Jedino šta mogu reć je da igram FPS-ove od kad znam za sebe,igrao sam na Clanbase-u CoD2 mečeva,kupova da ni sam neznam koliko. Razlog zašto mene ili nas ostale "prosječne igrače" (stavljam navodnike jer mislim da je Neno pogriješio u kategoriziranju,barem mene) ljudi ne optužuju jer uvijek igramo isto - uvijek odlično,rijetko kad loše. Očito je da se nitko nece zalit na covjeka kojeg svi poznaju iz davnina i znaju da dobro igra.
Ali naravno da je jako sumnjivo da se dogodi magični preokret u nečijoj igri. Glupo mi je šta ovo uopce pišem,inače nisam takav (ne volim se veličat) ali mi smeta kad mi netko kaže da sam prosječan igrač,a dobro to zna da nisam. Mislim da sam barem zasluzio bit,po tvojoj ljestvici neno u jako dobrim igračima. Ako je samo prosječan igrač bio u top 10 teamova na CoD2 ladderu,ako je prosječan igrač samo čovjek koji je igrao BF3 Nations Cup [nisam vidio tebe da igraš (Link:http://clanbase.ggl.com/forum.php?lid=12516&fid=3426422)],ako je prosječan igrač samo čovjek koji je vodio Blue Magnum team do prvog mjesta,ako je prosječan igrač igrač koji može parirati istom Sandmanu i Mirotvortzu (nikog ne vrijeđam) onda ljudi moji dragi ovog foruma ja nisam ništa nego prosječni igrač. Ali ne samo da vrijeđaš mene nego vrijeđas i sve ostale jer ako ja zaista jesam prosječni igrač,onda su svi prosječni igrači - koji to zaista jesu, zapravo jadnici iz ničega.
Zenge,nadam se da si dobio odgovor na pitanje