Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.071.269
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...
strbi kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

joj daj nije ti mogao "uzet" account ili kaj ti briješ, nego ti se to dešava kada update rade na battlelogu,znam ja jer je i meni par puta bilo izbacilo wrong email/password.

slično kao kod MadToma.

uđeš,promijeniš i bok.

dva dana za redom?!

i meni se desilo dva dana zaredom,gle ništa čudno ipak je to DICE i takva blesava bagra koja sa svakim update-om /patchom MORA nešto shebati

evo i meni dva dana za redom.... opet moram mijenjati pass...pu bem ti ea..

-BiH-slackspace
13 godina
Battlefield 3

dobro tko tu koga j...? juće riješio asajment za inžinjerca. a danas kaže da mi fali još 20killova s minama. ovo je smješno, kakva sprdačina

jučer. jučer.
danas wtf.? danas wtf.?
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 15:18 (letece_prase).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ma jebeš 2xp, danas 90 dog tagova skinutih... {#}

Knife only ili si stvarno postao takav knajf-master?

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Ides! Koja mapa i vrsta igre?

Nema mi nikoga od ekipe - dakle noshahr tdm {#}

Maloprije partija 79k bodova. Boleština... knife noob {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 3

...koje je najbolji dio na karghu-u za farmanje zlata...cek...jbt pomjesao sam loncice {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
wiz4rd kaže...

...koje je najbolji dio na karghu-u za farmanje zlata...cek...jbt pomjesao sam loncice {#}

Construction site {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Hrxxx kaže...
Friday kaže...

Knife only ili si stvarno postao takav knajf-master?

Knife only je gej, to ne bih igrao nikada. Oduvijek koristim nož poprilično - 10% od ukupnog broja killova mi je nožem...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Igrom slučaja mi se počeo prijetiti sljedeći lik:

Nitko te ne šljivi ni 5%

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
13 godina
thesekiman kaže...

Nitko te ne šljivi ni 5%

To ti misliš... nitko ne komentira jer me ne žele dodatno uznemiravati... obazrivi su dečki :P

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
thesekiman kaže...

Nitko te ne šljivi ni 5%

To ti misliš... nitko ne komentira jer me ne žele dodatno uznemiravati... obazrivi su dečki :P

ma, noob je i strpljiv. odgledao sam mu filmic, nista spektakularno ne radi. A samo tenkove vozi u igri i nista drugo...jucer dosao na server onaj ChrisStrawhat, sta kao najbolje svjetske pilote skida, naravno da ja letim ko noob i trebalo mu 20 sec da me skine. Poslije toga ja u stationary i cekam, cekam (jos mi je Bombovic prije toga pomogao ono drvece pocistiti, i opali po njima) i frajer se bail-outao svaki puta. Ono koji njub. Ja bar poginem ko covjek u avionu, a ne ko zadnje smece da iskacem - makar svaki put mogu.

13 godina
xyan kaže...

Ja bar poginem ko covjek u avionu, a ne ko zadnje smece da iskacem - makar svaki put mogu.

Točno... i ja idem skoro uvijek do kraja i bok... iskačem samo kad igra neki smrad protiv mene koji to radi pa mu namjerno ne dam kill.

Inače, poginuo od njega ili suicide napravio - isto mi dođe na kraju.

Al kad igram protiv "skakavaca" onda im namjerno ne dam gušta nego iskačem ;)

A ovaj s tenkom... nisam mu gledao filmiće, ali 2.6 da mu je KPM u tenku je malo too much po mom mišljenju.

Pogotovo ako je istina ovo što kažeš da kempa s tenkom.

BTW

jučer sam se zakačio s njegovim frendom koji je 4 u svijetu s tenkom i odgledao sam jedan njegov video... uglavnom video kako skida heliće i avione s tenkom, ali samo dalekometni shootvi i čudesa koja je radio.

Npr. vozi tenk iz drugog lica i odjednom okrene ulijevo i skine avion u božjoj materi????

Nego, što sam htio reći... gledam ja video i čudim se kako lik skida te heliće tako daleko... ja inače čekam da mi dođu blizu pa onda pokušavam... kad su jako daleko ni ne trudim se jer nema smisla.

I naravno... igram noćas kharg i uletim u tenk... vrtim se vamo-tamo i ugledam heli na kraju mape... reko aj da probam.... prvi hitac i pogodak :)

Šteta što nema BF3 recorder k'o Black Ops... dalo bi se tu iskopat fora stvari... pa da se i ja kurchim na youtubu ^^

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa to sam ti bas i htio napisati - mislis na onog NIck_dk? ovo sta si rekao da cam prebacuje, to mu je valjda neki trick shot, na 1200h igranja je mogao 4 minutni video skalupiti sa takvim pogocima. bas ne vjerujem da moze tipa 1/10 puta tak napraviti, prije 1/1000. A ovaj rumunj kad ide nekog snimat i ponizavat, onda kampa - drugi bi rekli pametna igra, ali reci koliki si junak ak mu s ledja dodjes, ili pucas kroz neku rupicu kad frajer ne vidi na gradskoj mapi. MIslim prije svega pogreska ovog drugog, ali ak je takav frajer, nek hebeno charga u prvim redovima, tenk na tenk...naravno charga protiv jadnih infantryja.

Nema tu neke filozofije posebne s tenkom...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ima netko da bi sad zaigrao? xD jos sam slab al neka :)

0 0 hvala 0
13 godina
xyan kaže...

..... kad ide nekog snimat i ponizavat, onda kampa - drugi bi rekli pametna igra...

Koliko sam ja primijetio na videima poznatih bf3 jutubaša, svi oni laganice kempaju iza ćoše.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
xyan kaže...

Pa to sam ti bas i htio napisati - mislis na onog NIck_dk?

Nicza sam jučer gledao - da. On radi one killeve čudne iz drugog lica pa odjednom okret i pogodak.

Al on je beba naspram ovom drugom - Nicz isto ima killeva k'o pljeve u tenku što mi je isto naoko bilo sumnjivo, al ovaj ga šiša za masu killeva.

Ne znam, pametnom igrom (čitaj kempanjem i polukempanjem) se može dosta napraviti u tenku, ali da netko ima u tenku KPM 2.6 graniči s nemogućim.

Taj, praktički, kad god opali nekog ubije.

Njih dvojica su si kao neki frendovi pa me ne bi čudilo da i imaju istog dobavljača hackova ;)

A jučer je baš bio zanimljiv dan... prvo igramo Ziba tower malo dominacije i na tom serveru bio jedan lik N3MBOT (mislim da se tako zvao) - ono, nije loš, al nije ni nešto posebno dobar... recimo k'o ja ;)

Sljedeću partiju odošmo na TDM na kanalima i tamo nas taj čiter Nicz pohaxa pošteno... meni uleti u kućicu na rubu mape (tamo sam išao ubit jednog njihovog što je beacon postavio, da ne mislite da ja kempam ;P) i uletio mi lik na velika vrata unutra u skoku napravio piruetu i ravno me u oči gleda pri doskoku. Hvala bogu, pa sam skilledžija i riješim ti ja njega s lakoćom. Kasnije me malo ownao, ali to nije bitno... bitno je kako je on mene u oči gledao kad je doskočio, mamicu mu čitersku... znaš kad ti netko tako uleti i pogleda te u oči da je čiter.

Zakačismo se mi na match reportu s tim niczom i odem mu ja na youtube kanal i znaš koga vidim na friend listi.... N3MBOTA ;)

Al ovaj nicz nije igrao prvu s nama, niti N3MBOT drugu gdje je nicz bio ;)

To mora da je neka zajvera ;)

Čiteri se urotiše protiv nas pa nas prate... sve zbog maggota i njegovog bezobraznog prepucavanja u chatu ;P

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa dobro je li vi spavate kad je 2xp weekend, po cijelu noć a {#}

CARPE DIEM
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ok tnx :D a nekuzim el mi mos objasnit naci el trebas imat instaliranu igru na kompu ili se igra ko bubam travian preko browsera :// mozda postavljam glupo pitanje i glupu usporedbu ali stvarno ne kuzim :((((((( i kako sad ovaj od 2 dana free ja odem se ulogirat i pise da mi je kirivi pw ili user a nije ljudi pls pomoc znam da sam naporan al htio bih igrat bar ovih 2 dana :)

0 0 hvala 0
17 godina
dacsesvete kaže...

ok tnx :D a nekuzim el mi mos objasnit naci el trebas imat instaliranu igru na kompu ili se igra ko bubam travian preko browsera :// mozda postavljam glupo pitanje i glupu usporedbu ali stvarno ne kuzim :((((((( i kako sad ovaj od 2 dana free ja odem se ulogirat i pise da mi je kirivi pw ili user a nije ljudi pls pomoc znam da sam naporan al htio bih igrat bar ovih 2 dana :)

Sad su dodali objašnjenje da je to za Xbox 360 i PS3 verzije igre. I moraš imati igru instaliranu da bi radilo.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danas samo se probao ulogirat na Battlelog,upišem email i password i pojavi mi se error Wrong email or password,ja probam ponovno nekoliko puta i na kraju mi kaže "Too many login attemps,you have been blocked". Ovo mi se prvi put dogodilo,mijenjam password svaka 2-3 mjeseca i nikada nisam imao ovakav problem? Ima li razloga za brigu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ako si uzeo desert iz McDonaldsa.. Imas razloga za brigu..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
12 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Ako si uzeo desert iz McDonaldsa.. Imas razloga za brigu..

Molim te pojasni to što si napisao!?

16 godina
moderator
ReaperXx kaže...

Danas samo se probao ulogirat na Battlelog,upišem email i password i pojavi mi se error Wrong email or password,ja probam ponovno nekoliko puta i na kraju mi kaže "Too many login attemps,you have been blocked". Ovo mi se prvi put dogodilo,mijenjam password svaka 2-3 mjeseca i nikada nisam imao ovakav problem? Ima li razloga za brigu?

Nemaš brige i meni se to jutros dogodilo.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

LOL, proglašen knife noobom... {#}

Nekima stvarno teško pada gubitak lančića!

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

koji je ovo klinac

napravim 25 killova sa glupim shotgunom za assignement "wrench wielder" 2 puta i kad odem na svoj profil toga nema? :(

i di mi je kvragu mass26 iz assault loadout?

wtf

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

koji je ovo klinac

napravim 25 killova sa glupim shotgunom za assignement "wrench wielder" 2 puta i kad odem na svoj profil toga nema? :(

wtf

moras inzinjerca koristiti sa sacmom...

16 godina
neaktivan
xyan kaže...
simeparanoja kaže...

koji je ovo klinac

wtf

nasao mass

done it 2 times i u igri vidim nakon sto napravim taj assignement no u battlelogu ne i svaki put ispočetka 

CARPE DIEM
14 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
xyan kaže...
simeparanoja kaže...

koji je ovo klinac

wtf

nasao mass

done it 2 times i u igri vidim nakon sto napravim taj assignement no u battlelogu ne i svaki put ispočetka 

ocito da je to onda dublja njihova greska neka. ne brini ja sam vidio da imam otkljucani dogtagic pa se ne brinem oko toga tak i tak

16 godina
simeparanoja kaže...

koji je ovo klinac

wtf

I meni, jutros sam napravio SG killove, Battlelog ih bez problema prikaze i vidim da je assigment rijesen, sada pogledam, opet nema

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

LOL, proglašen knife noobom... {#}

Nekima stvarno teško pada gubitak lančića!

To je i meni jednom napisao admin a uz to je bio i 100-ti orlic xD

Battlelog: D-Ki11a
15 godina
Battlefield 3
Idite in game loadout za jetove,priprema za armored kill ac 130
BF3 FlamingKing
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice