Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.121.889
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Jel imao netko problema sa kupnjom preko store.origin.com da kad se klikne na chekcout u košarici da izbaci na home stranicu.

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
13 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Jel imao netko problema sa kupnjom preko store.origin.com da kad se klikne na chekcout u košarici da izbaci na home stranicu.

ja nisam imao problema,samo me prebacilo za ispuniti podatke i nacin placanja

13 godina
dead27brain kaže...

ako cete igrati igru jos duže i ako uzivate,pa covjece dajte tih 50€ i na miru ste,sta se ciganite,ovako kupis odnekud za jeftinije i onda cekas dal ce biti problema ili ne,ja sam isto mislio uzet jeftinije,odlucio se dat im tih 50€ tako da ne mislim oce me skuziti,banirat ili sta ja znam sta vec,znam da se nema para ja sam isto trenutno bez posla ali sam opet nekako iscupao pare...isto tako sta svi nesto kukate za DICE,mislim ima hrpu nedostataka i gluposti koje treba srediti,ali npr BFBC2 je tek nakon 2godine dobio prilicno dobar balance oruzja,ja sam ga prosle godine poceo igrat i tek tad je bilo ok,cuo sam da je prije toga katastrofa bilo,napravit ce svoj posao kako treba samo treba strpljenja. Tako su mi smijesne usporedbe s COD-om sta po meni nije ni vrijedan spomena uz ovakvu igru.

ma nek ih opljacka tko god moze jeftinije proc, neka, nisu drugo zasluzili, izbacili su poluproizvod koji je iz patcha u patch sve gori,

to sto ti kazes da treba 2 god. cekat da se stvari rijese, nema smisla

pa nisu ljudi dali novce da beta testiraju 2 god dok oni se dovedu u red

ja sam bia tako revoltiran njihovim premium potezom da sam igru instant uninstallira, pa nece mene nitko

must za poluproizvod, ako hocu samo DLC koji me interesira, onda sam gradjanin drugog reda, jer

ce ekipa igrat na premium only gdje ja nemogu, cekat cu que, pa ce me neki mujo preskocit, ili ce me kickat sa

servera jer dolazi premium igrac, ili ce mi na nos nabijat kad me premium ubije sa crnim nozem... mislim WTF

placanje DLC-a kojeg sam vec posebno platio, (makar proso jeftinije) al ono lol

plus mrzim politiku DLC-ova, nekad su se ti isti zvali community modovi, ili ekspanzije, sad ubace dvi mape, i traze da to go.vno

platis 15 eur, isti taj Dice je DLC ove za BFBC2 dao besplatno za PC, za konzole je druga prica, jer imaju

davanja prem MS/Sonyu

RIP DICE

/preorder Torchlight 2

pozz

13 godina
neaktivan
tormento kaže...
dead27brain kaže...

ako cete igrati igru jos duže i ako uzivate,pa covjece dajte tih 50€ i na miru ste,sta se ciganite,ovako kupis odnekud za jeftinije i onda cekas dal ce biti problema ili ne,ja sam isto mislio uzet jeftinije,odlucio se dat im tih 50€ tako da ne mislim oce me skuziti,banirat ili sta ja znam sta vec,znam da se nema para ja sam isto trenutno bez posla ali sam opet nekako iscupao pare...isto tako sta svi nesto kukate za DICE,mislim ima hrpu nedostataka i gluposti koje treba srediti,ali npr BFBC2 je tek nakon 2godine dobio prilicno dobar balance oruzja,ja sam ga prosle godine poceo igrat i tek tad je bilo ok,cuo sam da je prije toga katastrofa bilo,napravit ce svoj posao kako treba samo treba strpljenja. Tako su mi smijesne usporedbe s COD-om sta po meni nije ni vrijedan spomena uz ovakvu igru.

ma nek ih opljacka tko god moze jeftinije proc, neka, nisu drugo zasluzili, izbacili su poluproizvod koji je iz patcha u patch sve gori,

to sto ti kazes da treba 2 god. cekat da se stvari rijese, nema smisla

pa nisu ljudi dali novce da beta testiraju 2 god dok oni se dovedu u red

ja sam bia tako revoltiran njihovim premium potezom da sam igru instant uninstallira, pa nece mene nitko

must za poluproizvod, ako hocu samo DLC koji me interesira, onda sam gradjanin drugog reda, jer

ce ekipa igrat na premium only gdje ja nemogu, cekat cu que, pa ce me neki mujo preskocit, ili ce me kickat sa

servera jer dolazi premium igrac, ili ce mi na nos nabijat kad me premium ubije sa crnim nozem... mislim WTF

placanje DLC-a kojeg sam vec posebno platio, (makar proso jeftinije) al ono lol

plus mrzim politiku DLC-ova, nekad su se ti isti zvali community modovi, ili ekspanzije, sad ubace dvi mape, i traze da to go.vno

platis 15 eur, isti taj Dice je DLC ove za BFBC2 dao besplatno za PC, za konzole je druga prica, jer imaju

davanja prem MS/Sonyu

RIP DICE

/preorder Torchlight 2

pozz

sta se tice queu-a to mi je totalni šit,uopce nije uredu i totalno sam protiv toga iako imam premium,čak mi se bed spojiti u server ako ima koga u queu
svi okrivljujete DICE a stvar je samo sta DICE samo radi igru itd itd dok je ideja premiuma i ostale gluposti od EA-a 100%,slazem se da je u banani da im toliko treba za balansirat igru,sredit glitcheve i ostale stvari,spomenuo sam bfbc2 jer sam se sjetio da mi je frend reko da tek sad kad smo mi poceli igrat (prosle godine) sve relativno dobro izbalansirano i sredeno,ali ne znaci da ce ista stvar biti sa bf3
koliko je dlc?? jer mislim da je pojedinacno dode na kraju skuplje nego premium,samo treba ispljunut odmah te pare sta je problem :/
al opet kad smo kod toga jos jedan veliki fail je to sta za premium ne dobis nikakav popust ako imas limited edition,posto je karkand isto uracunat u premium
mislim tu je hrpu stvari za raspravljat sta valja,sta ne,ali se time ne zamaram,igram igru,navikavam se na nova sranja koja naprave ili srede i to je to,onako je danas sve vise tih debilnih dlc-eva i samo se vrti oko para sve,sjecam se da se nekad igru prelazilo barem 12-15h,mozda sam malo i reko,sad je prosjek svake igre 6h,bas se sjecam usporedbe Unreal i Unreal 2: The Awaking,Unreal je imao 60h(ako se dobro sjecam,mozda i manje,zvuci mi previse XD) igre,a Unreal 2 6h igre...

http://internationalhouseofgeek.files.wordpress.com/2012/04/mona-dlc.jpeg
XD XD

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 2:51 (dead27brain).
13 godina
dead27brain kaže...

sta se tice queu-a to mi je totalni šit,uopce nije uredu i totalno sam protiv toga iako imam premium,čak mi se bed spojiti u server ako ima koga u queu
svi okrivljujete DICE a stvar je samo sta DICE samo radi igru itd itd dok je ideja premiuma i ostale gluposti od EA-a 100%,slazem se da je u banani da im toliko treba za balansirat igru,sredit glitcheve i ostale stvari,spomenuo sam bfbc2 jer sam se sjetio da mi je frend reko da tek sad kad smo mi poceli igrat (prosle godine) sve relativno dobro izbalansirano i sredeno,ali ne znaci da ce ista stvar biti sa bf3
koliko je dlc?? jer mislim da je pojedinacno dode na kraju skuplje nego premium,samo treba ispljunut odmah te pare sta je problem :/
al opet kad smo kod toga jos jedan veliki fail je to sta za premium ne dobis nikakav popust ako imas limited edition,posto je karkand isto uracunat u premium
mislim tu je hrpu stvari za raspravljat sta valja,sta ne,ali se time ne zamaram,igram igru,navikavam se na nova sranja koja naprave ili srede i to je to,onako je danas sve vise tih debilnih dlc-eva i samo se vrti oko para sve,sjecam se da se nekad igru prelazilo barem 12-15h,mozda sam malo i reko,sad je prosjek svake igre 6h,bas se sjecam usporedbe Unreal i Unreal 2: The Awaking,Unreal je imao 60h(ako se dobro sjecam,mozda i manje,zvuci mi previse XD) igre,a Unreal 2 6h igre...

http://internationalhouseofgeek.files.wordpress.com/2012/04/mona-dlc.jpeg
XD XD

ma dice okrivljujem utoliko sto im za dvi linije koda da isprave  treba 3 miseca,

a kad dodje patch onda je to gigabajtni patch, nakon karkanda su obecali da

vise nece u patchevima trpat DLCove koje korisnik nema, pa evo opet su sa

zadnjim patchem utrpali cijeli CQ, ajde razumijem oruzje, zvuk za isti, grafiku

dogtagova, textura oruzja itd., tj. ono sto ce drugi useri vidjet na drugim

mapama van CQ, ali CQ mape, texture tih mapa su ono sto takav patch cini

masivnim, koji ce mi to quac ako nemam pristup

hvala bogu danas je sve manje vise modularno i u cloudu, koji je problem da se

dodaje kako se sto kupi/otkljuca, na kraju ces do kraja svih dlcova

imat igru na disku od 30gb a od toga je 5 na dlcove i 10 na patchevima,

nemaju pojma kako napravit cleanup sto u konacnici dodaje na duzem loading timeu

i crashanju ako se nesto od toga corrupta

sto se tice tempa izbacivanja patcheva,

opet i to razumijem jer vjerovatno trebaju financije od EA da odobri da rade na patchu,

izdavanju istog itd... cekanje sonya, microsofta da certificira itd. a sve to

iziskuje resurse i novac

mislim, imaju in-house engine, i igra se ponasa sve losije i losije, sto bi bilo da su

licencirali pa da moraju ucit engine, a sve vise i to na vise nacina traze od nas lovu,

za ovo za ono...

ja neznam vi koji ste kupili premium vi zapravo financirate DLC-ove, i sad kad imaju

vasu lovu u djepu, ti DLC-ovi mogu bit ispodprosjecni

boli ih neka stvar

imam dojam da dice ima odlicne "znanstvenike" ali lose "izvođače"

engine im je mrak kako izgleda, koja grafika, sto se moze radit s njim itd,

ali daleko da je ispoliran i bez greski, sorry ali proslo je 9 mj. od izlaska igre,

a ljudima sve vise i vise problema

battlelog sam prigriza, iako mi nije najsretnije rijesenje u odnosu na ingame

browser, origin sam pregriza isto, ne volim EA spyware, al ajde

igrat cemo BF, i onda ti daju takvu samarcinu, e nece vise :D

da se razumijemo nije mi zao igre, igra me dugo prikovala za PC uz ekipu, TS itd.

ali necu preko svojih principa, nece me pravit budalom i potrčkom koji trci za njihovim

mrvicama kako izbace ko vjerno pseto... jooj kad se sjetim kakva je bila uzivancija

na starim BF-ovima, ovo je sad COD sa malo vecim mapama...

pozz i sorry na poduzem rantu :D

p.s. e da sjetio sam se UI, prilagodjen konzolama portan za PC, bljak...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 4:10 (tormento).
13 godina
neaktivan

koliko ja znam zadnji patch nije imao CQ u sebi,jedino mozda oruzja (opet pretjer da bude onako velik sam patch),jer tek na datum izlaska se skidalo jos 2.8gb,znaci dlc
neznam pod sta mislis da igra radi sve gore i gore,mislim ima problema battlelog itd,al opet kad pogledas sve to solidno drze,pogledaj slucaj s diablom,ljudi cekali godinu pun qurac i na kraju nisu mogli online igrat,totalni fail,a da stvar bude bolja cuo sam da igra cak i nije nesto,tako da mi je drago da je nisam kupio XD

opet ako cemo se žalit da je skupo,mi smo svi kupili igru dal limited ili ne,nije sad bitno,kupujes zasebno dlc koji oces ili premium ako ces sve i dodatne gluposti (btw oni double exp vikendi su mi nepotrebni,samo pokvare igru),da skupo je,svi usporedujete igru sa COD-om sta mi uopce nema smisla,igre su potpuno razlicite osim sta su FPS,ali ako ces gledati vec placanje i koliko dobivas iz igre,ajde bar nisu tolika gamad da moras placati online mjesecno kao sta ima WoW,Conan i tako neke igre koje cak zahtjevaju puno vise igre,znaci platis bf3 recimo (sad cu bubnut) do 100€ i igras je 100% do zadnjeg DLC-a koji je u 3.mj sljedece godine,znaci bar 18mj igre,a recimo sam paket sa svim DLC-evima od WoW-a ti je ja mislim oko 1000kn i još mjesecno placas 100kn da bi mogao igrat. hvala bogu to ne igram XD
sta se tice origina,totalno smece po meni,bolje da je preko steam-a,ali ne EA mora imat svoje...mislim koliko god mi srali po njima,imaju dobre igre tako da ono...

sve u svemu,dosta filozofiranja,uzivajmo u igri i nadajmo se boljim patchevima

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 4:57 (dead27brain).
13 godina
dead27brain kaže...

dobro diablo trakavica je trajala 2-3 dana jer je 3 milijuna ljudi ili koliko vec nahrlilo odjednom

na autorizacijske servere, bilo je za ocekivat, ali s druge strane, blizzard u hodu patchira, hotfixa, itd.

sto se za ove nemoze rec :D

igra ko igra je fail u odnosu na prethodnike, diablo 2 i diablo

jedan MMO nemozes usporedjivat sa FPS-om, fps-ove odrzavaju igraci, tj. igraci iznajmljuju servere

i devloperi nemaju nikakvih troskova odrzavanja istog, samo beru plodove od licenciranja,

dok MMO servere drze ljudi koji su igru i napravili hoce li to bit free2play pa mikrotransakcije ili mjesecna

pretplata sistem, tako svejedno je, ali neki sistem naplate mora postojat da bi projekt bio isplativ.

BF se sve vise i vise usporedjuje sa COD-om jer se upravo BF u to pretvara, kako bi mu konkurirao

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 5:47 (tormento).
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ham7a, ti nemaš lag? Vidim da igraš trenutno.

Ako nemaš, da li imaš ili nemaš upaljen uPNP?

imam isto lag ;)

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
13 godina
neaktivan
tormento kaže...
dead27brain kaže...

dobro diablo trakavica je trajala 2-3 dana jer je 3 milijuna ljudi ili koliko vec nahrlilo odjednom

na autorizacijske servere, bilo je za ocekivat, ali s druge strane, blizzard u hodu patchira, hotfixa, itd.

sto se za ove nemoze rec :D

igra ko igra je fail u odnosu na prethodnike, diablo 2 i diablo

jedan MMO nemozes usporedjivat sa FPS-om, fps-ove odrzavaju igraci, tj. igraci iznajmljuju servere

i devloperi nemaju nikakvih troskova odrzavanja istog, samo beru plodove od licenciranja,

dok MMO servere drze ljudi koji su igru i napravili hoce li to bit free2play pa mikrotransakcije ili mjesecna

pretplata sistem, tako svejedno je, ali neki sistem naplate mora postojat da bi projekt bio isplativ.

BF se sve vise i vise usporedjuje sa COD-om jer se upravo BF u to pretvara, kako bi mu konkurirao

znam da nemozes usporedivati mmo sa fps-om,samo sam dao primjer sta se tice love
po cemu se pretvara u cod,zato jer je jedan dlc izaso s malim mapama??COD je skoro cista akradetina,dok BF ima jednu malu dozu realnosti,necu reci da su radili simulaciju jer je ovo daleko od simulacije
mozda ima neke stvari da bi privuko cod igrace,ali nema mu sta konkurirat kad je cod vec godinama isti osim mutiplayera,fanovi cod-a ce srat po bf-u i obrnuto,a cim dode malo problema ili se nesto ne svida pocinju usporedbe,a nemozes usporedivati BF koji je baziran na timsku igru i taktiku i COD koji po meni ovisi koliko si brz i precizan i uz to jos dobivas prednosti sa onim njihovim dodatnim sranjima -.-

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Dobar je ovaj platoon Rijeka servah. Odigrao sam par kul partija gore.

Svakako ću opet navratiti, ma da nisam baš vidio admina večeras.

Ma znam ja da je dobar, kada se slozi dobra ekipa rastura se :) a neki admini su malo zaljubljeni pa malo noci provode na produktivniji nocin :) 

Za sinoc  neznam tako da ako je bilo kakvih problema nadam se da ce se rijesiti a svima zelim dobru igru i

VIDIMO SE PREKO NISANA!!!!!!!

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
14 godina
neaktivan
Nadam se da ste se dobro napucavali, nije bilo admina slucajno, to jest ja sam bilo ali moj procon shebe postavke servera pa ga ne palim, a ja sam malo za promjenu igrao bc2
Battlelog: Mali_Playa
17 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...

a neki admini su malo zaljubljeni pa malo noci provode na produktivniji nocin :)

Kakvi nou-lajferi!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
Battlefield 3

Ma je li samo meni bolje nakon svih patcheva, ili....  {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 9:05 (Soldier977).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

Ah, još da ima balansa pa da budu podjednaki timovi a ne group rape jedne strane i onda ovi drugi rage quittaju uglavnom, server bi bio odličan.

Ali sinoć je bilo zanimljivo, pogotovo neki nemesis streakovi {#}, a padalo je i nožića u onih par koraka što sam išao pješke{#}

13 godina
neaktivan
jopis kaže...
Danny_HR kaže...

Ah, još da ima balansa pa da budu podjednaki timovi a ne group rape jedne strane i onda ovi drugi rage quittaju uglavnom, server bi bio odličan.

.....Gledajte...... Sami znate da je tokom igre tesko balansirati da timovi budu podjednaki. Mi se trudimo koliko se moze da se ljudi ne zale a kada je sve nasa ekipa lako se onda dogovori ....... a sto se mene tice mozemo se mi i kolektivno naci na ts  da se moze igrati i kordinirati skupa  i igru i procon.........

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
13 godina
protjeran

on igra tj. leti sa tastaturom ... kaze da je 100 X bolje nego sa misom ... moras samo da namjestis na tastaturi komande

Zašto bi bilo bolje letit sa strelicama koje nemaju sensitivity uopče nego s mišem koji ima? Debilana. To je kao da na konzolama rađe igraš sa strelicama nego s analogom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 10:03 (stormich50).
13 godina
protjeran
goranbm kaže...
Arabarran kaže...
goranbm kaže...

Može savjet di je sad najjeftiniji BF3 premium ?? Vidim da su indiju poskupili, jučer mi je neko napisao da je aktualan meksiko (oko 28 Eura) ... Ima li nešto još povoljnije ili ?? I jeli procedura ista kao i za Indijski ??

Imaš ovdje nešto jeftinijih bes posebnih zahebancija.

http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-Premium-CD-Key-for-Origin.html

http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-Premium-EA-Origin-Key.html

Al to je 39 Eura i ovaj druga 338 kuna, al opet mi je puno jeftinije onih 28 eura sa meksičkog Origina :) Ima li netko da je uzeo od tamo, to je sve normalni premium, nema nikakvih ograničenja ili nešto ??

Poznam dvoje ljudi koji su kupili s meksičkog proxya i igraju bez problema.

16 godina
stormich50 kaže...

on igra tj. leti sa tastaturom ... kaze da je 100 X bolje nego sa misom ... moras samo da namjestis na tastaturi komande

Zašto bi bilo bolje letit sa strelicama koje nemaju sensitivity uopče nego s mišem koji ima? Debilana. To je kao da na konzolama rađe igraš sa strelicama nego s analogom.

Uopće nije debilana, ja obožavam rokati njubove koje igraju sa mišem

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
13 godina
protjeran
Diablo86 kaže...
stormich50 kaže...

Daj mi battlelog username pl0x baš me zanima taj ownage, sigurno ti je jet top vehicle? (lulz)

17 godina
neaktivan
stormich50 kaže...

Zato što ćeš se sa strelicama puno brže okrenuti, da si probao znao bi.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
stormich50 kaže...
Diablo86 kaže...
stormich50 kaže...

Daj mi battlelog username pl0x baš me zanima taj ownage, sigurno ti je jet top vehicle? (lulz)

To je ovaj gospon čini mi se, a jet ownage je 'strašan'{#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Lt_Lowenbrau/vehicles/186729022/pc/

@danny - i na strelice ćeš precizno nanišaniti i pogoditi jedino mrtvu kravu a ne jet koji te izbjegava brzim manevrima ili neko vozilo na zemlji u punoj brzini kretanja{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 10:36 (jopis).
17 godina
Battlefield 3

S obzirom da jučer nisam ni palio komp:

Kakvo je stanje s laggom? Išta bolje/gore?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
TomoR kaže...

Riješili su taj lagg.

سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...
TomoR kaže...

Riješili su taj lagg.

To je ovaj maintance koji je bio?

Uglavnom, dobra vijest, hvala.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
pirat kaže...
TomoR kaže...

Riješili su taj lagg.

To je ovaj maintance koji je bio?

Uglavnom, dobra vijest, hvala.

Već je sinoć bilo ok stanje, igrali smo na 4-5 servera i nije laggalo ništ....

15 godina
Battlefield 3
Meni sve ok jučer,bez laga.
BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
elpornero53 kaže...
Meni sve ok jučer,bez laga.

da, rijesili su to popodne/predvecer. Inace, nesnosljivo, imao sam pad FPS-a ono, za pola XD ne znam kak bi to moglo biti povezano sa lagom - dakle nesto sto ima veze sa harfverom i netom, PB mozda?

13 godina
neaktivan
dead27brain kaže...

opet ako cemo se žalit da je skupo,mi smo svi kupili igru dal limited ili ne,nije sad bitno,kupujes zasebno dlc koji oces ili premium ako ces sve i dodatne gluposti (btw oni double exp vikendi su mi nepotrebni,samo pokvare igru),da skupo je,svi usporedujete igru sa COD-om sta mi uopce nema smisla,igre su potpuno razlicite osim sta su FPS,ali ako ces gledati vec placanje i koliko dobivas iz igre,ajde bar nisu tolika gamad da moras placati online mjesecno kao sta ima WoW,Conan i tako neke igre koje cak zahtjevaju puno vise igre,znaci platis bf3 recimo (sad cu bubnut) do 100€ i igras je 100% do zadnjeg DLC-a koji je u 3.mj sljedece godine,znaci bar 18mj igre,a recimo sam paket sa svim DLC-evima od WoW-a ti je ja mislim oko 1000kn i još mjesecno placas 100kn da bi mogao igrat. hvala bogu to ne igram XD

sta se tice origina,totalno smece po meni,bolje da je preko steam-a,ali ne EA mora imat svoje...mislim koliko god mi srali po njima,imaju dobre igre tako da ono...

Je, istina, za čitav WoW ti treba oko 1000kn i onda još 100kn mjesečno da bi igrao, ali ti tu ne računaš da je to 1000kn za igru koja traje već 8 godina i uključujući posljednju ekspanziju koja je sad izašla i biti će aktualna još sigurno godinu dana, znači sve skupa oko 9-10 godina. Sad podijeli to pa ćeš vidjeti da ti to dođe oko 100kn godišnje za igranje, takoreći, iste igre. Istovremeno, koliko bi potrošio da si kupovao sve Battlefield naslove otkako su počeli izlaziti? Isto toliko, možda i više. A možeš li igrati sve BF naslove transparentno sa istom ekipom? Naravno da ne. Engine je drugi, serveri su drugi, oružja su druga. Yebiga, WoW ti nudi taj, kakti, cjeloviti svijet gdje igraš 'istu' igru već 10 godina, a ovdje je to rascjepkano.

Najveći problem WoW-a je bio i ostao balans klasa i oružja i prejednostavan gameplay, a ne bugovi, a sama igra imala je 10x više sadržaja od svih BF naslova zajedno. U prvim fazama originalnog WoW-a je bilo problema i sa lagom i sa serverima i sa bezrazložnim DC-anjem, ali već tada je većina tih problema riješena, a sa svakom daljnjom ekspanzijom (da, to je ekspanzija, a ne DLC, obzirom na količinu sadržaja), problema je bilo sve manje i manje. Mislim da oni koji nikad nisu igrali neki dobar MMO zapravo niti ne znaju koliko je ogromna razlika između DLC-a sa 5 mapa i ekspanzije za MMO, koje su obično velike kao čitava nova igra.

Nemoj me krivo shvatiti, ja sam WoW igrao i prestao davno, ne volim ga jer je postao igra za dječicu i jer class balance ne postoji, a meni je PvP sve u igrama, ali uspoređivati čak i plaćanje mi je besmisleno. Možemo samo diskutirati o mjesečnoj pretplati od 100 kn i o tome kak je to sranje, a sve drugo je potpuno na strani WoW-a, gledano sa tehničkog aspekta užitka igranja. A onda, s druge strane, kad razmisliš kak će sad sve ići u DLC-ove, dođe ti ko da i plaćaš mjesečni sub. Pogle, 9 mjeseci je igra stara, a već su dali dvije 'ekspanzije', jedna po 15E, druga za 50E. To ti je, stari moj, 900kn. U GODINU I POL dana, a ne u 10 godina...

The Chinaman is not the issue here!!!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da, al si 100€ ukupno platio sve sto igra nudi ili ce nuditi. dakle malo manje od WoW-a.. {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jesi, da, za 100€ si kupio sve što igra nudi ili će nuditi...u tih godinu i pol. A kad izađe idući DLC za 50€, onda ćemo kupiti i platiti i njega pa to više neće biti 100€, nego 150. Itd. Mislim da je prilično jasno da je to tijek kojim će se stvari razvijati i da oko toga ne bi trebalo biti puno debate...daj bože da sam u krivu, ali mislim da će zagrižene igrače BF3 u 3 godine koštati otprilike isto koliko i zagrižene igrače WoW u 10 godina.

The Chinaman is not the issue here!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice