Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

@ DadoZG

Da zato jer smo admini. I sto sad nije jasno?Ako u pravilima pise no smaw/m320/c4 on infantry i no camping , to znaci da nema kampiranja, ni na kranu gore ni iza vagona iz , znaci NIGDJE i mogu se i igrati svetog petra ako su takva pravila. Vlasnici i admini servera donose pravila za SVOJ server i tako je oduvijek, ako pise da nema kempanja nema, prvi put ide slay drugi put letis van.To znaci da bi ja trebao doci na knife only server i pocet rostiljati s m249 zato jer se admini nesmije pobuniti zbog svojih pravila i zato jer ja imam svoj nacin igre ? o cem ti pricas ? Nas server su TDM  kanali a ne legnem_s_bipodom_i_200 metaka_metro sranje.Uostalom nitko te netjera da igras na serveru imas ostalih 100 000+ , ali ako mislis igrati pridrzavaj se pravila i nitko ti nece reci ni a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 1:58 (xulos).
14 godina
xulos kaže...

@ DadoZG

Da zato jer smo admini. I sto sad nije jasno?Ako u pravilima pise no smaw/m320/c4 on infantry i no camping , to znaci da nema kampiranja, ni na kranu gore ni iza vagona iz , znaci NIGDJE i mogu se i igrati svetog petra ako su takva pravila. Vlasnici i admini servera donose pravila za SVOJ server i tako je oduvijek, ako pise da nema kempanja nema, prvi put ide slay drugi put letis van.To znaci da bi ja trebao doci na knife only server i pocet rostiljati s m249 zato jer se admini nesmije pobuniti zbog svojih pravila i zato jer ja imam svoj nacin igre ? o cem ti pricas ? Nas server su TDM  kanali a ne legnem_s_bipodom_i_200 metaka_metro sranje.Uostalom nitko te netjera da igras na serveru imas ostalih 100 000+ , ali ako mislis igrati pridrzavaj se pravila i nitko ti nece reci ni a.

Procitaj si malo pravila od Dicea sta se tice pravila servera itd...

Na kraju krajeva,to nije tvoj server ili tvog frenda,nebitno. Ti si samo iznajmio server od firme koja ima licencu od dice/ea. I toga se moras pridrzavat.

13 godina
neaktivan
zWerkan kaže...

Pozz ljudi, ispricavam se na noob pitanju, al me zanima

dakle krenio bih igrat BF3 , sta sve trebam da mogu multiplayer, odakle da skinem igru?

i jos jedno pitanje

dakle kupio bih od jednog frenda BF3 limited edition account negdje je oko 40x lvla neam pojma kak to ide uopce, dal mi onda treba cd key orginal ili je dovoljan samo account? il na kojem to principu uopce radi?

hvala puno

Sve šta ti prijatelj mora dat je Origin,bez njega nema igre. Kad ti da Origin Email i pw onda moras downloadat filove igre,zatim preko battleloga pokrećes igru

MadCroats Furyo || CoD2 2500h || BF3 400h
16 godina
neaktivan
xulos kaže...

@ DadoZG

Ni ti niti bilo koji drugi admin nema pravo odredit no camping pravilo jer ne postoji i debilno je.

Imaš dice pravila pa ih kao što drahic kaže a i ja sam u postu gore to naglasio pročitaj.

Problem je što dice ne je*u prijave servera ni igrača ali da je kak bi trebalo biti ni ti ni ostalih 2 miliona admina ne bi to bilo..

No camping, kaj fakat? (nemoraš odgovarat to je retoričko pitanje)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 11:26 (DadoZG).
16 godina
Battlefield 3

Znači ja nesmijem doći na kran, krov kuće, vagona jer automatski sam kamper i bit cu kikan radi toga? ma LOL

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

koja je razlika izmedu limited edition i normalne?

jel moram obratit paznju na sta pri kupnji?  i kak da znam da je orginal ? ili da nije banano?

16 godina
moderator
zWerkan kaže...

jel moram obratit paznju na sta pri kupnji?  i kak da znam da je orginal ? ili da nije banano?

S limited editionom dobiješ dlc B2K...znači 4 nove mape,nova vozila,avione,puške...

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 11:45 (pirat).
16 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

Stavio sam najnovije.

Da li možda bolje rade s nekom starijom verzijom?

nisam vlasnik ati-ce nego nvidie pa ti nemogu puno pomoć. ali ti mogu reć da sam i ja imao problema sa nekim verzijama na svojoj gtx-ici. tako da nije na odmet da malo proguglaš pa vidiš.

16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Nema se potrebe nervirati. Prijaviš ih i to je to, a svakako izbjegavaš. Dječurlije koja se igra šefa uvijek će biti na serverima dok god isti koštaju ovako malo i to je normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Nema se potrebe nervirati. Prijaviš ih i to je to, a svakako izbjegavaš. Dječurlije koja se igra šefa uvijek će biti na serverima dok god isti koštaju ovako malo i to je normalno.

je evo ja baš sad mislim uzet server i zabranit da koriste m16a3 jer me nervira.... :)))

16 godina
Inace ta pravila tipa NO CAMPING ili NO RPG/C4/SMAW on infantry koriste samo djeca i to je dokazano. Niti jedan normalan admin to ne stavlja na svoj server. Takve server izbjegavat i gg. Na njima su ionako samo balavci.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
Pogotovo kad stave no c4.
Onda im namjerno lijepim
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
m16a3 je dobra puskica... Ali ni priblizno kao G(ey)3A3... Ako je imalo bolji igrac nemas ni sanse protiv ovoga sto igra sa AK74.. Da ne spominjem M416 i AN 94.. Ali je istina da je puska univerzalna i da treba najmanje prilagodjavanja sa igrom.. Tako da je izbor dosta igraca... Neki sam dan probao igrat sa F2000 iako tu pusku mrzim jos od BC2, ali sam joj isao dignuti precizonst... I mogu reci da nije ni priblizno dobra kao tamo(debilno su povecali recoil i smanjili domet) ali i dalje ni jedna druga puska nema sta radit pored nje na mid close..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Živim za dan kada vrate xm8 u bf3 {#}

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ma nek oni vrate uzi kao PDW... :D
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
protjeran
Hedrick kaže...
Danny_HR kaže...

A zašto vas sve toliko frustriraju čiteri?

Mislim, zašto gubit živce oko toga?

Eh Danny. Čiter ili lopov isti racku.

Ti radiš 8 sati i satareš dupe da bi zaradia a onda ti neko đubre dođe i ukrade to šta si ti zaradia. Onda si postaviš pitanje tribaš li i ti radit?

Isto tako ti se ode trudiš i igraš pošteno a dođe serle i ukrade ti svu zabavu.

Eto ja se zato živciran. Peace!

Hm, samo je citer ravnodusan prema drugim citerima. 

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
zWerkan kaže...

S limited editionom dobiješ dlc B2K...znači 4 nove mape,nova vozila,avione,puške...

aha, dakle on meni samo treba dat taj origin account? ja netrebam orginal cd key onda ili kako vec to funkcionira?

16 godina
moderator
zWerkan kaže...
aha, dakle on meni samo treba dat taj origin account? ja netrebam orginal cd key onda ili kako vec to funkcionira?

Netrebas nikakav key.

To ti je kao steam,sve je već na accountu.Samo skineš i igraš.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan

ok hvala jos jednom, i de mi jos reci sta sve trebam promjeniti na accounutu kad ga dobijem da ga nebi on vratio poslje

16 godina
moderator
zWerkan kaže...

ok hvala jos jednom, i de mi jos reci sta sve trebam promjeniti na accounutu kad ga dobijem da ga nebi on vratio poslje

Idi ovdje i promijeni email i lozinku.(prvo se moraš loginat s njegovim podacima)

Al ni to ti ne daje 100% sigurnost da on neće vratit acc,pogotovo ako ima doma kutiju od neke igre sa acca.

Ovdje možeš promijeniti nick.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
zWerkan kaže...

Idi ovdje i promijeni email i lozinku.(prvo se moraš loginat s njegovim podacima)

Al ni to ti ne daje 100% sigurnost da on neće vratit acc,pogotovo ako ima doma kutiju od neke igre sa acca.

Ovdje možeš promijeniti nick.

Što bi trebao napraviti da ga ne može vratiti nazad? Također kupujem acc.

KUPUJEM BF3 Limited Edition ORIGIN ACC, javite se na privatne poruke.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 13:03 (Jughead).
16 godina
moderator
Jughead kaže...

Što bi trebao napraviti da ga ne može vratiti nazad? Također kupujem acc.

Kupiti svoj ključ i napraviti svoj origin acc.{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hahahaha da samo što ključ košta 250kn a acc 100kn... Imaš kakvu ideju možda ?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Jughead kaže...

Kupi ruski ključ na g2play,al pročitaj ono dolje šta piše.

Morat češ mijenjat neke fileove nakon svakog patcha.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma znam za ruski no znaš li možda kako zaštiti acc ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 13:15 (Jughead).

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Umisto što odi brbljamo radije ajmo  na BUG server malo prije ručka da se apetit otvori. Zadnjih dana nigdi nikoga na serveru, koji vam je racku?{#}

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zeko73 kaže...

Umisto što odi brbljamo radije ajmo  na BUG server malo prije ručka da se apetit otvori. Zadnjih dana nigdi nikoga na serveru, koji vam je racku?{#}

Što nigdje nikoga, jučer je bio pun full.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 13:23 (Jughead).
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
Jughead kaže...

Kupi ruski ključ na g2play,al pročitaj ono dolje šta piše.

Morat češ mijenjat neke fileove nakon svakog patcha.

za 100 kn možeš kupiti acc sa ruskom verzijom bez B2K,a od

200 nadalje ti je eng verzija sa B2K

16 godina
moderator
ckugla kaže...

za 100 kn možeš kupiti acc sa ruskom verzijom bez B2K,a od

200 nadalje ti je eng verzija sa B2K

Zašto to meni govoriš?

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan