Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.074.998
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
M4X kaže...

koliko ovaj aftermatch ima updateova? nakon šta sam skinuo skoro 8 gigi sad mi opet skida 3306mb?{#}

To te uvatio bug. Ja sam na Armored Kill potrošio preko 12GB i dalje je htjeo opet updejtat. Nakon par dana samo je prestalo.

Ovaj mjesec imaš update za osnovnu igru (3-4GB) i isto tako sam DLC Aftermath i ništa više.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
M4X kaže...

koliko ovaj aftermatch ima updateova? nakon šta sam skinuo skoro 8 gigi sad mi opet skida 3306mb?{#}

To te uvatio bug. Ja sam na Armored Kill potrošio preko 12GB i dalje je htjeo opet updejtat. Nakon par dana samo je prestalo.

Ovaj mjesec imaš update za osnovnu igru (3-4GB) i isto tako sam DLC Aftermath i ništa više.

i kaj sad da radim,skida mi se

17 godina
odjavljen
M4X kaže...

Pa skini se, ko ti šta može?

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Friday kaže...
M4X kaže...

Pa skini se, ko ti šta može?

evo jesam{#}

stavio sam onaj patch za ruski ali piše da je interup.kad pokrenem igru,sad sam kliknuo na repair i skida mi 3306.99MB pa ćemo onda vidit da lli mogu igrat

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo dado1410 mi je reka jučer za ovo pa ja mislin da bi bilo OK da svi to znaju (ko nezna naravno)

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
6 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Evo dado1410 mi je reka jučer za ovo pa ja mislin da bi bilo OK da svi to znaju (ko nezna naravno)

ma mislim da se jedno 500 stranica iza :D pričalo o tome. ja sam ga na 36% drzao

17 godina
odjavljen
Hedrick kaže...

nisam ni obraćao pažnju,to je po defaultu na 0?

14 godina
neaktivan
M4X kaže...
Hedrick kaže...

nisam ni obraćao pažnju,to je po defaultu na 0?

na 100 ili 100ms kak oces :D

14 godina
protjeran
Hedrick kaže...

odkad sam ja znao za taj video{#}

Battlelog: ljudina
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sorry na DP. Evo ovo sam vec prije primjetio, ne znam jeste i vi, ali retardirano mi je da se to dogodi u ovako graficki naprednoj igri i koja se hvali grafikom. Izgleda da je jedan metak iz REXa trajno zapeo u zraku tokom ispucavanja

edit: ma glup sam. To je napredna ruska arhitektura revolvera, ubija pogledom XD

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 15:26 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...
Hedrick kaže...

odkad sam ja znao za taj video{#}

Još dok si mislio da AMD ima dobre procesore... A kad je to bilo, ju ju...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

bilo je davno u temi prica o tome

samo jedna bitna stvar, ovaj video vjerojatno prikazuje idealnu situaciju, prazan server sa 2 igraca s niskim pingom.
u live game nije tako lijepo, na vecini servera je barem jedan lik sa pingom >200, i to drasticno promijeni sve sto se dogadja na serveru...

Battlelog: LateralusX
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Odma da vam kazem, kad spustite smoothing factor na 0, 90% smrti ce vam biti prikazano kao one shot kill. Tako da nebi mislili da najednom pol svijeta koristi chest. A sta see tice proca trazio sam savjet dali fx 8350 ili i5 2500k. Te mi info trebaju, a ne war amda i intela na forumu. Sta bi vi uzeli? I dajte mi probajte naci kupca za onaj proc 600kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A da jednostavno skineš doma?

vidiš kako se ja toga nisam sjetio, uzeti kantu od 7-8 kila i odvući je na drugi internet connection. hmmm da probam možda sa 100 km kabla od utičnice doma do moje sobe? kad bi bar postojali neki načini prijenosa podataka, poput nezz usb ili prijenosnog harda...

17 godina
odjavljen
Predrag18 kaže...

vidiš kako se ja toga nisam sjetio, uzeti kantu od 7-8 kila i odvući je na drugi internet connection. hmmm da probam možda sa 100 km kabla od utičnice doma do moje sobe? kad bi bar postojali neki načini prijenosa podataka, poput nezz usb ili prijenosnog harda...

Si ti možda jedan mali balavi bezobraznik koji je dovoljno kilav da mu se ne da proguglati a opet dovoljno agilan da ovako odgovara? {#}

Freak Show Inc.
17 godina
zdenko1991 kaže...

Odma da vam kazem, kad spustite smoothing factor na 0, 90% smrti ce vam biti prikazano kao one shot kill. Tako da nebi mislili da najednom pol svijeta koristi chest. A sta see tice proca trazio sam savjet dali fx 8350 ili i5 2500k. Te mi info trebaju, a ne war amda i intela na forumu. Sta bi vi uzeli? I dajte mi probajte naci kupca za onaj proc 600kn.

Ako več imaš matičnu na koju paše AMD FX 8350, nema potrebe da mijenjaš i matičnu kako bi prešao na Intela. Jednostavno uzmi FX 8320 i to je to.

FX 8350 nije isplativ. Pa šta ako s i5/i7 ima koji fps više u Bf3 kad s tim AMD-om od 1300-1500 Kn razbiješ Intela od 3000 Kn u šahu.

Predrag18 kaže...

Gle, šta mene briga hoćeš li ti nositi svoj komp doma ili nešto. Nisam ti ja kriv što nemaš više računala, prijenosnih diskova i stickova. U današnje vrijeme instalacija Battlefielda 3 s svim dodatcima stane na memoriju poštenog mobitela.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 15:47 (191x7).
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Si ti možda jedan mali balavi bezobraznik koji je dovoljno kilav da mu se ne da proguglati a opet dovoljno agilan da ovako odgovara? {#}

Google? Ya'll be talking some wackidy doodle goose droppings  we amish folk don't understand...  

17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

pa onda je preporučeno držat na 0 zar ne? neznam xyan drži na 36%,kako si došao do tog postotka

vi koristite sigurno i onaj editor šta povećeva FOV itd.

ja bih sigurno intel,ako možeš i5 2500k onda možeš i i7 2600k,rastegni se...sve su više bitniji threadovi

17 godina
odjavljen
M4X kaže...

sve su više bitniji threadovi

I zato otvarajte nove threadove na forumu ko sumanuti dok danny i pirat ne puknu {#}

Freak Show Inc.
17 godina
M4X kaže...
zdenko1991 kaže...

Odma da vam kazem, kad spustite smoothing factor na 0, 90% smrti ce vam biti prikazano kao one shot kill.

Tako da nebi mislili da najednom pol svijeta koristi chest. A sta see tice proca trazio sam savjet dali fx 8350 ili i5 2500k.

Te mi info trebaju, a ne war amda i intela na forumu. Sta bi vi uzeli? I dajte mi probajte naci kupca za onaj proc 600kn.

pa onda je preporučeno držat na 0 zar ne? neznam xyan drži na 36%,kako si došao do tog postotka

vi koristite sigurno i onaj editor šta povećeva FOV itd.

Mislim da je na "36" došao jer se ravna prema prosječnom pingu. Čitao sam o tome po forumima.

Kao ispod 20% i iznad 60% ne treba držati nikako jer ako je premalo dolazi do korupcije i problema na relaciji pc-server a ako je previše onda do umiranja iza zaklona i slično.

17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

dolazi do korupcije i problema

Bitch please, dobrodošli u hrvatsku {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Nije bas da se mogu rastegnut do i7 2600k, da mogu opce nebi bilo upitno, i zast mislite da bi 8320 bio bolji. Evidence pls.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

bio bi bolji jer nebi trebao plocu novu kupovati. 2500k bas i ne vidjam previse na lageru, ali vjerojatno jos neko ima, samo je pitanje cijene. morao bi ici na 3570k a to je vec oko 2k kuna...pa ploca 700 minimalno...

edit: ima protis za oko 1,6k + ploca 760kn

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 16:18 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kada probam uci na neki server sa AK mapama, baca mi error (your game data is corrupt, please repair your installation through origin), ali samo za AK mape a ostale rade bez problema. I poslije ripera isto, imam englesku verziju. Jel zna neko kako ovo rjesit?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 16:17 (zeus-mo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zeus-mo kaže...

Kada probam uci na neki server sa AK mapama, baca mi error (your game data is corrupt, please repair your installation through origin), ali samo za AK mape a ostale rade bez problema. I poslije ripera isto, imam englesku verziju. Jel zna neko kako ovo rjesit?

Rijeseno!{#} Samo sam morao uraditi riper samo AK jer riper cijele igre nije pomagao.

Sory na duplom postu

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 16:23 (zeus-mo).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zdenkec, prijedlog ti je 2500K... Vjeruj mi ja sam prije godinu dana na AMD grafuckim i procovim izgubio bezveze preko 2000KN. JBG bio sam fan istih i teske sam volje presao na INTEL i Nvidiu i sad nema sanse da se vratim na AMD. Jednostavno AMD dosta igara ne voli, iako sve radi vecinom odlicno u nekim igrama kao BF3 jednostavno se ne voli ta kombinacija. Ja sam u BC2 i pocetku BF3 imao uzasni problema sa smrzavanjem i dropom FPS, da ne spominjem kako su znali zeznut drivere za AMD graficke. Znaci ovo ti govori AMD/ATI fan bjezi od istih :P

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Čim netko kaže "volim" i iza toga neki hardver odmah znam koliko je (odnosno da se bolje izrazim koliko nije) kompetentan.

Ljubav nema veze s komponentama. Realno je isplativije uzeti procesor za 1300 Kn nego procesor i matičnu za 2300.

Razlika performansi FX-8320 i nekog i5 s oznakom K ako se u slučaju AMD-a ne mora kupovati i matična nikako ne opravdava razliku cijene s Intel varijantom u kojoj se mijenja i matična.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 17:02 (191x7).
Moj PC  
9 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Čim netko kaže "volim" i iza toga neki hardver odmah znam koliko je (odnosno da se bolje izrazim koliko nije) kompetentan.

Ljubav nema veze s komponentama. Realno je isplativije uzeti procesor za 1300 Kn nego procesor i matičnu za 2300.

Razlika performansi FX-8320 i nekog i5 s oznakom K ako se u slučaju AMD-a ne mora kupovati i matična nikako ne opravdava razliku cijene s Intel varijantom u kojoj se mijenja i matična.

Ima se, meže se :D

16 godina
Battlefield 3

Ako ne uzme Intela i7-3960X i neku pripadajucu plocu Lga2011 nije ništa napravio, uzmi kak spada i miran si duze vrijeme, imat ces 10fpsa više od ostalih, moje tople preporuke ! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice