Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.097.891
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
skank666 kaže...

kakav sad premium acc? 

Pa mjesečno će se plačati taj premium,i onda ćemo dobiti neke oblekice,dogtagove i 5-ti dlc besplatan.

Ma gluposti rade.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 12:00 (pirat).
14 godina
Co7 kaže...

Svi koji koriste dart, a znaju da je glitchan i to iskoristavaju treba ih kazniti.

Po meni narusavaju igru, i znaju to a svejedno to koriste da bi si popravili statistike!?

Ja imam mozda 10ak killova sa dartom, i namjerno ga necu koristiti zato sto koristenje exploita je isto kao i koristenje skripti,

imas prednost u igri na nepravedan nacin. 

Radje uzmem magnum i rokam :)

Magnum je gori od Darta....i to treba zabranit {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
skank666 kaže...

kakav sad premium acc? 

Pa mjesečno će se plačati taj premium,i onda ćemo dobiti neke oblekice,dogtagove i 5-ti dlc besplatan.

Ma gluposti rade.

Nisam bas pratio, ovo za ozbac?

I possess a skill to google.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a ja koji ga koristim od alfa verije ? sam budala... sad kad ga koristim u verziji kad nema bug sam budala? tako su isto neki dan mi sr... kad sam presao nazad na m320 buck... m26 mass koristim jednostavno zbog manjeg vremena punjenja... a kad smo ga ja i thesnekiman postali u video najmanje me 20 ljudi pitalo koja je to puska..... Do prije 1mj sam bio u top 10 sa 25oo kilova sad sa skoro 6000 nisam ni u prvih 100... tako da oni svoje ljene guzice malo ugriju to mogu napravit za cca 1tjedan dana..

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Minoza kaže...

A tako je pisalo,sad koliko tu ima istine.

سمندری ڈاکو
15 godina
Minoza kaže...

Da brate, ubacuju sistem plaćanja, ono o čem se prije pričalo, pa su svi mislili da će bit svima, ne nego samo premium picama koje imaju para :)

ceco22 kaže...

a ja koji ga koristim od alfa verije ? sam budala... sad kad ga koristim u verziji kad nema bug sam budala? tako su isto neki dan mi sr... kad sam presao nazad na m320 buck... m26 mass koristim jednostavno zbog manjeg vremena punjenja... a kad smo ga ja i thesnekiman postali u video najmanje me 20 ljudi pitalo koja je to puska..... Do prije 1mj sam bio u top 10 sa 25oo kilova sad sa skoro 6000 nisam ni u prvih 100... tako da oni svoje ljene guzice malo ugriju to mogu napravit za cca 1tjedan dana..

Lol nisam znao da je nekom bitno koji je u svijetu po korištenju nečeg. Šta se to može negdje vidjeti?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa naravno da moze :P ja sam bio sa nozem 50 na svijetu ... i m26 mass 7...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

Ne znam ja tko je majmun ili ne ? ali evo poceli su restarti za Dart usere... upravo sam dobio mail u kojem mi kazu da prestanem koristit M26 mass... inace ako utvrde da nisam prestao da cu dobiti restart... vec mi jedan frend pao http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Big-Top-Pee-Wee/ bio colonel 70. Tako da je nas divni DICE krenuo stopama j...enog CoD... lakse ljude s.hebat nego fino popravit glupu gresku.. koja se moze u jednom glupom patchu cca 2mb rjesit. Jer se zna koja kombinacija daje bug.

e neka neka,samo neka banaju i restartaju

15 godina
ceco22 kaže...

pa naravno da moze :P ja sam bio sa nozem 50 na svijetu ... i m26 mass 7...

I šta dobiješ za to osim osobne satisfakcije?

ontopic:

za minozu i ostale.

As expected, Electronic Arts and DICE will no longer have to be jealous over Activision’s Call of Duty Elite subscription service and the revenue that it generates. The reason for this is they are set to announce the Battlefield Premium subscription service.
While the Battlefield Premium service will get you all of the DLC add-on content that is released for the game, it will also give you access to unique benefits. One of these benefits are special in-game items that you can’t get any other way.
For example, Battlefield Premium subscribers will get access to a one-of-a-kind Premium knife and special Black dog tags. Other premium offerings will be things such as special soldier camouflage, camouflage for weapons, special customized dog tags, and additional personalization options that will be unavailable to players who are not Battlefield Premium subscribers.
We are told that these benefits will not affect weapons balance; that said, the majority of the benefits are special offerings for the Battlefield player who wants the largest amount of customization options and is committed to the series. The Battlefield Premium service will be available for Xbox 360, PlayStation 3, and PC, so no matter what platform you play on, you will be able to take advantage of being a Battlefield Premium subscriber. No word yet if a special deal be offered for those who play on both a console system and the PC.
Five additional expansion packs for Battlefield 3 are expected between now and March 2013. With five DLC packs coming, it only makes sense that this would be a good time to roll out the Battlefield Premium service; this will be announced at the EA briefing on June 4th, just ahead of the release of the first DLC pack for Battlefield 3, which is called Close Quarters, and arrives starting June 12th.

Jedan lik je simpatično pitao: ako uzmem taj preimum oću dobit prije patcheve i fixeve, lol kralj.

Ajde ovako informativno koliko vas planira uzet premium:

Shitz zaboravio sam jedno f na kraju :(

3 Premium naravno
28 Gtfo bf premium cod elite stuf
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 12:22 (fila2208).
16 godina
odjavljen

preko svega mogu proc ali preko kamuflaza nikako... to je jedina prednost koju ti taj premium daje. nije samo kozmeticka promjena.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel pise gdje kolko ce stajati? mislim, ako je jednako 4dlc-aX15$ godisnje, onda se isplati za onog tko ce ionak kupit sve dlc-e, koje ovdje dobiva besplatno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

i kolko je keša?? a niti neznam kak elite funkcionira,trebaš mjesečno plaćat ili kad ga kupiš imaš ga ili kak??

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...

preko svega mogu proc ali preko kamuflaza nikako... to je jedina prednost koju ti taj premium daje. nije samo kozmeticka promjena.

Za početak su kamuflaže, a kasnije dam glavu da će bit i dodaci koji pomažu pri igri, dam glavu da će tako biti, budeš vidio. Možda koji novi gun, ili ono tipa silenced magnum i te spike što će natjerati neke da kupe i kupuju i daju im pare stalno.

Cijene se još ne zhnaju, kad nađem budem stavio, ali sigurno neće bit mačji qurac.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 12:29 (fila2208).
16 godina
moderator
xyan kaže...

Jel pise gdje kolko ce stajati? mislim, ako je jednako 4dlc-aX15$ godisnje, onda se isplati za onog tko ce ionak kupit sve dlc-e, koje ovdje dobiva besplatno.

Samo će 5-ti(peti) dlc biti besplatan,ove prve 4 će morat platiti.(b2k,close quarters,armored i final nešto-to moramo svi platiti)a 5-ti dlc će premium userima biti besplatan.

سمندری ڈاکو
14 godina
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

For example, Battlefield Premium subscribers will get access to a one-of-a-kind Premium knife and special Black dog tags. Other premium offerings will be things such as special soldier camouflage, camouflage for weapons, special customized dog tags, and additional personalization options that will be unavailable to players who are not Battlefield Premium subscribers.

Jedva čekam pice u pink oblekicama kak skakuću sa švajcarskim nožićima i emo tagovima oko vrata.

Crnci forever {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
15 godina
pirat kaže...
xyan kaže...

Samo će 5-ti(peti) dlc biti besplatan,ove prve 4 će morat platiti.(b2k,close quarters,armored i final nešto-to moramo svi platiti)a 5-ti dlc će premium userima biti besplatan.

koji će možda biti bc2 mape ili još bf2 mapa koje će samo importat u bf3 i loše optimizirat, imho.

Zero2 kaže...
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

Jedva čekam pice u pink oblekicama kak skakuću sa švajcarskim nožićima i emo tagovima oko vrata.

Crnci forever {#}

Koji crnci, ovi?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/CRNCI_BOBANOVI/

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 12:33 (fila2208).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

To su sve nagađanja i ne zna se niš o tome. Službeno nije niš potvrđeno, a do tada ne priznam nikakav info.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
14 godina

Dobre statistike za 71-godišnjeg šveda koji nekim čudom ima veze sa HVIDROM i Rafaelom {#}

14 godina
neaktivan

ma na 500 sam im reko, bude nick kad dodje iz skole

15 godina
xyan kaže...

500 taman...a pravila neću komentirat. Kud je sve zabranjeno tud me lik sinoć satire sa rpg, a imali ste i više snipera od dva to sam siguran.

Malo to sredite, ali inače server majka :)

14 godina
neaktivan
xyan kaže...

500 je beba

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
xyan kaže...

Dajte samo stavite respawn vozila čim dulje može jer kad igram infantry ne želim ni čuti zvuk motora bilo kojeg vozila, a kamoli kad me neki mangup iz njega rejpa na spawnu.

[19xx] 4ntraks
13 godina
fila2208 kaže...

500 taman...a pravila neću komentirat. Kud je sve zabranjeno tud me lik sinoć satire sa rpg, a imali ste i više snipera od dva to sam siguran.

Ma boli me za snajpere, mene više živciraju likovi u autima.

A tebe sam citirao zato jer si jučer bio jedan od tih likova :P

Još jednom da te vidim u autu na infantry only serveru ima da te bijem po goloj guzi.

Jasno?!

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Ma boli me za snajpere, mene više živciraju likovi u autima.

A tebe sam citirao zato jer si jučer bio jedan od tih likova :P

Još jednom da te vidim u autu na infantry only serveru ima da te bijem po goloj guzi.

Jasno?!

ma nema beda, samo navrati kod mene u hammera :)

15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Mislio sam sad tu jedan mali esej napisati o clanbaseu,natjecanju repke na njemu i rezultate,kicenjem kikiriki fun turnira sa BUG-a,usporedbe nekih igraca,zadnji warowi izmedju xXx i MC,ali necu.Jednostavno na greskama se uci,a ja sam svoju lekciju naucio.Tako da je bolje da nista ne pricam jer daljnje moje komentiranje moze izazvati kaos i svadju,a to stvarno ne zelim.To mora jednostavno stati,a staje ovdje na mome postu.Ne zelim prepucavanje vise,umoran sam od toga,i mislim da je to djeciji nivo u kojem ne zelim da sudjelujem...Svaka daljna rasprava je suvisna i vodi svadji,a to meni i mome klanu nije cilj.. Pristupio sam vam prvi na vasem TS-u i pruzio ruku pomirenja,odnos je puno bolji izmedju nasih klanova nego sto je bio i zelio bi da tako i ostane.Uvijek ce postojati rivalstvo,ali to je pozitivna stvar i tako treba da bude.Ne zelim vratiti stanje na status 0.Bolje poradimo na tome da jos vise popravimo odnose izmedju klanova,da igramo jedni protiv drugih i zajedno warowe. A to kakav je tko igrac,to cemo provjeriti na BCHR ligi.Od stare slave se ne zivi,tako nasi stari kazu.. ;) Bolje da se nadjemo na TS-u i tamo raspravimo o nekim nesuglasicama ako ih ima ili bude u buducnosti nego da ovdje pisemo gluposti i da se drugi sa tim nasladjuju... Zato vas molim da slijedeci put dobro promislite sta pisete,jer dovoljna je jedna iskra da vatra plane,a vjerujem da to nitko ne zeli... ;) PEACE !!

Virus misli da nije problem u "staroj slavi" nego u "pametnim" pojedincima koji si dozvoljavaju ocjenjivat i kritiziranje ostalih igrača. Pogotovo kada ti isti nemogu slona pogodit u svojim video uradcima, a onda "natuku" po 50 killova i 2-3 deatha po rundi (di je taj kontinuitet "PRO" igrača"). Virusu je smješno kako ti isti prave budale od svih na forumu i nikakvog rata ili pomirenja nije bilo!!! Prvo dokaži neke stvari pa ćemo onda igrat i bit si dobri.

Virus se slaže s Fila2208, na ovom forumu se PRO koristi u krivom značenju. Najvažnije od svega je to da BF3 nije napravljen za PRO gaiming...napravljen je da bude zabavan i lijep!

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK.
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

A lol, klasika. Bez obzira na godine i igru ništa se nije promjenilo. Sjećam se coda4, pa alteriwneta i foruma di su svi postali xfajrove, regali se po nekim satima i kurčili se nekim skillom. Ko slučajno nešto krivo kaže odmah mu se nudi 1v1 izazov koji ako odbije ajme noob. Razumijem rivalstvo, konkurenciju i sam se nabrijem kad uletim na server di ima naših igrača pa malo peglamo, rada bi pobijedti naravno, ali da mi je sad tu kurčit se ko sam i što sam ne, da znao sam prckat sa battlereportima sa buga jer mi je dosadno, ali da ću se ić rapsvravljat i dizat sam sebe, to ne. Zato mi je to sve smiješno, jer je ovo jedna igra, puna grešaka koja nikom ne dozvoljava da se pokaže u pravom svijetlu htio ili ne. Ne, ne izvlačim sebe ili ikoga, ali činjenica je da se chit spominje svakih 2 sek na nečijem ts, a nema veze sa chitom već super duper mehanikokm igre.

Meni je ovo sve smiješno, jer najbolji igrači, šute, njih nema na forumu da se kurče i svađaju, oni igraju i šute a njihovi rezultati govore za njih i zato ih smatram najboljima i poštujem jako.

Samo se Vi prepucavajte i boostajte ego nema frkenzi, rado ja to gledam, ali moja preporuka nemojte, neka Vas hvale drugi, gradite poštovanje svojim fer playom i ponašanjem a ne kurčenjem po ''kikiriki forumu'' (najjača izjava za ovaj forum). 

Smijem samo pitat ove silne profiće ovdje ako dopustite? Ko Vas sponzorira, kakvu opermu dobivate, kad idete na sljedeći turnir, može youtube kanal sa taktikama, filmovima i montažama, gdje se prijaviti za neki boot camp da učimo od Vas da i mi prosječni igrači nešto naučimo, hvala.

Ne znan odakle kredibilitet ikome da sudi o "pro, ne pro", ko ima skilla ko nema.. Zbog toga oni postevi, koji su, i tamo san napisa nepotrebni ali ajd, kad nema ništa zanimljivoga mora se kenjkat bilo što... I da kikiriki fun turnir, kikiriki forum, da i fun mi je otić mali nogomet igrat pa neću pustit da me guze, nego ako mogu ću probat pobjedit, ili je to fun pa bi triba pustit da me razvale... Što ova liga isto nije fun ili je nagrada 5000$, pa se ozbiljnije mora shvatit?? WTF? Mi smo jučer odigrali meč u toj ligi a nisamo praktički ni znali da ga igramo do sat vrimena prije meča. A taktiku dogoavarali 5 minuta na mapi prije meča. A neki ode su "trenirali" i za fun turnire danima, i što ja znan što sve ne, pa je sve fun i ne shvaćaju ozbiljno, bez uvrede sad, cijenin ih radi toga, jer i ja bi volia proć mapu sa ekipon kojoj ću igrat al, kad je mojima draže na publicu sa 64 igrača ić se probijat magnumima što ćeš {#}

I fila, pro si ako zarađuješ pare sa svojin igranjen, a sad koliki skill imaš ako si pro, je druga stvar, što vi ne prestajete mišat, u hrv pare zadarit nemoš nikako, ni sa završenin fakulteton, osim krađon a sad pričat tu o jutub kanalu i bf3 gampleyu di ćeš imati 300 000 polgeda i pretplatnika je smišno, nerealno itd. Ali znan da si sarkastičan pa nema veze, samo me nervira kad se spominje skill, pro i neki igrači u istoj rećenici.. I omalovažavaju između redaka..

I da neman ja osobno ništa protiv xXx klana, nit koga dr, boli me k..... za sve više manje...

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 13:43 (nooir).
13 godina
Battlefield 3

battlelogu se malo neda zbrajat...dok sam vidio minus mislio sam da gledam svoj tekuči...

7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Virus X*043 kaže...
Cyber_Freak kaže...
Mislio sam sad tu jedan mali esej napisati o clanbaseu,natjecanju repke na njemu i rezultate,kicenjem kikiriki fun turnira sa BUG-a,usporedbe nekih igraca,zadnji warowi izmedju xXx i MC,ali necu.Jednostavno na greskama se uci,a ja sam svoju lekciju naucio.Tako da je bolje da nista ne pricam jer daljnje moje komentiranje moze izazvati kaos i svadju,a to stvarno ne zelim.To mora jednostavno stati,a staje ovdje na mome postu.Ne zelim prepucavanje vise,umoran sam od toga,i mislim da je to djeciji nivo u kojem ne zelim da sudjelujem...Svaka daljna rasprava je suvisna i vodi svadji,a to meni i mome klanu nije cilj.. Pristupio sam vam prvi na vasem TS-u i pruzio ruku pomirenja,odnos je puno bolji izmedju nasih klanova nego sto je bio i zelio bi da tako i ostane.Uvijek ce postojati rivalstvo,ali to je pozitivna stvar i tako treba da bude.Ne zelim vratiti stanje na status 0.Bolje poradimo na tome da jos vise popravimo odnose izmedju klanova,da igramo jedni protiv drugih i zajedno warowe. A to kakav je tko igrac,to cemo provjeriti na BCHR ligi.Od stare slave se ne zivi,tako nasi stari kazu.. ;) Bolje da se nadjemo na TS-u i tamo raspravimo o nekim nesuglasicama ako ih ima ili bude u buducnosti nego da ovdje pisemo gluposti i da se drugi sa tim nasladjuju... Zato vas molim da slijedeci put dobro promislite sta pisete,jer dovoljna je jedna iskra da vatra plane,a vjerujem da to nitko ne zeli... ;) PEACE !!

Virus misli da nije problem u "staroj slavi" nego u "pametnim" pojedincima koji si dozvoljavaju ocjenjivat i kritiziranje ostalih igrača. Pogotovo kada ti isti nemogu slona pogodit u svojim video uradcima, a onda "natuku" po 50 killova i 2-3 deatha po rundi (di je taj kontinuitet "PRO" igrača"). Virusu je smješno kako ti isti prave budale od svih na forumu i nikakvog rata ili pomirenja nije bilo!!! Prvo dokaži neke stvari pa ćemo onda igrat i bit si dobri.

Virus se slaže s Fila2208, na ovom forumu se PRO koristi u krivom značenju. Najvažnije od svega je to da BF3 nije napravljen za PRO gaiming...napravljen je da bude zabavan i lijep!

The weather is fine today.Is it gonna rain?
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice