Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.098.616
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Cyber_Freak kaže...
Da,tako bi trebalo da bude..Ali u toj igri uvijek netko pobjedjuje a netko gubi..A naravno da nitko ne voli gubiti,a postoje oni koji poraz nikako ne mogu prihvatiti i da je netko bolji od njega.. Nije istina da se od ovih boljih igraca nitko neoptuzuje.. Gledao sam Mystikov video na youtube,gdje su mu noobovi isto kao i meni pisali no recoil,aimbot i ostale gluposti... Tako nesto kad vidis dodje ti da places od smijeha,jer ne mos vjerovati kakvih sve uber low skill noobova ima.... ;)

Jedino šta mogu reć je da igram FPS-ove od kad znam za sebe,igrao sam na Clanbase-u CoD2 mečeva,kupova da ni sam neznam koliko. Razlog zašto mene ili nas ostale "prosječne igrače" (stavljam navodnike jer mislim da je Neno pogriješio u kategoriziranju,barem mene) ljudi ne optužuju jer uvijek igramo isto - uvijek odlično,rijetko kad loše. Očito je da se nitko nece zalit na covjeka kojeg svi poznaju iz davnina i znaju da dobro igra.

Ali naravno da je jako sumnjivo da se dogodi magični preokret u nečijoj igri. Glupo mi je šta ovo uopce pišem,inače nisam takav (ne volim se veličat) ali mi smeta kad mi netko kaže da sam prosječan igrač,a dobro to zna da nisam. Mislim da sam barem zasluzio bit,po tvojoj ljestvici neno u jako dobrim igračima.  Ako je samo prosječan igrač bio u top 10 teamova na CoD2 ladderu,ako je prosječan igrač samo čovjek koji je igrao BF3 Nations Cup [nisam vidio tebe da igraš (Link:http://clanbase.ggl.com/forum.php?lid=12516&fid=3426422)],ako je prosječan igrač samo čovjek koji je vodio Blue Magnum team do prvog mjesta,ako je prosječan igrač igrač koji može parirati istom Sandmanu i Mirotvortzu (nikog ne vrijeđam) onda ljudi moji dragi ovog foruma ja nisam ništa nego prosječni igrač. Ali ne samo da vrijeđaš mene nego vrijeđas i sve ostale jer ako ja zaista jesam prosječni igrač,onda su svi prosječni igrači - koji to zaista jesu, zapravo jadnici iz ničega.

Zenge,nadam se da si dobio odgovor na pitanje

MadCroats Furyo || CoD2 2500h || BF3 400h
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 10:23 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
Dr_Furyo kaže...

Jedino šta mogu reć je da igram FPS-ove od kad znam za sebe,igrao sam na Clanbase-u CoD2 mečeva,kupova da ni sam neznam koliko. Razlog zašto mene ili nas ostale "prosječne igrače" (stavljam navodnike jer mislim da je Neno pogriješio u kategoriziranju,barem mene) ljudi ne optužuju jer uvijek igramo isto - uvijek odlično,rijetko kad loše. Očito je da se nitko nece zalit na covjeka kojeg svi poznaju iz davnina i znaju da dobro igra.

Ali naravno da je jako sumnjivo da se dogodi magični preokret u nečijoj igri. Glupo mi je šta ovo uopce pišem,inače nisam takav (ne volim se veličat) ali mi smeta kad mi netko kaže da sam prosječan igrač,a dobro to zna da nisam. Mislim da sam barem zasluzio bit,po tvojoj ljestvici neno u jako dobrim igračima.  Ako je samo prosječan igrač bio u top 10 teamova na CoD2 ladderu,ako je prosječan igrač samo čovjek koji je igrao BF3 Nations Cup [nisam vidio tebe da igraš (Link:http://clanbase.ggl.com/forum.php?lid=12516&fid=3426422)],ako je prosječan igrač samo čovjek koji je vodio Blue Magnum team do prvog mjesta,ako je prosječan igrač igrač koji može parirati istom Sandmanu i Mirotvortzu (nikog ne vrijeđam) onda ljudi moji dragi ovog foruma ja nisam ništa nego prosječni igrač. Ali ne samo da vrijeđaš mene nego vrijeđas i sve ostale jer ako ja zaista jesam prosječni igrač,onda su svi prosječni igrači - koji to zaista jesu, zapravo jadnici iz ničega.

Kolega, ma daj, lipo san reka da kad bude ovaj skup svih klanova (ako bude) lipo ćemo mi low no skill, vanabi skill, gledamo xfactora i šupka lvlcapa i drkamo na videa, prosječni igrači kao svi drugi, doć da nas owna pro ekipa. Fala bogu da imamo učit od koga. Al isto moran iskomentirat, Furyo prosječan igrač?!?! Za mene top igrač u hr, možda postoji još koji ali nisan se još ima prilike susresti sa njime, na žalost možda bi i naučija nešto da jesan.. Ovi ostali nabrojani su isto top igrači bez uvrede ikome, al ono, u 1na1 jedino me furyo frustrira... I neno na onome famoznom meču, kad mu je tako dobar dan bija da ga može blagdanon proglasit {#}. A ako se i ne varan na clanbaseu je furyo bia uvik prvi kad je hrvatska igrala, sa svin spomenutim igračima... Vjerojatno jer je prosječan, pa ga u 100 puta posere da bude 90 puta prvi... Al ja san tada na public serverima tumara po bespućima caspiana, pa se možda moje mišljenje ne može uzet relevantnin... Moga bi sad još štošta reć, al i ovo je previše i bit će mi ža što san uopće išta iša govorit. I da furya bi uvik bira za kapetana mog tima. Iako nema autoritet jer je srednja žalost od igrača i sluša nas još gore no skilzore ali nema veze {#} 

On topik rendom videjo bfa 3

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 10:22 (Danny_HR).
15 godina

Vise nisam umisljen! Sad sam savrsen!!!

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Još nešto, kolega plexx je sa 13 godina iša sa svojin kompon na lan turnire o hrvatskoj u UT, a vi tu pričate o"skillu" i određujete ko je skiller ko srednja žalost, čudite se. ja ću poludit LOL.

Nadan se da se plexomanijak neče ljutit što iznosin ovu činjenicu ;) šteta što malo više ne igra, tj i nije, ima i pametnijeg posla...

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma decki pustite nenu, glavno da on ima skilla, a na onim videima se vidi da nemoze ni slona pogoditi na daljinu. a dok dr furyo skida kao lud kada sam igrao sa njime, ali nije neni nitko ni do koljena on je ipak prvi u svim igrama. lol

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 2:38 (bmwhartge).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kaj vi brijete..ja sam najbolji!!!

Nitko nezna ni nemoze primit headshot kao ja :D
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Ma decki pustite nenu, glavno da on ima skilla, a na onim videima se vidi da nemoze ni slona pogoditi na daljinu. a dok dr furyo skida kao lud kada sam igrao sa njime, ali nije neni nitko ni do koljena on je ipak prvi u svim igrama. lol

pa bas brijete bezveze...skupa sa furyom i ti ljudina...i onda ne smijem nist rec, jer zelim s hrcom i coronom biti u dobrim odnosima...a to vase podcjenivanje vas i kosta glave na kraju

13 godina
Battlefield 3

Možete se vi svi slikat jer moje govno je veće od vašeg govneta.

Ja kad se poserem, vodu obavezno puštam dvaput.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
12 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Mislio sam sad tu jedan mali esej napisati o clanbaseu,natjecanju repke na njemu i rezultate,kicenjem kikiriki fun turnira sa BUG-a,usporedbe nekih igraca,zadnji warowi izmedju xXx i MC,ali necu.Jednostavno na greskama se uci,a ja sam svoju lekciju naucio.Tako da je bolje da nista ne pricam jer daljnje moje komentiranje moze izazvati kaos i svadju,a to stvarno ne zelim.To mora jednostavno stati,a staje ovdje na mome postu.Ne zelim prepucavanje vise,umoran sam od toga,i mislim da je to djeciji nivo u kojem ne zelim da sudjelujem...Svaka daljna rasprava je suvisna i vodi svadji,a to meni i mome klanu nije cilj.. Pristupio sam vam prvi na vasem TS-u i pruzio ruku pomirenja,odnos je puno bolji izmedju nasih klanova nego sto je bio i zelio bi da tako i ostane.Uvijek ce postojati rivalstvo,ali to je pozitivna stvar i tako treba da bude.Ne zelim vratiti stanje na status 0.Bolje poradimo na tome da jos vise popravimo odnose izmedju klanova,da igramo jedni protiv drugih i zajedno warowe. A to kakav je tko igrac,to cemo provjeriti na BCHR ligi.Od stare slave se ne zivi,tako nasi stari kazu.. ;) Bolje da se nadjemo na TS-u i tamo raspravimo o nekim nesuglasicama ako ih ima ili bude u buducnosti nego da ovdje pisemo gluposti i da se drugi sa tim nasladjuju... Zato vas molim da slijedeci put dobro promislite sta pisete,jer dovoljna je jedna iskra da vatra plane,a vjerujem da to nitko ne zeli... ;) PEACE !!
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kolko boostanja e-penisa. Prestrašno.

Jebale vas lige, natjecanja, tko je bolji, tko je skiller i sl. Daj se saberite.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

19 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ima da sve i svi zarate ako se meni u roku sat vremene ne popravi ovaj lag sto imam zadnja dva dana na internetu {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Ima da sve i svi zarate ako se meni u roku sat vremene ne popravi ovaj lag sto imam zadnja dva dana na internetu {#}

lol to je i meni nešto,još gledam,glupo mi je bilo uoće pitat jel kome još al vidim da nisam jedini

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Soldier977 kaže...

lol to je i meni nešto,još gledam,glupo mi je bilo uoće pitat jel kome još al vidim da nisam jedini

nisi jedini...ja se vratio sa puta i to me dočekalo....skakanje ping-a sa 30 na preko 500 u samoj igri...i tako cijelo vrijeme...bez nekog razloga za takvo ponašanje....

već mi par puta došlo da sve to bacim van krz prozor.... {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
13 godina
Battlefield 3

Ma pretpostavljam da je to do veza T coma prema Njemačkoj.  Nešto im je otišlo i sada možda ima zagušenje.......

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ja sam PRO.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ček koji su vam provideri?

Ja sam bnet pa me isto muče ti skokovi pinga.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ja sam PRO.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Yebala vas igra! Kupio sam ju prije nekog vremena ali jučer mi je tek stigla nova grafa pa sam ju pokrenuo. 7 sati sam sjedio u komadu i imao bolnu erekciju od gledanja u ekran. Ubili su me valjda milijun puta jer sam samo uživao gledajući kako se stvari ruše oko mene...

Freak Show Inc.

11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vash kaže...

Ček koji su vam provideri?

Ja sam bnet pa me isto muče ti skokovi pinga.

meni zna bit odlicno a zadnjih par dana mi je katastrofa.. redovito nikog nemogu ubit nit pogodit.. jucer frajeru sa 2 metra ispuco 10 komada sa sksom u njega frajer se okrene i kokne me.. pa skoro sam tastaturu na koljenu prepolovio od bijesa..

xfact
16 godina
moderator
Šef kaže...
pirat kaže...

Ja sam PRO.

Želiš reć da sam ja majmun?

Ajde uvrijedi me ako imaš muda i čujemo se za 7 dana.

سمندری ڈاکو
17 godina
moderator
pirat kaže...

Želiš reć da sam ja majmun?

Ajde uvrijedi me ako imaš muda i čujemo se za 7 dana.

Ma nije ti ništa rekao, nemoj prijetiti već se rukujte i pomirite.

16 godina
moderator
DrNasty kaže...

.

Ma nije ti ništa rekao, nemoj prijetiti već se rukujte i pomirite.

Želiš ti reć da sam ja majmun?

Ajde da vidim frajerčinu,nemaš muda a?

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne znam ja tko je majmun ili ne ? ali evo poceli su restarti za Dart usere... upravo sam dobio mail u kojem mi kazu da prestanem koristit M26 mass... inace ako utvrde da nisam prestao da cu dobiti restart... vec mi jedan frend pao http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Big-Top-Pee-Wee/ bio colonel 70. Tako da je nas divni DICE krenuo stopama j...enog CoD... lakse ljude s.hebat nego fino popravit glupu gresku.. koja se moze u jednom glupom patchu cca 2mb rjesit. Jer se zna koja kombinacija daje bug.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
pirat kaže...

Želiš ti reć da sam ja majmun?

Ajde da vidim frajerčinu,nemaš muda a?

Faco, nisam ti rekao ništa, nit sam te vrijeđao.

Evo, zagrliću te da se ne ljutiš.

16 godina
moderator
DrNasty kaže...

Faco, nisam ti rekao ništa, nit sam te vrijeđao.

Evo, zagrliću te da se ne ljutiš.

Znao sa da nemaš muda.

Ajde da se sad vratimo na temu.Malo smo {#}.

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 3

A lol, klasika. Bez obzira na godine i igru ništa se nije promjenilo. Sjećam se coda4, pa alteriwneta i foruma di su svi postali xfajrove, regali se po nekim satima i kurčili se nekim skillom. Ko slučajno nešto krivo kaže odmah mu se nudi 1v1 izazov koji ako odbije ajme noob. Razumijem rivalstvo, konkurenciju i sam se nabrijem kad uletim na server di ima naših igrača pa malo peglamo, rada bi pobijedti naravno, ali da mi je sad tu kurčit se ko sam i što sam ne, da znao sam prckat sa battlereportima sa buga jer mi je dosadno, ali da ću se ić rapsvravljat i dizat sam sebe, to ne. Zato mi je to sve smiješno, jer je ovo jedna igra, puna grešaka koja nikom ne dozvoljava da se pokaže u pravom svijetlu htio ili ne. Ne, ne izvlačim sebe ili ikoga, ali činjenica je da se chit spominje svakih 2 sek na nečijem ts, a nema veze sa chitom već super duper mehanikokm igre.

Meni je ovo sve smiješno, jer najbolji igrači, šute, njih nema na forumu da se kurče i svađaju, oni igraju i šute a njihovi rezultati govore za njih i zato ih smatram najboljima i poštujem jako.

Samo se Vi prepucavajte i boostajte ego nema frkenzi, rado ja to gledam, ali moja preporuka nemojte, neka Vas hvale drugi, gradite poštovanje svojim fer playom i ponašanjem a ne kurčenjem po ''kikiriki forumu'' (najjača izjava za ovaj forum). 

Smijem samo pitat ove silne profiće ovdje ako dopustite? Ko Vas sponzorira, kakvu opermu dobivate, kad idete na sljedeći turnir, može youtube kanal sa taktikama, filmovima i montažama, gdje se prijaviti za neki boot camp da učimo od Vas da i mi prosječni igrači nešto naučimo, hvala.

Sry na oftopicu :(

DA ne bude full oftopic, jel se zna što o premium accountu, jel iscurilo šta?

ii btw ceco

ceco22 kaže...

Ne znam ja tko je majmun ili ne ? ali evo poceli su restarti za Dart usere... upravo sam dobio mail u kojem mi kazu da prestanem koristit M26 mass... inace ako utvrde da nisam prestao da cu dobiti restart... vec mi jedan frend pao http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Big-Top-Pee-Wee/ bio colonel 70. Tako da je nas divni DICE krenuo stopama j...enog CoD... lakse ljude s.hebat nego fino popravit glupu gresku.. koja se moze u jednom glupom patchu cca 2mb rjesit. Jer se zna koja kombinacija daje bug.

Kakav restart? Nisam čitao eulu ni toa niti toe za bf3 pa ne znam, ali vjerovatno je negdje navedeno da namjerno izrabljivanje glitcheva ili grešaka u igri može dovest nekim sankcijama.

Znam da je ekipa iz LOL-a padala na nekoj greški di si mogo spamat neku magiju bez da daš mane, i banali su oko 1000 accova, tako da moj savjet ti je, stani sa tim sranjem i ne sramoti se, nikom ništa ne dokazuješ, samo kao igrač padaš ljudima u očima. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 11:46 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svi koji koriste dart, a znaju da je glitchan i to iskoristavaju treba ih kazniti.

Po meni narusavaju igru, i znaju to a svejedno to koriste da bi si popravili statistike!?

Ja imam mozda 10ak killova sa dartom, i namjerno ga necu koristiti zato sto koristenje exploita je isto kao i koristenje skripti,

imas prednost u igri na nepravedan nacin. 

Radje uzmem magnum i rokam :)

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Još ništa.

Čudi me što nema dlc za kupiti već,a izlazi sad u 6 mj.

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

kakav sad premium acc? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Još ništa.

Čudi me što nema dlc za kupiti već,a izlazi sad u 6 mj.

I mene, ali znaš njih, sve na kraj, pa će im se desiti da ekipa plati, pa ne dobije pa sto čuda.

skank666 kaže...

kakav sad premium acc? 

A kao nešto tipa onih free to play igara, uplatiš neku cifru pa dobiješ novi nožiš i skinove za puške, ono cod style, cod elite program nešto slično tome, pitam se kad će uvest da moš ugravirat svoje ime u pušku ili create svoj dog tag :roflmao:

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice