.Naravno igrat cu jos pa cu javit jel tako ostalo ili je slucajno.AmDCluB to se samo zove hitreg fix ali on ti istvari optimizira vezu preko tcp optimizera da kao imas bolji hitreg.Eto nekom valja nekom ne i svatko nek napravi sta mu odgovara

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 19:00 (Blade Runner31).
15 godina
Blade Runner31 kaže...

Evo ja sam bas jucer razgovarao s Đukcem i on kaze da nevidi razliku ali ja za sad vidim ali ne placebo ili slicno nego po acc.Do sad bi se mucio imat 20acc uvijek mi je oko 17 a od kad sam fix stavio sve je preko 20 a cak sam 2 puta imao preko 30acc.Cuj brojke me ne lazu igram isto i nemoze se to preko noci promjenit.Naravno igrat cu jos pa cu javit jel tako ostalo ili je slucajno.AmDCluB to se samo zove reg fix ali on ti istvari optimizira vezu preko tcp optimizera da kao imas bolji hitreg.Eto nekom valja nekom ne i svatko nek napravi sta mu odgovara

A velim ti, nekad radi super, a onda uletiš na neki server i onda ne padaju ni kad ih lijepo zamoliš.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

A velim ti, nekad radi super, a onda uletiš na neki server i onda ne padaju ni kad ih lijepo zamoliš.

Haha a treba bit super pristojan pogotovo sa big pingasima

16 godina
moderator
Battlefield 3
Ma,meni se nije dalo je8ati s tim fixom pa sam si kupio aimbot.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
13 0 hvala 1
17 godina
pirat kaže...
Ma,meni se nije dalo je8ati s tim fixom pa sam si kupio aimbot.

Lako tebi kad imaš "zaleđe" i vjetar u jedrima

12 godina
protjeran
Blade Runner31 kaže...
AmDCluB kaže...

Evo ja sam bas jucer razgovarao s Đukcem i on kaze da nevidi razliku ali ja za sad vidim ali ne placebo ili slicno nego po acc.Do sad bi se mucio imat 20acc uvijek mi je oko 17 a od kad sam fix stavio sve je preko 20 a cak sam 2 puta imao preko 30acc.Cuj brojke me ne lazu igram isto i nemoze se to preko noci promjenit.Naravno igrat cu jos pa cu javit jel tako ostalo ili je slucajno.AmDCluB to se samo zove reg fix ali on ti istvari optimizira vezu preko tcp optimizera da kao imas bolji hitreg.Eto nekom valja nekom ne i svatko nek napravi sta mu odgovara

Nezanm ovog igraca sam dodao na battlelogu i pitao ga dali ima sta da podjeli sa mnom i pitao sam ga za taj hitreg fix, i on je rekao da taj fix nevalja. dao mi je svoj neki private fix i pokazao mi je sliku sta sve ima u njemu.

http://image.svijethardvera.com/images/privatehitregfixhth.png

sada mi je dao ovaj link  rekao je da je odigrao ovu partiju sa poboljsanom verzijom tog fixa.

Ja nisam neki strucnjak pa neznam dali govori istinu ili laze ali koliko se meni cini da igra bolje radi, premada to nemogu sa sigurnoscu reci jer nisam bas neki igrac{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 19:43 (AmDCluB).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Admini ja bi ovo ban stavio, lijepo dupli racuni nisu dozvoljeni. Lijepo je zafrkanciju tjerat, ali pravila su pravila.

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
xyan kaže...

Admini ja bi ovo ban stavio, lijepo dupli racuni nisu dozvoljeni. Lijepo je zafrkanciju tjerat, ali pravila su pravila.

Oh da se to pravilo počne primjenivat pao bi još netko..:)

Btw nije ovo ljudina...lol pa vidiš da igra na lcdu, preloše netko glumi ljudinu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 19:25 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
xyan kaže...

Oh da se to pravilo počne primjenivat pao bi još netko..:)

pa neka. mislim, ja bi ovo gore okarakterizirao govorom mrznje i lijepo ovako istrenirao https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zTKSjKlqxJA

16 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

3.8.2012.?

12 godina
Battlefield 3
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 20:25 (b00).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Imam jedno noob pitanje.

Dali postoji programčić koji mjeri osjetljivost miša u igri?

Recimo oću prenjet osjetljivost miša iz BF3 na neku drugu igru, tako da se ne moram non stop navikavat na osjetljivost miša.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 20:23 (Vakaka).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Bravo ljudina. Famas je brza smrt :)

E da, i 5+ za fino trolanje {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 20:53 (Basta).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Basta kaže...

Bravo ljudima. Famas je brza smrt :)

A brate igra koda je progutao kilo speeda,ja nemogu tako brzo premotavat film a kamoli igrat

15 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Imam jedno noob pitanje.

Dali postoji programčić koji mjeri osjetljivost miša u igri?

Recimo oću prenjet osjetljivost miša iz BF3 na neku drugu igru, tako da se ne moram non stop navikavat na osjetljivost miša.

yup, zove se metar{#}

naravno moze posluziti i ravnalo, subler... sta god ti pri ruci

Battlelog: xXxtream_mau5
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 22:22 (berto).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice