Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
Cromaki kaže...

Može mala pomoć?

Danas smo kod bratića skinuli ovaj poslejnji update i nakon njega se više nemože spojiti na niti jedan server.

Samo dobije: You were disconnected from EA Online BF3 (1)

upnp u ruteru ste ugasili?

17 godina
hellbyte0 kaže...

Šta pak čekaš basta da mi je znat?

Izrejpo si me helijem, mislim da ti dosta za večeras.{#}

Pa to kume, cekam kuknjavu :)))

Nije mi bilo dosta, pa sam onda jos koji put on-foot :p

Evo, sutra ti dam moj dog-tag za kompenzaciju {#}

17 godina
protjeran
Basta kaže...
hellbyte0 kaže...

Šta pak čekaš basta da mi je znat?

Izrejpo si me helijem, mislim da ti dosta za večeras.{#}

Pa to kume, cekam kuknjavu :)))

Nije mi bilo dosta, pa sam onda jos koji put on-foot :p

Evo, sutra ti dam moj dog-tag za kompenzaciju {#}

O sunce ti tvoje, sutra u ordinaciji pokupi vazelin jer budu navečer moji meci prema tebi letjeli.{#}

15 godina
Tonči kaže...
Cromaki kaže...

Može mala pomoć?

Danas smo kod bratića skinuli ovaj poslejnji update i nakon njega se više nemože spojiti na niti jedan server.

Ja sam odustao nakon nekoliko reinstalacija. U službenoj podršci kažu: žao nam je, ali ne znamo u čemu je problem. Probajte na drugom računalu.

LOL

Probajte ovo:1. Press: Windows-button (the one between lAlt and lCtrl) + R, a window should pop up.
2. Write: "services.msc" (without the ") then press enter.
3. In the list of services, scroll down to "UPnP Device Host", click it and press "Stop service".
4. Now do the same thing but with the service "SSDP Discovery".
5. Exit the window and go to control panel-> Network and Internet-> Network and Sharing Centre-> Change advanced sharing settings (to the left)-> Under "network discovery" select to turn off network discovery.
6. SAVE CHANGES

EDIT: IF you're still getting the same error message it's, as suggested by several forum members here, very wise to turn off upnp on your router aswell (assuming you have one). As of now i won't be able to provide a guide for doing that as it varies alot depending on which router you have. There are several guides on youtube though, so try there if you've run into problems regarding to disabling the routers upnp.

Kendo
17 godina
hellbyte0 kaže...

O sunce ti tvoje, sutra u ordinaciji pokupi vazelin jer budu navečer moji meci prema tebi letjeli.{#}

Donosim i vazelin i klijesta, spreman sam na sve - hooah! {#}

13 godina
Kendo kaže...
Tonči kaže...
Cromaki kaže...

Može mala pomoć?

Ja sam odustao nakon nekoliko reinstalacija. U službenoj podršci kažu: žao nam je, ali ne znamo u čemu je problem. Probajte na drugom računalu.

LOL

Probajte ovo:1. Press: Windows-button (the one between lAlt and lCtrl) + R, a window should pop up.
2. Write: "services.msc" (without the ") then press enter.
3. In the list of services, scroll down to "UPnP Device Host", click it and press "Stop service".
4. Now do the same thing but with the service "SSDP Discovery".
5. Exit the window and go to control panel-> Network and Internet-> Network and Sharing Centre-> Change advanced sharing settings (to the left)-> Under "network discovery" select to turn off network discovery.
6. SAVE CHANGES

EDIT: IF you're still getting the same error message it's, as suggested by several forum members here, very wise to turn off upnp on your router aswell (assuming you have one). As of now i won't be able to provide a guide for doing that as it varies alot depending on which router you have. There are several guides on youtube though, so try there if you've run into problems regarding to disabling the routers upnp.

Uspjeli smo, problem koji je blokirao konekciju prema Originu nalazio se u Hosts fileu. Sve smo pobrisali i sada valja, nego sad je stavio onaj language fix i sada mu se igra zagasi nakon nekih 5 min igranja..

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Cromaki kaže...

Može mala pomoć?

LOL

pa deinstaliraj windowse i problem ti je riješen!! nemaš šta instalirat igricu 7 puta i neznam još kakve ne gluposti

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dobro jutro

evo jedan prvomajski INSANE kill od mene sa metro mape

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Moj PC  
16 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Očito čitanje.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
17 godina
Battlefield 3

*ebote Tito; Ceco ubija ko nadrogirani placenik, ali i junacki gine :)

Ja pak cijenim zivot {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/30678235/1/352154476/

Prijepodnevna kontejnersko-kanalska smjena - zbor! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 11:18 (Basta).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Basta kaže...

*ebote Tito; Ceco ubija ko nadrogirani placenik, ali i junacki gine :)

Ja pak cijenim zivot {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/30678235/1/352154476/

Prijepodnevna kontejnersko-kanalska smjena - zbor! :)

spasio sam bar zivota koliko i oduzeo... ali ostaloj ekipi ocito nije sjeo 1. majanski rostilj.. pa su uglavnom lezali u hladovini od kontenjera :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
ceco22 kaže...

spasio sam bar zivota koliko i oduzeo... ali ostaloj ekipi ocito nije sjeo 1. majanski rostilj.. pa su uglavnom lezali u hladovini od kontenjera :)

Takvi su podlozni kakvocnom flenkanju :)

14 godina
Battlefield 3

99 problems but b*tch aint one {#}

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Mali offtopiczorz.

Ako želite jako velike mape,s avionima,tenkićima onda probajte Heroes&Generals.

Sad je igra u pre-beti,al već sad to izgleda i radi jako dobro.

Igram igru od alphe i do sad s puno toga napravili i popravili u odnosu na alphu.

Na videu ćete vidjet samo njemacke pljuce,jer da bi bio amer moramo završiti rat :)

Kao što vidite na slikama imamo ih :)(ameri su crveni mi(njemci) plavi.

Kad završi rat onda opet imamo svaki malo teritorija i rokamo se,ali i tek onda možemo birati dal ćemo biti amer ili njemac.

Ovaj rat već traje 4 dana :)

Samo je malo debilana kad nema online amera onda igramo na praznoj mapi i lako osvojimo teritorij ili obrnuto,kad nema ljudi na strani njemaca onda ameri osvajaju lako.

Uglavnom vrijedi probati,ovo bi mogla biti jako dobra igra.

Evo i videić :)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
pirat kaže...
/cut

Sux! {#}

16 godina
moderator
Basta kaže...

Sux! {#}

Nemaš pojima.{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
Battlefield 3

Grafika i zvukovi "Lolek i Bolek" {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
wiz4rd kaže...

Grafika i zvukovi "Lolek i Bolek" {#}

Welcome to 2003.! {#}

15 godina
HAM7A kaže...

dobro jutro

kažeš updejtali su ti čit pa te pb ne jebe više..... 

očito imaš aimbot, vidiš kroz bateriju, neograničeno metaka i kristala, maphack je aktivan, nevidljivost, godmod ON

prava stara staljinova čiterska škola {#}

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
1.Lovac kaže...

Danas mi 2. dan, ali nisam niti 5 mečeva odigrao do sada, btw prvi put da mi se dogodilo u igri da mi admin dok trčim mijenja timove -.-'

Usput kako se priča dok si u igri?

Meni je ovo prva online multiplayer igra, pa sam isto na pocetku bio uzastno los, znao sam zavrsiti meceve i 0:10 :)

Sad vec imam 350 sati igranja, i vec mi puno bolje ide... pretrpi, igraj, gini...

I naucit ces. Sad vec tocno u igri vidim tko je pocetnik, kako se krece, trci po otvorenom, gleda samo u jedan smer, stalno stoji, ne cuci ili lezi.... Doci ce ti i to polako :)

Razgovor, glasovni, u igri ne postoji.

Mozes prije nego pokrenes igru u Battlelogu dolje desno napraviti "Party" s nekim i onda ce Battlelog koristiti svoj program za razgovor.

Ili ako imas neke prijatelje koji igraju s njima pokrenes skype, ili neki drugi program za razgovor i tako igras.

Najcesci programi za razgovor su Team Speak i Mumble - koriste puno manje prometa od Skypea.

A mozes i pristupiti nekom od klanova, pa s njima na chat, odma i nesto naucis, i dobis savjete.

A za pisanje poruke u igri koristis zadnja tri slova u srednjem redu na tipkovnici:

J, K i L. Kursor ce ti se pojaviti gore lijevo. A tamo je i razgovor ostalih ljudi sa servera i poruke od Admina. Sa H oznacis da li ce ti stalno biti vidljiv taj prozor, samo kad dodje poruka ili nikad.

J, poruka se salje svima na serveru.

K, poruku saljes samo svojem timu (nesto takticko sto oni drugi ne bi smjeli znati, npr. idemo napast to i to...)

L, poruku saljes samo svom Squadu. (Ona cetiri lika oznacena zelenom bojom, na kojima mozes nastati, i kad ces biti visi cin u igri, oni ce koristiti tvoj "perk", tj, dodatak koji ces odabrati, npr. Squad run, Squad ammo.. itd)

Nadam se da si naucio sto jer Squad, kako ga mjenjati i sto raditi kad si glavni u Squadu i da ne lutas sam po mapama, jer je to dosta vazno.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2012 13:46 (CyberDemonVZ).
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo odlučio sam i padawane s BCHR foruma poučiti zašto je HC za pice.

Dao sam sve rezultate s našeg opsežnog znanstvenog ispitivanja pa bacite oko:

http://www.battlefieldhr.com/forums/viewtopic.php?f=17&t=4753&p=13944#p13944

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Jesi instalirao teamspeak?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
A za pisanje poruke u igri koristis zadnja tri slova u srednjem redu na tipkovnici:

J, K i L. Kursor ce ti se pojaviti gore lijevo. A tamo je i razgovor ostalih ljudi sa servera i poruke od Admina. Sa H oznacis da li ce ti stalno biti vidljiv taj prozor, samo kad dodje poruka ili nikad.

J, poruka se salje svima na serveru.

K, poruku saljes samo svojem timu (nesto takticko sto oni drugi ne bi smjeli znati, npr. idemo napast to i to...)

L, poruku saljes samo svom Squadu. (Ona cetiri lika oznacena zelenom bojom, na kojima mozes nastati, i kad ces biti visi cin u igri, oni ce koristiti tvoj "perk", tj, dodatak koji ces odabrati, npr. Squad run, Squad ammo.. itd)

Nadam se da si naucio sto jer Squad, kako ga mjenjati i sto raditi kad si glavni u Squadu i da ne lutas sam po mapama, jer je to dosta vazno.

Ovo me zanimalo, al sam već saznao. Hvala u svakom slučaju :D

Samo ne znam kako se mijenja squad :D

17 godina
neaktivan
Stisneš escape, pa u squad tabu odabereš željeni squad i stisneš "join".
14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
HAM7A kaže...

dobro jutro

očito imaš aimbot, vidiš kroz bateriju, neograničeno metaka i kristala, maphack je aktivan, nevidljivost, godmod ON

1. imam suncanice od DICE

2. ocito ti nemas pojma

3. da imam neograniceno metaka kao support, serem ammokitove

4. ako mislis na radarmapu, da aktivna je, stisnes M ako hoces da povecas

5. pa nevidjliv sam ponekad za njubere, tacno

6. nije godmon on, nego HAM7ALIKE je on

prava stara odlschool DA

RAT TA TA TA TATATATATATATA RAT !

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
14 godina
neaktivan
HAM7A kaže...
smiglcro kaže...
HAM7A kaže...

dobro jutro

1. imam suncanice od DICE

2. ocito ti nemas pojma

3. da imam neograniceno metaka kao support, serem ammokitove

4. ako mislis na radarmapu, da aktivna je, stisnes M ako hoces da povecas

5. pa nevidjliv sam ponekad za njubere, tacno

6. nije godmon on, nego HAM7ALIKE je on

prava stara odlschool DA

RAT TA TA TA TATATATATATATA RAT !

hahaha šta ti je ovaj sve nabrojao prelol ajd ti sad lijepo njemu reci da je to sve odigrano bez upaljenog monitora kako i pravi gejmer igra :)

17 godina
Battlefield 3

@HAM7A: Pa vidiš da su dečki toliko zavidni da te pokušavaju trollati.

No svejedno, koje dodatke imaš na M60?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

@HAM7A: Pa vidiš da su dečki toliko zavidni da te pokušavaju trollati.

No svejedno, koje dodatke imaš na M60?

haters gonna hate, sta ces brate

pojma nemam koje sam imao dodatke, jer pokusavam sa svakom puskom da nabijem service star 2

mislim da je: RDS, foregrip i onaj mündugsdämpfer (na njemacki je kod mene) mislim da je to onaj flash supressor na engleski

13 godina
Battlefield 3

Kako znati da na serveru nema Ham7e ili Nexusa?

Pa, ako netko drugi bude Best Support :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ja sam online, nick ZloUmni, pa ako je tko za partiju nek se javi, usput me i doda za priajtelja ingame :P

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice