Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.061.259
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Basta kaže...
Mala pauza danas navecer - nosim AEK na utakmicu, ima da postrojim i Stimca i supka Sukera i Maminja, hooah! :)

e jesi me zajeba! ja dao 20 ojra za novu opremu i bas sam te mislio malo napucavat sa spasojem.. neozbiljan si

[19xx] C3c1l
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

sa ovim zadnjim se definitivno slažem {#}

ahaa ,znaći nikakvo organiziranje kao zadnji put ,nego tipa dva squada po 4 čovjeka sa jedne i isto tako s druge?? to već kolko-tolko pije vodicu:)

S obzirom da je server 32 igrača ponekad je dosta da je polovica  "divljih" pravilno raspoređena pa sve šljaka. Možda se samo treba strpiti pa će se s vremenom već iskristalizirati ekipe. Nama iz G je recimo super igrati protiv HR-ovaca ili CHC-ovaca kad imamo dobru ekipu pa im se da parirati. Obavezni trashtalk i prcanje :) 

BTW moram pohvaliti igrača 0Heresy0 (mislim da je tako) - odlično igra. Uopće netreba komunikacija s njim..sve kuži tip/cura

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
Lateralus kaže...
fila2208 kaže...
čak i wake island je odličan rush.

Wake Island Rush? mislis Viper Rape Island?

Lol, da na public serveru, je rejpić, ali brate, ovdje di je domaća ekipa koja jučer sam se čudio zna što je defib, zna što je stinger ne vjerujem da bi dugo.

eto ti kharga jučer, krenuli smo lavovima a kuky trči na brdo soflam stavlja, stavio ga je i ceco i lete javelini na sve strane.

jest da se to na khargu mora radit, ali samo prikazuje, da kad je ''domaći'' meč da ljudi nisu glupi i ne očekuju u stilu ma netko drugi će soflam stavit.

Samo dođi na wake ako budem morao sam ću soflamirat i tražit kit od engija da mjenjam da te skinem :)

ne znam, po meni je wake dobar, a helija se da riješit, uostalom hrpa ekipe zna dobro avion vozit, prema tome, mislim da ne bi bio neki ono uber rejp.

btw. ovaj report ti je smiješan, pa preko nema nitko preko 20lvl, možda ni stingere nisu otključali.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 14:35 (fila2208).
17 godina
Zero2 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

sa ovim zadnjim se definitivno slažem {#}

ahaa ,znaći nikakvo organiziranje kao zadnji put ,nego tipa dva squada po 4 čovjeka sa jedne i isto tako s druge?? to već kolko-tolko pije vodicu:)

S obzirom da je server 32 igrača ponekad je dosta da je polovica  "divljih" pravilno raspoređena pa sve šljaka. Možda se samo treba strpiti pa će se s vremenom već iskristalizirati ekipe. Nama iz G je recimo super igrati protiv HR-ovaca ili CHC-ovaca kad imamo dobru ekipu pa im se da parirati. Obavezni trashtalk i prcanje :) 

BTW moram pohvaliti igrača 0Heresy0 (mislim da je tako) - odlično igra. Uopće netreba komunikacija s njim..sve kuži tip/cura

0Heresy0 je curica{#} , znaš je sigurno.

bakaxxx
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...
Friday kaže...

To je fora ovima što znaju vozit helije pa misle da je svima nama zabavno sakrivat se ispod ruševina...

te runde nikome nisu zabavne, bez obzira na kojoj si strani mora ti biti zao defendera

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/46353983/1/228790247/

stari moj mene bi bilo sram stavit takve reportove, ili kad smo kod toga popriličan broj reportova tebe i npr toma.. je ti vidiš protiv koga igraš ti kao neki lvl 100, svaka tebi čast super si igrač i tu ti nemogu ništa reć, ali ovo je jadno. dođi na naš ili di je domaća ekipa pa izgubi koju ali izgubi je sa stilom. pa koda je meni ili većini s ovog foruma to problem, rejpat protivnički tim sa niti jednim colonelom. pa samo jedan od nas bi valjda pobjedio u toj rundi.. ali valjda je to vama lvl 100 fora. neznam..

Battlelog: Mali_Playa
14 godina
neaktivan
BDS kaže...
Zero2 kaže...

0Heresy0 je curica{#} , znaš je sigurno.

Znaš da i ja mislim da ju znam. Hebo me ako to nije pirat. Vidim po battlelogu da ne igra baš nešto pa si sve mislim da je kupio BF3 (kad je bio na sniženju) i napravio drugi account.

Aj pirat priznaj da potajno igraš protiv svojih iz HR-a...i da si u dubini duše oduvijek htio biti žena :)

13 godina
Zero2 kaže...

Taj lik je čiter!

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Znam ako imam dva dobra engija.. Heli ne leti dalje od nosaca.. Neki sam dan ostao iza Dade na old warrior serveru, kad smo odbili prvu navalu, poslije sam skidao na spawnu vozaca snajperom... Ako je koji uspio pobjec docekao bi ga jeviln... I naravno BAN :)
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tip mi je sumnjiv , zakaj? Pa nema ni 80 sati playa a igra ko da ima 500 + , i kad malo bolje razmislim mogao bi biti Pirat ..jer je on jedino toliko PRO ..No ,  jučer su oba igrala

na PRI serveru , što mi je malo čudno .Mada , koliki je Pirat pro nebi me čudilo da je igro OBA accounta u isto vrijeme....

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

15 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja laterlausa još nisam sreo niti na jednom našem serveru ,a tip ima soma čuki igranja.

di se skirva pica?po ovakvim serverima i onda ovi iz mc pričaju kako je tip vrh ajde hebo vas mc pa taj je klan propao skroz ,jedini tko im vrijede su semper i sbmarko.

ma ja jedino iz hrvatske priznam PiS i XXX ,pa onda ajmo reć chc i G , ovi ostali ko da nisu.(ovo mislim na nekoj kompetativnoj bazi )

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nexus66 kaže...
 koliki je Pirat pro nebi me čudilo da je igro OBA accounta u isto vrijeme....

Mene bi čudilo da ima SAMO 2 accounta!

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
BDS kaže...

Da, al tu ste ubili noobove koji su tek kupili igru. Bas gledam tvoj profil imaš odlicne statse. Vidim da manje-više imamo iste frendove na listi. Ne sjecam se kad sam te zadnji put vidio da si sa nama igrao na istom serveru. Mislim na igrace pis, chc, mc, xxx, pri i drugih klanova. Dodji nekad i odigraj koju sa nama. :)

Hvala na pozivu {#}
Nas ima par na TS-u i volimo igrati u istom timu/squadu, navikli smo igrati zajedno, svi znaju koji im je posao i onda se ne vice puno (jedino ja vicem, ali na mene su navikli) i tako nam je zabavno. Svi se trude igrati za tim i pobjedu pa statistike dodju same od sebe.
Kad dodjemo na servere gdje je Pr0_Cro ekipa, prvo nas autoadmin ili neki drugi plugin j.ebe, pa treba sat vremena da nas 4 konacno dodje u isti squad (Mad_Tom-u nekad treba i 2 sata {#} ), onda krenu sranja u chatu (cheater ovo-ono, spominjanje majke itd..), pa onda opet admin krene s balansiranjem, uglavnom previse zaj.ebancije za nista...
Uz to, mene osobno dosta Pr0_Cro ekipe zivcira, zato ih izbjegavam na serverima, iako zbog toga ne igram s nekim drugima koje cijenim i svidja mi se kako igraju (ti si u toj skupini).
Nas na TS-u nema puno (i uglavnom smo starija ekipa), ali ima dovoljno da se svaku vecer mozemo zabaviti na random serverima. Preferiramo intimniju atmosferu, da mozemo psovati i zaj.ebavati se bez da se netko ljuti.
Nismo Pr0 ekipa, ne igramo ESL, ne cheatamo, nismo klan, nemamo cak ni platoon (ali mozda ga  napravimo), igramo ono sto nam se svidja kad nam se svidja, a kad nam se ne svidja odemo na drugi server.
Na TS svrate clanovi MC-a i PiS-a, neki clanovi CHC-a isto imaju podatke, ako jos netko zeli svratiti neka se javi.

ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja laterlausa još nisam sreo niti na jednom našem serveru ,a tip ima soma čuki igranja.

di se skirva pica?po ovakvim serverima i onda ovi iz mc pričaju kako je tip vrh ajde hebo vas mc pa taj je klan propao skroz ,jedini tko im vrijede su semper i sbmarko.

ma ja jedino iz hrvatske priznam PiS i XXX ,pa onda ajmo reć chc i G , ovi ostali ko da nisu.(ovo mislim na nekoj kompetativnoj bazi )

bas zbog ovakvih ne dolazim igrati na Pr0_Cro servere, prestar sam za ta sranja
i naravno da mu je cheater Neno stisnuo thumbs up {#}

MV_gamer kaže...

stari moj mene bi bilo sram stavit takve reportove, ili kad smo kod toga popriličan broj reportova tebe i npr toma.. je ti vidiš protiv koga igraš ti kao neki lvl 100, svaka tebi čast super si igrač i tu ti nemogu ništa reć, ali ovo je jadno. dođi na naš ili di je domaća ekipa pa izgubi koju ali izgubi je sa stilom. pa koda je meni ili većini s ovog foruma to problem, rejpat protivnički tim sa niti jednim colonelom. pa samo jedan od nas bi valjda pobjedio u toj rundi.. ali valjda je to vama lvl 100 fora. neznam..

Report sam stavio jer je tipican report za radom server, a Kharg je jos balansirana mapa kad se usporedi sa Wake Island, nije mi bila namjera kuciti se kako sam Pr0, samo pokazati sto se dogadja na lose balansiranim mapama, na Seine crossing se ovakav score ne bi dogodio bez obzira kako los protivnicki tim bio. Cesto na random serverima igramo protiv vlasnika servera, kojih bude vise od nas pa nije da samo nabijamo noobove, ali ako se dogodi na nema kvalitetne opozicije iskoristimo priliku.
Gore sam napisao zasto ne dolazim na servere gdje je domaca ekipa.
Jedno vrijeme sam svaku vecer igrao na Pri serveru s jos 2-3 prijatelja i bilo je zabavno, sve dok ostatak MC nije poceo dolaziti i blanasirati server.

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 15:51 (Lateralus).
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...
. Preferiramo intimniju atmosferu, da mozemo psovati i zaj.ebavati se bez da se netko ljuti.

ZeNGe_CRO-mt kaže...

bas zbog ovakvih ne dolazim igrati na Pr0_Cro servere, prestar sam za ta sranja

a ljutiš se kad ti neko kaže pica? ili njub? lol ajde ne glumi ja sam pito di se pico skrivaš?

pa istina je da te ja još niti jednom nisam vidio na našem nekom domaćem serveru,to ak ti ne paše kaj sam ja reko nemora značit da ću ti srat nekaj na chat ili neznam kaj si zamislio da radim ili kakav sam (ajde osim ludoj znam zalomit iso pico al neće se ponovit)

i to kaj nabrajaš da se na našim serverima dešava-ne dešava se.

to su glupe ozlike da se ne navrati na naše server.

a i još nisam doživio da je neko ban popio

ko znam možda ti je previše do statistike pa ih zato izbjegavaš

još nešto

"zbog ovakvih" kažeš .

ja niti sam pro skiller ,niti sam klinac ,a niti sam neki troller da ljude bezveze napadam kak mi sprdne ,

ja najnormalnije igram sa domaćima bez ikakve greške ili nekih gluposti {#}

to šta ja nekad kažem istinu koja nekome ne paše to stvarno neznam zašt tu smetat tak ljudima.

valjda nisu navikli na istinu lol stvarno neznam.

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 15:55 (ZeNGe_CRO-mt).
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

to tvoje priznanje puno vrijedi budući da si svjetski prvak u bf3 i svim fps igrama i znaju za tebe i baka mara u splitu i baka slavica u zegeju.

btw. dobar ti je mc klan kad igra sa tobom i kad ti je sinoć co7 držao leđa sa m240b, nisi se bunio.

Skilledžija kaže...
Zero2 kaže...

Taj lik je čiter!

Odrvatna čiterčina i ja kažem.
E jučer kad sam te 3 puta ubio kroz onu metalnu kućicu umro sam od smijeha...jesi pi.dzio?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 15:48 (fila2208).
12 godina
protjeran
Battlefield 3

Taj vaš heresy je noob i obožavam ga bušit.{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

to tvoje priznanje puno vrijedi budući da si svjetski prvak u bf3 i svim fps igrama i znaju za tebe i baka mara u splitu i baka slavica u zegeju.

vidim ja svako malo me spominješ ,valjda nemožeš bez zengića ali ti se nemam namjere obracat jer je to gubljenje vremena ali zato imam jednu prigodnu za tebe

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

vidim ja svako malo me spominješ ,valjda nemožeš bez zengića ali ti se nemam namjere obracat jer je to gubljenje vremena ali zato imam jednu prigodnu za tebe

Ah napokon sam ti privukao pažnju, ne možeš ti bez mene. Očito ti nisam bio na ignore. Šta je bilo zenge? Pa šta se sad odjednom ljutiš na mene.

Uvijek sam te podržavao i velim svima zenge odličan igrač i sve, nitko mi ne vjeruje svi vele da lažem...a to je istina :(

eto i od mene jedan pozdrav

pa ti sad kako oš :)

RePlaY kaže...

Evo prvo paljenje i odma problemi. Šta je ovo i zšto je na tom jeziku zna li neko?

Di si kupio igru i koja je to verzija? poljska ili šta? Jesi sigurno instalirao origin i da ti je sve na engleskom?

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 16:08 (fila2208).
16 godina

RePlaY kaže...

Evo prvo paljenje i odma problemi. Šta je ovo i zšto je na tom jeziku zna li neko?

Di si kupio igru i koja je to verzija? poljska ili šta? Jesi sigurno instalirao origin i da ti je sve na engleskom?

Kupia san na OnlineKeysStore i engleska je limited edition verzija. Reinstalira san origin i sada radi.

17 godina
Battlefield 3

0Heresy0 je jako precizan/na (ja pomislih da je Nexus jer je u početku samo IAR bio igran od dotične osobe), i znam od prvih dana kako je dotična osoba počela igrati (i popila moj nož dok se armao/čuvao M-COM) da reče u chat-u da je to drugi account od nekoga koga jako dobro znamo.

A, gdje, kako i s kim ću igrati (hint: želim biti u istom squadu s onima s kojima sam u TS-u), mislim da nije vaša briga.

Došli nama na kontra stranu i po 4 MC-evca na rush-u dok smo igrali, pa su quitali nakon što su izgubili par rundi za redom.

A s obzirom da smo uglavnom jedan squad na TS-u, preferiramo Conquest Domination 8vs8 ili rush 12vs12, gdje naš squad može odlučiti o pobjedi ili ne.

Također, da budem iskren, na serveru gdje su samo "naši" se još više živciram nego kada igramo ovako negdje random. A ne želim se pretjerano živcirati u životu (a ne želim slušati ni Latexa kako viče, odmah mi bude teško)...

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 17:01 (TomoR).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

Report sam stavio jer je tipican report za radom server, a Kharg je jos balansirana mapa kad se usporedi sa Wake Island, nije mi bila namjera kuciti se kako sam Pr0, samo pokazati sto se dogadja na lose balansiranim mapama, na Seine crossing se ovakav score ne bi dogodio bez obzira kako los protivnicki tim bio. Cesto na random serverima igramo protiv vlasnika servera, kojih bude vise od nas pa nije da samo nabijamo noobove, ali ako se dogodi na nema kvalitetne opozicije iskoristimo priliku.
Gore sam napisao zasto ne dolazim na servere gdje je domaca ekipa.
Jedno vrijeme sam svaku vecer igrao na Pri serveru s jos 2-3 prijatelja i bilo je zabavno, sve dok ostatak MC nije poceo dolaziti i blanasirati server.

Mislim ne zanima me kako ćeš igrat samo kažem, dojdi kod nas na PRi kad bude ekipe, mi ćemo vas porazmještat tokom nekoliko rundi i igrajte skupa, ja (sad govorim za sebe) nemam ništa protiv da vi igrate skupa i sve, ali upravo ste vi taj nebalans na tom reportu, da su bili svi nubsteri server bi bio u balansu, a obzirom da ste vas 3 na istoj strani nastaje to famozno rejpanje, a i moj komentar je bio izazvan time šta sam vas i dan prije vidio (preko mad toma) opet ste igrali samo protiv noobova na jednoj strani, vi na drugoj.

Ponavljam, ti si odličan igrač (znam i iz priča od kolege iz PRi za bc2) pa ne znam zašto ti nije gušt igrat s nama koji smo isto dobri igrači a ne penetrirat tamo po njubekima, ali kako ti drago, i da prije si bio na našem serveru ali si ispario. Nisam htio ništa vrijeđat samo iznosit činjenice da ta runda ne prikazuje realno stanje kakvo bi možda i bilo kod nas s našom ekipom.

peace out

P.S. netko je već rekao i stvarno na*ebu oni stranci koji dojdu kad smo mi svi tamo {#}

edit: Tomo za tebe je stvarno možda i bolje da ne igraš s nama sudeći po onim komentarima sa ts-a neki dan.

Ali sve u svemu neka igra kako tko i šta hoće, nije moje da se mješam, želio bih samo što više ekipe domaće, bitna je zabava (makar svi skidaju svece s neba dok igraju ali dobro)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 17:18 (MV_gamer).
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma taj SQrush nema niti imalo potencijala

vidjeli ste zadnji put na što je to izgledalo ,hebote niti 16 ekipa pa je turnir trajao skoro pola godine i još dan danas nisu sve ekipe međusobno odigrale.

tak i tak imamo ove domaće servere di se nalazi domaća ekipa,spojite se i svi rokamo sretni i zadovoljni bez ikakvih komplikacija.

to se zvalo turnir, a bio je u formatu lige s jednim ciklusom. Single elimination cup je pravi format za jednovecernje napucavanje. Ekipe se prijave, napravis parove, i svaki krug jedan otpada. I nije bitno jel se prijavi paran ili neparan broj ekipa...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kaj ja znam,meni kad igram na kao domačim serverima nije ništa različit pristup kao na randomu.svako malo rushanje na najjače app (plus ajde kolki tolki pristup kad me cura ne hebe lol) , 

dobiš-daš to je sve igra,ne kužim onda to svrstavljanje servera tipa "ovaj je naš server ne neću tu tu su naši".??

ko da te briga kaj su naši neš ti naše čitere {#}

i kaj me svrštavate u neke pro igrače ili uopće dovodite u taj kontekst,jer ja to nigdje nisam spomenuo,da sam ja pro,ja kurim ekipu,i onda ovaj vuce riječi iz konteksta,jer nezna kaj da radi

i onda to tu ljudi čitaju ja ispadam ovakav onakav ,stari moj ja di god da sam igrao sam sa svima bio i jesam ok,a ti si manje više bio razlog da se ekipa raspada,tj više niti nežele dolazit na ts radi tebe pametnjakovića

pa te ja onda pitam tko je tu budala??

prestani pametovat i igraj svoju igrice/e,ne postojiš,doviđenja.

to je za ovu đukeletinu.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Došli nama na kontra stranu i po 4 MC-evca na rush-u dok smo igrali, pa su quitali nakon što su izgubili par rundi za redom.

{#}

When?

[M|C] ex_Co7
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
stari moj ja di god da sam igrao sam sa svima bio i jesam ok

U mad bro? AHAHAHA

Omrazen si kao hemeroidi, ajde sto lazes nama... ali sebi?

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 17:46 (Co7).
14 godina
neaktivan
Co7 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
stari moj ja di god da sam igrao sam sa svima bio i jesam ok

U mad bro? AHAHAHA

Omrazen si kao hemeroidi, ajde sto lazes nama... ali sebi?

lol al ekska ti nisam namjerno nabrojao,

bez daljnjeg dobar si dobar {#}

ali mc ništa ne igra warove ili tak nekaj? zato sam u onom postu stavio onu zagradu kompetitivno dok eto ljudi vade riječi iz konteksta.

od kad ti je frendić pao pali ste mi nekako{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 17:59 (ZeNGe_CRO-mt).
17 godina
Co7 kaže...
TomoR kaže...

{#}

When?

Prekjučer, pitaj 7empera i ekipu, svaka im čast za otpor. Naravno, nema Battle reportova.

Bio je Teheran Highway i još nešto.

@moj rage na TS-u, i ti bi poludio da se spawnaš, napravio dva koraka i trčeći te 5 puta za redom jednim headshotom ubije ista osoba.

BTW, nisam quit-ao kao što bi neki, iako sam bio u timu koji je uglavnom gubio i igrao nekoordinirano.

I BTW, squad rush gdje su oba tima u istom kanalu na TS-u, po meni ne može proći dobro. Pa bio samo za zabavu (a pobjednički team se jako busao...)

EDIT: Gle, ex je počeo stavljati Thumbs Down kao netko koga ne želim spominjati...

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 18:18 (TomoR).
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

0Heresy0 je jako precizan/na (ja pomislih da je Nexus jer je u početku samo IAR bio igran od dotične osobe), i znam od prvih dana kako je dotična osoba počela igrati (i popila moj nož dok se armao/čuvao M-COM) da reče u chat-u da je to drugi account od nekoga koga jako dobro znamo.

Ma nema šanse da je to NEx....on već ima drugi account a i teško da bi nam 2 puta prodavao istu foru (Hint: sjetite se Ingegarda)....i sad sam totalno zaintrigiran

a da nije

.

.

.

.

Neno

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 18:23 (Zero2).
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

@moj rage na TS-u, i ti bi poludio da se spawnaš, napravio dva koraka i trčeći te 5 puta za redom jednim headshotom ubije ista osoba.

E da, kad smo kod toga, jesi mi provjerio statse :) Prolazim? Koja ocjena?

Zezam se kompa ali preporučam da se ne nerviraš toliko jer pretpostavljam da imaš poprilično godina u guz*** (ne vrijeđam) pa ili uživaj u igri ili ako ti netko smeta odeš, ako ćeš trpit i ako ti smeta tim pitaj za balans (naš servah je bio u pitanju), i nemoj se čudit nekim stvarima koje su oduvijek u igri koju si mogu reć doktorirao {#}

Ajmo reć nekakav on topic: Je netko probao nove nvidijine drivere? Je ima poboljšanja na novim serijama (6xx), stabilnost (meni bitna, trenutni se ruše svako toliko)?

17 godina
Battlefield 3

izgleda da je flamingKing stvarno pao

http://www.ggc-stream.com/search/server/guid

njegov guid: 64c4366a

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Moj PC  
5 0 hvala 4
16 godina
moderator
crozoki kaže...

izgleda da je flamingKing stvarno pao

http://www.ggc-stream.com/search/server/guid

njegov guid: 64c4366a

Pa jbga,ja sam mislio da se zeza.

Za lika s aimbotom stvarno je bio jad i bjeda.

سمندری ڈاکو
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice