Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.071.239
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

danas sam i ja dobio kompliment Jet noob :D
razlog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/42003507/1/415155001/

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

sta koristite za avione?
ja stealth, extinguisher, rocket pod - to obicno za rush
conquest - air radar, flares, rocket pod
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/megatr0n98/stats/497223954/
ovo je moj battlelog, zamolio sam admina da mi obrise drugi acc-onaj megatr0n98 na bugu-taj sam napravio tako bezveze malo da trolam prije par mjeseci "jednom prilikom", al sam presto pa eto, ovo jemoj acc, jedini sada

EDIT: dali je vama FROGFOO bolji od A-10? meni je, neznam zasto, boljem i ide u njemu

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 23:09 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Navodno leakani patch notes za sljedeći patch

http://symthic.com/forum/index.php?page=Thread&threadID=2640

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 7
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Legendic1911 kaže...
Friday kaže...

LOL, proglašen knife noobom... {#}

Nekima stvarno teško pada gubitak lančića!

To je i meni jednom napisao admin a uz to je bio i 100-ti orlic xD

ja sam danas zaklao 3 put vjesticu,dobila je svoje {#}

MARKOcVp kaže...

sta koristite za avione?
ja stealth, extinguisher, rocket pod - to obicno za rush
conquest - air radar, flares, rocket pod
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/megatr0n98/stats/497223954/
ovo je moj battlelog, zamolio sam admina da mi obrise drugi acc-onaj megatr0n98 na bugu-taj sam napravio tako bezveze malo da trolam prije par mjeseci "jednom prilikom", al sam presto pa eto, ovo jemoj acc, jedini sada

EDIT: dali je vama FROGFOO bolji od A-10? meni je, neznam zasto, boljem i ide u njemu

za rush isto sto i za conquest (zasto ne koristis air radar na rush avionima?!?!)jedino bi ti mozda bilo dobro koristiti guided missile na rush avionima zbog SOFLAMA {#}

battlelog:kickass1999
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 23:19 (kurt).
13 godina
protjeran
Battlefield 3
nema teorije da koristim guided, naviko sam na rocket pod
LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Thesnekiman.. Ako je ovo istina ,onda moj mtaric ostaje pljuca sa uvjerljivo najvecim reload vremenom ::) uglavnom mi se vecina svidja.. Znaci sad bi m416 trebala biti noob oruzje? :-P
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Pa ovo je zakon!pogotovo mogucnost biranja noza,vracanje ext. magova i ostatak exploziva nakon respawna!

battlelog:kickass1999
13 godina
kurt kaže...

...ostatak exploziva nakon respawna!

Plus povećanje damagea claymoricama. Deca, pazite kam hodate.

Još jedna stvar. Ako će stvarno ACW-R dobit veći damage, a bez da diraju išta drugo, to će lijepa zvijerka od puške.

BF3: Bombovich
13 godina
Perki kaže...
kurt kaže...

Još jedna stvar. Ako će stvarno ACW-R dobit veći damage, a bez da diraju išta drugo, to će lijepa zvijerka od puške.

stvar oko ACW-R se i meni sviđa...kao i smanjenje reload time-a na par pušaka...pogotovo AEK-ici.... {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
17 godina
Perki kaže...
kurt kaže...

Ja bih da ostane C4 nakon respawna, ali da ga ne možeš aktivirati.

Da ostanu Claymore-i (do 2), kao i mine sada to mi je OK.

A ACW-R mi je sada već glavna engi puška, ako je još pojačaju, majko mila!!!

15 godina

Na pocetku su claymorice i ostajale, kao i c4 pa su se neki papci zalili. Onda su u patchu to maknuli. Takoder su se zalili da je mortar prejak.

Sad opet pojacavaju mortar, claymore, eksploziv ostaje.

Izgleda da se stalno vrtimo u krug zbog nekih placljivih igraca COD-a.

its summer in here...
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa toe to,ljudi se masovno žale (čitaj djeca,klinci,njubovi ) i onda njih ovi njubovi iz dice-a slušaju i to se samo vrti u krug.

baš me zanima šta će shebati sa ovim novim patchom, mislim nešto moraju sj*bat ,nebi to bilo to.

a i zašto bi trebale calymorice i c4 ostajat nakon smrti?? to po meni nemože bit veća debilana.

a i da su malo bolji igrači ovi iz dice-a i da igraju igru,sami bi shvatili šta valja,a šta ne.

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 9:43 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Mortar je po meni poprilično slab. Imam svega 30-ak killova ali po onome što sam vidio stvarno moraš čovjeka u glavu pogodit da bi ga ubio...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Mortar je po meni poprilično slab. Imam svega 30-ak killova ali po onome što sam vidio stvarno moraš čovjeka u glavu pogodit da bi ga ubio...

Baš jučer napravio tu medalju... Oko 70 killeva jučer.

HC mode, uglavnom, Conquest Large 64 igrača, najbolje na Seine Crossing i Grand Bazaar. Direktni pogodak ubija na HC. Ali znao sam i u normal mode-u skupiti po više od 15 mortar killeva u rundi (ali najčešće smao po 1-2 u rundi...)

BTW, ovi patch notes su fake.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625198492147/last/

Najbliže patch-u je i dalje (veliki dio ovog spomenutog) ovdje:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625073392999/

13 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

To:

Added back charger expanded to RPK, MG36 and QBB95.

Kalko1212 ingame
16 godina
Battlefield 3

I nije to baš dobro da ostaju eksplozivi. Zašto? Pa ako ti ideš meni ljepiti c4 na tenk,zaljepiš ga i prije nego ga aktiviraš ja te ubijem to znači da sam ja iz tog sukoba izašao kao pobijednik, a ne ti mi tek naknadno aktiviraš taj eksploziv. Potpuno glupo, ako sam ja tebe ubio znači da nisi uspio, tako treba i ostati.

Već vidim idiote kako će ljepiti opet C4 na heliće i aktivirati tek kad poleti.

Nekužim čemu pojačavati ACWR, pa i ovako je poprilično dobar.

Naravno ako je ovo uopče istina.

btw...kako je to ružno prevedeno,neke stvari nisam razumio

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 10:57 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
TomoR kaže...
Friday kaže...

Baš jučer napravio tu medalju... Oko 70 killeva jučer.

HC mode, uglavnom, Conquest Large 64 igrača, najbolje na Seine Crossing i Grand Bazaar. Direktni pogodak ubija na HC. Ali znao sam i u normal mode-u skupiti po više od 15 mortar killeva u rundi (ali najčešće smao po 1-2 u rundi...)

BTW, ovi patch notes su fake.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625198492147/last/

Najbliže patch-u je i dalje (veliki dio ovog spomenutog) ovdje:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625073392999/

Mortar je vece njesra... nichem ne sluzi...jedino mozesh drugog mortara pogodit i to ako on prije nije spazio tebe.... ili ako lika direktno u oko pogodish... 

19XX maggotmeister
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kolko sam ja skuzil, nece pojacati ACW-R nego ce ispraviti gresku u BL, gdje pise da je kalibar 5.56mm na 6.5mm{#}

i ne svidja mi se ovo - slightly increased recoil m16 - trebalo bi biti hard{#}

naravno morali su horizontalni recoil na aeku povecati da nebi bio bolji od m16{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
 Direktni pogodak ubija na HC.

Na HC dobar direktni pogodak ubija i ako gađaš sa MP443 tako da ovaj argument i nije baš osvjetlao obraz mortaru...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Battlefield 3
ja sam presto koristit air radar jer me onda neprijatelj odma vidi na radaru i pocne se vrtit u krug i ja za njim i to tako traje u nedogled i dosadno je, bolje stealth
onda se popnem visoko i lociram ga, onda cekdam da proce ispod mene i onda ja za njim i kad skonta onda je vec kasno
LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kada će ovaj bonus contet i premium video biti dostupni? Gledam sada ne mogu.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

može pojašnjenje šta je točno air radar, stealth i beam scanning na jetu??

to još nisam isprobao.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

pa neprijatelj te i sa stealthom  vidi na radaru jer te ionako spotaju,a stealth ti smanjuje lock i kad te spotaju manje vremena si spotan,najbolji je air radar a stealth je bezveze.

13 godina
protjeran
Doca15 kaže...

pa neprijatelj te i sa stealthom  vidi na radaru jer te ionako spotaju,a stealth ti smanjuje lock i kad te spotaju manje vremena si spotan,najbolji je air radar a stealth je bezveze.

Nespotaju me odma, ja se popnem najvise sto moze tek kad vidim avion onda na njega, on me nevidi na radaru, stealth je puno bolji, onako te stalno vidi na radaru i to je bezveze, il ja njega pratim il on mene i tako unedogled, to je dosadno, onda mi dopi*di to pracenje i onda se ubijem, jer mi se neda to.

LooooooL
13 godina
Jack Sparrow kaže...

I nije to baš dobro da ostaju eksplozivi. Zašto? Pa ako ti ideš meni ljepiti c4 na tenk,zaljepiš ga i prije nego ga aktiviraš ja te ubijem to znači da sam ja iz tog sukoba izašao kao pobijednik, a ne ti mi tek naknadno aktiviraš taj eksploziv. Potpuno glupo, ako sam ja tebe ubio znači da nisi uspio, tako treba i ostati.

Odlicno napisano, sa svim se slazem!

Osim, svidja mi se ideja od TomoRa, da C4 ostane, ali da se ne moze aktivirati. To bi bilo bas fora :)

Ako si ga ne skines s tenka, ili neko tvoj ga ne raznese, onda ti neprijatelj mozes unistiti tenk s nekim od snajpera, ili mortarom... ili svim sto unistava eksploziv :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Battlefield 3

Slažem se da je mortar njesra, samo komentirah da sam završio medalju na HC mode-u i to je to. Jer je lakše nekog razbit mortarom na HC-u nego na normalu.

Mislim da neće biti C4 aktivacije poslije respawna itd (iako, bila su to dobra vremena {#}). No, nije mi žao da je to maknuto, jer su neki previše ulazili u enemy spawn (bazu) i to maksimalno koristili tamo. Ima ih i na ovom forumu, vjerujem da se prepoznaju.

Ali da bi recimo mogao ostati na tenku C4 te ga netko pogodi sa fragom/bolt sniperom/RPG/SMAW/Magnum/Rex412 pa da ga aktivira, za to nemam ništa protiv. Štoviše, ljuti me kada stavim C4 na nešto i pritisnem aktivaciju ne dogodi se ništa i tek onda padnem mrtav (valjda lagg/netcode, pa me ubilo prije nego sam uspio zapravo aktivirati).

EDIT: Cyber me prestigao... Eto, btw, jučer pogodio sa mortar C4-ani tenk, 550 bodova u jednom šusu

Jet...

• air radar ti pokazuje u nekom ograničenom range-u i nespotane protivničke letjelice
  • beam scanning (ubrzava lock tvojih heat seekera)
  • stealth - otežava protivniku da te spota i njima produžuje locking time
  • proximity scan - slično ko air radar ali pokazuje i ground targete, samo u manjem range-u (na jetu besmislen po meni)
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 11:46 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Jack Sparrow kaže...

Odlicno napisano, sa svim se slazem!

Osim, svidja mi se ideja od TomoRa, da C4 ostane, ali da se ne moze aktivirati. To bi bilo bas fora :)

Ako si ga ne skines s tenka, ili neko tvoj ga ne raznese, onda ti neprijatelj mozes unistiti tenk s nekim od snajpera, ili mortarom... ili svim sto unistava eksploziv :)

C4 se ne može aktivirati pucanjem u njega, niti da ga se zapali tako da ne bi bilo realno nije to barut

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
17 godina
Battlefield 3

Crozoki, ne laži ljude:

BTW, istu stvar radim i sa REX-om i minama.

Evo i bolt snipera:

Itd... sve što sam gore napisao je provjereno/točno

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 11:56 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Meni je ostalo još 15 killeva s mortarom odradit pa se vi mislite - sve na softu :P

Jest da je teško nekog ubit i da je to dugotrajan proces bio, ali zato će ta medalja biti slađa kad dođe ;)

Jednom je s nama u timu igrao čiter i imao je onu foru da sve neprijatelje spota - čim sam to skužio odmah je palo prebacivanje na mortar :)

To je jedini čiter za koga mogu reći da je pošten i dobar dečko (makar je podijelio s drugima dio svojih mogućnosti) ;P

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Crozoki, ne laži ljude:

poznato je da je BF3 ultra realistična simulacija rata {#}

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice