Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.064.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
red_bull kaže...

Govorim o pojedincima i njihovom ownanju tj lijeku za dotične. Ne pokušavaj me strolati i vući za jezik.

Ne pokušavam niti jedno ni drugo već razgovarati o nametnutoj temi. Ako ti se ne sviđa imaš thumb down i pikni kao što već jesi i nije problem.

Lako mi sad svi tu pametujemo a kad dođe meč opet će svako po svome, i to je normalno, zato jer nismo uigrani do te mjere da svatko zna šta treba raditi.

Velim, nhf ili išta, ali u zadnje vrijeme smo igrali malo češće 12v12 i takve fajotve i mogu ti reći da se ljudi pogube, i to na sieni i bazzaru koji je kao lak za igrat.

To se ne zna ko pije ko plaća i onda se paničari dok se gube zastave, zato se ovome treba pristupit ozbilnije ako nešto očekujemo jer ovo nisu frnečiji koji će pobjeć kad im jihad jeep ne uspije.

Oprosti ako ti moje mišljenje zvuči ako trolanje ili nešto.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan

Šta onda da pustimo shinoxa i dufhya ili kako već, a mi ostali odemo na kavu?

ne možemo se oslanjat samo na letače, ma koliko god dobri bili. Moramo osigurati svkako najjače igrače na svim pozcijama ako želimo odigrati maksimalno koliko se može.

Prije svega najbitnije je da se taj meč dogovori, a onda nek se ljudi prijave pa nek se onda odaberu igrači i kako će ić po kanalima po ts.

btw. ne znam koliko imaš iskustva ali mi smo igrali 12v12 na khargu protiv mixa najjačih igrača svijeta (ne pretjerujem, pomeli su sve i uzeli turnir)

njih stil, način na koji su to izveli je perfektan. Heli točno zna di ide, di ejpa sa tv. Dečko sa tv skida mene u jeepu dok skačem po brdu, ostao sam paf.

Avion im nemoš lockat, ne možeš, nema šanse. Tenkovi se kreću kao neka pješadija, prate se i pomažu jedan drugom.

Ta razina komunikacije i taktike, tome treba težiti. Jest da je ovo 32v32 pa je malo gužva, ali opet da se složit neka kakva takva taktika, bar da se dogovori sa skvad liderima šta se radi pam oni prenesu ostalima.

Tocno to. Onaj tim je toliko uigran i zna sta radi. Zna se tko sta mora radit i nije tipa-vidjet cemo di ce zatrebat.

Kad se sjetim kad smo tek krenuli rundu kad je tebe ili damu tv roknuo,ma mislim da nismo ni iz baze izasli. {#}

Ja i Nick smo plakali od smijeha..{#} (Onaj smijeh di nemozes vjerovat da ti to rade)

Da se vratimo na temu- Probajte organizirat mec,vjerujem da ce se skupit ekipa. Mislim da to nece bit problem.

Ybga,ako dobijemo po repu,nikom nista. Znat cemo di smo grijesili.

A ako ih sprasimo,prevrtit filmice i vidjet sta se tocno odvijalo i iskoristit to za buduce meceve.

13 godina
drahic kaže...

Kad se sjetim kad smo tek krenuli rundu kad je tebe ili damu tv roknuo,ma mislim da nismo ni iz baze izasli. {#}

Ja i Nick smo plakali od smijeha..{#} (Onaj smijeh di nemozes vjerovat da ti to rade)

Da se vratimo na temu- Probajte organizirat mec,vjerujem da ce se skupit ekipa. Mislim da to nece bit problem.

Ybga,ako dobijemo po repu,nikom nista. Znat cemo di smo grijesili.

A ako ih sprasimo,prevrtit filmice i vidjet sta se tocno odvijalo i iskoristit to za buduce meceve.

Ej, imate snimljene runde sa vozilima?

Uvijek kad netko stavlja snimke igre to su infantry mecevi.

Ja bi bas htio vidjeti kako se igraju sluzbeni mecevi s vozilima :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
drahic kaže...

@ Friday- Slazem se. To sam komentirao jer neznam kako drugi 'dišu' kad  je pitanje toga.. Ionako,Unlimited je iz Srb,pa igra svaki dan sa nama.

@ Dama,ne zelim zaista pljuvati po nekome,ili jos manje omalovazavati,medutim Shinox i Duhfy su dosta daleko (ajmo rec da se ne shvati krivo) od 'svjetskih' igraca. Dapace,slazem se da su JAKO DOBRI od velike vecine i rijetko tko im moze 1vs1 parirat u HR i blizoj okolici.

Ako mene pitas, 1ron-tjunfisk  i Kaken1nja  su razaraci.

Neznam sta ti znaci pojam -svijetski igraci konkretno ? Jer,Shinox je bio 5-i u svijetu na dogfightima,a u prvih 20 na BFu. Neznam za Duhfy kako decko napreduje i kakve rezultate ima..

A gle, 1vs1 nema baš puno veze na 32v32 meču, previše je ostalih faktora, igle koje te lockaju, heli ak si mu u dometu, dobar gunner će te skinut tv-om u jetu, stationary aa+mobilni, itd., previše je tu toga u igri, da bi se toliko osjetila razlika JEDNOG superiornog jet letača, ako nema podršku još jednog, te sa zemlje od mobile aa.

Stalno se povlači ta 1v1, što nema veze s vezom sa kompletnim odvijanjem na mapi kad se igra classic.

Duhfy se protiv onih njub francuza pokazao kao odličan pilot (imao je koliko se sjećam dosta bolji score od shinoxa, btw), tako da dva takva dobra letača mogu bez problema rješavat zrak, ali da je samo 1, nema šanse.

Uostalom, pitaj antraksa i pamarka kak su prolazili sinoć u soliranjima s jetom protiv šoleta i mene. Da su krenuli obojica u isto vrijeme, bilo bi nam 5x zanimljivije i 2x teže.

Nemoj me krivo shvatit, shinox je extra pilot, protiv tjunfiska sam letio, strava je, ali imho ništa bolji dojam mi nije ostavio od shinoxa, samo kažem, 1v1, i classic sa 64 igrača, 4 jeta i 2 čopera su sasvim drugi svijet....

13 godina
Battlefield 3

Da nama posudite Šinoxa, poderali bi te pro ekipe samo tako.

Samo pustimo Nexxa sa lanca pa da vidiš belaja :P

Kakavi vražji tenkovi i pokrivanje u paru :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Evo ti jedan od najbolji tenkista pa gledaj kako se to radi: https://www.youtube.com/user/Niccc1991?feature=g-high-u

[19xx] 4ntraks
13 godina
jopis kaže...
Uostalom, pitaj antraksa i pamarka kak su prolazili sinoć u soliranjima s jetom protiv šoleta i mene. Da su krenuli obojica u isto vrijeme, bilo bi nam 5x zanimljivije i 2x teže.

Nemoj me krivo shvatit, shinox je extra pilot, protiv tjunfiska sam letio, strava je, ali imho ništa bolji dojam mi nije ostavio od shinoxa, samo kažem, 1v1, i classic sa 64 igrača, 4 jeta i 2 čopera su sasvim drugi svijet....

Gdje si mene našao :)

Ja sam njubara u avionu i to žešća.

Onaj tko se zna vrtit me podere bez problema.

A kako skidam heliće si se sam osvjedočio :)

Ramming je majka ;))

BTW

Mada znam i ja imati svijetlih trenutaka pa si sam tepam da sam Šinox ;)

Evo, pred neki dan sam uspio sletiti, popraviti avion i vratiti se nazad u bitku :)

To možemo samo Šinox i ja ;D

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 11:35 (Skilledžija).
14 godina
jopis kaže...

Duhfy se protiv onih njub francuza pokazao kao odličan pilot (imao je koliko se sjećam dosta bolji score od shinoxa, btw), tako da dva takva dobra letača mogu bez problema rješavat zrak, ali da je samo 1, nema šanse.

Just a note. Čini mi se da je Shinox u par navrata izletio iz aviona tik pred njihovu bazu i igrao se malo sa puškicom. Bar sam to kratko vidio na njegovom streamu.

Možda tu leži ključ zašto je tolika razlika bila između njih dvojice. Ne poznam drugog pilota pa neću ulazit u to, samo napominjem, zašto je možda tako bio lošiji.

A što se tiče ostatka tvog posta slažem se. 1v1 i 32v32 di je avion jedan od mnogih je sasvim druga stvar kao i esl i classic.

netko je super classic igrač, ali u eslu ne zna di će doć, niti se postavit i koliko god imao refleks je loš.

Tako i dogfighteovi, lako je kad se njih dva odvoje pa fajtaju nitko im ne smeta, ali kad uletiš ti sa aa, netko sa stingerom, locka neki citv...e panika hvata i onda se vidi ko drži hladnu glavu :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

@ Cyber-Ja nisam snimao,ali ima ti Master sigurno filmice.

Neznam dali ima itko od 'onog' di su nas razvalili,mislim da su pobrisali svi od sramote,da se sto prije zaboravi. {#} {#}

Pitaj Mastera,Rupya...?

@ Jopis- Ma sve 5. To i ja tvrdim da nema nikakve veze 1vs1 i kad si u waru na 32vs32. Ma ili da ih je vise od 5-6.

Duhfy je definitivno jako dobar igrac na 'public warovima' koliko se pokazao u waru protiv francuza.

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Skilledžija kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Evo ti jedan od najbolji tenkista pa gledaj kako se to radi: https://www.youtube.com/user/Niccc1991?feature=g-high-u

Necu to gledati, lik je noob! {#}

Ja bas hocu vidjeti nase kako igraju u vozilima. {#}

Nego, igrao sam protiv Nicz_DK, a i kako sam ovdje vec napisao, bilo je 3:3 ili 4:4 u killovima. Upao je na stranu s losim igracima, a na mojoj strani je bio dobar heli, pa sam pokupljao killove. Al me i u tim uvjetima mogao srediti :)

A i vidim da lik s ekipom u tenku i helicu hoda po public serverima i skuplja killove :(

Ima 10 puta vise kilova od mene, tako da je vjerojatno i deset puta bolji {#}

Mene se dojmio FuT_cerelano, il tako nekako.

Lik je na nekoj public mapi, mislim da je bio Firestorm, na meni imao 9:0 u killovima, vozli smo tenkove!

Ok, on je bio sa dva svoja u tenku, a ja sa random ekipom, ili sam, al svejedno kako vozi i gadja, uh :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Lik je na nekoj public mapi, mislim da je bio Firestorm, na meni imao 9:0 u killovima, vozli smo tenkove!

Ok, on je bio sa dva svoja u tenku, a ja sa random ekipom, ili sam, al svejedno kako vozi i gadja, uh :)

Cerealno je zbilja zvijer..gledao sam ga isto 32v32 kad su on i nicz bili tenk, nicz mu je bio gunner.

Ne znam kako oni tako gađaju u tom tenku i te šeme, ja isto gađam guzicu i okrećem svoje armore ali opet izgubiš dvoboj od dva-tri taneta :(

Morat ću opet neki gunning session sa tobom, nismo dugo :)

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
red_bull kaže...

Govorim o pojedincima i njihovom ownanju tj lijeku za dotične. Ne pokušavaj me strolati i vući za jezik.

Ne pokušavam niti jedno ni drugo već razgovarati o nametnutoj temi. Ako ti se ne sviđa imaš thumb down i pikni kao što već jesi i nije problem.

Lako mi sad svi tu pametujemo a kad dođe meč opet će svako po svome, i to je normalno, zato jer nismo uigrani do te mjere da svatko zna šta treba raditi.

Velim, nhf ili išta, ali u zadnje vrijeme smo igrali malo češće 12v12 i takve fajotve i mogu ti reći da se ljudi pogube, i to na sieni i bazzaru koji je kao lak za igrat.

To se ne zna ko pije ko plaća i onda se paničari dok se gube zastave, zato se ovome treba pristupit ozbilnije ako nešto očekujemo jer ovo nisu frnečiji koji će pobjeć kad im jihad jeep ne uspije.

Oprosti ako ti moje mišljenje zvuči ako trolanje ili nešto.

Ja tebi pikam TD samo kad se ne slažem s tobom.

Sa ostalim se slažem. No i suprotna strana je u istoj situaciji, vjerujem(ne previsoka razina uigranosti).

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
Battlefield 3

@antraks - ma vidili šole i ja da se trudiš s jetom, pomislih možd čoek sa 1200h zna letit, pa reko, e ne budeš{#}, pogotovo nakon onog ramma{#}

@fila - nisam gledao stream, igrao sam{#}, tak da ne znam, samo sam vidio da ih 'slažu' obojica, samo da je na kraju duhfy imao veći score. Što se tiče ostatka tvog pisanja na stranici, pogledaj samo filmiće od svih pa usporedi, bez ikakvih specijalnih dogovora, svatko je odlično odradio svoj posao - inf ekipa je odlično pokrivala potez od hilltopa do c i e, tenkovi su se osim onog početnog muvanja 3 tenka po e, kasnije super raspoređivali gdje treba, ja sam se dosađivao u mobile aa{#} jer su letači odrađivali svoj posao extra. Po meni, taktički je runda odrađena odlično, bez obzira na to što smo se skupili s brda, s dola, 10-20min prije, opet se radi o ekipi sa 500+ h bf-a tako da ne treba nikom posebno crtat zadatke. Pogotovo kad sam vidio da 1 squad prašinara stoji na e cijelo vrijeme, 1 na d, 1 na c. Extra{#}

@drahic - yap, agreed.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 11:49 (jopis).
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
jopis kaže...

@fila - nisam gledao stream, igrao sam{#}, tak da ne znam, samo sam vidio da ih 'slažu' obojica, samo da je na kraju duhfy imao veći score. Što se tiče ostatka tvog pisanja na stranici, pogledaj samo filmiće od svih pa usporedi, bez ikakvih specijalnih dogovora, svatko je odlično odradio svoj posao - inf ekipa je odlično pokrivala potez od hilltopa do c i e, tenkovi su se osim onog početnog muvanja 3 tenka po e, kasnije super raspoređivali gdje treba, ja sam se dosađivao u mobile aa{#} jer su letači odrađivali svoj posao extra. Po meni, taktički je runda odrađena odlično, bez obzira na to što smo se skupili s brda, s dola, 10-20min prije, opet se radi o ekipi sa 500+ h bf-a tako da ne treba nikom posebno crtat zadatke. Pogotovo kad sam vidio da 1 squad prašinara stoji na e cijelo vrijeme, 1 na d, 1 na c. Extra{#}

Ma naravno, nisam mislio da ispadne kako je ova runda bila taktički loša, dapače, po scoreu se vidi da je bilo rejpanje na najjače. :)

SAmo sam želio reći, da se može postići još više, i još bolje. A srbi ako budu igrali neće sigurno kao francuzi se razbježati :)

E ali dobro, super je da ste ovako odigrali, svi su malo probali kako je to igrati, kao neki war, pa će drugi puta biti bolje. Nadajmo se da će baštard ili mistik nać dovoljno hrabar community da stane pred nas :)

Šteta vidiš koliko imamo kvalitetnih igrača, ali opet nemamo nacionalni team :(((

red_bull kaže...

Ja tebi pikam TD samo kad se ne slažem s tobom.

Sa ostalim se slažem. No i suprotna strana je u istoj situaciji, vjerujem(ne previsoka razina uigranosti).

Vjerovatno ne, ali vidim dolje na plattonu neke mečeve kao da su igrali itd. Imaju 16 iz nacionalnog tima a to su vjerovatno najbolji igrači u državi, i vjkerovatno ako do meča i dođe, neće ništa prepustiti slučaju. No nemojmo pred rudo, nek mistik proba ugovorit prvo :)

13 godina
Battlefield 3

pozz ljudovi,znam da bi trebao pisat na community hrvatska ali tamo sam se regao pa mi jos nije mail dosao nakon dva tjedna,pa se javljam ako vam treba inf. igrac,naravno ako imate mjesta.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 11:59 (Doca15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prokleti letaci sa ulastenim cizmama i fejkanim rejbankama, sve bi ja vas u blato poslao pa trckarajte okolo sa smajserom! :)

Uskoro osnivam stozer za obranu digniteta nas prasinara :p
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

čitam zadnje 3-4 stranice... i odjednom vidim di je čar ove bf3 igre... tolika sloga, toliko dogovaranja bez ikakvog rejđanja, to je onaj timski rad o kojem svi pricaju...ma milina...

pričao sam ja sa shinoxom, pošto ja i on uvijek skupa igramo jetove na pubu, i tako pitam ga kako mu se činilo igrati sa duhfyem i što misli o njemu... reko je da je 'ok' igrac, da je gledao njegove filmice na yt i da je solidan dogfighter... jest da vam se  sad svima čini da si on zamišlja da je bog dogfightanja i to, nije, ali nije ni daleko... jest da vam se čini samo kaj ima 23k+ killova sa jetom, ali koliko je on prije igrao kupova, esl 1vs1 jet ladder itd... barem je još toliko skupio al ne pise jer su unranked serveri... a mi fala bogu imamo sreće pa je on na našoj strani.. a i dobro je rekao jopis, njemu to malo znaci na serveru 32vs32... e tu dolazi uloga ostale ekipe, drugi jet, heli, aa i ostala ekipa... jučer smo ja i pera (unlimited) igrali sa helijem na armored shieldu i naletili smo protiv neka 2 lika koja su skupa bili na americkoj strani u viperu(pilot je imao 102ss u heliju, gunner 64ss u heliju)... i mi taman poletili i ruse nas nakon 2 sekunde jer su sjedili pokraj naseg spawna... i sad krenuli mi opet ja izbjegao njihov tv i pera ih rusi iz prve tv-om, i tako nas dvoje protiv njih dvojice isli, skinuli ih 6 puta za redom nakon cega su izasli sa servera (unistili im scoreove od 22-0 {#})... poanta je u tome da uopce nemoras gledati killove i ss da prosudis nekoga kako igra... ja jedva imam 1k killova sa helijem pa mogu slobodno reci da odlicno letim jer znam da jesam... tako isto i ona ostala ekipa candyman i iceman... public heroji, nista drugo... Čak su jucer razer i darko dobili malo po guzi {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Scrappy kaže...

... tako isto i ona ostala ekipa candyman i iceman... public heroji, nista drugo... Čak su jucer razer i darko dobili malo po guzi {#}

Slažem se...ali exaile je zbilja opak pilot, ali jako opak. Kad je napušen dovoljno izvodi čarolije u zraku. Nemam puno iskustva ko gunner, ali dok sam igrao s njim, Mrskim, Razerom...to su bila vremena, ali to što je exaile znao u heliju rijetki su znali ponoviti, tako da ako imamo sreće da on ne igra, dobro će nam doći, bez obzira koga mi imali za svoj heli tim.

Ugl. ne da drkam na njih, nego velim, strašan je dečko i sigurno će bit super dvoboji u zraku.

16 godina
Basta kaže...
Prokleti letaci sa ulastenim cizmama i fejkanim rejbankama, sve bi ja vas u blato poslao pa trckarajte okolo sa smajserom! :)

Uskoro osnivam stozer za obranu digniteta nas prasinara :p

Ne smijemo mi u blato, tamo nexus čuči u grmu sa c4{#}

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Nego, igrao sam protiv Nicz_DK, a i kako sam ovdje vec napisao, bilo je 3:3 ili 4:4 u killovima. Upao je na stranu s losim igracima, a na mojoj strani je bio dobar heli, pa sam pokupljao killove. Al me i u tim uvjetima mogao srediti :)

A i vidim da lik s ekipom u tenku i helicu hoda po public serverima i skuplja killove :(

Ima 10 puta vise kilova od mene, tako da je vjerojatno i deset puta bolji {#}

Tenkist vrijedi koliko i gunner odnosno ekipa s njim koja ga servisira.

Gledao sam jedan war gdje Nicz igra protiv cerealnog i Nicz ga je poderao bez problema.

Na Bazzaru je prva runda bila, a druge se ne sjećam, al znam da je cerealno bio loš.

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...

Tenkist vrijedi koliko i gunner odnosno ekipa s njim koja ga servisira.

Gledao sam jedan war gdje Nicz igra protiv cerealnog i Nicz ga je poderao bez problema.

Na Bazzaru je prva runda bila, a druge se ne sjećam, al znam da je cerealno bio loš.

Isti taj cerealno je bio prvi tenkist dok mu je nicz samo gunner bio na nedavnom 32v32 isto nekih commuinitya.

Na sieni...valjda nema letećih pa nicz ni ne igra tenka onda jer nema šta skidat.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

čemu toliko kompliciranje?

kakva organiziranost?

pa sudeći po viđenom naši su i više od organiziranog ,tak da nemojte previše komplicirat sa vašim fix idejama.

valjda se zna tko je u jetu,heliju,tenku,aa,pješice,

isto tako sam vidio da je svatko od njih znao otprilike svoju zadaću ,i to su dečki sve fenomenalno odradili.

tko je znao prije toga da ćemo pregazit fracuze?

pa onda?

isto tako se postaviš protiv srba i bok,

vidiš kojim tokom ide runda i prema tome se postavljaš ,mislim da to nitkome nije teško za shvatit još pogotovo jer večina vas ima preko 500+ čak i 700+ sati igranja ove igre.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 3 hvala 1
14 godina
neaktivan
elpornero53 kaže...
Sve ovisi o mapi na kojoj se igra,svi mi piloti uvijek forsiramo izravni fight npr jucer svjesno idem protiv 2 tenka i 2 stingera i cyber mi zalijepi guided shella.treba imati strpljenja i oslonti se na gunnera.uigrani heli radi čuda.zadnje vrijeme letim sa Antraksom i već se kužimo gdje i koga prvo neutralizirati.treba odigrati sa susjedima zašto ne?neka se prijave više naših 100ki jer da nije bilo naših asova ne znam kako bi završilo sa francuzima.stvar je koliko bi taj "friendly" war bio.

Na BCHR se javi nas 28 ako se ne varan (ostali očito nemaju volje ić tamo i pričat o tome, bitno da ode mogu serkat danonoćno), ali kad je meč doša onda ekipa masovno ulazi a server tako da nas ima 50 i još 75 koji "čekaju", a onaj popis ko će igrat je beskoristan, jer bija san na njemu a nisan igra kao i još neki; kao i bilo kakvo organiziranje. Tako da drugi put ne želin igrat, jer kao i u državi i ode nan vlada apsolutni (ne)red kao i nepoštivanje ikakvog reda i dogovora. A nema smisla da organiziran subotu navečer i oslobodin 2 sata da uletin u totalni nered i situaciju kao na pazaru. Nije bit sad što nisan igra, stvar je u neredu i općem neposluhu i stavu tipa "ja znan najbolje," i kad se 5vs5 igra teško je organizirat se a kamoli ovakvo nešto. Ekipa će ignorirat bilo kakve posteve a kad dođe meč bit će 80ak igrača koji bi tili igrat jer su "čuli" da se igra al neznaju nikakav info o tome... Čista slika i prilika države i funkcioniranja ljudi u istoj, kao npr. sport, ljudi sve ignoriraju dok npr. rukometaši ne osvoje zlato, e onda bi svi sponzorirali i tili trenirat rukomet i svi se grebu o njih za neku "popularnost" a kad se organiziralo sve to nikoga nije na 100km bilo od njih (zlato 2003 god.)

Inače, svaka čast na pobijedi nisan ni sumnja da nećemo dobit :)

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

najjače je kad mi fila lupi td kao da je od životne važnosti,a non stop nekaj trkeljaš.

prijavio se se za friendly war i odustao.zašto?

a pratio si stream i prvi komentirao,a kao nemožeš igrat jer si "negdje" vani. lol

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 6 hvala 1
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Nadam se da ćete se složiti da se ne moramo zamarati tenzijama na nacionalnoj osnovi. Svi smo ovdje manje-više odrasle osobe. I manje-više svi imamo ponekog srbina na svojim listama - i igramo sa tim dečkima bez problema. Ne pričamo o nogometnoj utakmici ili nekom sličnom događaju koji sa sobom nosi rizik. Naravno da bi postojao poseban "naboj" i kod nas i kod njih ali to bi bila samo dodatna čar.

Iznenadija bi se kakvih sve budala ima :)

[M|C] 7emper_fi
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

najjače je kad mi fila lupi td kao da je od životne važnosti,a non stop nekaj trkeljaš.

prijavio se se za friendly war i odustao.zašto?

a pratio si stream i prvi komentirao,a kao nemožeš igrat jer si "negdje" vani. lol

Pa lupim ti i stavim thanks, da znaš, da ne ispada da ja trolam thmubovima kao ti.

Odustao sam jer mi je cura došla, od 8-9 sam bio na kuglanju, od kojeg me i danas guzica boli, a nakon toga se doma opijali prije neg smo van išli.

Nisam se ni prijavio, odmah sam u temi napisao da neću igrati.

Vjerujem mi da bi rado igrao, ali eto.

Zašto npr. ti nisi igrao, na svakoj stranici je neki tvoj post, napisan jako pametno, bez ikakvih interpunkcijskih znakova, prepotentno i sa visoka...a tako si pametan i jak, super igrač, a čudno da te nitko neće ni blizu svog skvada :)

sry što te thumb down vrijeđa, on samo znači da se ne slažem sa tvojim mišljenjem.

Ako vrijeđa tvoj ego, onda imaš problem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 12:54 (fila2208).
13 godina
nooir kaže...

Na BCHR se javi nas 28 ako se ne varan (ostali očito nemaju volje ić tamo i pričat o tome, bitno da ode mogu serkat danonoćno), ali kad je meč doša onda ekipa masovno ulazi a server tako da nas ima 50 i još 75 koji "čekaju", a onaj popis ko će igrat je beskoristan, jer bija san na njemu a nisan igra kao i još neki; kao i bilo kakvo organiziranje. Tako da drugi put ne želin igrat, jer kao i u državi i ode nan vlada apsolutni (ne)red kao i nepoštivanje ikakvog reda i dogovora. A nema smisla da organiziran subotu navečer i oslobodin 2 sata da uletin u totalni nered i situaciju kao na pazaru. Nije bit sad što nisan igra, stvar je u neredu i općem neposluhu i stavu tipa "ja znan najbolje," i kad se 5vs5 igra teško je organizirat se a kamoli ovakvo nešto. Ekipa će ignorirat bilo kakve posteve a kad dođe meč bit će 80ak igrača koji bi tili igrat jer su "čuli" da se igra al neznaju nikakav info o tome... Čista slika i prilika države i funkcioniranja ljudi u istoj, kao npr. sport, ljudi sve ignoriraju dok npr. rukometaši ne osvoje zlato, e onda bi svi sponzorirali i tili trenirat rukomet i svi se grebu o njih za neku "popularnost" a kad se organiziralo sve to nikoga nije na 100km bilo od njih (zlato 2003 god.)

Inače, svaka čast na pobijedi nisan ni sumnja da nećemo dobit :)

Pa šta se onda ne žališ na BCHR-u nego nas zamaraš??!!!

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

@ Semper- Zato je i  Mystiq rekao da ako zelis igrat,regaj se na BCHR i kad dode vrijeme nekom od wara CROvs. ? dobit ces pozivnicu.

Organizator je Misticni,tako da on odlucuje tko ce igrat,sto je cisto ok.

Da netko zeli odlucivat,mogao se prije sjetiti organizirat to sve i pobrinuti se za to sve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

od 8-9 sam bio na kuglanju, od kojeg me i danas guzica bolo

Boli tebe guzica jer si se maskirao u modnog mačka...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

od 8-9 sam bio na kuglanju, od kojeg me i danas guzica bolo

Boli tebe guzica jer si se maskirao u modnog mačka...

Hvala ti što privatne razgovore prenosiš u javnost da bi dobio thumb up. :(

zar i ti sine brute, izdao me za desetak thumbupova :)

drahic kaže...

@ Semper- Zato je i  Mystiq rekao da ako zelis igrat,regaj se na BCHR i kad dode vrijeme nekom od wara CROvs. ? dobit ces pozivnicu.

Organizator je Misticni,tako da on odlucuje tko ce igrat,sto je cisto ok.

Da netko zeli odlucivat,mogao se prije sjetiti organizirat to sve i pobrinuti se za to sve.

Nisi valjda shvatio šta semper veli. On hoće reć da se na forum prijavilo 28-30 ljudi a kad je došlo vrijeme za irgu došlo je 70 ljudi koji hoće sad odjednom igrati.
jel bilo tako teško regat se na forum i napisat, da ja ću igrati da se zna ko će a ne da se par sati prije meča ne zna ko je prvih 32 igrača koji igraju.
Prililčno nezahvalno prema dečkima koji su to sve organizirali.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 12:57 (fila2208).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice