LAWL
A nije dječje kad netko linka Battlelog reportove da bi pokazao kak zna igrati? Nemoj da izvučem šibu pa te po guzi... budi dobar.
LAWL
A nije dječje kad netko linka Battlelog reportove da bi pokazao kak zna igrati? Nemoj da izvučem šibu pa te po guzi... budi dobar.
A lol ako misliš da si me uništio, onda lol. Meni je bilo potrebno istrolati jednu stranicu onako malo da napunimo 1095 jer taj broj volim, a srećom našao sam nekog dovoljno naivnog da me hrani.
Ugl. vidimo se u temi.ž
Nije tebe niko uništio, ne znam o čemu pričaš. Zar stvarno misliš da sam naivan? Pa pratim i moderiram ovu temu, poznato mi je tvoje pjenjenje oko hc/sc teme (kao i dannyjevo tradicionalno trolanje), ništa novo, jedino što sam prikovan za monitor, vjerovatno do 20h, pa mi je zabavno malo predahnuti od silnih brojki.
Uživaj, prepucavamo se preko nišana, nadam se uz puno fps i malo ms. Ćaos
LAWL
A čekaj to se ne smije u ovoj temi? Nije cilj da ja pokazujem svoju igru, već samo da provociram kao što i ti radiš konstantno. naravno svevišnji danny boy. Ko bi koga guzio to bi još vidjeli.
Nije tebe niko uništio, ne znam o čemu pričaš. Zar stvarno misliš da sam naivan? Pa pratim i moderiram ovu temu, poznato mi je tvoje pjenjenje oko hc/sc teme (kao i dannyjevo tradicionalno trolanje), ništa novo, jedino što sam prikovan za monitor, vjerovatno do 20h, pa mi je zabavno malo predahnuti od silnih brojki.
Uživaj, prepucavamo se preko nišana, nadam se uz puno fps i malo ms. Ćaos
ajde ajde dobar si ti dečko. Prepucavamo se ako me vidiš, ako ne, nemoj plakati, donijet ću ti zewa ulta soft maramice :)
Zato jer smo kulturni odrasli ljudi i malo se smo se zezali pa ćemo sad pričat ozbiljno, nešto što ti neće shvatiti ili doživjeti :)
a sad i tebe pozdravljam.
A dobro, kaj sad ak si tim svičer, nije bed.
Psicu, a sto si ti tako nervozan?
Ja samo čekam kad će cucak predložit Dannyju 1 vs 1 Conquest large na caspianu :P
A nervoza možda dolazi od začepljenih analnih kesica ili krpelj?
Danny..stari mućki provokator.. Bio i ostao.
Znao sam da ti i Pirat imate bolesno izopacenu vezu. Lijepo od vas sta ste ju svima i pokazali sad.
Podsjeti me da najblize meni mozete bit iskljucivo preko TS-a.
Evo poruka svima koji zele igrat Teheran protiv nas na SQ rushu!!!
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=oBCeAC-LDsQ
problem!
Svako malo mi se pri ulasku na server zablokira igra.
Ne kao onaj loading pri mjenjanju mape nego baš se zablokira.
Čini mi se kao da me j...u driveri al se promjenio već treće(stavljam zadnje)
ali uvijek isti k...c.
To mi se desi svakih par dana (eto baš sada) j...b im pas mater
Ima neko rješenje
Ovaj pirat je bolesnik.
U uredu sam, tišina oko mene, šefica ima stranku i pirat iz čistog mira uleti na čet s ovim.
Pukao mi je smijeh na glas, svi su me pogledali ko da sam bolesnik.
Ništa čudno... Pirat nije centriran. Bilo bi neobično da opere sve
Ovo sa preskakanjem battlereporta mi već lagano ide na živce - sad više nije povremeno, veća je šansa da ga neću dobiti.
Ma na bug serveru smo sad nedavno odigrali odličan wake island, baš je bilo momački. Od 3 partije na bugu imam battlereport samo za prvu, gdje sam ušao na kraj lol.
Ma na bug serveru smo sad nedavno odigrali odličan wake island, baš je bilo momački. Od 3 partije na bugu imam battlereport samo za prvu, gdje sam ušao na kraj lol.
Ako znaš s kim si igrao, pogledaj kod njih/njega da li se njemu pojavio report, pa onda možeš i svoje statse vidjet tamo.
Evo vam zabave za pola dana. [PTG]24/7 Metro 15000tickets
Evo jedne partije s tog servera...e sad pogledajte kolko prvi lik na ruskoj strani ima killeva granatama LOL
Evo vam zabave za pola dana. [PTG]24/7 Metro 15000tickets
Evo jedne partije s tog servera...e sad pogledajte kolko prvi lik na ruskoj strani ima killeva granatama LOL
Pih...
Beat this..
Runda traje 3-4 dana...