Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.107.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Hahaha, ja sj*bao sinoć kažiprst pa ne mogu igrati a kako mi se čini i bolje da ne mogu jer bi valjda bacio monitor kroz prozor... {#}

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Friday kaže...

Hahaha, ja sj*bao sinoć kažiprst pa ne mogu igrati a kako mi se čini i bolje da ne mogu jer bi valjda bacio monitor kroz prozor... {#}

I bolje da ne igraš samo bi se naživcirao zbog laga koji je banda lopovska DICE napravila.

Kalko1212 ingame
16 godina
TomoR kaže...

Ham7a, ti nemaš lag? Vidim da igraš trenutno.

Ako nemaš, da li imaš ili nemaš upaljen uPNP?

nakon zadnje zakrpe je svejedno da li je upnp upaljen ili ugašen

probali ja i paško igrat i nemoguče je kao danas lagaju svi serveri,dice će pokušat popravit ,  hmmm

kradem mine iz minskog polja
15 godina
Mahjongg kaže...

a jok...neču se više zahebajat...stavlja se bfbc2 na skidanje...i to malo vramena kaj imam za igranje dok mi žena dozvoli onda pa mi dice neda...

ccc.. Pa tako nešto jednostavno nesmiješ izbrisat. To moraš imat tu, kad već Suspressionfield 3 stalno ima problema.

Šalalallalalalalallalaa.
13 godina
Ajd neko dobar ako moze da mi uzme premium pa mu platim,pa zar nitko nece da pomogne !?
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Naravno kad nitko više nikome ne vjeruje..možda{#} Ja sam bio na TS-u ( Zna Astra) dobar sa jednim dečkom i nema kartice niti ništa i bila je Igra neka na Steamu za nekih 50 tak kn i moli me da mu je uzmem i dam mu broj računa na koji da mi uplati..sve 5. kupim ja njemu igru na njegov steam i više ne vidjeh niti čuh nit njega niti vidjeh para..Tako da ja imam loše iskustvo a sada ako netko želi..prvo pare onda premium, na žalost. Ja više ni kurvi ne plačam unaprijed{#}

I nemoj mislit da kažem da bi ti zaje ili neš, samo kažem svoje iskustvo

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Naravno kad nitko više nikome ne vjeruje..možda{#} Ja sam bio na TS-u ( Zna Astra) dobar sa jednim dečkom i nema kartice niti ništa i bila je Igra neka na Steamu za nekih 50 tak kn i moli me da mu je uzmem i dam mu broj računa na koji da mi uplati..sve 5. kupim ja njemu igru na njegov steam i više ne vidjeh niti čuh nit njega niti vidjeh para..Tako da ja imam loše iskustvo a sada ako netko želi..prvo pare onda premium, na žalost. Ja više ni kurvi ne plačam unaprijed{#}

I nemoj mislit da kažem da bi ti zaje ili neš, samo kažem svoje iskustvo

sta si jos i na ts s njim pricao i nije ti dao?boze svega ima

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
Battlefield 3

ATTENTION!

SQUAD MIXES for FUN! 12on12 Conquest small

Rules:

Samo 1 avion u zraku po timu.

No base rape.

Sve ostalo dozvoljeno.

Okupljanje veceras 27.6. u 22:00h, lokacija MadCroats TS (madcroats.dyndns.org:9987)

Igra krece 5 min nakon izvlacenja squadova, odnosno koji squadovi igraju s kojima u timu.

O cemu se zapravo radi, prijavite svoj squad meni u PP i u 22h se pojavite na MC teamspeaku, gdje cemo random izvlaciti koji squad igra u kojoj ekipi i igra nakon kratkog dogovora krece.

Poanta je da nitko ne zna s kime ce na kraju igrati (osim sa svojim squadom) i da imate malo vremena za dogovor ponajvise zbog fun factora.

SQUADOVI:

1. MC

2. MC&Friends

3.

4.

5.

6.

[M|C] pleXx
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Blade Runner31 kaže...
ARazer kaže...

sta si jos i na ts s njim pricao i nije ti dao?boze svega ima

Nije mu mogo dat preko žice.  {#}

Šalalallalalalalallalaa.
15 godina
neaktivan

Može savjet di je sad najjeftiniji BF3 premium ?? Vidim da su indiju poskupili, jučer mi je neko napisao da je aktualan meksiko (oko 28 Eura) ... Ima li nešto još povoljnije ili ?? I jeli procedura ista kao i za Indijski ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
16 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Može savjet di je sad najjeftiniji BF3 premium ?? Vidim da su indiju poskupili, jučer mi je neko napisao da je aktualan meksiko (oko 28 Eura) ... Ima li nešto još povoljnije ili ?? I jeli procedura ista kao i za Indijski ??

Imaš ovdje nešto jeftinijih bes posebnih zahebancija.

http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-Premium-CD-Key-for-Origin.html

http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-Premium-EA-Origin-Key.html

16 godina
340 kn je po meni preskupo dat trenutno, bolje čekat Armored Kill da izađe jer je meni to jedini dobar DLC :P
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
odjavljen
janiq kaže...

ATTENTION!

SQUAD MIXES for FUN! 12on12 Conquest small

Rules:

Samo 1 avion u zraku po timu.

No base rape.

Sve ostalo dozvoljeno.

Okupljanje veceras 27.6. u 22:00h, lokacija MadCroats TS (madcroats.dyndns.org:9987)

Igra krece 5 min nakon izvlacenja squadova, odnosno koji squadovi igraju s kojima u timu.

O cemu se zapravo radi, prijavite svoj squad meni u PP i u 22h se pojavite na MC teamspeaku, gdje cemo random izvlaciti koji squad igra u kojoj ekipi i igra nakon kratkog dogovora krece.

Poanta je da nitko ne zna s kime ce na kraju igrati (osim sa svojim squadom) i da imate malo vremena za dogovor ponajvise zbog fun factora.

SQUADOVI:

1. MC

2. MC&Friends

3.

4.

5.

6.

SQUADOVI:

1. MC

2. MC&Friends

3. PiS

4.

5.

6.

.......................

SQUADOVI:

1. PiS

2.

3.

4.

5.

6.

{#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
goranbm kaže...

Al to je 39 Eura i ovaj druga 338 kuna, al opet mi je puno jeftinije onih 28 eura sa meksičkog Origina :) Ima li netko da je uzeo od tamo, to je sve normalni premium, nema nikakvih ograničenja ili nešto ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina

Hm, evo ja se tu brckam u plicaku s lufticem i nemam nikakvog laga! {#}{#}

Sad kad citam ovo sve drago mi je da nisam ciku. Valjd ce to sve srediti dok se vratim s mora. 

Puno vlaznih i slanih pusa vam saljem! {#} {#}

17 godina
protjeran
goranbm kaže...
Arabarran kaže...
goranbm kaže...

Al to je 39 Eura i ovaj druga 338 kuna, al opet mi je puno jeftinije onih 28 eura sa meksičkog Origina :) Ima li netko da je uzeo od tamo, to je sve normalni premium, nema nikakvih ograničenja ili nešto ??

Evo ja i još par smo kupili sa indijskog proxy i nemamo nikakvih problema, i da to je normalan premium oriđiđi. Sad neznam za meksički, možda je netko kupio preko meksičkog pa ti se bude javio za dojmove.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

kome trebam uplatiti 29€ da mi kupi premium? {#}

fuckin american

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
leobugi kaže...
Mahjongg kaže...

a jok...neču se više zahebajat...stavlja se bfbc2 na skidanje...i to malo vramena kaj imam za igranje dok mi žena dozvoli onda pa mi dice neda...

ccc.. Pa tako nešto jednostavno nesmiješ izbrisat. To moraš imat tu, kad već Suspressionfield 3 stalno ima problema.

ma samo je 500 gb na raspolaganju a previše se tranja nakupilo pa se nešt moralo odinstalirati...sada sam maknuo igre koje nisam palio već mjesecima a ostavlja se samo ono što se igra, l4d2, killing floor, shift2, cod serijal (moram to imati radi klinca) i naravno bf3, mada dolazim u napast da i njega maknem nakon svega...

16 godina
goranbm kaže...
Arabarran kaže...
goranbm kaže...

ovisi o DICE-u, mom frendu su makli indijski, vratili mu pare, kao i meni za brazilski

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
letece_prase kaže...

majke ti ja stvarno ne znam sta oni rade s tom igrom i u cemu je problem. imam osjecaj da je igra kada sam je kupio radila bez ikakve graske. tad sam je terao cak i na medium postavkama i jednom grafom, sada ni sa dvije na low nije dovoljno da ne trzaka. svakim novim patchom, što je dulje igram, igra kao da stari i da sve lošije radi. jednom sam mislio da je problem rješen reinstalacijom novih windowsa i vračanjem starih video drivera., ali protokom odredenog vremena opet se sve vaca na staro. jucer taman iza ponoči sam esl igrao, kako je ono stekalo to nije bilo igrivo. i ne samo meni već svima. svi na serveru su se žalili., i nije stvar do servera jer je taj isti do prije par dana radio bez greske. ne znam sta da kazem nego da to sto se u svetu događa da to nije istina.

Sve na low i sve na off, najnoviji driveri, 4 procesora, 5 gb rama, gtx 460 se v2 - nema fluidnosti?!! Mislim usporedite cod4 sa frejmovima 120-180.

Mislio sam došlo ljeto igrat će se bf3, pauza od sc2 i rsrbr ali ako kroz ova 2 dana ne pronađem fluidan server, cod4 s&d hc

I šta je sa tim hc u bf3?! Hc je jedan metak = kill, zar nije?

MIKROBLOG: Ima li nešto gore za čuti od Francuza kako psuje na eng oponašajući afroamerikance? Referenca - FPS MP
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nije, ali manje ih treba neg na normalu, igrao sam HC i sada igram zadnjih par mjeseci normal i isto mi je.. iako u HC moram više pazit, meci, teamkill itd itd. u normalu trčim bezbrižno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Trenutno je sranje sa serverima, pa zato nema fluidnosti.

I HC nije jedan metak kill, nego umjesto 100 healtha imaš 60, a meci rade prosječnu štetu od 25 do 10-15m (assault, inženjerske i tako), dok je za većinu bolt snipera one shot kill u HC (jer na sve iznad 70m rade štetu od 59).

Znači trebat će ti, čak i ako u glavu gađaš 2-4 metka i u HC. Jedino u HC nema autoheala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ARazer kaže...

nije, ali manje ih treba neg na normalu, igrao sam HC i sada igram zadnjih par mjeseci normal i isto mi je.. iako u HC moram više pazit, meci, teamkill itd itd. u normalu trčim bezbrižno

Ako je tako, izgleda da se ja BF3 nismo kompatibilni.

MIKROBLOG: Ima li nešto gore za čuti od Francuza kako psuje na eng oponašajući afroamerikance? Referenca - FPS MP
15 godina
neaktivan

Maloprije gledam BF3 premium 499 Pesosa. Sad se logiram opet ono 573.85 Pesosa.... Jel moguće :(

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ako cete igrati igru jos duže i ako uzivate,pa covjece dajte tih 50€ i na miru ste,sta se ciganite,ovako kupis odnekud za jeftinije i onda cekas dal ce biti problema ili ne,ja sam isto mislio uzet jeftinije,odlucio se dat im tih 50€ tako da ne mislim oce me skuziti,banirat ili sta ja znam sta vec,znam da se nema para ja sam isto trenutno bez posla ali sam opet nekako iscupao pare...isto tako sta svi nesto kukate za DICE,mislim ima hrpu nedostataka i gluposti koje treba srediti,ali npr BFBC2 je tek nakon 2godine dobio prilicno dobar balance oruzja,ja sam ga prosle godine poceo igrat i tek tad je bilo ok,cuo sam da je prije toga katastrofa bilo,napravit ce svoj posao kako treba samo treba strpljenja. Tako su mi smijesne usporedbe s COD-om sta po meni nije ni vrijedan spomena uz ovakvu igru.

7 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

a šta bi onda radili da ne vajnamo?

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ok, ti si napravio tako, a ja neću. Eto meni je 50 Eura puno, nije na meni da sudim jel vrijedi toliko ili ne, jednostavno mi je u ovom trenutku to puno odvojiti. Ni samu igru nebi vjerojatno kupio da nisam kupio key za 120 kn. I to Limited edition. I onda još moram jedan dio te cifre platiti za nešto što već imam. Eto ako ću uspjeti proći jeftinije budem, ako ne nikom ništa, kaj sad :D

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dobar je ovaj platoon Rijeka servah. Odigrao sam par kul partija gore.

Svakako ću opet navratiti, ma da nisam baš vidio admina večeras.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

a i meni je previse dat toliko para za igru,ali opet sam dao,jbg reko necu trosit na gluposti ili ici van koji tjedan i spiskat cu na bf3,al eto samo kazem da si bar na miru ako uzmes normalno,a i uzeo sam odmah da se nebi sjetili poskupiti ili tako nes...samo kazem svoje misljenje,u svakom slucaju ako se da sigurno nabaviti jeftinije samo dajte :)  {#}

0 0 hvala 0
17 godina
goranbm kaže...

Maloprije gledam BF3 premium 499 Pesosa. Sad se logiram opet ono 573.85 Pesosa.... Jel moguće :(

moguće je moguće, skočila je cijena kukuruza u meksiku pa se to odrazilo i na BF {#}

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice